venném, ha hagyná... fizetném, ha fizetnéd...

https://www.humblebundle.com/books/unix-book-bundle

Steam-en simán veszek bármilyen játékot a regisztrált Maestro kártyámmal... Erre szembejön végre egy értelmes ajánlat. Áldoznám rá a 15$ min. - legyen s/20/25/g$-t... nem. Your card issuer declined your payment... Venném-vinném, már egy hete, nap-mint-nap...

Szóval, ha valaki így látatlanban bevállalná, hogy gift-ként elküldi nekem a megvett (s/20/25/g$, ahogy írtam) könyvek dl linkjét, akkor egy számlaszám és tisztes névért cserében a tőle levont KMF (HUF) összeget átutalnám az általa megadott bankszámlára...

bátrak PM-ben. Kézrátétellel megígérem, hogy az első felajánlás után a thread-et frissítem és a kunyerálást abbafejezem.

Előre is köszönöm!

Üdv,
F.

Hozzászólások

Melyik banknál vagy? Paypal nem játszik? A normális topup szolgáltatásuk ugyan megszűnt, de így is 1 nap (néha fél nap) alatt rá tudod tenni pénzt és már vásárolhatsz is... Ezt sztem, ha ügyes vagy, még péntekig meg tudod oldani.
Ha OTP-s vagy, akkor akár instant is ráteheted a pénzt a frissen regisztrált paypal szla-ra - a kérdés az, hogy a köztes topup szolgáltató mennyire megbízható - nekem mondjuk nem igazán tetszett, hogy meg kell adnom a szla hozzáférési kódjait - nem úgy tűnt, mintha vmi beágyazott OTP-s bejelentkező-oldal lett volna. (a régi topup-nál bankon belül lehetett utalni - tulképp percek alatt a szla-ra került a pénz - na, de ez egy off téma...)