Magyar Péter zászlóbontás

Fórumok

https://fb.watch/qQ3JsdJooy/

kurva sokan vannak :-O

Hozzászólások

Megrázó olvasni a külfödre kényszerültek kommentjeit - munkahelyükről nézik. 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Tompika hazudik! Az egész Fidesz hazudik!

A Kúria Bfv.III.1.191/2022/13. számú végzéséből:

Vásárhelyi János 1990. szeptember 1. napjától állt közalkalmazotti jogviszonyban a gyermekotthonnal, az intézmény igazgatója, egyúttal az intézményben nevelkedő kiskorú gyermekek gyámja is volt.

Demszkyt 1990. október 31-én választották Budapest főpolgármesterévé. Vásárhelyi Jánost a Bicskei Gyermekothon igazgatójának Budapest Főváros Tanácsának elnöke Bielek József nevezte ki.

Jaj, ha a fogadóirodák a vágyakra fizetnének...

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Mindenkitől elnézést kérek, de szerintem mi is ott voltunk, remélem nem számoltak bele abba a kevésbe. A gyerekeket metrózni vittem, és épp ott szálltunk le. Nem győztem szabadkozni, hogy nem vagyok dékás! A felvigyázó rendőrök nem értették, hogy egy normális apa három gyerekkel mit keres a magyargyűlölő baloldal rendezvényén? Én kérem csak a Dunapartra akartam lesétálni meg megmutatni a gyerekeknek a belvárost!

Varga Judit és Novák Katalin is a Fidesz szekerét tolták a járvány alatt.

Sem a köztársasági elnököt, sem az igazságügyminisztert nem zavarta, hogy mit műveltek az orvosfasiszták odafenn.

 

Nem fogok hasra esni Magyar Pétertől, csak azért mert elege lett a Fideszből. Egy "üdv a klubban havernél" többet ne várjon tőlem senki.

Ja, és az eutanáziát szorgalmazza, ami ugye csapda, Great Reset.

- tudod, megkapod a beutalót pszichiátriára

- kiállítják, hogy mentális beteg vagy, képtelen öncselekvésre, jobb neked a halál

- utána megkapod a méreginjekciót, ha akarod, ha nem

- a rokonokat meg megnyugtatják, hogy így volt neked a legjobb

A történet erről szól, nem másról. Nem gyógyítani akarnak, hanem gyilkolni.

Hippokratészhez már semmi közük. A Fidesz bajban van és felépítenek egy Fidesz 2-t, ami ugyanazt fogja befejezni, amit a Fidesz 1 nem tudott.

Ez már hányadik Fidesz 2 lenne? Mert ugye a térdelők a Jobbikot is annak bélyegezték. Aztán az MHM-et is. A 2RK-t is Orbánozzák.

A Fidesz akkor lenne bajban, ha lenne egy relatíve normális ellenzéki párt, amelyik az ellenzékiek helyett tőle veszi el a szavazatokat, és sok képviselőt küld az országgyűlésbe.

:)

Lehet. Jöttünk fel a mozgólépcsőn, zenét hallottunk. Gondoltam itt buli van, de jó. Aztán már propagandának hangzó beszéd jött, már éreztem hogy baj lesz. Felérve DK-s dekorációban nyugdíjas néniket láttunk lézengeni. A fejemben az ellenzék annyira egy tömb - kivétel a Mi Hazánk -, hogy nem tudom megkülönböztetni a Magyar Pétert a DK-tól, azt hittem ez ugyanaz a fogalomkör. Elnézést kérek mindenkitől, ha tévedtem! Szóval én egy DK-s buliba csöppentem bele a gyerekekkel, de hamar kiértünk, mert nem volt tömeg.

Talpra Magyarok Közössége - ez lesz a Magyar által létrehívott szerveződés neve.  Béna egy név! Minél inkább próbálom értelmezni annál inkább bénább. 
Értelmetlen. Stilisztikailag elborzasztó. Így jobb lenne: Talpra Magyar Közösség! Bocsánat, ez fontos dolog! Azért mert a névválasztás sutasága mutatja a vizió nélküliséget. Ha lenne egy valódi vizió arról, h mit és hogy szeretne, akkor lenne egy jó név is. De mivel a választott név béna, így ez elég direkten mutat rá, h nem tudja, h mit akar - valószínüleg csak azt tutdja, h mit nem. 
Oké, hát a körülmények sem indukáltak olyan elvárást felé, h nagyon kidolgozott elképzelésekkel álljon most elő. Jellemző a közállapotokra, h már arra is rámozdulnak az emberek, ha akad valaki értelmes ember, aki nem akarja azt ami itt van aktuálisan.  Ez egy ilyen nemzeti minimum, hogy ami van most van az ne legyen, de h mi legyen helyette, az majd utána döl el, hogy kifejeztük és megvalltuk egymásnak igényünket arra vonatkozóan h a mostani ne legyen. 

Na most tudni illik pár dolgot: 
1848 forradalom egy szabadkőműves akció volt, erre mi sem jobb bizonyíték, minthogy európa különböző országaiban nagyjából egyszerre törtek ki a lázongások. Más kérdés h késöbb ezen akcióhoz jószándékú emberek is csatlakoztak illetve a továbbiakban egy belháborúvá szélesedett a cselekmény és ez teremtette meg annak a lehetőségét, hogy nemzeti emlékezetben mint büszkeségre okot adó, de valójában és rejtetten a szabdkőműves befolyás erejét demonstráló ünnepként éljen tovább napjainkig. Minden indentitás ami 48ból ered magán viseli ennek a kettőségnek terhét: a szabad-ságharcos és a szabad-kőműves identitást!  Ezek olyan dolgok amik számon vannak tartva bizonyos körökben, és kihatással vannak a jelenre is: lásd 2006-os terror visszautalt 1956 -ra, mint 50 éves évforduló. Nem véletlenül történt, ezek így vannak konstruálva, h ki legyen minden aspektusból "poénírozva".

Szóval bűzlik ez eléggé!  Mit keres ott az amerikai nagykövettel együtt héderező Nagy Ervin? Vállalhatatlan figura!
Azt akarja Magyar, h csatlakozzunk az Európai Ügyészéghez. Hááát mi fasznak? Hogy majd onnan pofázzanak bele a dolgainkba? Oké h ezt Polt nevű izét el akarja távolítani, maximálisan egyetértek ezzel, de minek vegyünk a nyakunkba egy másik manipulátort? Ki akarja, h brüsszeliták itt bármi hatalomhoz, befolyáshoz jussanak? 
Magyar személyének hitelessége a volt felesége miatt kérdéses. Direkt figyeltem, hogy tesz-e bármi gesztust a devizahiteles csalás áldozatainak jogi ellehtetlenítéséről, illetve az ő megegítésükről. Ugyanis vannak jogászok, akik bőven tudnának arról beszélni, hogy miként rángatta úgy a gyeplőt a Fidesz, és igazságügy miniszterként a volt felesége, h ellehetetlenítsék jogilag, h bíróságokon megnyerhessék a pereket a károsultak. Egy szót sem szólt a devizahitelesekről, ami csalás a bankok és az állam részéről a polgárok ellen elkövetett, horderejét tekintve talán a kommunisták által ekövetett gazdasági bűntettekhez volt fogható. És ami ősbűnből több más lényegesebb közt ered a végrehajtó maffia kialalkulása és annak a gaztettei is. De hát könyörgöm, ennél sokkal mélyebb, tragikusabb és a társadalom egészének szekezetét alapjáig roncsoló hatásai is vannak, ideértve a népesség csökkenést mind demográfiai, mind elvándorlási értelemben. 

Aztán ez is az EUban akar maradni! Épp hetekben volt h bejelentették Borvendég Zsuzsa történész indulását a Mi Hazánk támogatásával az EU-s választáskon, ahol is azzal nyitott a hölgy, h a Huxitnak nincs realitása. Már bocsánat A Mi Hazánk azzal csalogatta magához a választókat, h erről népszavazást kell tartani. Most úgy tűnik h ezt ők akarják eldönteni, h van-e v. nincs realitása! Mi az h nincs realitása?  Miért nem dönthetnek úgy a polgárok h vállalják az esetlegesen ezzel járó anyagi terheket, és azt akarják h az ország lépjen ki az EU-ból?  Ha mindig arra várunk h gazdaságilag, anyagilag minden szempontból megérje kilépni, akkor aztán soha a büdös életben nem fog kilépni az ország! Ez egy újabb csalódás volt a A MI Hazánk felé, és most h Magyar is EU tagságról beszél kijelenthető h nincs olyan politikai erő, ami a Huxit pártján lenne. Katasztrófa! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Abban sok igazság van, amit a névválasztásról írsz.

Iskolapélda az "Együtt 2014" neve.

- a jelenről szólt, arra sem gondoltak, hogy 2014 elmúlik, a párt pedig megmaradhat

- ha nincs jövőképük, a mában élnek, akkor víziójuk sincs

Akár "Váltsunk Orbánt!" nevet is adhattak volna a pártnak. Már a párt nevéből is látod, hogy a programjuk csak a kormányváltás. Aztán ha Orbánba belecsap a ménykő, vagy veszít a választáson, akkor mi lesz? Megszűnik a párt, mert okafogyottá vált a létezése?

:)

Szerkesztve: 2024. 03. 16., szo – 06:48

Mi a bajom a Magyar Péter jelenséggel.

 

  1. Áruló. Akár hogy szépítjük elárulta a saját csapatát. Az ilyeneket mindenki megveti és használat után eldobja, mindegy melyik oldalon teszik meg.

  2. Emberek között nincs egy személy aki megváltó, Jézus volt az utolsó. Most tényleg jön az alibi "semmiből" és elhozza a csodát?!

  3. Nincs programja. Amit mond, az "legyen minden jó" szintű bárgyú zagyvaság. A hogyan akarja csinálni részt szemérmesen elhalhatta.

  4. Semmilyen tényleg sorsdöntő kérdésben nem foglal állást.

  5. Tovább szeleteli az ellenzéket, ami pont OV-nak jó. Még az is eszembe jutott, hogy egy hihetetlen rafinált Fidesz művelet része.

  6. Nem tudni ki áll mögötte. A senkit, senki sem hiszi el.

  7. Elvált. Rossz emberismerő és nem küzd, hanem felad.

  8. Teljesen szubjektív: sunyi a kisugárzása.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

1. És? Orbán pl. sose gondolta még meg magát? Sokaknak pont az tetszik, hogy látványosan hátat fordított a jelenlegi rendszernek.

2. Ha elég ember elhiszi, hogy ez lesz a harmadik erő, akkor rá fognak szavazni, és az lesz. De az tuti, hogy egyedül már csak technikai okokból sem fog menni.

3. Azért van benne valami, hogy ha nem költünk propagandára, és szabályosan költjük az EU-s pénzeket, elég sok forrás felszabadulna.

5. Rengeteg ember van, akinek a jelenlegi ellenzék, ami Gyurcsány mögött szokott felsorakozni, nem opció. Van helye olyan pártnak, aki Orbánt és Gyurcsányt is elutasítja.

1. És? Orbán pl. sose gondolta még meg magát? Sokaknak pont az tetszik, hogy látványosan hátat fordított a jelenlegi rendszernek.

180° fordulatot soha sem tett! (Annalena Baerbock szevasz :-) 
A rendszerváltáskor az volt a politikai felállás: kommunista utódpárt azaz MSZP és "örök" ellenzéki pártok. MDF-FKGP-KDNP de facto kormányon is ellenzéki aggyal gondolkoztak. Antallék és a korabeli SZDSZ illetve Fidesz közötti politikai viszályt, majd háborúskodást voltak akik rossz néven vették mert megbontja a kommunistaellenes "igazak ligájának" barátságát, mások a demokrácia természetes velejárójának. Ez addig lett volna rendben amíg a lator-párt MSZP-t minden más párt politikai karanténban tartja.
1994-ben az SZDSZ követte el az árulást, az MSZP utópárttal kötött koalíciójával, hiteltelenítve korábbi markáns kommunistaellenes retorikájájukat. Korábban az SZDSZ vádolta rendszeresen az MDF-et kommunistákkal való összekacsintással, amiből semmi nem volt igaz, ez 1994-ben mindenkinek nyilvánvaló lett. Ezeknek az állításoknak az igazságát a következő 1998-as választási végeredmény igazolta. Az SZDSZ közép-majdnemnagypárt támogatottsága akkor esett kispárti 5% közelébe. Soha többet nem mozdult ki innen.

3. Azért van benne valami, hogy ha nem költünk propagandára, és szabályosan költjük az EU-s pénzeket, elég sok forrás felszabadulna. 

Amikor a teljes nyugati világban neobolsevik arroganciával erőszakolják az egyetlen és korábbi normák szerint szélsőséges propagandát ez szükségszerű. Ma Magyarország azon kevés, hovatovább egyetlen ország Európában ahol még létezik a szólásszabadság és szabad sajtó. Itt minden politikai és kulturális nézőpont szabadon megjelenhet. Németországban egyetlen szélsőséges álláspont olvasható kizárólag az ottani sajtóban, az esztáblisment propaganda, más álláspontot hangoztatni merészelők nem ritkán büntető eljárásoknak teszik ki magukat. Eltérő véleményüket a mainstream német média elhallgatja, a közösségi platformok cenzúrázza. Német sajtónyilvánosság a legkevésbé szabad, sőt szabadságról már nem is beszélhetünk ebben az országban, de a többi európai országban is csak árnyalatnyival jobb a helyzet. 

Az Eu pénzek költésében Magyarországon az Eu átlagnál kevesebb szabálytalanság történt. Az utóbbi hetekben vezető brüsszeli csinovnyikok maguk nyilatkoztak arról, hogy ideológiai ellentétek miatt tartják vissza a jogosan járó Eu pénzeket és az eljárások mondvacsináltak. 

5. Rengeteg ember van, akinek a jelenlegi ellenzék, ami Gyurcsány mögött szokott felsorakozni, nem opció. Van helye olyan pártnak, aki Orbánt és Gyurcsányt is elutasítja.

Már van ilyen párt, a Mi Hazánk. Az "árulással" színre lépő Magyar Péterrel szemben hitelesek. Novák Előd maga mondott le korábbi parlamenti ciklusban mandátumáról és mondott le az azzal járó anyagi előnyökről. Ez a lépés eléggé unikális a rendszerváltás utáni magyar Parlament történetében. Kormányzóképességükkel kapcsolatban vannak aggályaim. Magyar Péter sk. viszont egyértelműen kormányképtelen. Árulása miatt korábbi fideszes ismerőseire mint szakértőkre, szakpolitikusokra nem számíthat. Amennyiben az összefosás "szakértőire" támaszkodna oda a maga által hangoztatott függetlenség mítosza. Amennyiben az amerikai nagykövetség adná kormánya tagjait, akkor nemcsak áruló hanem hazaáruló is. Az LMP-nek van még halvány esélye hasonló pozícióra, de az ő múltjuk nem makulátlan. A roppant gyenge magyar ellenzéki felhozatal miatt adok egy esélyt nekik, ha tényleg meg kívánnak változni.

“Az ellenség keze betette a lábát”

> 180° fordulatot soha sem tett! 

Igaz, valójában Orbán mindig is hazaáruló volt! De azért a helyzet mélyebb elmezést igényel. Az MSZP-SZDSZ konfliktust is csak a bábműsor része volt. Tudatosan lett felépítve az SZDSZ, és az átmentett-átmenet gazdasági politikai alapjai pl. Borvendég Zsuzsa írásaiból is ismertek,de ha az nem lenne elég, az SZDSZ arcok a kiöregedett kommenisták leszármazottai még biológiai értelemben is. Ennek az SZDSZnek volt fiókszervezete induláskor a Fidesz, Soros bácsi keze alatt. 

Késöbb jöttek rá, h a néphülyítés na emzeti és a liberális felosztás mentén járatható csúcsra és akkor lett Orbán nemzeti mázzal leöntve, és nyomja a populista hazug szadaságharcos, nemzetben gondolkodó narratívát, miközben maximálisan kiszolgálja a bankok és a multik országkifosztó, -kisemmiző narratíváját a globalista agendának és a saját korrupt rendszerének megfelelően. 

> ahol még létezik a szólásszabadság és szabad sajtó.

Ne hülyéskedj már! Itt semmi nem jelenhet meg amire Rogán rá nem bólint. Súlyos közpénzeken nyomják a Fidesz naratívát a közszolgálatinak hazudott csatornákon. 

> Már van ilyen párt, a Mi Hazánk. Az "árulással" színre lépő Magyar Péterrel szemben hitelesek. 

Újabb tévedés. Még kevesen látják be, de a zsidó érdek jelent meg ebben a pártban is. szeretnélek emlékeztetni, h Toroczkai a honvédő Hamaszt és a megszálló Izraelt megpróbálta egyformának leírni azzal, h terroristaként emlegette őket, és az Izraelt támogató parlamenti határozatnál a A Mi Hazánk  nem nemmel, hanem tartozkodással szavazott (kivéve Novákot aki nemmel - ami mutatja, h lehetnek konfliktusok a pártban csak kifele leplezik a dolgot). Amikor Toroczkait szembesítették tettével, pl 64Vármegyések és más nemzeti radikálisok akkor valiami elképesztő rizsát adott elő, ami oda próbált kivezetni, h ez a magyar érdek, mert különben a zsidók idejönnének lakni Magyarországra Izraelből. H-a-z-u-d-i-k!! 
A Huxittal kapcsolatos Mi Hazánkos fordulatról mr írtam fentebb.  Szóval fájdalom, de ez a párt legkevésbe sem hiteles többé! Toroczkai a vonagábori útra lépett, mehet a süllyesztőbe! 

Magyar Péter állítóéagos árulása szimpla hülyeség. Azok beszélnek erről, akik képtelenek kontextusba heyezni a történéseket és belátni azt, h ami egyik kontextusban árulás, az a másikban hőstett, és nem megspórolható a megfelelő kontextus kiválasztása az értékeléshez.  Továbbá sztem karizmatikus szereplő MP, sajnos úgy tűnik amit képvisel az nem vállalható számomra. 

Nincs olyan politikai erő amire szavazni tudnék. 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Jah, minden egy (vagy több) kurva nagy összeesküvés. Ennek ellenére te azzal hitegeted magad, hogy az összeesküvőktől kapott szavazati jogod bárkit is érdekel.

Nem, természetesen nem gondoltam komolyan, hogy egy ilyen ~mindent átlátó ember önmagát hitegetné. Nem! Te az olvasókat hitegeted, mert az összeesküvők megengedik neked (vagy eleve ezzel bíztak meg, ki tudja), hiszen kétséget ébresztesz, hozzájárulva a káoszteremtéshez, melyen keresztül egyre csak bontják a tradíciót.

Szóval nehogy a végén az derüljön ki, hogy bábfiguraként ugyanazt csinálod, mint amivel pl. a Fideszt vádolod...

:)

Vitézyvel együtt ők lennének a második legnagyobb párt. Magyart már most 13%-ra méri a Median.

Átverés. Erről cikkezett a kuruc.info.

https://kuruc.info/r/7/271553/

 

A semmiből tömeg nem lesz. Magyar Péter egy noname-es csávó, özvegy Varga Juditné lenne a valós neve.

Valószínűleg DK-s aktivistákat toltak ki, hogy nagyobbnak tűnjön a tömeg és elhitessék a néppel, hogy van esélye.

Ez összecseng asch megfigyelésével, hogy DK bulinak vélte az egész csődületet.

flashmob, egy színjáték volt statisztákkal.

 

Az alap kérdés, hogy Who the fuck is Magyar Péter?

Hogyan lett ekkora rajongótábora?

Libajnai Kordon ismertebb volt az Együtt 2014 alapításakor. Azt is 150%-ra mérték a közvéleménykutatók induláskor. 2/3-ot is jósoltak nekik...

A hivatalos "közvéleménykutatás" is politikai propaganda része. Ollókezű Pulai András Publicusa hiteltelenségig alázta önmagát a 2022-es választások előtt bemutatott produkciójával. A legutóbbi 2022-es magyarországi országgyűlési választások előtt a Medián a Fidesz eredményét enyhén alacsonyabbra, a MZP összefogás eredményét durván magasabbra mérte. A Kutyapártot Mi Hazánk támogatottsága felé mérve bejutónak mérte. A valóságban a Mi Hazánk jutott be a Parlamentbe a Kutyapárt nem. 

“Az ellenség keze betette a lábát”

Érdekes ember aki majd szavazni fog rá, már ha eljut a pártja odáig. A szavazó mit tud? Ismeri öt perce, hátba szúrta a sajátjait és nagyokat mond. Mit tett le eddig az asztalra a gyakorlatban? Nagy büdös semmit, az áruláson kívül. Miért lett áruló? Elvi okból? Nem hát, hanem  talán anyagi, vagy emberi sértődöttség miatt. Esetleg nem ismerjük a pontos okot, ami még rosszabb, mint az előző kettő.

Mire számíthatunk ebből? Hát nem arra, hogy azt teszi amit mond...

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Kész Zoltán, aki osztályának diákját vette feleségül. Nyilván 18 éves szülinapja előtt nem dugta meg, mert tanár-diák viszonyban az pedofília lett volna. Viszont egyértelműen javára írható, hogy ha történt is ilyen nem fizetett a szexért és lányról volt szó. 

“Az ellenség keze betette a lábát”

Nyilván 18 éves szülinapja előtt

Mit szerettél volna mondani? :D

18. születésnapja előtt vagy 18 éves kora előtt. Te nem magyar vagy, jevgenyij? :D

 

tanár-diák viszonyban az pedofília lett volna 

Van ilyen büntetőjogi kategória?

 

Meg kellett néznem,  hogy ki ez a Kész Zoltán. Elég érdekes dolgokat olvastam róla, pl.

1974-ben született Veszprémben, tősgyökeres veszprémi kereskedőcsaládba, s jelenleg is ott él. 1997-ben végzett az ELTE angol szakán, ezután 2003-ig tanárként dolgozott a balatonalmádi Magyar–Angol Tannyelvű Gimnáziumban (ahol korábban érettségizett), 2003–2005 között a Veszprémi Egyetemen, 2005-ben az ELTE amerikanisztika szakán, majd 2011-ig a Padányi Katolikus Iskolában.

2000–2001-ben a Fulbright-program keretében amerikai történelmet tanított Kaliforniában. 2006-ban hat hónapig pedagógiát tanult Buffalóban. Első európaiként 2012-ben végezte el az Atlas Economic Research Foundation Think Tank MBA és Vezetőképző Akadémiáját. Az Egyesült Államokban ismerte meg a klasszikus liberális gondolkodók munkáit és a szabadpiaci közgazdászok elméleteit.

1995-ben a Komlósi Oktatási központban újságírói végzettséget szerzett. 2009-ben elvégezte a BME közoktatás-vezetői szakát.

Öt angoltankönyv társszerzője.[1] A veszprémi Rádió Jam sportfőszerkesztője és a Veszprém TV külsős munkatársa volt.

Első házasságából 2001-ben, második házasságából 2014-ben született egy-egy fia. Korábban kézilabdázott, jelenleg a veszprémi férficsapat törzsszurkolója.[2]

 

Fideszes volt, majd kiábrándult belőlük? Ez volt vele a baj? Ezért szálltak rá minden fronton annak idején? Értem... :D

"ezután 2003-ig tanárként dolgozott a balatonalmádi Magyar–Angol Tannyelvű Gimnáziumban"

"2000–2001-ben a Fulbright-program keretében amerikai történelmet tanított Kaliforniában. "

Sokat repülőzgethetett transzatlantilag, ha magyarországi gimis tanárkodás mellett Kaliforgiában is oktatott! :-D

“Az ellenség keze betette a lábát”

már ha eljut a pártja odáig
 

Kubaszov elvtárs már castingolja a fradiultrákat, hogy ki fogja elállni a bíróság ajtaját?

a Kubaszov elvtárs az igazán undorító áruló féreg! Amikor belépett a soroksári fideszbe -mert nem alapító tag, hanem igazi MSZP tag volt- úgy nyírta ki az ősfideszeseket, akik meló után végigplakázták több ciklusban is a városrészt, hagy csak nyekkentek! Az más kérdés, hogy mindehez a pártvezetés áldását is adta! Kubaszov Soroksáron nem mer kimenni az utcára sem, mert könnyen beleszaladna egy parasztlengőbe.

Bocs, én nem követem túlságosan ezt az üreget, csak abból, hogy az Eu ügyészséget (vagy valami hasonló borzalmat) akarja a fejünkre tenni levezettem, hogy ez az ember ejrópéer aki nyugati elnyomásra vágyik a keleti helyett és még ha átmenetileg külön formációnak tűnik is, két lehetősége van: eltűnik, vagy beolvad az összefosásba.

Teljesen felesleges megjegyezni a nevét, vagy megkülönböztetni az MSZP SZDSZ DK-tól. Egy brancs. Hidd el, szívesen fogadok egy naugyébe egy nagy semmi ellenében!

Beszívva nem vagyok/voltam, csak szórakozásképpen írogatok a tények ismerete nélkül. De hidd el, hogy a prediktorom így is tűpontos lesz. Tök mindegy mit mond, mert súlytalan figura abból nem lehet megélni, hogy alfaözvegy (keress rá mit jelent: férfiban eleve fura ez a fogalom, de őrá mégis illik a leírás. A lényeg, hogy arra építi fel az identitását, hogy volt egy exe.).

Szerkesztve: 2024. 03. 16., szo – 12:46

Az látszik, hogy a fotelfidesznyikkek rendesen beszartak, mert ma kutya sem foglalkozik a szélesenméretes Viki lázálmaival! Csakis a MP konteók dőlnek. Én meg jól szórakozom.

