( evone | 2024. 03. 29., p – 12:00 )

egy régi iphone-t tartok erre (xr). 

nem, nem mondtam hogy nem létezik hiszen tudom hogy létezik és van ismerosom is akit atbasztak. azt mondtam hogy valahogy engem meg sosem hívtak. nem tudom valamit biztos rosszul csinálok. mit kell tennem hogy átverjenek? tudsz receptet?

mutass rá hol írtam olyat hogy senki ne menjen eu-n kívülre? azt mondtam hogy ha úgy alakulna hogy olyan országba megyek ahol nincs roaming és egyszerű megoldás akkor nyilvánvalóan alkalmazkodnék és vennék ott valami eldobható telefont hogy elérhető legyek. 

persze értem, több milliós utazásra eu-n kívülre van penzed, de venni 10-20 ezer forintert egy eldobható vackot arra már nincs. érhető!

europa börtöne 🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣🤣 ha itt börtönben érzed magad tegyél egy látogatást észak koreába, ott mindenben igazad lesz. esim sincs. :D

igazad van, undorító véglény vagyok és még igénytelen is mert nem rakom át routerbe a telefonombol a sim kártyát aztan vissza mikor telefonálni akarok. hiszen az egyetlen létező megoldás az ez. a multisim az hülyeség. 😂🤣 az esim az ördögtől való, azzal nem lehet élni. megoldhatatlan problémákat hoz magaval! fuj fuj!