Firefox bezáródás

Sziasztok!

A problémám az, hogy ha Firefoxban kb 4 lapnál többet nyitok meg, akkor egyszerűen kilép. Ha újra indítom és a restore-ra megyek akkor tölt kicsit majd ismét kidob.
-pluginok közül csak az ad block plus és a hozzá való halper van felrakva. Ha kikapcsolom őket akkor is csinálja.
- memória használat 32 mega körül van
- firefox verzió: 2.0.0.6
- Ubuntu 7.10 alatt használom.

Remélem tudtok segíteni!

Hozzászólások

elsosorban frissitsd a firefox-odat a legujabb kiadasra, meg esetleg egy cache torles, aztan hatha javul a helyzet

A 3beta5-tel nekem is jók az eddigi tapasztalataim, a frissítés tényleg jó ötlet lehet.
Van egy viszonylag bizonytalan webes frontend a cégünknél, ami eddig bizonyos körümények között mindig elszállt. A 3.5b az első verzió, amivel elszállás nélkül megy. Ettől persze még a kód "rossz", az új böngésző viszont jobb, mint volt.

Nem egyedi probléma és az újabb verziók is csinálják. A cache törlése nem rossz ötlet.

> BERUS
Motor: Mandriva Linux 2008.1

Kubuntu+firefox 3 béta+ firefox által leszedett flash plugin csinált ugyanilyen kilépést bizonyos lapoknál. Firefox 2-vel és az általa leszedett flash pluginnel már rendben vitte.

lehet hogy tényleg a flash plugin lesz a vétkes... Rég nem jártam a youtube-on, de most direkt ki akartam próbálni egy erősebb flash tartalommal a böngészőt. Erre alig akart elindulni a videó, amikor pedig elindult 100%ra felnyomta a proci használatot. kilépni is alig tudtam a böngészőből. A bezárás után pedig a gtk-gnash nevű processz még mindig 100%-on járatta a processzort :S Ez szerintetek is a flash hibája?

Sajnos csak holnap tudom leszedni és újra rakni. Köszönöm az eddigi segítségeteket!

úgy néz ki végleg megoldódott a probléma. A firefoxot frissítettem a 2.0.0.14-re, és a hozzá való flash playerre. Ekkor úgy tűnt megjavul. Azonban több órányi használat után már csak 2 ablakot engedett megnyitni, pedig szabad memória volt bőven. Ma pedig már az open office megnyitásával is ezt csinálta az ubuntu, szóval el kezdtem gyanakodni a memóriára.
Memtest lefuttatása után kiderült hogy az 512+256 mega memóriámból a 256os hibás...
Így igazad lett, a memória volt a probléma :)

Köszönöm mindenkinek a segítséget!