Ennél gyengébb beszédet rég hallottam. MP karizma = 0

Vajon ki és mennyit tejel neki ezért? 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Szerkesztve: 2024. 03. 16., szo – 21:28

ha ez nem a patás 4D-s sakkjátszmája, akkor nem értem ki lenne pontosan a célközönség ezekkel a legszarabb dk-s panelekkel, amiket a dude előadott

MOst hallgattam meg az újabb partizános interjut vele, és az a meggyőződésem, h nem szerepet játszik. A lelkesültsége, a reakciói öszinték, közben értelmes, lényeglátó. Nem hagyja magát félre vinni. Ha ez szerep, akkor zseniálisan csinálja de nem az szerintem. És érdekes, h 15-ei zászlóbontás után a riporterek kérdezgették az utca emberét h mit gondolnak róla, és voltakakik mondták h hiteles. És akkor rögtön jöttek ezzel a NER része volt dumával a riporterek. Pedig arról van szó, h intuitívan érzik az emberek a hitelességét, és pont volt is valaki aki mondta, h nem ilyen "ner része volt" dologból fakad a hitelessége, hanem "misztikus" ezt a kifejezést használta, ami lehet nem a legszerencsésebb, de mégis igaz. Ez a "misztikusság" igazabb, felfokozotabban igaz, jelentősgteljesebb, mint a száraz tényként állított "ner része volt" - aminek tényszerüsége egyébként erősen vitatható is. Végül is azt akarom mondani, h ha még igaz is lenne h a ner része volt, akkor is a "misztikus" intuíciónak nagyobb a jelentősége, és ezt érzik az emberek, és ezért találják hitelesnek.  Mégha maga Gyurcsány is tolja őt a háttérből, akkor is hiteles, azzal együtt is hiteles: értsd.: annyira az, h még Gyurcsány sem tudja besározni.  Persze egyfelöl az ember emócionálisan megtévesztehtő, másfelöl viszont a fontos döntéseket mindig érzelmi alapon hozzuk meg - ettől vagyunk boldogok, meg önazonosak (- és az kerül a továbbiakban racionlizálásra).  
Akikkel megpróbálják hasonlítani Gattyán, Berki stb akiket így politika felbérelt szerepekre közelében sem voltak a hitelességnek. Ez most más. 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

A posztod miatt végignéztem az interjút (egy darabig többet nem fogok). Nekem a következő jelzők jutottak róla eszembe: buta, sekélyes, ötlettelen. Mintha a Momentum 2.0 lenne. Meg szerintem illik rá a Varga Juditné gúnynév is. Aztán majd lesz valahogy, lehet tévedek, lehet nem.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Sajnálom, ha csalódás volt az interjú. Mondjuk nem azt állítottm, h ez egy jó interjú, sztem eléggé fáradt volt Magyar -ami érthető is ha belegondolunk milyen nyomás alatt lehetett az elmúlt napokban, hetekben - hanem azt h nem szerepet játszik. Butának semmiképpen nem lehet értékelni, a nyilvános szereplésben nincs gyakorlata korábbról, esetleg ez érződik. A politikusokat erre kiképzik egyébként a megfelelő szakemberek. pl. Toroczkai, Dúró, Novák trió ilyen szempontból magasan vezet mindenki elött, abszolút professzionális kommunikátorok. Magyar nem az - egyenlőre. Ő csak egy értelmes ember, és sztem eléggé karizmatikus személy is. Nem vehemens vagy ilyesmi, hanem olyan igazságokat mond ki, amiknek súlya van. pl Ha talán emlékszünk még Posta Imrére a köztársasági őrezred volt pszichológusára, aki késöbb civil szerveződést alakított Pi-kör néven, és csináltak egy videót amin halálos ítéletet mondtak jópár közéleti szereplőre és akkor TEK lecsapott rájuk, mint terroristákra - szánalom. Na neki volt valami olyan mondása, hogy feltette a kérdést, h Magyaroroszág valóban létezik-e, vagy csak egy Izraelben bejegyzett részvénytársaság? És akkor mindenki a homlokára mutogatott, h hát ez tuti flúgos! És én már akkor is mondtam, h mőgé kell látni, szándékoltan van úgy mondva, h flúgosnak lehessen látni (gondolom ez menekelő út neki a bíróságon), de valós tartalom van abban amit mond. És most h Magyar felteszi a kérdést, h normális dolog-e, h Magyarország pár család birtokában van? Ugyan azt mondják, csak az utóbbi egyértelműbben! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Mert mi ez? Mennyire releváns a lejárató propaganda?  Vona meg buzi ugye, mert Terry Black is megmondta a saját szavaival, meg szájával! Hátha téged ilyesmi erősit meg, akkor nem tudom mit írhatnék! 
Magyar védte a volt feleségét amikor pl völner-ügy beli felelősségét firtatták, erre most előkerül egy ilyen lejáratás amiben úgy tünik az asszonyak is szerepet kell vállalnia. Hát h lehetne ezt értékelni? Elegánsnak? Érted arról van szó, h zsarolják. Le kellett mondania, a nyilvános térben vele szemben korrekt viselkedő volt férjének lejáratásához kell asszisztálnia. Hát lehet h privátban megtépték egymást, a de nyilvános térben a volt férje korrekt volt vele szemben, Itt a nő a hunyó most, bár nyilván zsarolva van és nem önszántából teszi. A focista feleség narrativa nem jött be, most a nőverő narrativa került elő.  Át kéne látnod ilyen az ilyen dolgokon! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Nem tudok a narratívákról nyilatkozni, mert csak feltételezésen alapulhat. Ami miatt viszont továbbra is butának tartom, hogy így reagálta le a felesége posztját. Ha lenne pici sütnivalója, akkor max egy like-ot nyom, de inkább semmit. Ez most olyan MZP-s buzgómócsinigosra sikerült.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Szerintem meg Orbánt. Bevezette a legujabb messiast, latvan, hogy ezek mindig jol mukodnek, s akarmikor megjelenik egy ilyen figura, azonnal elkezdenek marakodni az "ellenzeki" partok, ami szamszakilag mindig a Fidesznek hajtja a vizet. Lasd MZP, akit anno a Fidesz (tehat az allam) penzen hoztak haza az USA -bol. Irtam mar errol, nem ujdonság.

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Hát nem tudom. Pro és kontra tudnék érvelni mindkét nyomorulttal kapcsolatban. De sztem jelentős a Fideszből, Orbánból kiábrándult szavazok tábora, akiknek Gyurcsány és a baloldali ellenzék vállalhatatlan, A Mi Hazánkot nem értik, vagy félre értik, vagy tudom is én,,,nekik kell egy olyan párt amire tudnak szavazni a Fidesz helyett. Ez inkább Gyurcsány érdeke. 
Túl sok itt történés hirtelen: közelgő választás, kegyelmi botrány, Magyar talpraállása...eléggé konstruált dolognak tűnik. Miközben mint fentebb írtam, a fickó nekem hitelesnek tűnik. MZP ről - volt olyan videó is, ahol Toroczkai azt állította, h még anno a Jobbik találta ki MZP-t .

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Mennyire valószínű az, hogy egy elvalt férfi, miután a volt felesége felmond, hirtelen a volt felesége munkahelye ellen fordul, pénzt, energiát nem kímélve, és instant pártot is alapít, ami valószínűleg nem lesz sehol igazán sikeres, arra azonban pont jó, hogy szetdobalja az ellenzéki szavazatokat? 

A "kiábrándult nerlovag" mindig olyan téma, amire az emberek rarepulnek, lásd simicska. Ez egyvalakinek jó. 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Ezt a reszben ellenzekit kicsit atfogalmaznam:

Egyreszt az alapkoncepcio, hogy "fideszesek ertelmesebb fele" vagy korabbi ellenzeki szavazok szavaival "kevesbe degeneralt fele" vs "Orban, Tiborcz, Lolo es a nehany meggazdagodott csalad" egy olyan szcenariot hozhatna, ahol ket nyertes kozul kell valasztani - nekem is elfogadhato. Legalabb par alapdolgot nem feltenek, mert a "Fidesz kiszakado fele" is azzal szamolna, hogy "10 ev mulva is legyen mibol lopnom", pl. nem privatizalna "olcson" kulfoldi kezre a vizmuveket, meg ilyenek, mint egy atlagos europeer demokrata.

Ez egynap raadasul kenyszerpalya lehet: ha Viktor hamarabb hulyul meg, mint meghal. Nem, ettol meg messze vagyunk, ehhez par Graz-os pletyka nagyon keves. De nem tudjuk, hogy hogy fog oregedni, es mit kezd felesszel, negyed esszel hatalmon majd.

Jelenleg én a Gattyán-féle formációt vettem előre, mimnt alternatívát, azonban az láthatóan megbukott. Nem a mondanivalója, hanem sokkal inkább amiatt, mert az emberek csak végletekben tudnak gondolkozni. Van két pont, az emberek pedig kételenek más irányba nézni.
 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Mellesleg simán szavaznék egy részben ellenzéki pártra, de egy full ellenzékire soha, azok kretének.

Szerintem barmi jo, ami beszoritja a mindenkori kormanypartot/-koaliciot 51-65% koze. Hiaba vagy te a vilag legnagyobb geniusza, nem lehet ugy orszagot (ceget, sportcsapatot, akarmit) vezetni, hogy 10+ evig nincs senki, aki oda tudna (merne?) menni hozzad, hogy figyu mar, szar van a palacsintaban.

Felolem mehet a mostani ellenzeki garnitura a szemetdombra, nagy reszuk nem hianyozna, de ettol meg kell valaki, aki kepes/hajlando konstruktiv vitat folytatni. Csak hat az alap problema eppen az, hogy az ellenzek egyik fele nem kepes, mert csak a Fidesz holdudvara, a masik fele pedig nem akar.

Azt nem tudom, hogy MZP, MP, [aktualis megvalto] lesz-e a megoldas, de imho kellene egy-ket tovabbi eroter a magyar politikaban, hogy ne legyen minden agyament faszsag automatiksuan elfogadva. Nekem az is jo lenne, ha nem lenne ekkora partfegyelem, es a kepviselok a valasztok erdekei alapjan nyomnak a gombot a felso utasitas helyett, de ennyire nem vagyok naiv. :)

Ha van partfegyelem, akkor teljesen okafogyotta valik a kepviseloseg. Az egeszet be lehetne szantani, es direktben partokra szavaznank. Ha valamelyik part eleri az 50%+1 szavazatot, akkor onnantol o dont mindenrol, ha nem, akkor sign-off kell valamelyik kisebb parttol is.

Sporolnank egy valag penzt.

Nem ez a kerdes. A jelen rendszerben megvan az elvi* lehetosege annak, hogy ha faszsagnak tartja a valsztott kepviselod az ukazt, amit a partvezetestol kap, akkor ugy szavazzon, ahogy o szeretne. A kommentem arrol szolt, hogy ha ezt nem engedjuk, akkor az egesz kepviselosdi ertelmetlen, es siman partot kell valasztani, aztan a partelnok majd rendeleti uton kormanyoz.

* Hogy ezzel nem elnek a kepviselok, az mar egy mar kerdes, illetve ez maga a problema, amirol beszeltem fentebb.

> Mennyire valószínű az, hogy egy elvalt férfi, miután a volt felesége felmond, hirtelen a volt felesége munkahelye ellen fordul...és instant pártot is alapít

Ez az általános felvezetés mennyire releváns arra az esetre, amikor a "munkahely" a magyar kormány, és a volt feleség pedig igazságügyminiszter - amiből egy, azaz pontosan egy darab van az országban? 

Nincsen NER-lovag - ez megengedhetetlen csúsztatás! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Magyar Péter, Vitézy Dávid is megszólítaná, de létezik-e a mitikus kiábrándult fideszes?

Egyes értelmi fogyatékosok a választások félidején rendszeresen mért bizonytalanokat hiszik ezeknek, akik a választásokkor rendre behúzták eddig az X-et a Fidesz-KDNP-re.

trey @ gépház

A politikai memória 6 hónap. Választásoknál ez ki is van használva, mindkét oldal részéről, nálunk is épül a választási játszótér, a választási úton el lehet oda jutni.
Érdekes módon nem sokat számít bizonyos esetekben, azonban az adott királycsinálókat nem engedi a felszínre az ellenzék, holott tapasztalataim szerint simán képesek  felhúzni totál alkalmatlan embereket is a trónra.

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

trey @ gépház

Nem értem miről beszélsz. Milyen ítélkezés? Az ember messziről bűzlik. Egy mindenét elvesztett (feleség, jól fizető pozíciók) médiaripacs, akinek nincs vesztenivalója. Aki nem látja, az vak.

Összeollózta, hogy mit akar hallani (ballib szerint) "A nép" (fél perc alatt összeszedem a listát) és azzal roadshow-zik. Millió állítása volt, de zéró bizonyíték. Amikor komolyra fordult volna, kitért az ügyészségi megkeresés elől.

Te mit látsz itt komolyat?

trey @ gépház

Szépen felmondtad a propagandát. Szerintem meg ez a bűzlés szubjektív, és nem vak, aki nem ért evvel egyet.

De nem is kell ezen ennyit gondolkodni. A Fidesz valós teljesítményén és hazugságain is lehetne rugózni. Inkább az a kérdés, hogy elég szavazót meg tud-e győzni. Egyelőre úgy néz ki, hogy igen.

Ha borsot tör egyszerre Orbán és Gyurcsány orra alá, már nekem is elég ok arra, hogy rá szavazzak. Nem azért, mert szerintem olyan szuperül fogja irányítani az országot. Hanem mert abban hiszek, hogy a Fidesz hegemónia csökkenése tenne jót az országnak.

Én Angliában és Svájcban is így adóztam, és szerintem működik. A jobbaktól lehetne tanulni.

Akinek kevesebbet ér a munkája, az azt jelenti, hogy könnyebben pótolható, de ha nincs miből pótolni, akkor derül ki, hogy valójában rájuk is nagy szükség van. Társadalmi szolidaritás? És Magyarországon se mindenki fizet 15%-ot...

Veszelyes es unfair, de kozben nem tudom kizarni, hogy egy nyertes strategia reszekent szukseges rossz - de nagyon esszel kell csinalni, nehogy munkahely megszunes meg Strasbourgi birosag legyen a vege. De inkabb a ceget kulonadoztassak, mint a hatekony dolgozot (jovedelemado).

Nyugaton lattam az erotlen "kis allamot" benazni. Ott tobbnyire a kis allamban hisznek, ami meg a legsulyosabb kereslet-kinalat problemakba se nagyon akar belenyulni.

Keleten meg latom, ahogy megy autokracia iranyaba sajat befektetesi portfolioval a "nagyallam" - de sokszor autokracia, sot, idonkent mafiaallam modszereihez nyulva. Szepnek semmikeppen nem szep. Hatekonysagaba viszont nehezebb belekotni, mint elsore tunik.

Mindkettoben elve egyiket sem tudom hatarozottan jobbnak hivni a masiknal.

Jelen kormany keves elonyeinek egyike, hogy erdekli oket, hogy 10 ev mulva is legyen mibol lopniuk. Mikozben egy atlagos europai demokrata erotlenul hagyja elharapozni a vadkapitalizmust, mikozben kilora kulfoldi erdekszferakba privatizalja a nemzet kincseit is akar, mert ezek 5 ev mulva mar nem az o problemai lesznek, akar konnyen bele is farad a politikai palya miatt a tamadastipusokba, mikozben szinte cselekvokeptelen mindenben, amin nem nyer sokat egy uzletember az atlagemberek karara.

De inkabb a ceget kulonadoztassak, mint a hatekony dolgozot (jovedelemado).

A különadó kiadás a cégnek, ugye? A munkabér és járulékai is kiadás a cégnek, ugye? Világszínvonalú infláció esetén sem kötelező fizetésemelést adni, ugye? Az egyéb juttatások ügyét is újra lehet "tárgyalni" (nem egyenlő lehetőségekkel bíró felekről van ilyenkor szó), ugye?

Egy cégnek mindig van lehetősége arra, hogy áthárítson ezt-azt a dolgozókra, az ügyfelekre stb.

Az alapkoncepcio itt az volt, hogy tobbsavos jovedelemado, vagy mas-mas egyeb ceget terhelo (kevesbe egyenlo) adoterhek.

Utobbival ugyesen lehet kezivezerelt matekot jatszani eves merlegek alapjan, csak veszelyes jatek, mert a vegen mennek Luxemburgba meg Irorszagba keveset adozni. Ott nyilt a verseny. De erre nem az a fair valasz, hogy direktben a munkavallalot szopatjuk, mert mereszel tul sokat keresni. Meccselje le az amugy is novekedesre jatszo ceg a munkavallaloval, nem kell elore elvenni tole, mint Nyugaton.

Off, de gondoltam leírom (várok valakit):

Oregon, Te kicsit ismered a délieket - dolgoztam Görögországban (IT-s munka volt) - EU-s ország, akkor vezették be az euro-t a boltokban még mindkét pénznem ki volt írva:

Egy kertészetnek dolgoztam családi vállalkozás volt és mezőgazdaságinak számított vagyis NULLA adót fizetett - de jól ment a bolt, így a helyi rendőrség kifestését ő finanszírozta vagy az iskolába bútor vásárlást..

- nálunk a piacos kofákat pénztárgéppel és nyugta adással zaklatják a NAV-osok és helikopteres kommandós munkaügyi ellenőrzés van szüretkor a határban.

Ott meg, egy kétszintes munkás-szálló volt felépítve kb. 200 indiai/paki vendégmunkásnak, akik a kertészetben dolgoztak - bejelentés annyi volt, hogy a rendőrségen leadtak egy névsort, hogy ha utcán igazoltátják vagy ha elszökik meg tudják keresni..

Ez régen volt, lehet hogy az EU rákényszerített azóta több papírmunkát, bürokráciát a görögökre..

For Whites Only meeting room!

Egyelőre úgy néz ki, hogy igen.

Egyelore ez az egyetlen resze a kommentednek, amivel nem ertek egyet. Egyelore ezen meg nagyon sokat kell dolgozni, hogy eleg szavazo meg legyen gyozve - eros propaganda ellenszelben, sot, egyenes hazugsagtengerben evekig.

Ha kibirja, kierdemelte, viheti a poziciot. Ha osszegyurcsanyozza magat, akkor meg mehet a kukaba a tobbi melle a szemetdombra bejutasikuszob-matekot jatszani a tobbi megelhetesi politikus melle.

Egyelore csak remelni lehet, hogy nem az osszegyurcsanyozast valasztja, netan meggyozi a Fidesz es a Fideszesek azon reszet, akit a "par csalad hatalma zavar, nem az orszag iranya".

Effektive 2022 nyaran elarultak a magyar kozvelemenykutatok, hogy azt a szazalekot hozzak le, amiert fizetik oket...

444-es interju volt, es tele volt ellenzeki bejutasi kuszobbe kapaszkodos peldaval a tortenet...

Biztosat Magyar Peterrol es uj partjarol a juniusi EU-s valasztas utan mondhatunk. Ha addig meg se alakul rendesen, el se indul rajta, annyit SE ert.

Ha juniusban 3-4 EU-s mandatumot egyedul vagy max kutyapart szintu tovabbra is nyiltan es egyertelmuen Anti-Gyurcsany formaciokkal eler MP, akkor mondhatjuk, hogy ez nem csak egy nagyszaju balfasz, hanem remeny a kovetkezo ketharmad ellen.

  • EU-ügyészség (Klára úr panelje)
  • Egészségügy-lózungok (Klára úr panelje)
  • Oktatás (DK duma)
  • a konstruktív párbeszéd az EU-val és a NATO-va (DK duma)

Persze, nem csak onnan ollózott össze, szedett máshonnan is, ígért mindent IS

lásd: politikai közhelygyűjtemény

trey @ gépház

Ez most a Magyar Peter vagy a Kutyapart vagy mindketto?

Egyebkent nagyon nem mindegy, hogy pontosan mit mond az EU ugyeszsegrol? Csak azt, hogy "az sem rosszabb a Polt-fele ugyeszsegnel", vagy azt is, hogy "EU-s penzt se kapjunk, amig nem lepunk be"? Utobbi a szervilis DK tempoja, ettol meg nem automatikusan hulye mindenki, aki kiejti a szajan az "Europai Ugyeszseg" kifejezest. (Engem az Emberi Jogok Europai Birosaga jobban aggaszt, de annak konkretan tagjai vagyunk)

Mikozben azt meg nem vartak meg, hogy az elso brit menedekkerelmes elinduljon a kovetkezo ruandai jarattal. Ott tudtak azonnal utjaban allni az amugy letezo brit torvenynek.

Undorito fereg egy banda az EJEB/ECHR.

A demokratikus jogallam valosaga egyebkent az a legtobb helyen, hogy mig a torvenyhozas (potencialis es aktualis) szereploi megfolytjak egymast egy kanal vizben osszessegeben igen keves hatalomert, addig senki altal / semmikeppen sem az emberek altal valasztott birok es birosagi adminisztratorok a gyakorlatban szeleskoru nyilvanos kritika nelkul gyakorolhatjak tevekenyseguket. Egy tizmillios orszagban ez egy atlathato es mitigalhato folyamat, de egy tobbszazmillios EU meretben ez effektive egy valasztatlan kontrollalatlan, angolosan "unchallenged" hatalmi tenyezo.

Ezekért tapsikolnak itthon. Pedig egy hangyafasznyival sem különbek ...

Nézd meg az EU ügyészség sajtóhíreit a "nagy fogásokról" ... piti vállalkozókat szívatnak, miközben magában az EU vezető szervezetei tele vannak korrupciós botrányokkal :D

trey @ gépház

A Karsait számtalan alakalommal meginterjúvoló RTL állította, szerintem a január is az ő műsorukban hangzott el valamikor:

https://rtl.hu/belfold/2023/11/28/a-strasbourgi-birosagon-szolal-fel-a-…

Karsai Dániel kedden felszólalt a strasbourgi bíróságon. Az eljárásban szakértőket is meghallgatnak, döntés pedig akár már a jövő év elején születhet – ha az ügyvéd nyeri a pert, a magyar kormánynak változtatnia kell a jelenlegi jogszabályokon.

Ezt valószínűleg sem nem Karsai, se nem az RTL találta ki, ezt mondták nekik.

trey @ gépház

Hogyan? Balog Zoltán református püspök (még mindig az...) ráteszi a kezét szegény Karsai valamelyik testrészére? Esetleg Rogán Tóni koszorús feltaláló felfedezi Karsai betegségének ellenszerét?

"Ezektől" nem kell félni, egyrészt "ezek" nem csodatevők, másrészt értelmes ember amúgy sem engedné a családtagja közelébe az ilyeneket.

Színház az egész magyar közélet.

A halálos beteget eljátszó színészek sem szoktak a performansz után meghalni.

 

Olyan ez, mint Gődény letartóztatása a COVID járvány alatt. Semmi baja sem lett, egyszerű statiszta volt, hogy a nép jól összecsinálhassa magát félelmében.

Felvette érte a zsetont, mert ingyen a színészek sem játszanak.

szerintem 

Ezzel szemben Karsai ügyvédje ezt állította:

A perhez csatlakozó beavatkozóknak még van lehetőségük előterjeszteni beadványokat, a két félnek pedig január 5-ig kell írásbeli beadványt beterjesztenie. Ezekben a szakértői meghallgatásokkal, a keddi tárgyalással és a beavatkozókkal kapcsolatban is tehetnek észrevételeket. Ezt követően hoz döntést a bíróság. Az ügy sürgősséget kapott, ami kiterjed a döntésre, amely várhatóan jövőre megszületik – mondta Stánicz Péter.

https://www.szabadeuropa.hu/a/emberi_jogok_europai_birosaga_strasbourg_…

Szóval majd háborodj fel, ha idén nem lesz döntés.

Össze kéne akkor hangolni a kommunikációt, mert ez olyan, mint a Mókus örs kommunikációja. Ettől függetlenül, mi a retkes fasz miatt húzódik ez el ennyire?

Én csak - szerinted - felháborodok, Karsain ez viszont nem segít.

Hirtelen milyen megengedő tetszett lenni a bürökrációval szemben! Ja, mert ez nem a hazai, hanem a jónyugati(tm)!

trey @ gépház

mi a retkes fasz miatt húzódik ez el ennyire?

Igazabol ez a lenyeg, aki masrol beszel, az terel.

Hirtelen milyen megengedő tetszett lenni a bürökrációval szemben! Ja, mert ez nem a hazai, hanem a jónyugati(tm)!

Pontosan, ha mar nem lehet Orbanekat hibaztatni a burokracia hibajaert, akkor mar kussoljunk, mert minden rendben van vele es kotelessegunk szervilisnek es kritikamentesnek lenni hirtelen. Ezt a hozzaallast nem ertettem soha.

Össze kéne akkor hangolni a kommunikációt, mert ez olyan, mint a Mókus örs kommunikációja.

Kár, hogy nem minden a KESMA alatt van, ugye?

Én csak - szerinted - felháborodok,

Érezhetően.

Karsain ez viszont nem segít.

Valószínűleg az sem, ha már lenne egy számára kedvező ítélet, mert akkor is előbb meghal, mint megszülessen az új szabályozás.

Hirtelen milyen megengedő tetszett lenni a bürökrációval szemben! 

Szerinted egy ítélet meghozatala bürokratikus döntés?

Ja, mert ez nem a hazai, hanem a jónyugati(tm)!

Az Európa Tanácsnak csak nyugati országok a tagjai?

Mi koze az EJEB/ECHR -nek az Europa Tanacshoz? (European Commission Council of Europe)

Meg a britek se tudtak, hogy amikor kilepnek az EU-bol, ezekbol kurvara nem lepnek ki kozben.

De elvarnam, hogy a "szellemi folenyetek" eljusson odaig, hogy legalabb nektek sikerul kulonbseget tenni.

Az ECHR azelott soron kivul letiltotta a Ruandaba atiranyitott menekultkerelmeseket szallito gepet, hogy az elso jarat elindult volna. Konkretan a jarat indulasa elotti napon. Ezekutan joggal kritizalja barki, hogy akkor egy eutanazia kerdesen ne uljon ennyit.

Amugy ha egy nemi eroszak aldozatanak 6 ev mulvara halasztjak a targyalast, azt is azzal nyugtatod, hogy "varja ki turelemmel a burokraciat" meg "masik szerv a hibas, nem a birosag, es nem X hanem Y ugyeszsegi irodai patkany, ezert ne X-et szidja"? A hulye ember felelost keres. A hatekony megoldast keres.

Karsai azért indította az eljárást, hogy X.Y.-t előzetesen mentesítsék, ha őt halálba segíti, ha kell holnapután, vagy azért, hogy megváltoztassák a jogi szabályozást? Elvárnám, hogy a vélt szellemi fölényeddel ezt az apróságot gondold végig.

Az EJEB holnap is hozhat egy határozatot, de attól még Karsai helyzete nem változik meg, mert az a Parlamenten múlik, hogy mikor lesz végrehajtva. Hatékony megoldás lehetne az is, ha összedugnák a fejüket a jogalkotók, és újraszabályoznák a dolgot. Ja, csak az uralkodó kétharmad éppen nem szeretne új szabályozást…

Amugy ha egy nemi eroszak aldozatanak 6 ev mulvara halasztjak a targyalast

Bármilyen hülyén hangzik, az áldozat szempontjából lényegtelen, mikor lesz (elmarasztaló) ítélet, ha a bűnismétlés veszélye nem áll fenn. Ha meg igen, arra az előzetes rendszere van kitalálva, arról pedig elég gyorsan lehet dönteni, nem kell x harmadik fél észrevételeivel foglalkozni, mint a jelenleg az EJEB előtt lévő ügyben.

Kár, hogy nem minden a KESMA alatt van, ugye?

RTL? Hogy a faszba jött ide a KESMA? Ketaminon vagy?

Érezhetően

Pedig nem, csak a kettős mércétek szórakoztat.

Valószínűleg az sem, ha már lenne egy számára kedvező ítélet, mert akkor is előbb meghal, mint megszülessen az új szabályozás.

Legalább boldogan halna meg.

Szerinted egy ítélet meghozatala bürokratikus döntés?

Ha nem lett volna ilyen ügyük, azt hinném, hogy gondolkodnak rajta. De volt.

Az Európa Tanácsnak csak nyugati országok a tagjai?

Mégiscsak nyugati országban van a központja ... Hogy jön ide a tagság?

trey @ gépház

Hogy a faszba jött ide a KESMA? 

Ott divat, hogy összehangolják, mit kell mondani, aztán mindenhol szóról-szóra ugyanaz megy.

csak a kettős mércétek

Enyém? Hol? Ja, már megint többet látsz belőlem? Ne igyál annyit!

Legalább boldogan halna meg.

Te tényleg egy igazi érzéketlen fasz vagy.

Ha nem lett volna ilyen ügyük

Ha lett volna, már döntöttek volna. Ezek szerint nem volt.

Hogy jön ide a tagság?

Azt hittem, a bírók származása számít, nem az, hol ülnek össze. De tudjuk, ezt az országot is egy város támadása ellen kell mindig megvédeni…

RTL? Hogy a faszba jött ide a KESMA? Ketaminon vagy?

Ez volt a teljes állítás ^ Jajj, lemaradt az idézetedből a lényeg! RTL! A lényeg! Azt fejtsd ki, hogy az RTL-nek mi köze a KESMA-hoz!

Enyém?

Bizony!

Te tényleg egy igazi érzéketlen fasz vagy.

Pedig nem. Karsai egész harca arról szól, hogy boldogan (elintézte az ügyet) és a saját módján akar meghalni. Mert, hogy meg fog hamar, afelől nincs kétsége. Te egy igazi gyökér vagy, aki azt sem tudja, miről szól az ügy.

trey @ gépház

MP azt mondta piaci alapon ez egy 20 millás rendezvény. Osváth Zsoltié nagyobb volt 2 millából, amit a sok naiv lazán elhisz. Akkor azt írtam, hogy minimum 20 milla volt.  Azt is elhiszik, hogy dobozzal össze lehet gyűjteni 200 millát. Szerintem az csak színjáték volt, hogy pénzeket mozgassanak.

Szerintem az csak színjáték volt, hogy pénzeket mozgassanak.

A nagy filozófus, Ford Fairlane szavait érzem ide illőnek: "Ő mindenféle rocksztárokkal lógott. Olyanokkal, amilyen Bobby Black volt. Akik ha kell a pénz a drogra, csinálnak néhány 'Rock a drog ellen' reklámot."

>Kiderült erről a mitikus táborról, hogy egyáltalán létezik-e?

Ó jaj, h létezne már...? Teljesség igénye nélkül: pedagógusok; vezényelt eü alkalmazottak; covid károsultak; kiöregedéssel leszerelt 40 éves katonák; választóvá érett diákok; deviza hiteles csalás és a végrehajtók károsultjai; KATA-s vállalkozók; létező és tervezett akkugyár mellett lakók; az antiomniások; az orbáni szociális-szadizmus áldozatai: nyomorgó nyugdíjasok; szociális ellátástól megfosztott betegek, azokat ápolók; egyáltalán bárki aki közegészségügyi ellátásra szorult ...

Úgy kérdezed, mintha nem tudnád, vagy nem lenne teljesen nyilvánvaló a létezésük! 

Választások jönnek, tejben-vajban kéne füröszteniük a népet! Ehhez képest mi van? Hát az h nincs lové a kasszában, már gépjárműadót is egy összegben szedik be...kell a Fideszes-fiúknak kokainra a pénz, a zembereknek már nem jut! 
El lehet képzelni mi jön a választások után, ha már előtte is ennyire ramaty a helyzet...
 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Plusz aki szimplán bedühödött a Covid körüli diktatorikus hülyeségektől, illetve a kötelező kísérleti oltástól. (Ami nekem szerencsére nem volt kötelező, de sokaknak igen.) Véleményem szerint ezekért még büntetést is érdemelne.

A "családtámogatási" dolgaikkal egyetértettem, meg azzal is egyetértek, hogy nem vakon nyugatbarát és próbál kelet felé is nyitni. Azzal is egyetértek, hogy felhívta a figyelmet a Soros jelenségre, meg még pár dologgal. Azzal is egyetértek, hogy nemváltós genderes dolgokat próbálja kinn tartani. Én drasztikusabb lennék a helyükben, de amit csinálnak azzal nagyjából egyetértek.

A devizakárosultas, meg lopós részekkel úgy vagyok, hogy pofátlanság és elítélem, de ezeket legalább akinek van esze el tudja kerülni. Mert azért lehet elég pénzt keresni, devizahitelt felvenni pedig azért elég nagy user error volt. Emlékszem, hogy egy ismerősöm annó mesélte, hogy arra vett kocsit, és egyből mondtam neki, hogy ez óriási kockázat. Jó, én még kvázi gyerek voltam akkor (1etemista és a szüleimen élősködtem még) és eszembe se jutott hitelt felvenni, de biztos vagyok benne, hogy nem vállaltam volna be az Euró vagy a Frank árfolyamkockázatát egy autó vagy lakáshitel méretében, mert már a saját életünkben is volt 35-38%-os infláció - lásd 90-es évek eleje, tehát aki arra sem emlékezett az azért tényleg a saját hibájából lett károsult. Ráadásul a rossz emlékek mellett pontosan lehetett azt is tudni, hogy a magyar gazdaság nem túl acélos, tehát az árfolyamkockázat jelentős.

Ameddig van MH, vagy hasonló ellenzéke (sajnos szerintem is elkurvulnak, sajnos ez törvényszerű, de ez egy mélyebb probléma, amibe itt nem mennék bele), ami hajlandó a lényegi kérdésekben normálisabb lenni, addig azokra fogok szavazni.

A "baloldalra" viszont soha nem szavaznék, csak akkor ha legalább a Covid fasizmust kritizálnák és/vagy felhagynának a nyugatseggnyalással és/vagy nem lennének bevándorláspártiak. Egyikre sincsen esély, mert ezek az "alapértékeik". Elvileg létezhetne egy Covidfasizmus ellenes, nem nyugatseggnyaló és bevándorlásellenes baloldal, de gyakorlatikag Magyarországon szerintem nem létezhet. A Thürmerben kicsit bíztam, de összefeküdt azzal az MSZP-ssel, vagy mivel a legutóbbi választáson, ő is elásta magát, nehéz lesz kimásznia. Nem mintha bármi esélye lenne, de én azért számontartom őt, mert néha értelmesen beszélt régebben. Az összefekvésre is azt mondta utólag kb - szabad fordításban -, hogy muszáj volt, különben csődbe ment volna.

Úgy tűnsz, mint aki akarná, hogy szimpatikus legyen ez a Magyar Péter (vagy ki), de 0 esélyed van rá, hogy normális irányból kritizálja a Fideszt. Azon kívül, hogy "le a Fidesszel" van bármilyen értelmes mondanivalója? Van legalább 1 db lényegi kérdés, amiben értelmes álláspontja van? Ha azt mondjátok, hogy van, akkor esküszöm meghallgatom, de eddig nem kaptam kedvet hozzá.

Devizás ügyben nincs igazad. Az egy kibaszott nagy szélhámosság! Mindenféle ember van a károsultak között, nem csak tudatlanok, vagy pénzügyi analfabéták, hanem magasan kvalifikált, akár pénzügyi területen dolgozók is.  Nem én mondom, hanem az ügyvédek akik ilyen pereket visznek. Szisztematikusan ellehtetlenítették a károsultak jogi érdekérvényesítés lehetőségeit, többek között éppen Varga Judit közreműködésével is, h ne kelljen a bankoknak felelnie a csalásért. Egyszerűen nem lehet eléggé hangsúlyozni ennek az egész bűntettnek a társadalomra gyakorolt tragikus hatásait. Ez olyan árulás amire talán még a komcsik sem vetemedtek! 
(sőt már körvonalazódik a követekző társadalmi tragiédia az orbáni családi támogatások keretében felvett hitelekkel kapcsolatban)

Sztem elég objektíven próbálom szemlélni MP-t. Amit felvázolt 15-én azok alapján én nem érzem vállalhatónak, de meg vagyok győződve arról, h nem szerepet játszik, és amit mond azt őszintén mondja.

Nekem arról, h mi a jobboldaliság elég határozott, filozófiai alapon nyugvó vélemyényem van. Vannak pártok akik bal-jobb oldalra sorolódnak valamilyen kreált szempontok szerint, az én véleményemet nem érinti, ezek mind baloldali pártok. A jobboldaliságnak nincs képviselete. Bizonyos értelemben a saját vélemyényemtől is el tudok távolodni. Amolyan gondolatkisérletek módjra, és így még akár paradox módon marxistának is mondanám magam: ugyanis a marxi kapitalizmus kritika egészen adekváltnak tekinthető. Ez egy érvényes dolog a maga aspektusából. A baloldali narratíva is érvényes a saját aspektusából. Ezért érzed Te is Thürmert vállahatónak valamennyire. Azonban a kapitalizmus nem csak baloldaról kritzálandó, hanem jobboldalról [is]. Nagyon is! Ez az ami el van hallgatva és nem jelenik meg a nyilvánosság terében. Ezért tűnik úgy h érvényes lenne a kivétel nélküli baloldali pártok felosztása jobb és bal oldalként. A valódi jobboldali se nem kapitalista, se nem szocialista. Leginkább feudális. A valódi jobboldali rendszer szociálisan érzékeny.  Azzal a kitétellel h a társadalmi rendet a szociális érzekenység főlé helyezi. Az állítólagos jobboldali Orbán-rendszer nem h szociálisan nem érzékeny, hanem szocálisan kifejezetten szadista. Ez nem jobb oldal, ezt felejtsük el! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

A kiábrándult fideszes legendája

A 2018-as választást követően, miután Orbán Viktor egymás után harmadszorra is rommá verte az ellenzéket, megszületett a legenda a kiábrándult fideszesről. A mese szerint a kiábrándult fideszes az a választópolgár, aki korábban jó fejnek tartotta Orbánt, de nemcsak csalódott benne, hanem hajlandó is lenne ellene másra szavazni.

[...]

Valamelyik belső körös klubtag olvassa el, "érdekelne", hogy akkor most LÉTEZIK vagy NEM :D :D :D

trey @ gépház

se az IT-ban se a politikában nem tartom életképesnek a "one man show" -t

For Whites Only meeting room!

Ja értem: Vargát egy Windisch László nevű palival látják kézenfogva, aki a hatalom belső köréhez tartozik. A volt férjet lejárató cikket meg egy Windisch Judit hetiváladéskos firkász közreműködőként jegyzi.  Hát ez nem volt egy komplikált sztori!  Tisztelt Magyar Péter, sztem eddig is sokan szimpatizáltunk Veled, most ez valószínűleg megduplázódik! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Ime Rogán-művek akcióban! Ennek ne öröljünk már, ha lehet! Nem az az elítélendő h valaki veszekszik a feleségével mert az le akar lépni  a gyerekkel, hanem az h a propaganda karaktergyilkosságot hajt végre a kritikus emberen.  

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Legfőbb bűne, hogy megelőzte a rendőrt. Ráugrott az ellenzéki sajtó is! Shiffer és Hont András annyira össze tudtak zárni, mint a fidesz a DK-val zárt ajtók mögött!

Azért annak örülök, hogy a rendőrök nem szivárogtatnak ki bármit! Pintér Úr! Meg kéne szólalni!

Kicca néven mindjárt belejelentkezik, megkérdezi, hogy a cége, családja mit szól egy párkapcsolati erőszak gyanúja miatt feljelentett és eljárás alá vont "Úgysem hisznek majd neked" tróger mosdatásához, majd ... feljelent engem ... 🙄

trey @ gépház

igen - ebben a mondatban benne van a teljes személyisége ennek a görénynek:

- lealázza párját

- kételyt ébreszt benne, hogy az ő szava semmit nem ér - alacsonyabb rendű

- megtagadja az igazságot, mert "neki" - mint felsőbbrendűnek joga van hozzá

- fenyegetőzik a jövőre vonatkozóan azt sugallja, hogy semmi esélye

Ez a tipikus nárcisztikus, uralkodó típus.

For Whites Only meeting room!

Igen, az!  Mégis h kéne reagálni a treyi_igazi_férfinak, ha a feleség, aki igazságügy miniiszter meghívja a testőrét közönségnek és családi perpatvart rendez teatrálisan? Nem, ez nem csapda állítás egyáltalán...

Ezt tudták összeszedni a rogán-műveknél MP-ról, egy 4 évvel ezelötti ügyet? Amiben valóban igazi ferfiként viselkedik? Ezek után kétség sem fér Magyar fedhetetlenségéhez! És ezt épp rogán bizonyította be! LOL!
 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

 kétség sem fér Magyar fedhetetlenségéhez!

... igazi férfiként viselkedik ...

Neked bajok vannak az agyadban! (vagy a helyén) Korlátozza, tulajdonként kezeli a feleségét ???

2020-ban miért állítottak volna csapdát?? 2020-2024 közt meg dúskált a pénzügyi lehetőségekben...

Egyébként én is mentem már segíteni kolleganőnek - aki NEM akart a férjével veszekedni, mert abban bízott, hogy ha van ott valaki (elég nagydarab ember vagyok) -  akkor visszafogja magát - EZ NEM CSAPDA volt csak előrelátás. A testőrrel lehet, hogy annyit beszélt előtte VJ, hogy lesz egy kellemetlen találkozása a férjével és fél, hogy veszekedés lesz, ezért kérte, hogy jelen legyen - a testőr előtt nem meri eszkalálni a helyzetet.

For Whites Only meeting room!

Öszintén szólva nincs. Gusztustalannak találom az egészet - nem MP-t semmiben nem látom elmarasztalhatónak, az eddgiek alapján kiválóan viselkedett, simán beleférne az is, ha felpofozta volna a hisztériáva meg gyerek elvitellel provokáló feleségét, de hát hiába invitálta be a rendört a szindarabba VJ, mert a férje - veled ellentétben - egy intelligens ember, nem ült fel a provokációnak. Veled meg nem akarok egyébként sem társalogni. 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

simán beleférne az is, ha felpofozta volna a hisztériáva meg gyerek elvitellel provokáló feleségét

 

Ilyen emberrel én se társalkodom.

Eddig se bírtalak, de ez a kijelentés szégyen rád nézve.

Te mindennap felpofozod a feleséged, vagy csak ünnepnapokon???

Nem kell válaszólnod, itt befejeztem veled.

For Whites Only meeting room!

nem értem ez hogy jön ide:

- az a genny írta, hogy belefért volna, ha MP megpofozza VJ-ot és szerintem nincs olyan ok, hogy a feleségre kezet emeljen a férje.

Amit te felhoztál:

Én nem pofáztam bele, semmibe se egyoldalúan se két oldalúan. Csak elkísértem és megvártam az udvaron még összepakol.

Megkért, hogy kísérjem el, mert félt, hogy megint ittas a férje. Nem dalolva mentem el, mert szomorú látvány egy családi tragédia. Elváltak, egy gyerek volt.

És nem volt célom, hogy beleavatkozzak az életükbe csak annyi, hogy megakadályozzam a balhét.

De látom te nem segítettél volna szép alak vagy te is.

For Whites Only meeting room!

És nem volt célom, hogy beleavatkozzak az életükbe csak annyi, hogy megakadályozzam a balhét.

[...]

De látom te nem segítettél volna szép alak vagy te is.

Ez egyrészt önbíráskodás, amihez nincs jogod. A hatóságok feladatait nem vállalhatod át. Másrészt honnan tudod, hogy nem az asszony terrorizált a férjét? Képben voltál azzal, hogy valójában mibe is avatkozol bele? Ha csupán áldozat volt a nő, akkor miért nem bízta az ügyet a hatóságra?

Kér egy távoltartási végzést (kb. azzonnal meg is kapja 30 napra) -> Ha az agresszor hazamegy, akkor rendőrt hív -> lesz neki 30+n*30 nap ideje, elcuccolni... 

kész vagyok - ez teljesen hülye.

önbíráskodás???

elvittem -> bement -> vártam -> összepakolt -> kijött -> beült kocsiba és elmentünk.

saját tulajdonú házába ment be, saját tulajdonú tárgyait vette magához. Hol itt az önbíráskodás ?? Én nem dobtam ki a férjét, nem bírtam rá semmilyen akarata elleni dologra..

Ha gáz lett volna biztos hívom a rendőrséget.

nem, nem az asszony terrorizálta 10 éve ismertem, már 20éve.

 

Ez önbíráskodás, volt egy eset:

- kemény srác, zsoldos volt valahol - kocsmában szóltak neki, hogy valakit átbasztak egy mobillal és hogy vissza kellene csinálni az üzeletet, de az eladó nem akarja - menjen el vele nyomatéknak..

Elment, megcsapta 1,5 évet kapott. Szóval nem kellett volna - főleg, hogy volt már neki felfüggesztett..

Nem tudom, hogy bírta a börit, mindennap 20km-t gyalogolt - mert megszokta és hiányozna neki, ha nem tenné.

For Whites Only meeting room!

nem.

írtam: a nő nem tudta, hogy ivott-e, ha józan akkor lehet vele beszélni.

Én segítek, ha tudok (törvényen belül) - Te meg jogászkodsz, hogy önbíráskodás - ennyi különbség.

De nincs benne annyi, hogy 100 komment szülessen erről - vége.

For Whites Only meeting room!

Vannak nőcis fórumok is, azokon kéne [neki] promotálnia magát, h vállalja férjes asszonyok hazakisérését, mert itt a HUPon -tekintve az ivararányt- inkább a férjek reakcióira számíthat :D

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Egyébként én is mentem már segíteni kolleganőnek - aki NEM akart a férjével veszekedni, mert abban bízott, hogy ha van ott valaki (elég nagydarab ember vagyok) -  akkor visszafogja magát - EZ NEM CSAPDA volt csak előrelátás.

Remélem lecsapott a férje! Ennél nagyobb parasztságot elképzelni sem tudok a részedről! Ha nem akar találkozni akkor ne találkozzon! Viszont ha gorillákat visz magával, akkor ő az agresszor!

A testőrrel lehet, hogy annyit beszélt előtte VJ, hogy lesz egy kellemetlen találkozása a férjével és fél, hogy veszekedés lesz, ezért kérte, hogy jelen legyen - a testőr előtt nem meri eszkalálni a helyzetet.

Tényeket! Mert ezek csak saját gondolataid!

"lecsapott a férje" - haha álmodban vasággyal se volt 80 kg.

ha van egy szarházi részeges férj és valamit el kell hozni tőle - ami az ővé csak mert rohadt nem akarja odaadni - mit csinálnál ? A rendőrséget nem akarta bevonni.

Én egy udvarias, segítőkész kolléga vagyok persze hogy segítek.

Te meg semmit nem tudsz a dologról, de már mondod, hogy a nő az agresszor - ilyen gondolkozással, illetve gondolkozás nélküli lény vagy!

Anyád nem tanított arra, hogy segíteni kell a gyengébbet főleg, ha az nő - nem követtem el semmi törvénytelent - nem mert megtámadni - védekeztem volna...

 

A második mondathoz:

igen. képzeld ezek a saját gondolataim. B+ ez neked új dolog, hogy nem azt írom le, amit kezembe adnak az eligazításon?

HUP-ra általában mindenki a saját gondolatait írja le - már aki tud gondolkozni..

Segítek valahol olvastam azt, hogy a testőrök nem követték rendszerint a lakásig VJ-ot -- csak most mentek fel, hogy mitől döntött így a testőr ?

- sokat várt és megunta: felment.

- veszekedést hallott: felment.

- előre szólt neki VJ, hogy nem sima ügy lesz elhozni a gyerek cuccait.

- megváltoztt a policy és felment.

 

Válassz egyet a lehetséges okokból vagy írj +1 -et!

Tényeket akarsz?? Kérdez meg, akik ott voltak!

For Whites Only meeting room!

- sokat várt és megunta: felment.

- veszekedést hallott: felment.

- előre szólt neki VJ, hogy nem sima ügy lesz elhozni a gyerek cuccait.

[...]

Válassz egyet a lehetséges okokból vagy írj +1 -et!

vagy

szóltak neki hogy fel kéne menni, és statisztálni VJ műsorához, hogy aztán legyen egy (névtelen) jelentés a talonban.

De mivel MP nem állt bele a színjátékba, mert VJ bármennyire is vinnyogott és jajveszékelt, simán tudott távozni az ajtón is, ezért a jelentés bekerült a fiókba 2 évre, és még a vállóperben sem kapták elő. Nem gondolod, hogy nagyon megrendezetnek tűnik a dolog!? VJ még egy véraláfutást sem villantott a színielőadás után!?

 

Tényeket akarsz?? Kérdez meg, akik ott voltak!

Hát MP, VJ és Anonymus volt ott. Mivel VJ nem nyilatkozik, ezért kizárásos alapon csak MP választható. Anonymus nem megbízható ebben a formában most!

 

Szerk:

Még a "rendőri feljegyzés" sem tartalmaz utalást rá, hogy valaha is bántotta volna a csajt MP, de kórusban mantrázzátok: "CSALÁDON BELÜLI ERŐSZAK!"

 

HUP-ra általában mindenki a saját gondolatait írja le - már aki tud gondolkozni..

Te viszont saját lázalmaidat tényként és egyetlen igazságként tálalod, és nem tűröd a másvéleményt.

Jaj mán....minden csatornán a rogani szar folyik, ha nem vetted volna észre. Nem kicsit kontraproduktiv, sztem minden cikk,video emel MP százalékán :) És jó sok van belőlük!

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Hát nem növeli nálam az ázsióját, h az állítólagos szabadkőműves Bárándy ex miniszter lesz az ügyvédje. 

Viszont a fityeszes fiuggg a rogáni valagban addig eregetik a bűzűket, amig népi hős lesz MP, ha már nem az most is. Legkisebb fiú tarisznyával a vállán, aki helyreteszi majd az ország dolgait az agyalágyult király, meg az ispánja helyett!  

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

nem veszed észre, hogy én csak a te reakciódra írtam - vagyis TE repültél rá, mint légy a szarra - vagy megint kiadták neked?

csodálkozom, hogy azt olvasod ki, szerintem TE fantáziálsz:

"a csaj egy hisztis picsa, és teátrálisan kidobta a cuccait az ablakon"

 

Ezt hogy találtad ki ? Te voltál a rendező, hogy kell kidobni "teátrálisan" ??? Áruld már nekem !!

Hozzászólásodból süt, hogy egy nőt - aki bajba került - lenézél, megalázol - nejeddel is így bánsz ? Ez a véleményed a nőkről ?

Te is nárcisztikus balfasz vagy, mint a MP ? Ezért szimpatikus neked az a görény ?

"hisztis picsa" - micsoda jelzős szerkezet - nejedet is így hívod ?

For Whites Only meeting room!

Ezt hogy találtad ki ?
 

Magyar Péter leírta, ami összecseng egy névtelen rendőr állítólagos jelentésével is.

Nem kell túlértékelni a rendőri jelentést, az is csak egy pont ugyan olyan tanú mint pl. MP is! A gáz a dologban, hogy a rendőr még a nevét sem adta hozzá, illetve a jelentés keletkezésének és kiszivárgásának körülményei is gyanúsak…

le volt írva, hogy hisztis picsa a rendőri jelentésben ????

Hagyjuk, ezt nem fogod megmagyarázni és engem nem is érdekel egy elvált pár magánélete (2020-ban történtek se) -  még akkor se ha politikus van/volt/lesz bármelyik.

Nem gondoltam volna, hogy a HVG újságíró Fidesz ügynök és MP ellen kreáljon cikket - amiben állítólagos rendőri jelentés van.

Maradjunk annyiban, hogy van ez a görény MP - aki elvesztette feleségét, illetve a NER-ből kezdték kinyomni - megérezve bosszú szagát elégtételt akar venni, ehhez "kicsit" ferdíteni kell az igazságot

magát teszi áldozattá - hogy szimpátiát keltsen. Kapott egy politikai megkeresést - ami a sértett lelkére, hiúságára apellál.

Ennyiből nem lehet lehet kormányváltó pártot csinálni, nincs benne annyi.

 

kieg:

a rendőr, azért nem adta hozzá a nevét - mert nem akarta megát kirugatni.

For Whites Only meeting room!

Szerintem meg nem ezt írnád, ha Magyar Péter maradt volna a NER oldalon - a fajtád jött volna, hogy mekkora bűne van megfélemlíti az asszonyt stb.. - egyébként igaz is, csak most

MEGINT a kettős mérce - Simicska jóember mert azt mondta, amit és sorolhatnám.

MP egy nárcisztikus személyiség (nem én mondtam szakember) nem tudja feldolgozni, hogy otthagyja a felesége - és ez az egész egy bosszúpornó, csak kapott egy kis politikai színezetet is.

 

Ahogy jött a semmiből úgy fog menni a semmibe ez a pacák..

For Whites Only meeting room!

MP egy nárcisztikus személyiség (nem én mondtam szakember) nem tudja feldolgozni, hogy otthagyja a felesége - és ez az egész egy bosszúpornó, csak kapott egy kis politikai színezetet is.

Jó lenne, ha forrást is megjelölnél, mert ha Hont András a "szakember", akkor nincs is több kérdésem!

„Szimpla családi veszekedés volt” – mondta arról,

Persze Petike! Az egy szimpla családi veszekedés, ahol az asszony az ablakon akar menekülni, terád meg rendőrt hívnak :D

Érdekes, 16 éves korom óta élek kapcsolatokban, de még sose akart az aktuális partner rendőrt hívni rám. 🤔

Petike, a szimpa családi veszekedés nem ez!

szerinte az az egész „egy jól felépített kommunikációs kampány”

Persze, Petike! Visszamentek időgéppel 2020-ba, hogy ezt így intézzék, mert tudták, hogy a gagyi, bosszútól vezérelt politikai színre lépésedhez milyen jól fog jönni :D

Az újságíró pocskondiázása és a sajtó burkolt/nyílt fenyegetése pedig előrevetíti, hogy mi várható ettől az "úriembertől", ha netán hatalom közelébe kerül :D

Nagyon erőseket mondtunk egymásnak, utólag is elnézést kérek

Úriember vagy, Péter! :)

azért fogadta el mások tanácsára a 24 órás személyi védelmet, mert rengeteg fenyegetést kapott, de azért hisz benne, hogy nem lesz rá szükség. 

ROTFL, ki akarna téged bántani, te szerencsevirág :D

trey @ gépház

Megjönnek azok is, hamarost! Bár "noár" most összeboxolt az RTL nevű ballib etető TV-nél egy kis zsét, lehet, hogy most egy kicsit kussban lesz. Amíg el nem fogy.

Kérdés mennyi maradt a busafejű MZP-nél a guruló dollárokból, ha elég, akkor lehet még itt zsizsgés :D

trey @ gépház

De ez csak azért van, mert a FIdesz direkt lejáratja őket.

Semmi baj nem volt a:

-Néha őszinteségi rohamokban mindent bevalló milliárdossal, aki a kommunista vezető unokáját vette el második feleségként és egy rekvirált villában lakik?

-Mi a baj az üzletemberrel, aki átvette a gazdák termékeit, eladta az oroszoknak úgy, hogy lóvét nem kapott, de a gazdákat sem fizette ki? Persze ő nem tehetett róla. Majd tönkre is zárta a létesítményt.

-Mi a baj a bántalmazó pedofil lányával, a komcsi unokával?

-Mi a baj a csávóval, aki olyan sötét, hogy élőadásban bevallotta, hogy zuhanyzóban mossa az elektromos nagyeszközeit.

-Mi a baj az USÁból hazahozott baloldalival, aki igazából jobboldali? Aki szerint minden rossz, amit a jobboldal tesz és igazából a jobboldal a baloldali a bal meg a jobb?

-Mi a baj az államférfivel, aki nem tudja merre hány óra, beleszaladt a stárboxban 1-2 pofonba? Jót tett az imázsának.

-Mi a baj Matyival A mi kis falunkból? Legalább nem tudunk azon röhögni, hogy a farkával zongorál.

-Mi a baj a harmadik Péterrel, aki először szélsőjobb, majd behúzott középre, majd szövettségre lépett a szélsőballal, majd megbukott? Senki nem látta előre.

-Mi a baj az exférjjel, akitől az szemétláda NER-es igazszágügyi miniszter felesége az ablakon akart elmenekülni, akire rendőrt kellett hívni? Mr Gerinc, Mr felnézhetünkrád. Elmondja, hogy Óbán ki sem mondta háború Péter, meg úgysem hisznek majd neked Péter. Ő látta, hogy mi megy ott, ő a belső ember. Ő tudja. De ha úgy volt, akkor miért nem jelentette fel? Elfogadoma 24 órás védelmet Péter, aki verte az asszonyt. Meg a facebook posztban hívja fel a rendőrség figyelmét, hogy az amit ír egyébként egy feljelentés. Én is majd a facebookon nyomom be az adóbevallásomat, mert retardált vagyok Péter.

Jelentés: Amikor a jelentő leírja, hogy mi történt. Nem ír bele más. Ez a saját jelentése.

Jegyzőkönyv: Többen leírják a történteket, ami vagy egyezik a többiekével és együtt aláírják, vagy amit csak az egyik mond, akkor azt ő külön megjegyzésként, külön aláírással aláírja.

 

A jelentést nem kell olvasnia senkinek a civilek közül, nem kell aláíratni senkivel. Az egy jelentés.

A védett állat eszi a védett növényt?

Kapcsolati erőszak kérdésében a nőknek mindent el kell hinni mert csak. (Ugye a népfolklór is tudja, hogy a nők mindig igazat mondanak... Pláne ha még politikus is! Ráadásul ex-_igazság_ügy miniszter!) A világ manapság úgy működik, hogy bemondásra le kell ültetni akárkit 20-30 éves régi ügyek alapján tárgyi bizonyítékok híján is. Lásd Harvey Weinsteint például. Ez meg csak 4 éves sztori kb.

Most viszont az ellenzék új üdvöskéje lett bemártva. Mi lesz ebből? Lefogadom, ha nem kezdett volna politikai "karrierbe", akkor ez az "ügy" nem is lenne ügy. Így viszont ki fog derülni, hogy mekkora traumát okozott, még a pedofilnak is ezért kellett kegyelmet adni.

A rendőr saját állítása szerint úgy érzékelte, Varga láthatóan félt, és a jelenlétük nélkül kiszolgáltatott helyzetben lett volna.

[...]

de jól hallotta őket. Jelentése szerint a miniszter azt mondta a férjének: „engedj el”, és ha máshogy nem jut ki, hát kimászik az ablakon.

Itt nem az asszonynak kell hinni. Ezek egy harmadik személy, ráadásul hivatalos személy állításai.

Mi lesz ebből?

🍿

trey @ gépház

Nagyon erőlködsz. :)

Ó, nagyon :D Ezek idézetek a HVG nevű bibliátokról ... Sj kedvencéről :D :D

Nem fogsz ezzel is úgy járni, mint az Angyal Ügyvédjével

Fogalmam sincs, hogy miről beszélsz.

Már nagyon sok napja nem tudjuk, hogy azt a témát miért törölted. :D :D :D

Hogy mit csináltam, mivel? :D

Ez valami red herring elterelő művelet lenne a részedről erről Péter nevű kellemetlenségről? :D

trey @ gépház

Nekem nem bibliám a HVG, de még mindig sokkal vállalhatóbb a ti bibliátoknál, az Origónál. :D

 

Most tényleg el akarod játszani, hogy nem tudod, mi az az Angyal Ügyvédje? :D Amikor a Borkaitokat rommá alázta az Ördög Ügyvédje blog, hamarosan jött tőletek a válaszcsapásnak szánt Angyal Ügyvédje, amitől nagyon sokat vártál, csak nem jött be.

https://hup.hu/comment/2418166#comment-2418166

 

Péter nevű kellemetlenség

Ez bizony nektek pontosan az. :D Annyi a különbség köztünk, hogy én már nem várok túl nagy csodát ettől, mert pontosan látom, hogy pártod és kormányod nem riad vissza semmitől, hogy megőrizze a hatalmát. Előre sajnálom, mert láttuk, hogy Simicskának is tudtak olyan dolgot "ajánlani", amit nem tudott visszautasítani. Egy darabig azért eltart majd az ügy, és addig nekem is ott a pattogatott kukorica, amit oly sokszor szoktál itt linkelni, én csak jól jöhetek ki ebből, de ti vergődtök még egy darabig. :D

Persze remény mindig van, azok a szegény gyerekek is kaptak ideig-óráig egy kis elégtételt, akik az ominózus bicskei gyerekotthonban szenvedtek néhány barom állat miatt, igaz, sok-sok év kellett hozzá, sok feljelentés, de végül az egyik csak elment a végrehajtandó ítéletig. Arról meg nem a gyerekek tehetnek, hogy a pedofil iskolaigazgató segítőjének a vezéretek által kijelölt "lélegző golyóstoll" kegyelmet adott. Talán egyszer pártod és kormányod általad nagyon kedvelt vezetői is folyamodhatnak kegyelemért. :D

 

https://cse.google.com/cse?cx=000068101928879461224%3Ao7a4cozxtvg&q=ang…

Néhány találat esetén "Hozzáférés megtagadva" az üzenet.

Hát, elnézést, hogy nem emlékeztem arra, hogy 2019-ben hogy jártam a 43325234234 lényegtelen szálban! Hogy is jártam? :D

Ez bizony nektek pontosan az. :D Annyi a különbség köztünk, hogy én már nem várok túl nagy csodát ettől,

Mert egyébként milyen csodát vártál tőle? A színre lépése első napján leírtam, hogy egy bohóc, azóta kb. minden jóslatom be is jött vele kapcsolatban :D

<tl;dr ballib siránkozás random témákban>

Skip.

Néhány találat esetén "Hozzáférés megtagadva" az üzenet.

Ja, uid_xxx ragequit-es emberek profilja azt adja vissza letiltás után, by design. Milyen TÖRLÉSRŐL beszéltél?

trey @ gépház

MP szerint már a HVG is hazudik ! Pontosabban a cikk írója.

HVG beáll a FIDESZ mögé ? -- vicces lenne...

Mindenki ellene van, aki meg meri kérdőjelezni a meséjét ? és azt találja mondnai, hogy a HVG _is_ leakarja járatni ??

-- nem gondol egy kicsit sokat magáról ?? 

For Whites Only meeting room!

White Knight: https://www.urbandictionary.com/define.php?term=White%20Knight

"1) A man who stands up for a womens right to be an absolute equal, but then steps up like a white knight to rescue her any time that equality becomes a burden.
2) A man who Promotes gender equality but practices special privilege for women."

"Usually a man who puts himself in someone else’s business to stick up for a girl, even if she’s wrong or has done something wrong."

Szerkesztve: 2024. 03. 19., k – 12:46

Úgy fest, Magyar Peti a viselt dolgai miatt lecsúszott a 444 aljára főoldal :D

trey @ gépház

Elég korán kelnek a szerkesztőségben, mire oda kikerült valami, máshol már el is avult. Taps!

Mondjuk a gyerektestű, nagyfejű Magyar Péteretekre nézve nem túl hízelgő cikkek vannak kinn :D

https://444.hu/2024/03/19/dezso-andras-nem-propagandista

Tegnap esti Telex cikk utánérzetét sikerült másnap délre kiizzadni :D

trey @ gépház

Hat a "mondjon le az egesz kormany" az "biting off more than he could chew". Ha csak egyedul Rogant celozta volna, talan vele meg el lehetett volna birni.

Legalabb azt ertsetek mar meg, hogy nem jo otlet egy ellenzeki szavazatszamlalok szerint is szabalyosan valasztott egesz kormanyt "megpuccsolni" (ok maguk fogjak igy hivni, marpedig a sikertelen allamcsinykiserlet nagyon meg tud erositeni egy kormanyzo erot). Raadasul ez esetben az egesz kormanypart vedekezik, nem csak par hiteltelenitett tag.

Szerintem rossz kapura rugott kapufat.

Egyébként hogy gondolja, hogy ha minden hatóság a Fidesz kezében, akkor hogy lehet leültetni őket?

Mivel vádolja? Covid-fasizmussal? Mert amiatt tényleg le lehetne ültetni őket az orvoskísérletekre vonatkozó nemzetközi jog értelmében szerény véleményem szerint. Ha ez lesz a vád, akkor én is Magyar Péterre fogok szavazni. Ha a nőügyeiből akar országos bulit csinálni, akkor nem, LOL.

Szerkesztve: 2024. 03. 19., k – 17:51

olybá tűnik, hogy ezen a héten kivételesen nem kedden, hanem szerdán #bukikmár a patás, mert a mindenszarista birkaszavazók Új Hőse holnap bárándy péterrel :DDD és a pankotai lili nevű lángelmével felvértezve beslattyog az ügyészségre, és előadja az újonnan kifejlesztett emlékezetét a csak a mai nap 30-300000 sajtóorgánummal bővült ROGÁNMÉDIA névadójának viselt dolgairól

illetve csak akkor, ha erről kérdeznék

Már a Potyondi is kellemetlenbe van miatta, annyira, hogy a heti videót se tudta megcsinálni (mondjuk nem tudom kinek??) 😆

Kezd már a baloldalon is kellemetlen lenni a Peti, aki kedden szerdán csütörtökön szerdán fogja éppen felrobbantani a Tónit 🤭

Komolyan mondom, mint a Benny Hill Show 😄

trey @ gépház

Varga Judit szerintem nem lesz válóperes ügyvéd már.

szatelitpart [...] nem kell erre bizonyitek

Na nalam itt veszett el. Eddig volt oke. Csao.

Ennek is egyenes az utja az osszegyurcsanyosodashoz.

(Emlekeztek meg, amikor 2010 es 2018 kozt azt hallgattuk, hogy a Jobbik a Fidesz szatelitpartja es Vona is az o emberuk? Es amikor 2010 marciusaban Csurka (MIÉP) azt mondta, hogy a Jobbik az SZDSZ fiokszervezete? Ne legyunk tok hulyek, legalabb abbol tanuljunk, amilyet mar lattunk.)

Szkeptikus voltam a "CIA gyorsan felfuttatta, gyanusan gyorsan mozgatott tomegeket" konteokkal szemben is. De a Fideszben es a Mi Hazankban egyetlen kozos pont van: nem az a velemenyuk az oroszokrol, amit USA-bol megmondanak nekunk, hogy mi legyen a velemenyunk itt egesz Europaban. Innentol kezdve nekem is nehez nemelhinnem, hogy nem USA Democrat penzbol lett hirtelen "potencialis ellenjelolt".

Es eleg volt ehhez egy ilyet elszolni. Amikor par napja irta locsemege, meg ot neztem hulyenek.

Azért nem hiszem, hogy a CIcA  -ban ennyire hülyék dolgoznának, hogy MP-ben bármit is látnának, vagy ne tudnának a 2020-as jelentésről.

Az hogy Gyuri Bácsi MZP-be pénzt nyomot egy dolog, az Ő dolga. Az nem jelenti azt, hogy azért egy jóval komolyabb szervezet (az ukrajnai tevékenységük alapján feltételezem) is elkövessen egy ekkora hibát.

Ha a DP fenyegetéséből arra következtetünk, hogy még őszig meg akarják dönteni a patás hatalmát, akkor azt biztos nem MP-vel tervezik

Az osztrák SPAR is beleállt a NER-be.

Szerkesztve: 2024. 03. 20., sze – 08:49

Ma van A NAP srácok! Peti ma bedönti! 😂😂😂😂😂

(ha nem ma, majd HOLNAP!!!!)

(kár, hogy wellness-ben vagyok, nem tudom egész nap az internetet lesni! De azért megpróbálok majd képben maradni ... valahogy)

Mai Peti:

trey @ gépház

sitrep:

11-kor ott tartunk, hogy kálmán olga férfi hangja teátrálisan búcsúzkodik a barátnőjétől

a patás még(!) a helyén, a társadalmi támogatás nélküli momentum és az apró család dicsőséges 133 napja még(!) nem vette kezdetét

Szerkesztve: 2024. 03. 20., sze – 13:52

Hadházy Magyar Péterről: Ő nem Lúdas Matyi, hanem Döbrögi kirúgott, de addig jól fizetett íródeákja

Magyar Péter egyike azoknak az embereknek, akik „a rendszertől nulla munkáért, horribilis összeget bezsebelve nézték némán – rosszabb esetben segítették is – a demokrácia leépítését” – mondta Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő a „néhány utolsó mondat Magyar Péterről” című videójában.

[...]

Hadházy puffog, mert a Peti gyerek kifogta a szelet a vitorlájából ...

Akikám! A ballib huszároknak Peti maga lehetne az ördög maga, aki a nejüket rakná, amikor nincsenek otthon, akkor is kellene nekik! Ez az utolsó reményük :D

A képviselő szerint március 15-e üzenete az volt, hogy a jelenlegi hatalom akkor is leváltható, ha a választások feltételei a jelenlegiek maradnak. Szerinte a csalódott ellenzékiek okkal várják azt az embert, aki „majd csodát tesz”, de aki ilyet ígér, az „vagy hatalmasat téved, vagy ha tisztában van tévedésével, és úgy mondja, akkor hazudik is” – mondta.

Na, nézd már! :D

„Azt azonban be kell vallanom, számomra ez a csodavárás komoly dilemmát okoz: fel kell tennem a kérdést, hogy szabad-e folytatnom a politizálást.” Véleménye szerint a fals reménytelenség mellett most

„felcsillant az a fals remény is, hogy a kormányváltáshoz nem kell tenni semmit, csak várni az új választást és bízni az új vezércsillagban”.

😂

„Magyar Péter egyike volt azoknak az általam nagyon nem kedvelt embereknek, akik a rendszertől nulla munkáért, horribilis összeget bezsebelve nézték némán – rosszabb esetben segítették – a demokrácia leépítését”

Most majd az lesz, aki a másik oldalon zsebeli be a nagy lóvékat, Ákika!

A videóban beszélt arról is, hogy Magyar „végig asszisztált a felesége mellett a demokrácia leépítésénél”. Számára hiteles források alapján azt állítja: Magyar sokaknak dicsekedett azzal, hogy valójában ő vezette az igazságügyi minisztériumot. Szerinte az is probléma, hogy Magyar tiszteli Orbánt, illetve akár koalícióra is lépne vele.

🍿

„Száradjon le a kezem, ha Orbán után még egyszer olyan emberre szavazok, aki egyrészt életében nem tett le semmit az asztalra a politikán kívül, másrészt azt kéri: felejtsem el neki, mit mondott, vagy mit tett korábban”

– mondta Hadházy, majd elnézést kért azoktól, akiknek mondataival csalódást okozott.

😲

trey @ gépház

többek között Bárándy Péter, a Medgyessy-kormány volt igazságügyi minisztere kísérik el

Összenő ami összetartozik! Bárándy .. :D ... Még egy Magyar Györgyöt kéne összekaparni valahonnan :D

Na, jó, ennyi volt a sajtószemle délután 2-kor ... Még mindig semmi?

trey @ gépház

patás: magyar szavazatokkal veri 5/4-del a janicsárokat zsinórban

janicsárok: gyuri segíts! eu segíts! biden segíts! hitközség segíts! lügenpresse segíts! defund .hu!!! .. nerdandy segíts!

janicsár politikai portéka a magyarok számára: {}

jaku: hurr-durr vietnámilájkok

mi lenne, lehet vele haknizni még másfél hétig, hogy a rogán nindzsái elrabolták, pedig már pont oda volt készítve a pet palackok mellé, hogy legkésőbb jövő hét utáni héten beviszi őket, de így most már nincs meg sajnimajni. és ha jobban visszaemlékezik, még magáról a patásról is volt ott valami.

Kiemelte, hogy ezeket az állításokat bizonyítani is tudja iratokkal, ám ezt most még nem tette meg, de március 26-án újra meghallgatják, és akkor leadja a rendelkezésére álló anyagokat is, amelyeket ma azért nem vitt magával, mert nem tudta, hogy pontosan milyen ügyről lesz szó.

[...]

Médiabohóc Petike megint próbál haladékot és hírportál időt kikammantani magának,  kíváncsi vagyok mikor teszik ignore-ra a híroldalak, mert rohadt unalmas 😄

Március 26-ig álljatok fél lábon, akkor jön - most már istenuccse' - a NAAAGY leleplezés! Kár, hogy a kormánybuktatást mára ígérte 😆

Tényleg jobban jártam, hogy a napot wellness-ben töltöttem 🤭

trey @ gépház

Jó, mondjuk igaza van a Petinek, nem agysebészeket kell ezekkel a cliffhanger-ekkel szórakoztatnia, hanem gombákat 😆 Ballib idiótákat, meg mitikus kiábrándult fideszeseket 😄

Azoknak nem kell megszakadni, bőven elegek ezek a fércmunkák is ...

Kár, hogy az "okosabbja" (Hadházy stb.) már kezd átlátni rajta .... 😊

trey @ gépház

Akkor ezt úgy érthetjük, h a korábbi "nem mond semmit" mantrád, akkor is tovább tolod, ha már mondott? Csak mert példátlanul súlyos dolgokat állított - ugye. Orbán már el is húzta a belét innen: összedől a kártyavár! Ideje lenne felállítanod azon kritériumokat amik teljesülése esetén magad is a kormány lemondását fogod követelni! Ha Rogán bűnösségét igazolják a felvételek, akkor az olyan dolog, aminek hatására követelnéd a kormány lemondását? Tessék nyilatkozni! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

  • trey követeli a kormány lemondását, különben atónifizeti
  • a kormány lemond
  • a parlamenti pártok kormányfő jelölteket állítanak
  • a köztársasági elnök a parlamenti többséggel bíró párt jelöltjének adja a kormánylakításra a felkérést
  • a parlament többségi szavazással dönt a felkérés alapján
  • fideszkormány
  • ...
  • * unintelligible screeching noises * ... treyt atónifizeti

ugye itt most arról van szó, h @trey rendelkezik-e azzal mentális erővel, h előzetesen olyan kritériumot állítson fel, aminek teljesülése kiábrándítja őt a fideszből?

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Egyértelmű, hogy Fideszrabszolga lett, akit Rogántóni fizet a, és a Kubatovlista alapján lett kiválasztva.

A NER folyamatosan lopja a pénzünket, még arra sem telik, hogy a megkapott fizuból egy szál gyufát vegyünk fizetésnapon, minden is a NER lovagok zsebébe vándorol, vagy hótfelesleges dolgokat vesznek belőle, mint mobilkommunikációs cég, vagy reptér. Ki a picsának van pénze repülni, ha mindent is a NER lop el Óbánnak? Senkinek. Mindenki ül otthon a seggén és sajnálja magát. Áldozati póz, stb.

Az nem lehet baj, hogy a baloldalnak nincs programja, vagy annyi a programja, hogy "Óbán lop!". Kinek mit intézett a kormánya, ugye ezt tudják nyomni.

Nekem a balos kormány intézte, hogy megvágták a rezidensi helyeket, 2007-ben, persze az orvosi kamara olyan mélyen kussolt, amilyen mélyen csak tudott. A végzős hallgatók 60%-nak volt szakképzési helye, a többinek nem. Tudni illik Magyarországon orvosi diplomával orvoslást csak felügyelettel végezhetsz: egy szakorvos felügyeletével.

Kivéve az ilyen véradó központokon az "orvosi" vizsgálatot végző orvos, na azt végezhetjük szakképzés nélkül.

No, tehát 2007-ben nincs rezidensi hely elég, ami mellé egy vaskos bruttó 100.000 forintos orvosbér járt, az akkori újságban kerestek kukásokat nettó 100.000-ért. Köszi baloldal! Szavazzanak rád a kukások, meg az elvakult balosok, akiknek jó, ha az ország vagyonát külföldre lopják a kommunisták.

Kiknek az embere Magyar Péter? - Szakács Árpád írása

Magyar Péterben bízni ma annyit jelent, mintha valaki betegként a gyógyulás útját a hóhérnál keresné.
 

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Hja, mert Toroczkai szerint "betámadta" őket MP, másnap megjelenik Szakács agymenése! Nem kerek az MP sztori ez igaz, de a Mi Hazánkos sztori bizony kerek: ők az árulók. Toroczkai a vonagábor 2. MP egy hónap alatt nagyobb támogatásra tett szert mint ami Mi Hazánknak van. Hja talán nemmel kellett volna szavazniuk A MH-nak az Izraelt támogató parlamenti határozatra! Meg amikor szembesítik az árulásával Toroczkait, akkor nem rizsát kellett volna nyomnia! Lehet hazudozni, de hamar utol éri a következménye! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Nem tudom. De MP nem egy a nemzeti radikalizmus támogatásával parlamentbe került párt. Ehhez képest kéne értékelni a hipotetikus szavazatát! Egyébként mint korábban is irtam, MP által felvázolt programpontok nem vállalhatók számomra.

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Schiffer: az, hogy valaki a hozzá legközelebb álló emberekről hangfelvételt készít, ki kéne hogy nyissa az emberek szemét

A Mi Hazánk kit is árul el? Mi is történt a gyakorlatban? Ki szenvedett kárt? Nem igazán értem, hogy miről beszélsz.

Mert MP-ről tudjuk, ő a legközelebbi hozzátartozókat árulta el. Akár hogy mosdatják, az áruló az mindig is áruló marad, ami hitvány emberi tulajdonság.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

Néhány gondolat.

Tehát nem az a baj, és az nem vet fel kérdést, hogy mit mond, mekkora disznóságok _foly{n,t}ak_ fidesz-kormány-ner körökben, aminek _eddig_ részese volt,  az a baj, hogy _most_ elárulja őket?

Nem az a baj, hogy egy szar házasságban élt a feleségével már évek óta, hogy rendőrség járkált hozzájuk, de a megkreált fidesz-kormány-ner "brand" miatt az álompárt játszották, _eddig_ ez nem volt probléma, _most_ az?

Az nem baj, hogy miket _állít_, az a baj hogy nem _bizonyít_? De a tizen év alatti kormány oldali mocskolódás, rágalmazás, lejáratás az nem baj, pedig bizonyíték semmi nem volt, lásd évekkel későbbi helyreigazítások?

Hogy vannak ezek a dolgok?

Eddig jó volt a pénz, most meg már zavarja a hiánya?

Szerinted zavarja? MP egy ügyvédi szakvizsgával rendelkező jogász. Szerinted, ha elmegy ügyvédnek nem keres egy átlag huppernél N-szer többet havonta? Ennyire azért ne legyél naív, hogy nyeled ezt a propagandát szó nélkül. Azt elhiszem a vállás megviselte, de VJ-nél azért nem volt nehéz jobb csajt összeszedni. És össze is szedett már. VJ-nek szerinted miféle karrier nézett ki, miután Orbán "elhasználta"? Max hogy összejön egy pénzeszsákkal. Na de Lőlő már foglalt...

Térdeteket csapkodva hüledeztek, hogy 30misit elköltött márc. 15.-én? Az neki befektetés! Végigcsinálja ezt a NERbuktatást, az ügyész majd jól nem csinál semmit, de onnantól MP ügyvédi irodája tele lesz megbízásokkal. És bónuszként még Kocsis bukik a faszba. Mondjuk érte nem sokan fognak könnyeket hullatni! Még Noryna Diamondhoz sem tud visszabújni.

Én arra számítok, hogy MP még üti a vasat amig van miért (nem hülye ő sem), országos hírnévre tesz szert, aztán kap egy halom állami megbízást, aztán elcsöndesedik az ügy. Utána még néhány FB-nek is elhívják jobbról vagy balról, de az neki csak zsebpénz.  Néha majd írogat cikkeket, meghívják nyilatkozni, közben meg ügyvédek tucatjai fognak irodájában dolgozni neki...

Szerintem jól csinálja.

Igen Gulyás, de Kocsis is valamiért "zizeg". Gondolom oka van rá. Túlzottan túlmozgásos, folyamatosan jár a szája, és mond blődségeket:

Magyart elhagyta a felesége, elvesztette a felesége által szerzett munkahelyeit, és ezért bosszút akar állni

Ha ez igaz, akkor maga állítja, hogy a kormány informális úton osztogat poziciókat.

Schiffernek nincs igaza. Elöször is elképzelehető olyan szituáció, h indokolt a legközelebbi emberekről is felvtéelt készíteni. Az árulót elárulni árulás? Már bocsánat, de kormány árulta el az embereket, amikor azt hazudta h az ő érdekükben tevékenykedik, de közben bűnszervezetként működve, a kifosztásukat hajtja végre! MP lojális volt a volt-feleségéhez a nyilvánosság elött védelmébe vette, és csak amikor a volt-felesége aktív részese lett az őt (MP-t) lejárató kampánynak a magánéletük nyilvános terébe nyomásával, akkor volt kénytelen reagálni erre nyilvánosan.  Kifogástalanul viselkedett, érvényesen semmit nem lehet felróni nek! Schiffer A MI Hazánk érdekében próbálja sározni MP-t, ami gusztustalan. 

A Mi Hazánk azt a nemzeti radikalizmust árulta el ami a parlamentbe jutatta. Ugyan az történt mi anno Jobbikkal, és Vona Gáborral.  Felmérhetetlen kárt okozott. Ami kárt már nem is lehet helyrehozni. Nem lehet többé senkiben sem bíztni. Ezek is azzal jöttek, h ők nem lesznek Jobbik. És tessék, megtörtént. Újból. A Huxittal is csak hülyítették a szimpatizánsokat! Remélem eltünnek a süllyesztőbe. Oda valók!

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

De igaza van Schiffernek, az árulás utolsó hitvány dolog és ilyen emberben nem lehet megbízni. Nem értem miért estél hanyatt MP-től és miért ajnározod. Felnőtt ember jelleme nem változik meg csak úgy. Ott ült a fezék mellett és egyszer csak hirtelen lett lelkiismerete? Hát persze. Ilyenben csak végtelen naivitással lehet hinni. Ha lenne gerince, belülről próbált volna változtatni.

Nézd meg az értelmező szótárban az árulás jelentését.

Ugyan ezért nem árult el a Mi Hazánk semmit. Csak szajkózod, de nem indokold meg mi is volt konkrétan ami miatt ez árulás? Viszont szeretett MP-d éppen a Mi Hazánk által kikapart gesztenyét próbálja sütögetni.

Senkinek nincs köze világod belsejéhez, neked sincs közöd mások életéhez, csak az Irgalom útján van közöd, Istenektől rendelt kötelességed.

> Felnőtt ember jelleme nem változik meg csak úgy

Egyrészt felnőtt ember is megváltozik, lásd pl Pál-Saul történetét! Másfelöl esetünkben nem az ember változott meg, hanem a körülmények. Kérdés az volt h árulót elárulni árulás-e? 

H a Mi Hazánk milyen gesztenyét kapart ki valójában, azzal óvatosabb lennék a helyedben! Nagyon is kérdéses, h mi módon jutottak azokhoz telefon beszélgetés felvételekhez, amiket a videóikban közzé tettek! De, fehívnam a szíves és értetlen figyelmed arra a tényre, h ilyen telefonbeszélgetések felvételei rendelkezésre álljanak, abban aligha a Mi Hazánknak, sokkalta inkább valószínűen a nyomozóhatóságnak kell lennie szerepének, és így implicit bizonyított h nyomozás megelőzte a Mi Hazánk gesztenyekapargatását! 
Ez legalább annyira fura, mint amikor Dúró Dóra van arra használva, h eltávolitsák L. Simon László kedves testvért a nemzeti múzeum igazgatói székéből! Ez ám a politikai teljesítmény! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Na igen, vegyük a kedvenc COVID-fasisztánkat Kellermayert!

- azért lett öngyilkos, mert megbánta amit az oltatlanokkal tett Ausztriában?

- vagy azért lett öngyilkos, mert az oltatlanok lerombolták a magánpraxisát?

Nem az ember változott meg, hanem a körülmények. Nem bánt meg semmit, csak miután lenullázták élete munkáját, kinyiffantotta magát. Háborúba kezdett és veszített. Ennyi.

Mondjuk nagy szívességet tett a halálával, de a lemondás/kolostorba vonulás/kanossza járás/... szintén megoldás lett volna.

Hát én nem tudom a választ, mert lövésem nincs ki [volt] a megboldogult [ezek szerint]

Az árulás mint olyan, nem értelmezhető érvényesen - csak hétköznapian - @gyuri23 horizontjából. Mert az ő horizontja azon alapul, h vannak mások akikhez hűségesnek kéne lenni.  Valójában a hűség fogalma árja erény, amit tévesen használnak mindenfélére. Hűnek lenni nem a feleséghez, párttársakhoz kell elsősorban, hanem önmagamhoz. De nem olyan értelemeben, h amilyen vagyok, hanem olyan értelemben h amilyennek kellenne lennem a lehető legmagasabb szinten tételezve. Mondhatnám azt is h Krisztushoz kell hűnek lennem. 

László András: A Hűség árya felfogása  (~60 perc)

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Én a hétköznapian értelmezhető árulás szálat világítom meg egy példával:

Ha valami kényszer folytán MP-vel közösen harcba kellene indulnom, akkor legelőször őt lőném le.

A 'hűség' vonalat kár volt ide citálnod, inkább a 'bizalom' irányába keresgélj, akár metafizikailag is.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Nem tudom, h a "bizalom" mennyiben bírna metafizikai jelentéssel és jelentőséggel - nekem inkább pszichológiai esetleg szociológiai fogalomnak tűnik. De nyitott vagyok az új ismeretre! 

Természetesen vulgaritásában értem a bizalom szót, de próbálva belelátni, megérteni h miről is van szó, elkerülhetetlenül arra megállapításra jutok, h ez a hűséghez képest nem csak egy kevésbé értékes vagy értékelhető jelentéssel bíró fogalom, hanem kifejezetten van egy úttéveszetett éle, ami A MÁSt, mint megnyerendő entitást tételezi és mint ilyen a manipulációs jellege miatt talán a kevésébé elmélyült olvasó számára is kérdőjelet képez. Célként felvetve sztem erősen  úttévesztés, tehát a bizalom elnyerése, kiérdemlése érezhetően terhelt az interperszonális [, sőt az interkreaturális] kapcsolatok minden ágával, bogával - ami kb. a pszichológia, etológia ingoványos területe. 

Maradva az általad tett "megvilágításnál" a katonák jellemzően esküt tesznek. Az eskü szövegében pedig nem bizalomról, hanem hűségről van szó. (kivéve a nem fegyveres szolgálatot teljesítők, ők fogadalmat tesznek és hűség helyett a híven kifejezés van alkalmazva) 

Melléklet az 1993. évi CX. törvényhez

1. A hadkötelezettség alapján fegyveres katonai szolgálatot teljesítők esküt teszek.

Az eskü szövege:

„Esküszöm, hogy a Magyar Köztársaságot híven szolgálom, a fegyveres erők hűséges katonája leszek. A Magyar Köztársaság érdekeit, állampolgárainak jogait és szabadságát bátran, a törvények betartásával életem árán is megvédem.”

2. A hadkötelezettség alapján fegyver nélküli katonai szolgálatot teljesítők fogadalmat tesznek.

A fogadalom szövege:

„Fogadom, hogy a Magyar Köztársaságot a törvények betartásával, a fegyver nélküli katonai szolgálat követelményeinek megfelelően híven szolgálom.”

3. A fegyveres erők hivatásos, továbbszolgáló (szerződéses) állományú tagjai esküt tesznek.

Az eskü szövege:

„Esküszöm, hogy a Magyar Köztársaság fegyveres erejének hűséges tisztje (zászlósa, tiszthelyettese) leszek.

A Magyar Köztársaság függetlenségét, az állampolgárok jogait bátran, a törvények betartásával és betartatásával, a rám bízott katonák és fegyverek erejével, életem árán is megvédem. A katonai ismereteket elsajátítom, alárendeltjeimet a honvédelem feladatainak ellátására felkészítem.

Elöljáróim parancsainak engedelmeskedem, alárendeltjeimet jogaik tiszteletben tartásával vezetem, róluk emberséggel és felelősséggel gondoskodom.”

https://mkogy.jogtar.hu/jogszabaly?docid=99300110.TV&pagenum=3

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Igen, a katonák jellemzően esküt tesznek. De harcolni nem csak katonaként lehet. A harcos és a katona között van egy árnyalatnyi különbség.

Mivel nem érted, vagy nem akarod érteni szerintem hagyjuk. Te várd a messiást, én meg figyelem a buta kurtizán vergődését. Aztán kinek a mézőpontja lesz közelebb a valósághoz, majd idővel eldől.

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Mi az az harcos user-case amikor Te Magyar Péterrel együtt mennél harcolni fegyverrel a kezetekben, amikor elsőnek őt kívánnád lelőni, és ami nem a katonaság? 

Én örömmel érteném, próbálom is amit előadsz, csak szerintem a "bizalom" nem metafizikai kategória. Leírtam h miért gondolom így.  Arra reagáltam amit Te vetettél fel. Neked a fentiek alapján nincs érvényes nézőpontod. Szavakat írsz egymás után amiknek nem sok értelmük van - ez nem nézőpont. És ezek nem érvényesítenek egy olyan scenáriót - történjen bármi - h azt mondhasd majd, h Neked igazad volt. Nem, nem volt igazad legfeljebb a történések alakulása véletlenül esett egybe valamivel amit írtál. Ez már most kijelenthető. 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Szent Pál nem volt ügynök, ugyanakkor az apostolok térítették a zsidókat, Szent Pál meg a pogányokat.

Miután Szent Pál jelen volt István diakónus kivégzésénél, a zsidóknál akármekkora térítő is lehetett, nem rúgott labdába.

Ez érthető is és ezért ment a pogányokat téríteni. Ott nem ismerték Saulként, nyugodtan téríthetett.

Ez egy nagyon jó filozofálgatásra alkalmat adó kérdés. Létezik ugye a köznyelvben a "betyárbecsület" kifejezés, amit pont ilyesmire alkalmaznak. Ha valaki önszántából belemegy valami disznóságba, akkor ha utána még el is árulja a bűntársait, akkor a köznyelv szemében a sima bűnösöknél is aljadékabbá válik. Talán ha eleve ügynökként épül be, az más eset, de ha önként a saját érdekében, akkor van ebben valami. Azt biztos, hogy én sem bíznék meg ilyen emberben.

Persze a helyes megoldás, hogy az ember eleve ne menjen bele disznóságba...

Azért bátorkodtam fentebb belinkelni a hűségről szóló előadást, h tisztábban lássunk Magyar Péter helyzetében [is]. De úgy tűnik további magyarázat szükséges!  Én nem vagyok tökéltesen tisztában a "betyárbecsület" kifejezés jelentéstartalmával, de inkább arra asszociálnék, hogy ennek eredete az, hogy a betyárok a nép szemében nem egyértelműen bönöző elemek voltak, hanem volt valamiféle nimbuszuk is. Épp abból adódóan h nem a szegény embereket fosztogatták. És ez a szegény ember nem bántása az ami a betyárbecsület jelentése.  Amit írsz az egy torz értelmezés, h a bűntársak azok akikhez hűségesnek kéne lenni, mert különben árulónak fognak tartani. Ez teljes tévedés! Nem kell a bűnhöz, bűntársakhoz, saját tévedéseinkhez, téveszméinkhez, gaztetteinkhez stb hűnek lenni! A betyárbecsület sem erről szól. 
Mindegy h a köznyelv h értelmezi! Nem a köznyelv az igazság forrása. Adott esetben a köznyelvnek is tükröt lehet, és kell is, tartani - számon kérve rajta a tévedését!

Magyar Péter viselkedése kifogástalan a szinrelépésétől kezdve(, illetve azt megelőzöen is amennyit megtudtunk pl. a feleségével való vitájáról és h ennél a 2 évvel korábbi ügynél nem tudtak róla terhelőbbet előkaparni, azt mutatja h ez az ember fedhetetlen). Érvényesen nem lehet őt árulónak tekinteni, épp ellenkezőleg - rendkivüli bátorságról bizonyságot tevő hős! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Az egész kamu. De már a baloldalt is zavarja, mert nem tudják berúgni a kampányt. A fidesz óriásit nyer azzal, hogy meggyanusítják és semmi sem derül ki. Vajon MP kinek a malmára hajtja a vizet? Mert hogy nem a romentuméra, meg a többi mikropártra, az biztos.

Mennyi támogatója marad, ha a választás előtt elfogy Peti puskapora?

Hol az apparátusa a most alakult Pártnak?

Miyen párt alakult most? Én nem tudok róla, de úgy tűnik te se sem, csak azt nem érteni,h akkor viszont miért kérded fel? De még ha alakult is volna valamilyen párt akkor is micsoda kérédés már h hol van az apparátusa? Azt akarod állítani, hogy úgy alakult meg, h nem volt meg a szükséges tagsága v. mi? Akkor talán a bíróságot kéne megkérdezned, h mi alapján jegyezték be! Majd légyszi idézd be ide mit válaszolt neked a bíróság - köszi előre is! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Szerkesztve: 2024. 03. 20., sze – 15:12

Nektek ott az agymosodában tényleg ennyire egyszerű a logikátok? Don Vétó ül az elefántcsonttoronyban, és amikor szorítanak kicsit a hurkon, akkor hajigálja le az embereit az oroszlánoknak. Novák repült, Varga repült és jelenleg munkanélküli, Balog vergődik, Tónit lövik és menekül… egyszer csak elfogynak a kibaszható emberek…

Megsúgom, hogy a 2002-es Fideszből már csak néhány díszpinty maradt mutatóba. Egykor még KDNP is volt Tömjén Zsoltival, ők merre vannak? Pokorny? Harrach? Mikola? Hende? Giró-Szász?

Most Balogh és Novák is távozik.

Vigyázat, ez a párt nyomokban első Orbán kormányt is tartalmaz. Semmiképp sem ugyanarról a pártról van szó, mint 1998-ban.

Szerkesztve: 2024. 03. 21., cs – 14:07

 Hont András nekiment Magyar Péter édesanyjának:

Amennyiben fontos a jogállamiságosság meg a bírói függetlenség, amelyért az ellenzéki közvélemény és a sajtó annyit szokott aggódni, akkor dr. Erőss Mónika ellen azonnal fegyelmi eljárást kéne indítani, és amennyiben igaz Magyar Péter állítása, akkor fölmenteni tisztségéből

Magyar Péter válasza:

Édesanyám 40 éve bíró, volt a Kúria főtitkára, jelenleg az Országos Bírói Hivatal elnökhelyettese. Júliusban megszűnik a bírói megbizatása, mert eléri a bírói felső korhatárt. De előtte még megpróbálják meggyalázni a 40 éves pályafutását és megkérdőjelezni a bírói függetlenségét.

Egy újságírói kérdésre annyit mondtam pár napja, hogy anyukám is segített nekem a március 15-i rendezvény elökészítésében. Ezért most a Hont András féle fizetett trollok fegyelmit követelnek ellene és nyilvánosan próbálják lejáratni.

Hogy mivel segített nekem anyukám március 15. előtt? Amivel az édesanyák szoktak. Meghallgatott, támogatott, néha megölelt, biztatott és persze nagyon aggódott. Hogy ez a propagandistáknak ismeretlen érzés? Sajnálom.

OBH válasza:

Erőss Mónika a 2024. március 15. napján megtartott eseménnyel, illetve fia, Magyar Péter sajtóban tett nyilatkozatával kapcsolatban arról tájékoztatta az OBH elnökét, hogy fia politikai tevékenységéhez segítséget nem nyújt, az esemény szervezésében nem vett részt, fiát édesanyaként, az otthoni feladatok átvállalásával támogatja.

Tóni, Máté, és Viktor sarokba van szorítva? Közben a főhupli meg aromaterápiában mullatja az időt? Össze kéne Gyúrcsányozni már ezt a magyar gyereket itt a HUP-on is! :D

Tegnap este óta nem vagyok képben a hírekkel ... Na, megbukott már?!

trey @ gépház

A "Ne Féljetek!" Alapítványt 2007. április 17-én hozta létre egy magánszemély azzal a céllal, hogy segítséget nyújtson a 2006. őszi rendőri erőszak fizikai sérülést szenvedett áldozatainak. Az Alapítvány Kuratórimának tagjai: dr. Erőss Pál ügyvéd, Fábry Sándor humorista, dr. Morvai Krisztina a Civil Jogász Bizottság társelnöke, dr. Mádl Ferencné a Magyar Karitasz jószolgálati nagykövete, dr. Scmidt Mária a Terrorháza Múzeum Főigazgatója, dr. Jávor Béla ügyvéd, dr. Magyar István ügyvéd, Dr. Gulyás Géza ügyvéd és dr. Magyar Péter ügyvédjelölt.

link

Úgy tűnik Tóni politikai bosszúból visszaélt hivatali beosztásával, és utasította a BM-et, hogy politikai döntése alapján utasítsanak el minden rendszám kérelmet, amit az amerikai katonák adnak be.

link

Nincs az amerikaiak számára elég eladó/bérelhető autó Magyarországon vagy az EU-ban?

Az EU-ban megvásárolt autó sem közlekedhet külföldi rendszámmal. Külföldi állampolgár, nem tud üzembe helyezni autót Magyarországon. A kínai migráns stb. akik nem munkavégzésre szóló vízummal jöttek, más kat.

A külföldi rendszámmal ellátott járművek belföldi üzemeltetésére, használatára vonatkozó sajátos szabályok

25/B. § (1) A közúti forgalomban a 25/A. § a) és b) pontjában meghatározott gépjármű a közlekedési igazgatási hatóság által kiadott magyar hatósági engedéllyel és jelzéssel vehet részt, amennyiben:

a) az üzemben tartója e törvény rendelkezései szerint belföldi üzembentartónak minősül vagy

b) vezetője Magyarország területén lakóhellyel rendelkezik.

állandó rendszámot kaptak akarnak

A vicc az, hogy bárki aki lakcímmel rendelkezik, a törvény erejénél fogva megkapja, legyen az orosz, kínai, stb. csak az USA állampolgárok nem kaphatnak magyar rendszámot valami politikai okokból.

Szerkesztve: 2024. 03. 23., szo – 14:57

Nem úgy van, h a hamis vád akkor jöhet szóba, ha megnvezett elkövető van? Tehát konkrétan és személy szerint lett megvádolva valaki. Mert arra gondoltam elsőre, h az ügyészség is meg lett vádolva azzal, h oda bementek Rogán emberei és manipulálták az iratokat. És akkor mivel az ügyészségen történt a kihallgatás, akkor nyilván az ügyésszség tudott róla. De ha eljárást indítottak valaki ellen a kihallgatást követően, akit Maygar megnevezett, akkor az illető is értesült a vádról és megtehette ezt a beadványt. 

Igazából én nem a felvételek tartalmát várom - vélemyényem szerint minden vád igaz amit Magyar mond - hanem a nyilvánosságra kerülésüket követő reakciók azok amik kiváncsisággal töltenek el. H fogják majd tagadni, próbálják kicsinyiteni, másképp értelmezni - akik szánalmas valóságtagadásból, arrogáns hazudozásból már eddig is diplomázhattak volna. Hogy annyira elsöprő erejük lesz-e a felvételeknek, h még ezek a gerinctelen férgek is kénytelenek lesznek-e belátni, h lelepleződtek véglegesen, és amit felépítettek magukköré, amivel kitömték az életüket meg a zsebüket, arról már nem csak ők, de mindenki más is tudni fogja h hazugság volt és ezt a fejükrre is fogják olvasni. Összedől a kártyavár! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Az biztos, hogy még ha felvételen a két patás Orbán meg a Gyurcsány is beszélgetne az ügy elsikálásáról, akkor sem lenne következménye. Mert mitől is tartanának ott a parlamenti patkóban? Már a vallomásnak is elegendőnek kéne lenni a vádemeleéshez, ha nem volna ott a sérthetetlen mentelmi joguk. Orbán 34 éve érinthetetlen! Az viszont érdekes lesz, hogy az itteni rajok (trey vagy a bolond nevű troll), miként fognak megszólalni?

>>Már a vallomásnak is elegendőnek kéne lenni a vádemeleéshez,

egy olyan vallomásnak, ami arról szól, hogy egy magánbeszélgetésen harmadik fél valamiről mondott valamit, természetesen nem kellene elegendőnek lenni vádemeléshez

Az okirat egy fajtaja a maganokirat. Es a kozokirat is. De ez lenyegtelen.

Teszel irasban valamilyen jognyilatkozatot, bemesz vele a kozjegyzohoz, es hitelesitteted. (Ez meg mindig maganokirat! Pp. 325. § (1) c)) En meg mindig baromira szkeptikus vagyok, hogy ez kevesebbet er mint egy tanuvallomas, de meggyozheto vagyok megfelelo referenciakkal.

A teljesség igénye nélkül, némi jogszabály googlizással:

A teljes bizonyító erejű magánokirat
A teljes bizonyító erejű magánokirat olyan okirat, amely az ellenkező bizonyításáig teljes bizonyító erővel bizonyítja, hogy az okirat aláírója az abban foglalt nyilatkozatot megtette, illetve elfogadta vagy magára kötelezőnek ismerte el. Lényeges, hogy a teljes bizonyító erejű magánokiratban foglaltak valódiságát, beleértve az azon szereplő aláírás valódiságát a bíróság mindaddig elfogadja, ameddig ennek az ellenkezője be nem bizonyosodik. Kivételt képez, ha az okiratnak olyan rendellenességei vagy hiányosságai vannak, amelyek megdöntik a valódiság vélelmét.

  • A kiállító az okiratot saját kezűleg írta és aláírta. Tehát a saját kézzel írt és aláírt nyilatkozat akkor is teljes bizonyító erejű magánokirat, ha azt tanúk nem írják alá.
  • Ha az okiratot részben vagy egészben nem az okirat aláírója írta saját kezűleg, akkor a teljes bizonyító erejű magánokirathoz szükséges két tanú. Az okiraton a két tanú igazolja, hogy az okirat aláírója az okiratot előttük írta alá, vagy aláírását előttük saját kezű aláírásának ismerte el. A tanúknak nevük és lakcímük (ennek hiányában tartózkodási helyük) olvasható feltüntetése mellett kell aláírniuk az okiratot.
  • Az okirat aláírójának aláírását vagy kézjegyét az okiraton bíró vagy közjegyző hitelesíti. Utóbbi nem tévesztendő össze a közokirattal, mert ebben az esetben a közjegyző csak az aláírást/kézjegyet hitelesíti, de nem ő foglalja okiratba a nyilatkozatot.
  • Az okiratot a jogi személy képviseletére jogosult személy (pl. cég ügyvezetője, alapítvány kuratóriumának elnöke) a rá vonatkozó szabályok szerint megfelelően aláírja
  • Azügyvéd vagy kamarai jogtanácsos az általa készített okirat szabályszerű ellenjegyzésével bizonyítja, hogy az okirat aláírója a más által írt okiratot előtte írta alá vagy aláírását előtte saját kezű aláírásának ismerte el.
  • Az elektronikus okiratot az aláíró a törvényben meghatározott hitelességi szintű elektronikus aláírással látja el. Például minősített vagy minősített tanúsítványon alapuló fokozott biztonságú elektronikus aláírás.

Egyszerű magánokirat
Az olyan okiratot nevezzük egyszerű magánokiratnak, amely nem felel meg a teljes bizonyító erejű magánokirat fenti feltételeinek. Például egyszerű magánokirat, ha valaki az általa gépelt okiratot aláírja, de nem alkalmaz rajta tanúkat vagy nem hitelesíti az aláírását közjegyzővel.
Az egyszerű magánokirathoz nem fűződik a valódiságnak az a vélelme, mint ami a teljes bizonyító erejű magánokirathoz. A benne foglaltak bizonyítására az egyszerű magánokirat is alkalmas lehet. Azonban a bizonyító erejét a bíróság főszabály szerint a tárgyalás és a bizonyítás összes adatának figyelembevételével állapítja meg. Tehát például az egyszerű magánokiratba foglalt kölcsönszerződés is bizonyíthatja a szerződés megkötését, ha a bíróság a per egyéb adataiból (felek nyilatkozatai, tanúk, egyéb okiratok) nem von le más következtetést az okirat bizonyító erejére.
 

Közokirat

A közokirat olyan papír alapú vagy elektronikus okirat, amelyet bíróság, közjegyző vagy más hatóság, illetve közigazgatási szerv ügykörén belül, a jogszabályi rendelkezéseknek megfelelő módon állított ki. Például közokirat a bíróság ítélete, a földhivatalban kiállított hiteles tulajdoni lap, a személyi igazolvány. Szintén közokirat a közjegyző által készített tartozáselismerő nyilatkozat vagy közjegyzői okiratba foglalt szerződés.
A közokirat teljes bizonyító erővel bizonyítja a következőket:

  • A kiállító a benne foglalt intézkedést megtette vagy határozatot a benne foglalt tartalommal meghozta.
  • A közokirattal tanúsított adatok és tények valóságát.
  • A közokiratban foglalt nyilatkozat megtételét, annak idejét és módját.

Teljes bizonyító erő kapcsolódik a közokirathoz is. A közokiratot az ellenkező bizonyításáig valódinak kell tekinteni.
 

Tehát a ügyész/rendőr/bíró/közjegyző előtt tett nyilatkozat az okiratok grálja a Közokirat.

Ertem, en tovabbra sem kozokiratrol beszeltem, hanem maganokiratrol. Meg az altalad idezett szovegben (ami nem jogszabaly) is benne van:

Az okirat aláírójának aláírását vagy kézjegyét az okiraton bíró vagy közjegyző hitelesíti. Utóbbi nem tévesztendő össze a közokirattal, mert ebben az esetben a közjegyző csak az aláírást/kézjegyet hitelesíti, de nem ő foglalja okiratba a nyilatkozatot.

Tehat ez a maganokirat gyengebb, mint a tanuvallomas?

Sztem a helyzet igen nagy mértékben hasonlít a 2006-os állapotokhoz. Azoknak akik akkor még nem éltek elmondom, hogy már akkor is volt "valami" levegőben. Mindenki nagyon frusztrált, és elégedetlen volt. Az emberek Gyurcsány akasztásáról sugdolóztak - ilyen beszélgetéseket el-el lehetett kapni mindenfele. Erre jött gyujtóként az Öszödi Beszéd - következmények megrázóak voltak. Ha úgy tetszik most is ilyen forradalmi hangulat van. Orbán nyakára is kötelet kivánnak. És most ezekkel a felvételekkel majd bellobban az indulat. A szitu ugyan az lesz! Úgyan úgy fog ragaszkodni orbán-banda a hatalomhoz ahogy Gyurcsány ragaszkodott - lelepleződik, hog ynincs köztük semmi, de semmi kölünbség. A Magyar-ügyet nem az ügyészség fogja megoldani, a közfelháborodás fogja elsöpörni Orbánt vagy jobb esetben amire kis esélyt látok maguktól lemondanak. 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Nekem inkább az tetszik, ahogy a "vezető" ellenzéki "politikusok" kezdik tartani a távolságot a Magyartól, mert ha (szerintük) netalántán felsülne, akkor ők ebben nem vettek részt :D Plusz, nehogy már az ő népszerűségük rovására politizáljon :D

Picsájukat húzók:

Érdekes, hogy a DK eddig nem nagyon cinkelte, vajon miért? 🤔 🙄 Mert a szaros 10%-ukra talán veszélyes. Szerintem már rég megkörnyékezték és a háttérből támogatják is.

trey @ gépház

Szerkesztve: 2024. 03. 25., h – 12:37

Ma 18 óra 30 perckor közzéteszek a Facebook oldalamon és Youtube csatornámon egy interjút, amelyben elmagyarázom az állításaimat alátámasztó hangfelvétel keletkezésének és nyilvánosságra hozatalának okát és körülményeit.

Holnap 9.00 órakor pedig nyilvánosságra hozom a hangfelvételt.

https://www.facebook.com/peter.magyar.102

https://www.youtube.com/@PeterMagyar-hr8tb

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Félek h megpróbálják lecserélni madj egy másik videóra Rogánék. Lehet épp most veszik fel Varga Jucussal! Remélhetően kölföldről menedzseli Magyar a csatornáját, az itthoni netszolgáltatók túlságosan kéz alatt vannak :-/

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Öreg, konkrétan meg lett jelölve mi, mikor hogy fog történni. Az általad istenített kormány igazszágügyminisztere arról fog beszélni, h ez egy maffiakormány amiből nem tud kiszállni. Nem létezik olyan prefixum ami kifejezné h mekkora kretén, aki ezek után jópofáskodni próbálkozik szalagcímekkel! Menj a picsába! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Épp itt az ideje komolyan venni dolgot, és nem hülyegyerek módjára hihi-heherészni szalagcimeken, és a tárgy súlyához képest lényegtelen családetikai vagy tudom is én.. 206. rendű álkérdéseken, ~problémákon való lamentálásokkal eltrelni a fókuszt a lényegről: ez egy maffiakormány. Ez a lényeg! És igen baszki, a maffiakormány attól maffiakormány mert egzisztánciákat, életeket tesz tönkre, az egész társadalmat átveri, az emberek képébe hazudik - és nem azért mert ellenzék nem szereti. Nyomorult bűnözők írányítják az országot - érvényesen csak felháborodni lehet! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Amúgy miért navigálják magukat a hupperek ilyen helyzetbe? Egyik fele kitalálja, hogy majd biztos közzéteszi, és ha nem, akkor hülyének lesz nézve. Másik fele kitalálja, hogy majd biztos nem teszi közzé, és ha mégis, akkor hülyének lesz nézve.

Én inkább maradok semleges szemlélő, kb. 10 óra múlva meg majd kiderül.

Nem fog semmi sem történni. Magyar nyilvánosságra hozza a felvételt, aztán mindenki továbballag. Ez itt nem Amerika, de még csak nem is Ausztria, hogy egy szabálytalan költségszámlába belebukjon a kormány. Itt a politikai csőcselé, betyárbecsületről pofázik, amikor szétlopják az országot!

Szerintem kétfelé fog ágazni a történet. Mindenki megnézi ugyanazt a felvételt, de a két szekértábor szokás szerint kétféleképpen fogja értelmezni. Balról skandallum, mondjon le, stb., jobbról meg az, hogy nem is mondott semmi konkrétat, nem is úgy gondolta, viccelt, stb. Meglepne, ha Polt indítana bármi ügyet.

amikor szétlopják az országot!

Úgy elgondolkodtam..., MO éves költségvetése kb. 40000 milliárd Ft. Szerinted ennek hány százalékát lopják el éves szinten?

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Hadházi Ákos:

Dr. Magyar Péter korábban a médiában jelezte, hogy hivatali vesztegetésről és annak feljelentése elmulasztásáról van tudomása. E tárgyban több magánszemély tett feljelentést, amelynek nyomán a Központi Nyomozó Főügyészség szervezeti egysége, a Fővárosi Nyomozó Ügyészség nyomozást rendelt el.« - írják a Központi Nyomozó Főügyészség sajtóközleményében.

Az üggyel kapcsolatos kérdéseim a következők:
Érintett az ügyben állami szerv?
Amennyiben az ügyben állami szerv is érintett: Melyik szerv/szervek?
Mióta folyik a nyomozás? Mi a gyanú? Van-e gyanúsítottja az ügynek?
Milyen személyi kört (vállalkozói, megrendelői, közvetítői, politikai) érint az ügy?”

Polt Péter:

Az ügyben a nyomozást a Fővárosi Nyomozó Ügyészség rendelte el 2024. február 21. napján korrupciós bűncselekmény feljelentésének elmulasztásának bűntette miatt.

A nyomozás elrendeléséhez szükséges gyanú dr. Magyar Péter 2024. február 16. és 17. napján a Facebook közösségi portálon közzétett nyilatkozata miatt, magánszemély feljelentése alapján volt megállapítható.

Az ügyben jelenleg sem konkrét személy, sem állami szerv érintettsége nem merült fel.

Magyar Péter:

Remélem például, hogy miután holnap meghallják az emberek, ahogy a volt igazságügyi miniszter elmondja, hogy miként működik az ügyészség és a hatalom, több ezren fogjuk követelni a legfőbb ügyész és a bűncselekményt elkövető kormány távozását

Kész, a lufi leeresztett, nincs itt semmi látnivaló!

...már tudni lehet. Az igazságügyminiszter maffiakormánynak nevezi és azt állítja nem tud belőle kilépni. Mi kellene még? Mond meg mi az ami annyira felháborítana, hogy a kormány lemondását követeljed?  Képes vagy előzetesen meghúzni a határt, kijelölni a Rubicont?

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Mert nincs meg benned sem - hasonlóan másokhoz -  az a mentális erő, hogy szembenézzél a tévedéseddel. Meddig tartott volna azt írnod, h ha Rogán manipulálta az ügyészségi iratokat, ahoyg ezt MP állítja, akkor az olyan dolog, ami miatt magad is követeled a kormány lemondását?  De te (ti) erre sem vagytok képesek, mert magatokban nagyon is tudjátok/sejtitek h mind az igaz amit MP állít, de nektek egy ilyen kormány pont jó, csak Fidesznek hívják. Nem számít az ügyészségi iratok manipulálása, ha a kormányt Fidesznek hívják (de hát miért is kell manipulálni az iratokat? hat csak azért mert kiderül h a kifosztott és földönfutóvá tett emberek ingatalnjainak értékéből gzadagodtak a kormány tagjai). Ugyan az minta amikor "100-szor lemértük a korrupció nem számít". Nektek jó a korrupt kormány - csak Fidesznek hívják. Ezt itt a szégyenteljes valóság, amivel szembe kéne néznetek! 

Ne foglalkozzál te vele, h ki mit vesz fel! Az tökéletesen érdektelen! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Nem vagyok tévedhetetlen, ellenben veled.

Igazad van, de Rogán Tónit a patás, Óbán utasította, Óbánnak meg Putyin, Putyinnak a Hszi Pin Csing-Csak kínából, őt pedig az Észak-Koreai vezető a köpcös szólt, nem? Vagy mennyire nagy nyilvánvaló faszságot vagy képes tényként kezelni, mert:

-MP-nek nem volt még olyan kijelentése, ami új és igaz lenne. Csak olyan dolgokat mondott, amiket tudtunk. Vagy olyat, ami nettó hazugság. Ugye, nem mondta ki Óbán, a patás, hogy háború, 1 napig forogtatok rajta, majd a telex megírta, hogy de.

Na azóta nem mondott semmit, csak sejtetett, te meg benyelted, mint kacsa a nokedlit.

Nem én vonok le téves következtetést a dolgokról.

Persze, tudom, fészbukcsoportban megmondták, hogy most mit kell gondolni. Mindenkinek írnia kellm hogy a pedofilsimogató kormány most megbukott és semmi jövője nincs, csak M(Z)P!

A bukott, hazudozó, erőszakos, nőverő csak igazat mondhat, mert olyat mond, amit hallani akarok. Érvek? Tények? Lófaszt Mama!

Milyen tények érdekelnének?  Fel lettél szólítva előzetesen, h jelöld meg mi az ami már téged is arra késztetne, hogy a kormány lemondását követeljed? Erre te azt írtad talán, hogy ha Rogán valóban manipulálta az ügyészségi iratokat, akkor az olyan dolog ami miatt a kormány lemondását követelnéd? Nem, baszki te semmi ilyet nem írtál. Kummantottál a nagy fidesz csendben - vagyis nincs olyan dolog ami miatt a lemondást követelnéd. Akkor minek neked  "a tények"? Minek hiányolod?  Az ilyennek mindegy! Gerinctelen egy patkány vagy, tipikus bolsevik. Te még csak fideszes sem vagy, csak az épp az került az utadba és beálltál bégetni birkának patkányként. 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Az igazságügyminiszter maffiakormánynak nevezi

Meg tudnád mutatni, hogy ezt hol mondta? Hazudsz vagy a Magyar hazugságait terjeszted tényként?

(E mondat nincs a felvételen, bár megjegyeznénk, hogy a sajtóban is megjelent egynémely vélelmekkel szemben Magyar soha nem állította, hogy rajta van.)

Ja! A te hazugságod!

trey @ gépház

Azzal foglalkozzál, ami a felvételen van! 

(amúgy a hiányolt résszel kapcsolatban van egy olyan sejtésem, h létezik felvétel ahol ezt mondja Varga, de vagy egy másik felvétel vagy ugyan ez, de levágták elejéből valami okból) 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Arra gondolok, hogy mellékes dolgokkal árasztod el a topikot, annak a minősíthetetlen narrítávának megfelelően amit a kormányzat folytat Magyar ellen a sajtóban. Ezen mindenki átlát, teljesen felesleges és kontraproduktív őt szidalmazni, rágalmazni. 

Varga bántalmazós posztján is 10E-k röhögtek - és nem a koreai kommentfarmról, hát gondolod ez a szánalmas vergődés itt, amit előadtok más elbírálás alá esik? Ti váltok a nevetség tárgyává, nem MP. 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

És akkor Ditta kiakad:

Magyar Péter az egykori házastársáról, rólam, titkos hangfelvételt készített a közös otthonunkban és azt politikai céljai elérése érdekében most felhasználta. Egy ilyen ember nem méltó semmiféle bizalomra. Az az ember volt képes erre, akit 3 fiúgyermekkel ajándékoztam meg. Az az ember tette ezt velem, akinek szeretettel és reménykedéssel adtam számtalan esélyt az újrakezdésre a kapcsolati erőszak szörnyű évei során. Senkinek nem kívánom ezt az érzést. Nézem ezt a kegyetlen arcot, hallgatom ezt a kimért hangot a tegnap esti interjuban és kiráz a hideg. Hazudik és manipulál. Gyomorforgató. Minden újra eszembe jut, amin az elmúlt 16 év során végig kellett mennem.

Jól emlékszem arra az időszakra. Mert akkor is akadt verbális és fizikai erőszak bőven. Az egyik ilyen januári eset emléke tisztán él bennem, amikor a nővéremmel töltöttem az estét. Ő valahol máshol, egy társaságban szórakozott éppen. Kettőnk közül én értem haza hamarabb. Lefeküdtem aludni és arra ébredtem úgy hajnali kettő körül, hogy hazajön. Őrjöngve jött be a hálószobába, felkapcsolta a villanyt, és hallottam, ahogy erősen ittas hanghordozással, válogatott szidalmakkal ostoroz, hogy hogy képzelem, hogy lejáratom a barátai előtt, mert nem tudott telefonon elérni. Én azt a módszert alkalmaztam, amit a hosszú évek alatt kialakítottam, hogy ilyenkor jobb nem megszólalni, és úgy maradtam, ahogy voltam, neki háttal az oldalamon fekve az ágyban, várva, hogy válaszok hiányában majd lenyugszik. De nem hagyta abba. Üvöltözés és szidalmazás közben sorban lerángatta az ágytámla tetején lévő könyveket és a hátamhoz vágta őket. A könyvek egy része átesett rajtam és mellettem a földön landolt. Jól emlékszem, mert másnap reggel én raktam rendet. Aztán levette a nadrágját és az övvel együtt azt is hozzám vágta. Éreztem a csatot, ahogy a hátamat megüti.

Ő már készült. Nem a családja vagy a felesége megvédésére, hanem a kegyetlen zsarolására. Mert nem hagyhatta, hogy a számára mindent biztosító gazdatest levágja magáról az indáit. Provokált. A sajtóban megjelenő pletykákat felolvasta és mivel már napok óta terrorizált, azt mondtam, amit hallani akart, hogy minél előbb szabaduljak. Egy ilyen helyzetben minden emberrel előfordulhat, hogy megfélemlített állapotban olyanokat mond, amiket nem gondol komolyan.

/me halk pityergés

Senki meg ne próbáljon sörözés után éjszaka hazamenni, felkapcsolni a villanyt, bebaszni a gyatyát a sarokba, hangosan k*anyázni amikor átesik a 99db tűsarkúcípőkön, mert le nem mossa róla fehérember, hogy egy alkesz, asszonyverő, goromba fráter. Ha meg hangosan fingik is véletlenül, akkor egy undorító disznó is! Ez most a trendi, ha meg akarja szopatni egy fehérnép a volt urát. Hasonlót az USA-ban láttam, amikor az utcai melós füttyentett egyet egy csajnak, az meg ráhívta a rendőrököt, Hát mit is mondjak eljutunk? Lassan oda ahová emancipált libernyákok pár évtizede! Talán már járják is az óvodákat, és iskolákat a woke emancipaták, és oktatják a kislányokat, hogy ki kell hívni a rendőrt, ha meghúzza a haját egy fiú játék közben! Hóvan bájerzsóti ilyenkor!? :D :D :D

Gondolom, hogy nem a "Plot nem ura a helyzetnek" kezdetű mondatot!?

Én jól szórakozom a fidesznyikek táncán, kiváncsian várom a folytatást. A mai napra szabit vettem ki. :D :D :D

Ha lesz egységes rogánmantra már akkor visszajövök. Most megyek ki a földre trakizni.

 >agresszív és sikertelen férjtől

Ez az ügy felér egy feminizmus kritikával is: minden férfi így járhat akinek sikeresebb a felesége, elhagyják, megtapossák és ha ugrálni mer, akkor bántalmazó féregnek állítják be. Érdemes elgondolkodni ezen és a következményein. Én azt mondom a lányaim maximum bölcsészetet tanuljanak, vagy esetleg legyenek meg nem értett művészek, de Isten óvja őket attól, hogy a férjükkel versengeni kezdjenek valami férfias szakmában!

Masszázson voltam, sajnos nem tudtam követni ...

Megbukott már?!

trey @ gépház

Igazi férfi lehet ez a Petya gyerek:

Varga Judit részletesen ír arról, hogyan bántalmazta és zsarolta őt Magyar Péter

Kíváncsi vagyok, a pszichológusok milyen szakvéleményt adnak majd Petinkről, lehet-e, hogy egy ilyen körülmények között élő bántalmazott a végén azt mondja, amit a másik hallani akar, csak azért, hogy előbb szabaduljon.

Ja, és hogy a nőjogi, bántalmazottakért küzdő szervezetek felemelik-e a hangjukat az eset kapcsán.

A Magyar Péter-jelenséget elemezte a klinikai szakpszichológus

trey @ gépház

Szerintem ez egy olyan dolog, ami sose fog kiderülni. He said - she said. Nem úgy tűnt a felvétel, mintha annyira a szájába adták volna a szavakat. Az látszik, hogy a propagandamédia összehangoltan nyomatja ezt a narratívát, és már korábban megírták, amit most Varga kifejtett. Nyilván valamibe bele kell kapaszkodni, mert ha igaz, ami a felvételen van, az azért elég súlyos. Szóval belekapaszkodtak ebbe, és tolják ezerrel, ehhez értenek láthatóan. Azt sem állítom, hogy MP egy szent, mert nem zörög a haraszt. De ha olyan nagy bántalmazás lett volna, akkor hogy lehet, hogy még ma is neveli a közös gyerekeiket? Van itt túlzás mindkét oldalról. A várható folytatás az lesz, hogy az ügyészség full leszarja, vagy ha meg is hallgatják VJ-t, ő elismétli ugyanezt, hogy amit mondott, az nem is úgy volt, és akta lezárva.

Varga már 2020-ban is felszólalt és harcolt a kapcsolati erőszak ellen. A rendőri jelentés se a semmire született meg. Magyartól se most vált el. Akkor lenne gyanús, ha most akarna tőle válni.

A pszichológus szakvélemény érdekelne.

Az ügyészség pedig bizonyítékokkal dolgozik, nem házastársak magánbeszélgetésiben zajló pletykákkal.

Peti le akarta dobni a bombát, csak nehogy az a végén visszafelé süljön el ... mert ha politikusként nem tudja most megvetni a lábát, nem tudom miből fog élni majd ezek után. :)

trey @ gépház

> Az ügyészség pedig bizonyítékokkal dolgozik, nem házastársak magánbeszélgetésiben zajló pletykákkal.

Illetve tanúvallomásokkal. MP nem az, de VJ az. Viszont sejthető, hogy abból mi lesz.

> Peti le akarta dobni a bombát, csak nehogy az a végén visszafelé süljön el

Az ú.n. ellenzék most vagy beáll mögé, és elkezdik tolni ők is, hogy skandallum, vagy - amire én inkább fogadnék - nem teszik ezt, mert nem akarják az ex-NER + ex-férj dologgal bemocskolni magukat.

BTW: ez a Peti gyerek meg a baloldaliak egyébként miért hiszik azt, hogy rogánozással kormányt lehet buktatni? Mi az oka annak, hogy a Rogánnak ekkora szerepet tulajdonítanak? El nem tudom képzelni, hogy nem megint valami szalmabábot találtak maguknak ezzel. Ez a Magyar is miért éppen Rogánt találta be és állítja a nagy bombája célpontjává?

trey @ gépház

Miféle gendertrükk? Pont Varga nevezte az egész egyezményt felesleges hisztinek, és érdekes módon itt is sok magát jobboldalinak tartó ember szokta emlegetni a metoo kapcsán, hogy miért nem akkor szólt valaki, amikor az esemény megesett, nem pedig évekkel utána. Erre most mi történik? Családon belüli erőszakért ítélnek el valakit morálisan, évekkel ezelőtt megtörtént, akkor nem nyilvánosságra került esetek alapján.

Zavart érzek az erőben, nálad ezek szerint érzékeny pontra tapintottam.

Ja, a kollégái is áldott jó emberként írták le. Nem is látszik nárcisztikus bosszúállónak, aki azért indított bosszút, mert csorba esett a férfiasságán, mert kitették otthonról és a zsíros állásokból. Ahogy azt az első napokban kb. le is írtam.

Az a valószínűbb, hogy Varga azért hívott rá rendőrt és vált el tőle 16 év után, mert egy áldott jó ember volt, jó családapa, aki soha még egy hangos szót sem szólt.

A pszichológus is ezt támasztotta alá (nem) Magyar online szerepléseit elemezve.

Mitől lenne valószínűbb ezek után?

trey @ gépház

TELJESEN MINDEGY milyen ember. Mindenki számára egyértelmű szerintem, hogy egy szar ember.

A felvételen elhangzott dologról beszélj mert az a kamu ellenére _biztosan nem_ megfélemlítés miatt hangzott el. 

De mit változtat a felvétel, hisz mindenki sejtette, hogy Rogán (miszter 200e ahogy még régen hívták) benne van. Az, hogy ezt az akkori igazságügy miniszter is tudta, és elnézte, hogy kijátsszák az igazságszolgáltatást az sok helyen a kormányfő fejébe kerülne. Magyarországon? A hívők _csak azzal foglalkoznak_ ki osztotta meg az információt.
Te is arról beszélsz milyen ember aki azt kihozta. Bele tudsz nézni a tükörbe? Komolyan kérdem.

Miért nem rögtön arról kezdesz beszélni hogy "öszödi beszéd kiszivárogtatója is Magyar Péter volt" :)

A felvételen elhangzott dologról beszélj mert az a kamu ellenére _biztosan nem_ megfélemlítés miatt hangzott el. 

Már meg is lett a vizsgálat eredménye?

De mit változtat a felvétel, hisz mindenki sejtette, hogy Rogán (miszter 200e ahogy még régen hívták) benne van

Sejtette? Komoly! Bizonyítani is tudják?

A hívők _csak azzal foglalkoznak_ ki osztotta meg az információt.

Hát, a szavahihetőség az egy rendkívül fontos dolog!

Bele tudsz nézni a tükörbe? Komolyan kérdem.

Természetesen.

Miért nem rögtön arról kezdesz beszélni hogy "öszödi beszéd kiszivárogtatója is Magyar Péter volt" :)

Nem nagyon volt kétséges, hiszen a Feri haverotok szájából hangzott el, hogy palira vették a szavazóikat (engem nem, mert arra kutyaütőre és bandájára nem is szavaztam sose). Ott a rá szavazók szégyene és az utálói utálata elvégezte a munkát.

Hiába próbáljátok ezt hasonlítani az öszödi bezédhez, ott a nép volt palira véve, itt meg szó nincs erről. Az emberek nagy része le se szarja a Völner–Schadl-ügyet, mivel kb. zéró hatását érzi magára.

Nagyon kicsi esélyét látom én annak, hogy ti ezt bármire is fel tudnátok használni :)

trey @ gépház

A te vizsgálatod mit mond? 

Én azt várom, hogy egyáltalán indul-e bármilyen vizsgálat.

Ugyan a "Fidesz kutyák kölke" ahogy szokták volt mondani, szóval csak rosszat lehet feltételezni, de ez egy rohadt felvétel.

Legalábbis azt reméled. Szerintem ti érzelmi alapon ebbe többet láttok bele (utolsó szalmaszál?), mint ami benne van. Kb. ahogy írtam, a népnek azt a részét, akit vártok ezzel megszólítani, zéró mértékben érdekli a Völner, Tóni stb. ügy.

De, hajrá! Most üssétek a vasat, amíg meleg!

trey @ gépház

Amit most írtál, részben a szubjektív meglátásod, és én nem is vitatkoznék evvel, de semmiben nem indokolja azt az a fentebbi állításodat, hogy verte a feleségét.

Én azt állítom, hogy ha verte volna, akkor már régen lenne abból rendőrségi ügy (ami most a rendőrségtől kiderült, az csak egy papírfecni, nem ír verést, és az se biztos, hogy akkor íródott), régebben elváltak volna, régen nem láthatná a gyerekeit, lennének kórházi papírok, stb. Nem fura, hogy Judit asszonynak pont a szivárogtatás napján jut eszébe a verés? Eddig valami memóriazavarban szenvedett? Nem lehet, hogy inkább a média szeretne elhitetni valamit a néppel, amit te itt simán bekajáltál?

Majd ha van róla hihető vallomás, de méginkább jogerős bírósági ítélet, akkor mondhatjuk, hogy verte a feleségét.

Persze, hogy találgatás. Aki egy random fórumon azt írja, hogy biztos verte, vagy biztos nem verte, az csak simán idióta.

Fel van itt sorolva pár dolog, sőt tény, ami azt sugallja, hogy nem verte. Sőt, az általad idézett rendőrségi ügy pont nem ír verést, ami elég konkrét állítás. Evvel szemben áll egy gyanús időzítéssel elindított kampány, hogy verte. Mindenki döntse el magának, melyik a valószínűbb.

ügy pont nem ír verést

"Csak" "megfogást" és szabad mozgásban korlátozást ...

engedj el”, és ha máshogy nem jut ki, hát kimászik az ablakon [...] "Varga Judit láthatóan félt, és a jelenlétük nélkül kiszolgáltatott helyzetben lett volna."

Mindezek rendőr jelenlétében ... na ne csináld.

Na jó, de ebből a "bombából" hogyan lesz kormánybuktatás? Hogyan tovább?

trey @ gépház

Nekem nem kell helyette válaszolnom, szedjétek elő ilyenkor a máskor oly gyakran citált nőjogi szervezeteket, mondjanak véleményt ők, hogy a bántalmazó mellett élő nők hány százaléka fordul a nyilvánossághoz, mekkora látencia

https://nokjoga.hu/alapinformaciok-a-nok-elleni-eroszakrol/statisztikak/

trey @ gépház

Ez az első nemzetközi egyezmény, amely tartalmazza a nemek definícióját, figyelembe véve a biológiai nemen kívül a társadalmi nem kategóriáját, amely a nőkhöz és a férfiakhoz sajátos szerepeket és viselkedésformákat társít (bizonyos szerepek és viselkedésformák hozzájárulhatnak a nők elleni erőszak elfogadhatóvá tételéhez).

 

Forrás wikipedia. Szóval, ha véded a nőket, akkor behozod a 64737636363 nem őrületet is a törvényhozásba. Mert ez erről szól. Végy egy hangzatos célt, csomagold mellé azt, amit egyébként nem szavaznának meg és win-win. 

Nálad mindig az a trend, ha egy kényelmetlen téma van előhozol egy másikat? Jelenleg arról beszélünk, hogy a volt igazságügy miniszter azt mondta, hogy az ügyészséget manipulálják. 

Az, hogy Magyar Péter aki ezt nyilvánosságra hozza egy két lábon járó féreg, tudjuk. De ez nem befolyásolja azt ami tiszta és egyértelmű a felvett beszélgetésből.

Ne terelj, az, hogy milyen családi viszonya van és volt az adott embernek a tényeken nem változtat.

1, Aki azt mondja, hogy a felvételen hallható Varga Judit meg van félemlítve az hazudik egyértelmű hogy nem így van.
2, Fentebb megkérdőjelezted, hogy a felvétel eredeti e és nem manipulált, de ugye Varga Judit (a FB-n lévő magyar hangja) írja, hogy ezt ő mondja.

Jó lenne már felébredni, és nem aláállni ha felköpsz.

Ja, meg azt is hazudtátok, hogy azt mondta, hogy "maffiakormány", aztán kiderült, hogy a felvétel nem tartalmazza.

Aki azt mondja, hogy a felvételen hallható Varga Judit meg van félemlítve az hazudik egyértelmű hogy nem így van.

Jól van, doktor-szakértő úr!

trey @ gépház

Ja, meg azt is hazudtátok, hogy azt mondta, hogy "maffiakormány", aztán kiderült, hogy a felvétel nem tartalmazza.

Szóval a véleményünket hazugságnak nevezed, amit arra alapozunk,  hogy maga az akkori igazságügy miniszter mondja el, hogy az ügyészséget kézivezérlik a kormányból? Minek neveznéd ezt saját szavaiddal?

Minek neveznéd ezt saját szavaiddal?

Alá nem támasztott kitalációnak, fantazmagóriának, hazugságnak, tekintve, hogy még Magyar is tagadja, hogy ő olyat mondott volna, hogy rajta lesz a felvételen.

Ballib média viszont tényként közölte, hogy ez elhangzott Varga szájából. Hol a bizonyíték?

trey @ gépház

> "maffiakormány", aztán kiderült,

Most ez szánalom a köbön, amikor @trey talál valamit ami nem úgy van ahogy előzetesen várni lehetett, de az ügy egészét tekintve mégiscsak mellékes dolog, akkor ennek úgy megörül mint majom a farkának, és akkor ebbe kapaszkodik, közben már összedől körülötte az egész fiedeszes kártyavár, a főni a szarlében fuldoklik, de @trey utolsó csatlósként még mindig a majomfarokba kapaszkodik, és azt cibállja, meg nyújtogatja. 

> Jól van, doktor-szakértő úr!

Így van, teljesen egyértelmű h a beszéd alatt Varga nincs kényszer alatt. Ennek megállapításához elég ha nem süket valaki, sőt a feliratokat még az is el tudja olvasni. Ugyhogy más bibi lehet veled! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Tévedsz, a veled való diskurzus ér ennyit. Benned nincs meg az igény a helyzet megértésére. Csak fidesz paneleket vagy képes visszabőfögni. Magyar péter történetesen jogász. Az ügyvédje jogász. A stábja jogászokból áll. Szerintük pedig ezzel az ügyészségnek foglalkoznia kell, nem tehet mást. Meg kell hallgatniuk Vargát, akit igazmondási kötelezettség fog terhelni. Meg kell hallgani Rogánt, a azt Martonovits Bernadettet, meg a "Danit". Völnert újból. Orbánt. Újra kell nyitniuk a nyomozati anyagot. 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Ócska menekülés. Nem velem kell vitatkoznod, én csak a számodra megint rossz hírt hozó postás vagyok.

Önmagában ez a felvétel nem lesz elegendő a vádemeléshez – jogász a Magyar-felvételről

„Önmagában ez a felvétel, más bizonyíték nélkül nem lesz elegendő ahhoz, hogy egy büntetőügy a vádemelésig jusson” – mondta a Telexnek Ambrus István, az ELTE ÁJK Büntetőjogi Tanszékének docense arról az alig kétperces hangfelvételről, amit kedd reggel hozott nyilvánosságra Magyar Péter.

[...]

Behringer jogász úr, ön vitába száll Ambrus István docenssel?

Nekem pufogtathatod ezeket Kató néni szintű "utca szája" paneleket :D Kb. annyira röhögök rajtuk, mint a Vásárcsarnokban a politizáló kofák véleményén :D

trey @ gépház

Valóban Neked írhat az ember bármit: mert nem érted, hogy szó van Schadl-Völner ügy újranyitásáról, és szó van egyéb ügyek Rogán, Detti, Dani stb...megnyitásáról és azokban történő, nyomozásról és  vádemelésekről.  Mint írtam az előzőben meg kell hallgatniuk Vargát és a többit. Tehát ott újabb bizonyítékok fognak előállni. Amik vagy alá fogják támásztani vagy nem a vádemelést. Majd meglátjuk. De ezeekn túl is kell nyomozniuk és ott újabb bizonyítékok keletkeznek majd. 

Amin röhöghetsz az csak a saját primkóságod! Hajrá! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Mivel a Fidesz kormány alatt a kormányzati szereplők járnak el büntetőügyekben az ügyészség helyett, így az ügynek nem jogi megoldása lesz, hanem a jogos népharagnak kell elsöpörnie a Orbán-kormányt! Magyar ennek érdekében egy hónap alatt többet tett és radikálisabban, mint a parlamenti kérdez-felelekkel a rendszerbe simult MI Hazánk, ami nem átalja nemzeti-redikálisnak aposztrofálni magát. 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Csak a szokasos. Nok szoknyaja moge bujnak. Ezek az "igazi ferfiak". :)

Gondolom elerte a fideszkormanyt is az amerikai woke propaganda es leesett a faszuk, mar csak punci maradt a helyen.

A bevett gyakorlatrol meg marad. https://www.facebook.com/100050495748180/posts/1005454474481068/

> Az, hogy Magyar Péter aki ezt nyilvánosságra hozza egy két lábon járó féreg,

Mondjuk inkább az a kétlábon járó féreg, aki többes szám használatától remél nagyobb nyomatékot a mondókájának.  MP kifogástalanul viselkedik, igazi férfiként, karizmatikus vezetőként. Nem ismerek a magyar közéletben hozzá mérhetőt ezen tekintetben. 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Nagyon vicces, miközben a színre lépésekor még éppen pocskondiáztad :)

https://hup.hu/comment/3038791#comment-3038791

Szóval bűzlik ez eléggé!  Mit keres ott az amerikai nagykövettel együtt héderező Nagy Ervin? Vállalhatatlan figura!
Azt akarja Magyar, h csatlakozzunk az Európai Ügyészéghez. Hááát mi fasznak? Hogy majd onnan pofázzanak bele a dolgainkba? Oké h ezt Polt nevű izét el akarja távolítani, maximálisan egyetértek ezzel, de minek vegyünk a nyakunkba egy másik manipulátort? Ki akarja, h brüsszeliták itt bármi hatalomhoz, befolyáshoz jussanak? 
Magyar személyének hitelessége a volt felesége miatt kérdéses. Direkt figyeltem, hogy tesz-e bármi gesztust a devizahiteles csalás áldozatainak jogi ellehtetlenítéséről, illetve az ő megegítésükről. Ugyanis vannak jogászok, akik bőven tudnának arról beszélni, hogy miként rángatta úgy a gyeplőt a Fidesz, és igazságügy miniszterként a volt felesége, h ellehetetlenítsék jogilag, h bíróságokon megnyerhessék a pereket a károsultak. Egy szót sem szólt a devizahitelesekről, ami csalás a bankok és az állam részéről a polgárok ellen elkövetett, horderejét tekintve talán a kommunisták által ekövetett gazdasági bűntettekhez volt fogható. És ami ősbűnből több más lényegesebb közt ered a végrehajtó maffia kialalkulása és annak a gaztettei is. De hát könyörgöm, ennél sokkal mélyebb, tragikusabb és a társadalom egészének szekezetét alapjáig roncsoló hatásai is vannak, ideértve a népesség csökkenést mind demográfiai, mind elvándorlási értelemben. 

ROTFL @ devizahitelesek rész, a MANYUP hogyhogy kimaradt?! 1000 éves népi sírás-rívásotok egyike?!!!

trey @ gépház

Te szándékoltan kevered a dolgokat. Ez poszt arról szól, h nem értek egyet azzal a 12 ponttal amit előadott. Hitelességét pedig a felesége miatt kérdőjeleztem meg, nem a saját viselkedése miatt. Kicsit le kéne csavarnod magad, h értsed is amit elolvasol, beidézel!

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Azóta felsége miatti hiteltelenség kérdése tisztázódott. Politikai értelemben valóban messiás! Akinek érkezése megéneklésre is került korábban:

Kormorán - Hazafi

A hazafi

Felejtsd el az álmaidat, élj, ahogyan élsz!
A valóságot nem látod a hírek tengerén.
Így mondják a mindent tudók, a lélek gyárosai,
kik félnek attól, él még egy hazafi.

Betyárként a mocsárban, egy bujdosó a fény.
képernyőket figyelnek, keresik, hol él.
Összegyűlnek emberek, mert hiányzik valaki,
tudják, valahol él, él egy hazafi.

Holnapra eljön ő,
új nap lesz, új király.
Holnapra eljön ő,
végleg hazatalál.

Körbeülnek asztalokat,
hajnalig beszélnek.
Együtt lenni jó:
erről szól az ének.
Várják, hogy jöjjön a tűzhöz valaki,
mert tudják hogy él, él egy hazafi.

3x
Holnapra eljön ő,
új nap lesz, új király.
Holnapra eljön ő,
végleg hazatalál.

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Szóval bűzlik ez eléggé!  Mit keres ott az amerikai nagykövettel együtt héderező Nagy Ervin?

a kérdés egyébként egyrészt jogos, másrészt meg valószínűleg ugyanezen töprengenek magukban idegesen a kláraúr farvizén evickélő janicsárkamupártok arcai is, féltve a jövőjüket

Kb. ezt kéne látnod és én is erről beszéltem neked feljebb (nem, akkor még nem olvastam ezt a cikket):

Majoros Péter: A Varga–Magyar család nagy lépést tett hátrafelé, gratulálok

[...]

Majoros azt írja, nem akarja elbagatellizálni a szóban forgó hangfelvétel tartalmát, de közben nem is akar úgy tenni, mintha nagyon érdekelné (1), mert szerinte „semmi olyat nem tudtunk meg belőle, amit eddig ne tudtunk volna”. Bejegyzésében ennél a pontnál mutatott rá arra, hogy álláspontja szerint mi a legfontosabb a történtekben. 

Engem igazából az izgat ebben az egész családi mizériában, hogy vajon az a 3 gyerek (2), akik éppen abban a korban vannak, ahol nagy szükség lenne a családi támogatásra, vajon mit éreznek. (?) Ha Vargának vagy Magyarnak abba az iskolai közegbe kéne mindennap besétálnia, mint nekik, vajon mennyire éreznék magukat szarul? Mert ugyan ez az iskolai közeg még fejletlen, kegyetlen, és abban a korban van, hogy még mindenki keresi a személyiségét, de egy dologban példamutató. Hogy érdek nélkül őszinte!!!! Szemben Varga és Magyar közegével.

[...]

(1) a kutyát se érdekli

(2) amiről beszéltem + Varga valószínűleg előbb anya, utána random miniszter, ráadásul már az sem, lemondott

A többi max. nektek. kormánybuktatóknak sztori.

trey @ gépház

Na én tényleg lépek, mert nem akarok hányni. :) Majd egyszer visszanézek...

Sajnos ti még mindig csak ott tartotok a Petivel együtt, hogy nem életképes alternatívát mutattok, hanem azt mutogatjátok, hogy szerintetek ez miért rossz. Lehet, hogy 10+ év után el kéne jutnotok oda, hogy az alternatíva kidolgozásába ölitek az időt és energiát? De ne ilyen Karácsony-féle meg helyi önkormányzati szinten saját magukkal összevesző ellenzéki példákkal próbáljátok az embereket meggyőzni, mert az nem elég jó.

Sajnos nem tanultok. A botránypolitizálással az a baj, hogy a botrányt csinálók se különbek a másiknál .... ha pedig nem különbek és mellé még a "politikai programjuk" is szarabb, akkor mi a jó istenért szavazna rájuk át valaki?!

trey @ gépház

Amíg a szokásos politikai stiklik mennek, igazad van. Alternatíva kell, különben marad a Fidesz.

De ha a kormánytagok durván törvénytelen dolgokat művelnek (és a hangfelvétel erre utal), akkor az már más tészta. Az nem politikai, hanem jogi kérdés. Nem választással lehet feloldani. Akkor le kellene mondani, a bűnösöket elítélni, és törvényes módon fel kellene állítani egy új kormányt.

Egy demokráciában alapvetően tudni kellene különbséget tenni a két dolog között.

Ha nem sikerül bebizonyítani, hogy ezek a törvénytelen dolgok megtörténtek, akkor meg nem lesz semmi. Akkor majd rá lehet fogni, hogy ez is egy félresikerült politikai játszma volt. Lehet maximum szomorkodni, hogy miért nem lett jogi következménye.

Addig értem a logikádat, hogy ha a kormányban van egy bűnös, annak le kell mondania, ha minden kétséget kizárólag bebizonyosodik, hogy érintett. A kormány lemondását nem igazán értem.

és törvényes módon fel kellene állítani egy új kormányt

Hja, egy előrehozott választás, amin ha megint a Fidesz-KDNP nyer, akkor mi lesz?

Egy demokráciában alapvetően tudni kellene különbséget tenni a két dolog között.

Igen. Pl. ha van egy 8 tagú kormány, aminek ha egy tagja bizonyítottan érintett, attól miért kellene a többinek lemondania?

trey @ gépház

A felvételen több kormánytag közötti maffiózósdi van (amiben nemcsak Rogán, de Völner, Varga is érintett minimum, meg az ügyészség, és volt még említve Gulyás is), illetve azt a képet festi le, hogy a kormány úgy en bloc egy maffia. Innen a kormány lemondása.

Ha csak 1-2 ember kerül böribe, az is több a semminél. Néhol már ennyi is elég egy előrehozott választáshoz. Mert ott a feltételezés, hogy cinokosok voltak, a főnökük kinevezte őket és megbízott bennük, stb.

Ha az előrehozotton is a Fidesz nyer, akkor mit lehet tenni, gratulálunk az újabb győzelemhez :).

A felvételen több kormánytag közötti maffiózósdi van (amiben nemcsak Rogán, de Völner, Varga is érintett minimum, meg az ügyészség, és volt még említve Gulyás is), illetve azt a képet festi le, hogy a kormány úgy en bloc egy maffia. Innen a kormány lemondása.

Milyen messze van már a "felvétel tartalmazza, hogy azt mondta maffiakormány, amiből nem lehet kiszállni" állítás ... :D

trey @ gépház

Sajnos ti még mindig csak ott tartotok a Petivel együtt, hogy nem életképes alternatívát mutattok, hanem azt mutogatjátok,

Már ne haragudj, a sz*r önmagában is sz*r. Ehhez nem kell venned bármi mást hogy összehasonlítsd. Miért érzel kényszert, hogy alternatívát keress a szarra? Egyszerűen nem kell rá szavazni. (csak hogy érthető legyek itt a Viktorról van szó és a sleppjéről akinek a választott igazságügy minisztere mondta el mennyire sz*rják telibe a törvényeket)

Ez így nem igaz, a demokratáknak csak a szavazókkal illetve azok általános döntési képességeivel vannak problémái. Mivel a populista szarháziak mint pl. Orbán meghülyítik az egybites tömeget, ezért vagy a "demokratább" politikusok is a populizmust választják, vagy eltűnnek. (nekem személy szerint azzal van bajom, hogy a demokraták is a populizmust választják egyre inkább)

Magyar: Az ügyészség független?

Varga: Igen, mert Polt nem…

Magyar: De az egy… tehát az egy katonai szervezet…

Varga: Nem.

Magyar: Olyan, mint a rendőrség. 

 

Akkor most független az ügyészség?

 

Varga: Mert náluk is van egy példány ezekből.

Magyar: És ti nem láttátok, vagy a sajtó meg már látta. 

Varga: Hát, sőt, már valószínűleg odaadták, és elvileg azt ők anno átnézték…

 

AKkor most a független ügyészségről hipp-hopp kerülnek ki anyagok a sajtóhoz, máshoz? AKkor most a kormány a hibás, vagy a független ügyészségen vannak bajok?

Először is, meg kéne nézni, hogy a hanganyag vágott-e -> audio szakértő

Majd, hogy történt-e manipuláció, kényszerítés, fenyegetés -> pszichológus szakértő

Majd, hogy jogilag ez alapján lehet-e vizsgálatot indítani

Majd a vizsgálat fényében a felelősöket felelősségre kell-e vonni

Szerintem még az első pontnál sem vagyunk, de Peti már utcára vonul. Peti, akinek a szavahihetősége erősen megkérdőjelezhető.

trey @ gépház

Egy ön- és fideszkritikára képtelen ember szánalmas, valóságtagadó vergődése. Próbáld meg ezt előadni azoknak akiknek a házát elvette a végrehajtó maffia és azok értékékből  dagasztotta az Orbán kormány tagjainak a zsebét! Ez a maffia kormány! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Tökéletesen érdektelen MP házassága!
Arról van szó h miután a Fidezs lehetővé tette, h az állampolgárok devizában is el tudjanak edósodni, majd megtörtént a devizahiteles csalás, utána létrejöttek a különböző követeléskezelő meg behajtó cégek Fideszes háttérrel. Felépítették a korrupt végrhajtói rendszert. És akkor eljött a szüret ideje: az emberektől elvették az ingatlnajaikat a végrehajtók, akik szépen tejeletek a krománytagoknak. Ilyen ez a politika, Fidesz módra. A Zemberek tapsikolnak azoknak akik kifosztják őket! 

Szánalom amit előadsz, nem tudod olyan gyorsan lepátolni a főni körüli szart, h az ne merüljön el, és második udvari nyalonc válhasson belőled! 

Továbbá: 

Hol van most Varga?  Ki látta? Miért nem nyilatkozik? Na nem a házasságáról, sztem elvették tőle a fb oldalát és Rogán titkárnője írja oda, amit a főnöke diktál! Az a helyzet h Varga is benne van a devizakárosultak kisemmizésében. Meg kell hallgatni mint mondanak erről az adóskamara jogászai! Olyan intézkedéseket hozott amik arra irányultak h ne kelljen alkalmazni olyan EU-s jogszabályokat, amik kimentették volna a devizakársultakat. Ezt a nőt kéne sajnálni az állítólagos rossz házassága miatt? Aligha! Legalábbis a devizakárosultak felé az elég képtelen elvárásnak tűnik! 
Hol van most Varga? Ő most bedöntheti a NER-t! Kiáll és elmondja az igazat! Abba belebukik az Orbán-rezsim! De -e nélkül is ez lesz! Be kell őt idézniük az ügyészségre és ott kérdésekre kell válaszolnia! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Hol van most Varga?

Azt mondta visszavonul a politikától. Ezt ő döntötte el, nem te.

Ki látta?

Azt mondta visszavonul a politikától. Ezt ő döntötte el, nem te.

Miért nem nyilatkozik?

Azt mondta visszavonul a politikától. Ezt ő döntötte el, nem te.

Na nem a házasságáról, sztem elvették tőle a fb oldalát és Rogán titkárnője írja oda, amit a főnöke diktál!

A szélsőségesek ilyen logikus következtetéseket képesek levonni a dolgokról.

Az a helyzet h Varga is benne van a devizakárosultak kisemmizésében.

Jajj ne! Varga Judit vetette fel a lakossággal 2004-2008 között! Kb akkor jött ki az egyetemről.

Meg kell hallgatni mint mondanak erről az adóskamara jogászai!

Mert ki vagy te, hogy ezt megmondod? Egy szélsőséges? Mindenkinél jobban tudsz mindent?

Olyan intézkedéseket hozott amik arra irányultak h ne kelljen alkalmazni olyan EU-s jogszabályokat, amik kimentették volna a devizakársultakat.

Hiányzik a forrásod. Kb annyira hiteles, mint a palesztinás források?

Ezt a nőt kéne sajnálni az állítólagos rossz házassága miatt? Aligha!

A rohadék! Még nő is meg áldozat, ő tehet róla! Mekkora paraszt vagy te Zoli!

Legalábbis a devizakárosultak felé az elég képtelen elvárásnak tűnik! 

Ez a konteód besült.

Hol van most Varga?

Azt mondta visszavonul a politikától. Ezt ő döntötte el, nem te.

Ő most bedöntheti a NER-t!Kiáll és elmondja az igazat! Abba belebukik az Orbán-rezsim! De -e nélkül is ez lesz! Be kell őt idézniük az ügyészségre és ott kérdésekre kell válaszolnia! 

Tényleg? Az ügyészségen kell válaszolnia? Annyit értesz a joghoz, mint egy igazi kommunista! Semmit. Még a látszatra sem adtok :)

 

Ha kontextusból kiragadunk dolgokat, persze. A propaganda szerint hazugság az egész felvétel, és akkor most majd az lesz a narratíva, hogy "hát igen, hazugság, de a Polt Péteres része az mégsem hazugság, mert az ránk nézve kedvező"? Dedó.

Egyébként a felvétel sem azt mondja, hogy ott minden rendben van. A "Polt nem ura a helyzetnek" nekem azt jelenti, hogy pont kézivezérlés van általában, csak ez az egy ügy túl nagyra nőtt, és kicsúszott a kezei közül. Már he lehet neki hinni, és tényleg erre gondolt Varga.

>  hiszen eddig közmegegyezés volt abban a tekintetben, hogy az ügyészséget a fideszes Polt Péter kézi vezérléssel irányítja.

Wtf közmegegyezés?

Ki egyezett meg erről kivel? Te erről megegyeztél valakivel @trey? Na most itt arról van szó, h Toroczkai elképzelése szög egyszerű, a valóság meg a hiteles tanú elmondása alapján komplikáltabb. 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Este 6-ra tüntetést szervezni, egy időben a magyar fociválogatott Puskásban tartott meccsével? Peti se a legélesebb kés a fiókban :D

És még Depeche Mode koncert is volt este :D

Kb. a politika iránt érdeklődő réteg vagy focit nézett, vagy az MVM Dome-ba ment inkább.

Ugye, az idióta ZS+ generációt nem érdekli a politika, nem is értem mi lesz majd a közügyekkel, ha a mi generációnk végleg kikopik.

trey @ gépház

Hadházy Ákos is reagált Magyar Péter hangfelvételére: Nem erről volt szó

[...]

Hadházy Ákos több megjegyzést is fűzött a felvételhez.

Egyrészt megjegyezte, hogy „korábban több felvételről és miniszterek beszélgetéséről volt szó”, ami helyett „egy Varga Juditot csőbe húzó felvételt hallottunk”.

[...]

Várjá' Áki, lehet, hogy jön a többi is!

trey @ gépház

Nem érted!

"

Varga: Nem volt több lehetőségük... Ez a nagy probléma.

Magyar: Az ügyészség független?

Varga: Igen, mert Polt nem...

Magyar: De az egy... tehát az egy katonai szervezet...

Varga: Nem.

Magyar: Olyan, mint a rendőrség. "

 

Hát a vak is láthassa, hogy itt bukott meg a kómány! Peti felkérdez, Juci meg menekül a beszélgetésből! Micsoda hangfelvétel, micsoda igazi kincs, micsoda újdonság! Egész hónapban ezt várta a balos ételmiség, hát ez nem lehet rossz! Gyere velünk tüntetni, mert a préses csóka mérges lesz! Kipréseli belőled a tüntit

Szerkesztve: 2024. 03. 26., k – 16:18

Kellemes napunk van, jó az idő. A kormánypártnak és a gyurcsánypártnak nem volt túl jó napja ma sem. Van még biztosan felvétel, talán kitart a választásokig a téma… Petya is lehet rászólt erősebben a gyerekre, ezért Magyarnénél is van még munició. Balig is vergődik még… Addig is jól szórakozok.

jó az idő.

Örülj neki, nálunk rohadtul fújt a szél. Lehet meg is fáztam.

kitart a választásokig a téma

Azt kötve hiszem. De ha ha még is lesz minden héten valami hangfelvétel MP-től., akkor max annyit ér vele, hogy mindenkinek tele lesz vele a ..., s szitokszóvá válik.

Szórakozni én is szórakoznék, de a gyerekeit sajnálom. Lehet külföldre kellene menniük. Mert amit itt fognak kapni a suliban a többi gyerektől......

Mit kapnak majd? 3 generációs jogász család, van neki annyi ügyfele, hogy nem a közoktatásba hordja a gyerekieit. VJ karrirje nyilván véget ért, de MP-t nem kell félteni.

Nováknak és Vargának nem lemondaniuk kellett volna, hanem az asztalracsapni, és beborítani ezt az egész bagázst, Tónistól, Habonyostól, Viktorostúl. Amit most Magyar csinál, az a két "gazdatest" erkölcsi feladata lett volna, mert nekik minden eszközük meg volt hozzá. Az mellékes hogy ki mit gondol róla, jelen pillanatban többet tesz a közéletért, mint bárki más.

végén bejön az oroszlán és lefekszik az antilop mellé

Parlament: Orbánék + Gyurcsányék. Mindenkinek ideális állapot. Minden gondolkodni képes embert kiraktak mindkét oldalról. Nehogy már jöjjön valaki és beleköpjön a levesükbe!

Magyart az teszi hitelessé, hogy mindkét oldalról kapja az ívet.

Két dolog lehetséges:

  1. Ha vannak hangfelvételek, videók, doksik még amik tartalmaznak valamiféle bombasztikus hírt, akkor dörözsölt ez a messiás ( persze amellett, hogy álnok kis féreg )
  2. Ha nincsen több hangfelvétel vagy más bizonyíték, akkor csupán csak egy kis féreg.

olvasom, hogy ervin színművész úr rossz térre terelte az érdeklődőket a nagykövetségi szolgálati géprjárművével

Tudósítás a tüntetésről ( hiteles forrás ):

  • 18.00: gyülekezik a tömeg, a szervezők kérik a tömeget, hogy mindenki nézzen a kamerába: a Datadat Kft. éppen jogszerűen adatot gyűjt
  • 18.20: M. Péter megérkezik, és mentolos cukrot szór a tömegbe, ha már itt szopnak a semmiért, akkor ne legyen büdös a szájuk
  • 18.30: Nagy Ervin is megérkezik, hozta Huzatosbelű Dávid üzenetét, és kért egy zacskó mentolos cukrot.
  • 18.35: id. Tóth Béla kérdőre vonja Nagy Ervint, miért jár neki egy teljes zacskóval, Ervin elmondja: nagyobb szopás több cukor, majd rácsap a bácsi fenekére
  • 18.50: a tömegben megjelenik Molnár Áron, és pulóver akciót hirdet, közben szidja Orbánt
  • 19.00: A tömeg skandálni kezdi: “mocskos Fidesz, vissza a pénzt”; erre Magyar Péter húszezreseket dobál a tömegbe
  • 20.00: megérkezik a tömeg a Kossuth térre, lézengenek, de nem történik semmi.
  • 20.10: Nagy Ervin felhívja az USA követséget, hogy mikor lesz már a tömegbe lövetés. Közlik vele, hogy Londoni időszámítás szerint érkeznek az orvlövészek. Magyar Péter szomorúan konstatálja, hogy a CIA sem a régi
  • 20.20: tüntetés vége, kérik az embereket, hogy áprilisban jöjjenek újra, akkor megint megpróbálják.
Szerkesztve: 2024. 03. 26., k – 20:18

Addig se tartott a tünti, mint a meccs.

0 - 0

(mondjuk a színvonal szar a meccsen 😐)

trey @ gépház

Nap végére egy valamiben egyetértünk M. Petivel: bontottam én is egy sört!

trey @ gépház

Mostanában a Fradi ultrákat nem vezénylik ki tüntetéséekre úgy mint 2006-ban, ezért a "szemkilövés" rendre elmarad.

Túlzó volt az eljárás a kétgyerekes apuka ellen, aki megijjedt, hogy az audival 200-al repeszt és a rendőrök utánafordultak és nem állt meg, mert féltette a gyermekeit. Hagyni kellett volna elfutni, mert nem veszélyes a közlekedés többi tagjára, hogy 200-al repeszt főútvonalon, azt mondta a külföldről fizetett sajtó. Persze a vétlen biciklis mellett meg miért nem volt rendőr a hídon???

Trey most valamiért nem ugrott a durva helyesírási hibára, vajon miért? Mindegy, segítek neki: 200-zal (teljes hasonulás). Egybites választók esetében az ilyen jellegű ismerethiány nem akkora gond, de orvostanároknál és/vagy tanárorvosoknál azért ez egy "picit" gáz...

Szerkesztve: 2024. 03. 27., sze – 08:04

Unsubscribe

Ugyanaz az unalmas szinvonaltalan diskurzus alakult ki, mint a "[POL] Lemondtak" alatt. Az a topik se hianyzik azota se. Ez se fog.

Majd juniusban erdekel, hogy a Magyar Peter jelenseg:

  • szerez-e a sajat uj partjanak 3 EU parlamenti mandatumot anelkul, hogy osszegyurcsanyozodna
  • szerez-e ez az uj part 2-3 polgarmesteri cimet?
  • bemegy-e az EU-s Fidesz szavazatok aranya 40% ala

Rajtam ezek nem fognak mulni. Fideszre nem szavazok, nincs is szukseguk a szavazatomra. Kutyapart-Mi Hazank tengelyen eldontom majd juniusig az EU-s X-emet - elobbi nyilvan csak akkor jon szoba, ha a Kutyapart addig nem DK-zza ossze magat (rendesen, nem ilyen gagyi fideszinfluenceresen, az nem igazi osszeDK-zodas). Erre a ket partra ugyanis kivancsi vagyok, mit muvelne a kepviselojuk az EU-ban. A DK-s Momentumos "nehogy mar a magyarok penzt kapjanak" fergeknel egyik sem lesz kartekonyabb, az biztos.

kutyapárthoz zárójelben egy kovács gergely interjúrészlet/misszió definíció:

Ennek kapcsán a társelnök megjegyezte, hogy amennyiben júniusban bejutnak az európai döntéshozatalba, azon szeretnének munkálkodni, hogy „megváltozzon az elmúlt években Orbán Viktor miatt kialakult negatív kép Magyarországról”.

így is? tehát hogy a karzatnak játszik, és a fentiek a prioritások és az érdekelsőbbségek (eu csinovnyik, és a mögötte álló lobby  >>> téged oda juttató szavazó érdekei)

Ha mar ket "bocsi, hogy Orban ezt mondta" kozt odaboknek egy "magyaroknak igenis utaljatok ki ezt a penzt" mondatot, maris minimum ket fokkal jobbak voltak, mint a DK-Monentum tengely. Egy kepviselojuk mostmar uljon ott, azt deruljon ki, hogy igazak-e az EU csinovnyikos projekcioid, vagy sem.

Ugy tunik, identitaszavaros part, mint az LMP volt anno. Aztan latod, kiderult, hogy Schiffer sokkal jobb fej, mint hittuk annak idejen, a PM-be ki is valtak az "EU csinovnyikok", akiknek ez nem tetszett.

dkemntumot alulmúlni kártékoynságban - ahogy írtad - nem lehet, ne ez legyen már a mérce; de tényeg ez a megoldandó probléma, hogy a lügenpresse meg pressmanok által (bosszúból/frusztrációból, mert nem lehet bárminyen birodalmi követelést azonnal átnyomni) vetített képért kell bocsánatért esedezni?

Nem Magyarné volt az aki végighisztizte és megvétózta az Isztambuli Egyezmény ratifikálását? Konzekvens ez a fityeszes propaganda, tesznek róla hogy minden megnyilvánulásukat utólag hiteltelenítsék. Pedofil ügy, papok politikai kanosszajárása, családon belüli erőszak, végrehajtói maffia…

[...]

 - Nem én vagyok a Messiás!
 - Szerintem te vagy - mondta valaki. - Én tudom. Követtem már egy párat.
 - ÉLJEN A MESSIÁS!!!

[...]

Na, most hogy úgy fest, hogy ez a Messiás is kipukkant, ki lesz a következő?

trey @ gépház

 - Nem én vagyok a Messiás!!! Értsétek meg! Nem én vagyok a Messiás, fel
tudjátok fogni? TÉNYLEG NEM!!
 - Csak az igazi Messiás tagadja istenségét - vette át a szót most a szõke hölgy, a tökös brigád vezetõje.
 - Mi? Miért? Milyen lehetõségem van még? Jó! Én vagyok a Messiás.
"Ennyi belefér", gondolta Brájen, ha ez megoldja a helyzetet. De nem oldotta meg.
 - Õ az! - kiáltották. - õ a Messiás!
 - MENJETEK A PICSÁBA!
Döbbent csend. De csak egy pillanatig.
 - Hogy menjünk a picsába Uram? - kérdezte a fõsarus.
 - Csak menjetek - világosította fel Brájen -, és hagyjatok békén!
 - Te mondtad, hogy egyék meg a borókabogyóimat! - támadt hõsünknek az öreg - eltörted a lábujjamat, elrontottad a fogadalmamat, és aztán felzabáltattad velük a borókabogyóimat!
 - Jaj! Ne bántson! - kiáltotta Brájen, de az öreg a torkának ugrott, és fojtogatni kezdte.
 - Õ a Messiás, a Kiválasztott! - magyarázták neki.
 - Nem, nem az!
 - Ez egy hitetlen!
 - HITETLEN!!!
 - Megölni! Kínozzuk meg a hitetlent!

[...]

trey @ gépház

nagyot szerepelt a testőr bácsi is, aki minden képen ott óvja szigorú tekintettel hősünket a maffiarezsim bérgyilkosaitól, és hozott egy dobozos staroprament is

[...]

„Ahogy kirajzolódik a személyisége előttünk, számomra a látottak azt súgják, egyszerűen nem bírt ellenállni annak, hogy másodhegedűsből végre főszereplővé válhat – folytatta a szakértő. – Régóta kacérkodhatott a gondolattal, hiszen a hangfelvétel készítésére is ez vehette rá. A felvételen világosan hallható, hogy kapacitálja a feleségét, hogy bizonyos mondatokat mondjon ki, többször türelmetlenül félbeszakítja, ha nem azt hallja, amit elvár.

[...]

„A keretezés azt jelenti, hogy olyan további körülményt oszt meg a nyilvánossággal, amely megváltoztathatja az eredeti közlés tartalmát. A baloldaliak újdonsült hősének tragédiája, hogy ez a keretezés neki nem sikerül. A volt feleségének, Varga Juditnak annál inkább” – folytatja a szakértő, hozzátéve, hogy a családon belüli bántalmazás nagyon érzékeny téma, arra sokan rezonálhatnak. Szerinte Varga Judit érzékletesen, részletesen és konkrétan bemutat eseteket, amelyek könnyen átélhetővé teszik mindazt, ami vele történt, és így megkönnyíti az érzelmi azonosulást az olvasó számára.

[...]

A hanganyag nem váltotta be a baloldaliak elvárásait, sokakban csalódást keltettek. Többre számítottak Magyar Péter várakozásokat felsrófoló felvezetése miatt. Miközben újdonságot nem tartalmazott, az eddig is ismert, a baloldali gondolkodásban régóta gyökeret eresztett toposzokat ismételte.”

[...]

Magyar Péter magyarázata sántít, mely szerint eredeti szándéka a családja védelme volt, hiszen később akkor miért hagyja ezt figyelmen kívül, és használja fel saját politikai karrierjének elindítására?

[...]

a kommunikációs szimatom azt mondja, hogy a családi dráma mögé könnyebben képződik meg egy többség, mint a politikai logika mögé”

Link: https://index.hu/belfold/2024/03/27/magyar-peter-varga-judit-perlaky-pa…

trey @ gépház

Szerkesztve: 2024. 03. 27., sze – 12:46

Önmagában ez a felvétel nem lesz elegendő a vádemeléshez – jogász a Magyar-felvételről

„Önmagában ez a felvétel, más bizonyíték nélkül nem lesz elegendő ahhoz, hogy egy büntetőügy a vádemelésig jusson” – mondta a Telexnek Ambrus István, az ELTE ÁJK Büntetőjogi Tanszékének docense arról az alig kétperces hangfelvételről, amit kedd reggel hozott nyilvánosságra Magyar Péter.

A 2023 januárjában készült felvételen a jogász szerint egyetlen állítás – Varga Judit volt igazságügyi miniszter szava – szerepel csak, és semmilyen további, konkrét bizonyíték nincs az elkövetésre, azaz arra, hogy Rogán Antal vagy más kormányzati szereplő közbenjárására, javaslatára az ügyészség kihúzott volna részleteket a Schadl–Völner-ügy nyomozati anyagából.

[...]

trey @ gépház

Kommentjeit már nem olvasom (semmi értelme), szemem ugrik a következőre, ha a nick-jét meglátom. :(

Egyszer próbáltam meg itt ezeket szembesíteni a jog fogalmával, akkor is a hisztijükből a cégemnél tett feljelentésig jutottak. Semmi értelme nekik jogot értelmezni.

trey @ gépház

Kommentjeit már nem olvasom (semmi értelme), szemem ugrik a következőre, ha a nick-jét meglátom. :(

a hisztijükből a cégemnél tett feljelentésig jutottak

Ne hazudj! Soha nem jelentettelek fel sehol. Annyit nem ér egy online geci nick, hogy akár csak egy emailt írjak. Én csak röhögni járok ide koma!

Az Origo írta, hogy "Kiskorúakra veszélyes szexpartnerkereső oldalon regisztrált Magyar Péter", miközben a Tinderre gondoltak. Valaki nagyon sokat fizethet (az adófizetők pénzéből) az ilyen alja cikkekért. Most már biztosra veszem, hogy Magyar Péternek érdemes hinni, ha ennyire félnek tőle. És kitartást kívánok neki, hogy állja a sarat :).

A szivárogtatás napján kiderült állítólagos erőszakról meg ez egy érdekes írás: https://telex.hu/velemeny/2024/03/27/antoni-rita-publicisztika-varga-ju…. "hogyan lehetséges, hogy Varga Judit ennyi időn keresztül senkitől nem tudott vagy nem mert segítséget kérni"

Toni Saga 5000+:

Bájer Zsóti:

Nagyjából tíz éve rühelljük, utáljuk, kerüljük, megvetjük ezt a senkit, ezt a gazembert mi itt, a Fideszben, nagyjából tíz éve tudjuk, miképpen bánik a feleségével, s azt is, hogy ez a dupla nulla sohasem bocsátja meg, hogy nem lett belőle senki, míg a felesége vitte valamire.

Magyar Péter:

Kedves Zsoca, akkor is hazudsz, ha kérdezel. Egyrészt 10 éve szerencsére nem is ismerjük egymást. Juditot is kb 5 éve láttad először. Másodszor sztem te pont ne beszélj nőkről, a te szádból nem hiteles. Emlékszel, mit mondtál az előző EP választás után, szokás szerint ittasan, a győzelmi bulin Ungár Klára kapcsán? Ha nem, segítek feleleveníteni az emlékeket. Vérplazma Business jól fizet?

Szerkesztve: 2024. 03. 27., sze – 16:33

Férfi Petiről este 8-tól a Frizbi műsorában:

Folyamatosan azzal próbált sakkban tartani, hogy az autóm elé állt, hogy kukákat borogatott az autó elé, hogy beült a kocsim hátsó ülésére, amivel el akartam hajtani, hogy elvette a táskámat, hogy bezárt egy szobába

[...]

Attól, hogy nem fogja abbahagyni ezt az abúzust. A Péter kijött a szobából, odament a konyhába, kivett egy kést, és elkezdett járkálni a késsel a kezében a házban

[...]

Amikor visszamentem hozzá 2021 májusában és beindult újra a terror, akkor elmondtam neki szinte kéthetente, hogy Péter, nagyon kérlek, hogy változz meg, mert ha én egyszer leváglak a lelkemről, akkor én már soha többet nem akarlak se téged, se magamat, se senkit megmenteni, én akkor már csak élni akarok, szabadon, és nem fog érdekelni, hogy mivel zsarolsz, mivel fenyegetsz

https://index.hu/belfold/2024/03/27/varga-judit-magyar-peter-hajdu-pete…

trey @ gépház

Ahh még sírás lesz produkálva, ahogy nézem az előzetest! Érted, tökéletesen érdektelen MP házassága! Ami érdekes, h Magyarország néhány család kezében van, ez lehet h @treynek valamiért tetszik, de nekem speciel nem. Nagyon nem. Nem tetszik, h olyan kormány lehet hatalmon ami ezt kialakította. Nem tetszik h krónikus hazudózó vezeti az országot! Nem tetszik az orbán-bagázs mindent megtehet következmények nélkül, miközben arról harsog, h náluk nem marad következmény nélkül a hiba! Hát h lehet akkor Polt még nem mondott le? Hogy lehet Rogán még nem mondott le? Hogy lehet h Bernadetett meg Dániel nem szedte össze a rendörség, h kihallgassák őket? Szeretném látni a következményeket! Nem kell az ostoba  duma MP házasságáról, az magányügy! Ellenben az ügyészségi iratok manipulálása bűnügy! Az emberek ingatlanjaitól való megfosztása, csalárd módon történő  kisemmézése, a jogorvoslati lehetőségek ellehetetlenítése, amin Trócsányi meg Varga dolgoztak már nemis csak egyszerű bűntett, hanem ...na az már árulás. Nem vagyok biztos benne, hogy most készül Varga Zs András, Trócsányi és Varga Judit arra a sajtótájékoztatóra amin bocsánatot kérnek ezért.  (ez "MKKP Népfőiskola – A devizahitel-károsultak ügyéről Dr. Szepesházi Péterrel (23.5.17.)" több mint 2 órás videó a devizahiteles csalásról, igyekeztem úgy kijelölni a linket h értelmes legyen. Varga neve ~1:18:50 körül hangzik el. Így 20 percet kell megnézni. ) 

Jó "szórakozást"!

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

  1. Mikor megtörtént a felvétel, már bőven felmerült a válás. Tudta a kis görény, hogy majd felhasználja valahogy a felvételt/felvételeket.
  2. Elváltak, majd a kis geci élete rosszabbra fordult, emiatt elkezdte a zsarolást.
  3. Foci Juci szólt a Rogánnak: gáz van, a kis gecinek terhelő felvétele van, de lehet, hogy több is.
  4. Mondta Rogán nincs gond, mondd meg mi van a felvételen/felvételeken és húzd az időt, mi is kitalálunk valamit.
  5. A Fidesz kitalálta a körítést, bekészítette a válaszokat, a Facebook sztorikat, és várt, hogy a kis geci mikor lép.
  6. Kis geci konzultált bizonyos elemekkel, szerzett pénz és szellemi támogatókat, és beindította a folyamatot.
  7. Erre a Fidesz is kilőtte az első rakétákat.
  8. Mind a két fél kilőtte az első rakétákat, közben a fideszes média tovább darál, további töltetek készen állnak.
  9. Úgy tűnik a Fidesz a kis gecit foci jucinak és gulyás Gergelynek köszönheti. Szóltak is nekik: ti qrtatok el, ne vinnyogjatok ha miközben helyre hozzuk fájni fog.

Mi pedig csak nézünk mint a moziban.

Ezt a sok baromságot...

  1. Mikor megtörtént a felvétel, már bőven felmerült a válás. Tudta a kis görény, hogy majd felhasználja valahogy a felvételt/felvételeket.

Most komolyan? Az asszonnyal (aki egyébként az igazságügy miniszter) felmerül a válás (mert pl. veri ugye) ezért felmondja neki a szöveget amivel lehet zsarolni majd.  Te látsz ebbe bármilyen logikát? b+... 

Azért ebbe a sagába belebonyólódtak sokan ne aggódj...

Egyre borzasztóbb ezt az egészet követni, az ember csak kapkodja a fejét, hogy mindegyik oldalról milyen vádak jönnek.

Ma pl. ezzel a főcímmel jelent meg egy cikk a Magyar Nemzetben: „Magyar Péter nem fogja beperelni Varga Juditot, mindent lehet bizonyítani”. Nincs feltételes mód, csak két határozott kijelentés. Ehhez képest a cikk szövegben az idézett mondat már így hangzik: Ha MP (Magyar Péter – szerk.) azt állítja, ebből bármi nem igaz, perelje be a feleségét. Szerintem nem fogja beperelni, mert vélhetően mindent lehet bizonyítani. "Ha", "szerintem", vélhetően". Azért ez így nagyon más. Tisztára olyan kezd (?) lenni már ez a lap is, mint az Origo (amit trey szerint nem nekik írnak, hanem a másik oldalnak). Még egy érdekes dolog a cikkből, ami ugyancsak Dr. Varga-Damm Andrea Facebookon tett bejegyzését idézi:

"Nem csak fájdalmas volt végig nézni ezt, hanem szembe jött velem a hivatásomban a most másodfokú döntésre váró ügyem, amelyben az ottani bántalmazó, nárcisztikus apa szinte szó szerint ugyanezekkel bántalmazza a három gyermekét és azok édesanyját. Olyan ez, mintha ugyanazt a forgatókönyvet írná a biokémia mindegyik nárcisztikus, személyiségzavaros ember agyába."

https://magyarnemzet.hu/belfold/2024/03/magyar-peter-nem-fogja-bepereln…

Láttunk már ezt-azt, mi van akkor, ha a tegnap este Varga Judittól elhangzott dolgok részben vagy egészben az idézett ügyből származnak? Ki tudja ezt eldönteni? Akár igaz is lehet, amiket Varga Judit mondott a Hajdú-féle tegezős interjúban, de bármi mást is el tudok képzelni. Egy biztos, a gyerekeik nagyon szarul jönnek ki ebből, és ez a legszomorúbb.

És az elmondanád nekünk kérlek, h miért csámcsogsz mások magánéletén, amikor arról van szó, h a kormány tagjai beavatkoznak az ügyészek munkájába? Vagy arról h Schadl Rogán embere volt, "akit nem tudtak megmenteni"?  Vagy arról, h a volt igazságügyminiszter úgy nyilatkozik, h "új felvételek azért tudnak bekerülni a nyomozati anyagba, mert Polt nem ura a helyzetnek az ügyészségen -és ez baj"? 
Csak azért kérdem mert f@sz ki van már az idiótákal akik MP-VJ házaspár magánéleti cívódásaival akaják leuralni a diskurzust, mind a propaganda sajtóban, mind ebben a topikban! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Az egyes embercsoportokkal szemben elkövetett karaktergyilkosságok számossága trey szerint:

- baloldalhoz közeli senkiháziakkal szemben: az összes

- baloldalhoz közeli nem senkiháziakkal szemben: nulla

- jobboldalhoz közeli senkiháziakkal szemben: nulla

- jobboldalhoz közeli nem senkiháziakkal szemben: nulla

- más senkiháziakkal szemben: nulla

- más nem senkiháziakkal szemben: nulla

Trey szerint pl. Vona Gábor is baloldalhoz közeli senkiházi.

Öszintén szólva, úgy próbálták megkaraktergyilkolni MP-t sikertelenül, hogy közben Varga sikeresen karakteröngyilkos lett a gyerekei és egy ország szeme láttára! Powered by Rogán Művek! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Ma este egy igazi szappanoperát láhatunk! Érzem.

Szerkesztve: 2024. 03. 27., sze – 20:25

Showtime gyerekek! Focijuci élete fellépése.

🍿🍿🍿

Még mindig nem néztem meg. De! A mai nap eseményei jelentősek. Ugyanis ezzel kifújt a vargajuditi kártya Rogán kezében.  Elmondott mindent a rögtönzött műsorban [gondolom], bár úgy érdekelne, h miként lett ez számára összeszervezve a minden tvből méltán kiszorult Hajdú Péterrel? Ő választotta? A legszebb a mai napon ez Renner nevű kilúgozott nőstény beszolása volt, h menjen azonnal Varga az un. áldozatsegítő házakba, mert azok nagyon jók - gyengébbek kedvéért utalva ezzel arra, egykori IM-ként Vargát terheli ezzel kapcsolatos felelősség. Hát ilyen amikor a fagyi visszanyal! Nem beszélve Isztambuli Egyezmén körüli nyilatkozátról - kapkodnak már a fiuggg Karmelitában, minden lépésükkel hibáznak. Egy országnak van elege, Magyar-Varga házaspár viselt dolgaiból, csak h az egész szart Varga és nyilván Rogán borította a nyakunkba, hogy a HUP megfelelő nyaloncai maguk is harsányan büfizhessék azokat, mint fentebb látszik. Magyar végig felül maradt ezen, nem lehetett provokálni, nem mutatott indulatot, sőt ellenkezőleg nagyon is empatikusan nyilatkozott. Az emberek sem döltek be a rogáni varga szerepeltetésnek, tökéltesen átlátnak manipuláción. Még a koreai kommentfarmot is hiába bízták meg rogánék, úgy is ki lett röhögve varga. És nincs tovább vargajudit sztori. Magyar megnyerte az első menetet. Most akkor rátérhetünk arra, h mi történt az ügyészségen! Mennyit tejelt Rognnak Schadl, ha Völnernek 80 millát adott? Miként fonódott össze a kormányzat az IM -on keresztül a bünöző végrehajtókkal?  Hogy mentek át vizsgán Bernadettnél az elévülést nem értő végrehajtók? Szerintetek mit éreznek azok az emberek akiktől  a maffia elvette az otthonukat? És most látják ezeket az alakokat! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Lassan ki lehet hirdetni Magyar "Terror" Peti zászlóelrakását ...

trey @ gépház

Ha nincs több felvétele, akkor lassan mehet a fekete ruhás ápoló, nagy Blanka, Lilike után a kukába.
 

Mert ha van neki, az számít? Ki nem fogja leszarni, hogy mi van neki? Egy áruló, aki bizonyítékokat vitt be az ügyészségre! Hogy merte ezt megtenni kérem szépen!?

Miért nem a társadalom söpredékeiről beszélsz, akinek az anyja is intravénás drgos volt, hajléktalanszállón tengeti nyomoronc életét az én pénzemből, a fia meg a mai napig szerfüggő? Azért került talán péló szegény szájában AKARATÁN KÍVÜL, mert az anyja egy junkie szar volt? 🙄

trey @ gépház

Itt a probléma: bizonyíték kellene, komoly, egyértelmű. 
Ehelyett eddig csak a szokásos van: az ellenzék/CIA felenged egy drónt, a Fidesz lerakétázza.

Hogy miért ilyen az ellenzék?

  1. csak simán balfaszok gyülekezete, vagy
  2. eltesszük a CIA pénzét, és süttetjük a seggünket a napon, vagy
  3. tényleg minden hazugság amit állítanak és ezt megtámogatja a kitartott sajtójuk, vagy
  4. a fentiek keveréke?

 

Hallgasd egy kis fideszes álláspontot, csak okulásképpen: https://youtu.be/1zADtXiqgGA?feature=shared

eltesszük a CIA pénzét,

 Mint már írtam, ez max. a Gyuri bácsi pénze.

A CIA nagyobbat fog durrantani. (lásd Berlusconi lemondatása) Az már másik történet, hogy ilyesmi miatt nálunk nem fog történni semmi. De a legdurvább esetben lesz egy új (fideszes)kormány, Viktor meg visszavonul bábművésznek.

Ok módosítom:

Hogy miért ilyen az ellenzék?

  1. csak simán balfaszok gyülekezete, vagy
  2. eltesszük a CIA/Gyuri bácsi/EU pénzét, és süttetjük a seggünket a napon, vagy
  3. tényleg minden hazugság amit állítanak és ezt megtámogatja a kitartott sajtójuk, vagy
  4. a fentiek keveréke?

Várj már, nem ott volt áruló, mikor a ner-nek dolgozott, mint az összes postát, orvos, tanár? Ő most hagyta ezt abba és lett szabad, aki mindenféle igazi bizonyítékokat mutogat meg, csak az ügyészek leszarják amit mond!!!!

-Elmondta, hogy Óbán nem használja a háború kifejezést az Ukrán-Orosz konfliktusra és erre senki nem ugrott rá a fideszből??? (de kimondta)

-Elmondta, hogy maffiakormányzás van! Ugyanazt, mint George Soros, ha ketten mondják, akkor igaz!!!!

-Van felvétele is arról, hogy az asszony azt mondja, hogy nem tudja hogy kerülnek ki az ügyészségtől iratok a médiába, de mindegy is, ezeknek ki kell kerülnie, hiszen ezek periratok, és nem kellene hogy titkosak legyenek, ha jobbos lejáratásról van szó!

 

felkiáltójel!!!! ha hiányozna a gépedről, vagy nem találod, akkor itt kijelölöd egérre és ctrl+c-vel másolod és beilleszted a saját írásodba ctrl+v-vel.

Ha kivágást választanál (ctrl-x), akkor ide teszek még néhányat, hogy maradjon a többinek. Rendes balos nem lop és nem az egészet!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

az ügyészség eddig ezt reagálta (ma lenne valami részletesebb az ígéret szerint):

Az ügyészség valamennyi, a felvételen és dr. Magyar Péter tanúkihallgatásán elhangzott állítást elemzi, értékeli, és további bizonyítási cselekményeket végez – írták, hozzátéve, hogy az ügyészségi iratok eltüntetése, átírása nem csak jogi, hanem fizikai képtelenség, és valamennyi, az ügyészségen megjelenő adat és annak sorsa keletkezésétől kezdve dokumentálva van. Ráadásul ezeket az adatokat nemcsak egy helyen tárolják, hanem megjelennek más szervek adattárában is, beleértve a nyomozási bírókat vagy a titkos műveleteket végző szerveket.

A  Központi Nyomozó Főügyészség szerint minden, a Völner–Schadl-ügyben* keletkezett dokumentum sorsa ismert, az adatokból feltárható valamennyi cselekmény vizsgálata a vonatkozó törvényeknek megfelelően megtörtént vagy folyamatban van. Erről az ügyészség részletes tájékoztatást fog adni március 28-án.

 

(* az ügy itt tart:
A nyomozó főügyészség azt indítványozta, hogy a bíróság – beismerés esetén – Schadl Györgyöt tíz év, Völner Pált (az igazságügyi tárca korábbi államtitkára) nyolc év börtönbüntetésre, 200 millió, illetve 25 millió forint pénzbüntetésre ítélje, mindkettőjüket tíz évre tiltsák el a közügyektől, a jogi egyetemi végzettséghez kötött foglalkozásoktól pedig végleg. Az ügyészség vagyonelkobzást is javasol velük szemben a jogtalan gazdagodásuk erejéig.)

Megint Magyar nyert. Varga bemehetett volna önszántából is az ügyészségre együtt v. külön Magyarral, de hát ettől elzárkozott. Most akkor szégyen szemre idézésre kellett bemennie és igazmondás terhe alatt vallomást tennie. Remek! Gyűlnek a bizonyitékok! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Mennyire megmosolyogtató az a kényszeredett igyekezet, amivel a HUP-os "Orbánfelszopó gépezet"  igyekezik kommunikálni a kormánypropagandát. Ennyire fájna egzisztenciálisan ha buknának? Tényleg? Vagy fostok mi jön utána? Bizony, nem fog jobb jönni senkinek sem ennek minimális az esélye, de ez nem azt jelenti, hogy gerinc nélkül mellé kell állni egy ilyen dolognak.

Értem, hogy ha nem szóltok semmit, ha látjátok a tényeket de az nem tetszik,  de ez a kényszeredett propaganda nem kevéssé nevetséges. 

Nem, tudod mi a vicces? Hogy mi akkor is megkerestük becsületes munkával a pénzünket, amikor az elvtársaid voltak kormányon, csak éppen azt tapasztaltuk, hogy a lóvét lenyúlták belőle többkulcsos SZJA-nak nevezett fényes nappal elkövetett rablással. Mi meg fogunk élni akkor is, ha olyan gyütt-ment' trógerek kerülnek kormányra, mint a Magyar "Terror" Péterek, mert sajnos ahhoz, hogy ők jól éljenek, kellenek azok, akik megtermelik a GDP-t.

Szóval nem, willy, nem félünk.

:D

Pont azért nem, mert _mi_ itt nem pénzért kommentelünk :D

trey @ gépház

Én ezt nem is feltételeztem, te kiről feltételezed ezt?

Mindenki gyanús, aki a ballib panekeket és propagandát mondja fel. Pl. a tegnapi: alá kell írni az Isztambuli Egyezményt. Érdekes, hogy 20 ballib huszár egyszerre gondolta ezt azonnal :D

Szóval, mi az indok arra, hogy nyilvánvalóan a kormánypropagandát mondod fel?

Nyilvánvaló, hogy sok mindenben hasonlóan gondolkodom a kormánypártokkal, hiszen ha nem így lenne, miért szavaztam volna rájuk? De, ha megfigyelted (szerintem meg sem akartad figyelni), vannak olyan dolgok, amikben nem értek egyet velük. Hogy miért adok hangot ennek, már lerágott csont. Nem én hoztam ide a politikát, de ha már idehoztátok (olvasók), akkor ne várd, hogy egyoldalú gyalázkodásra nem lesz válasz.

trey @ gépház

Nyilvánvaló, hogy sok mindenben hasonlóan gondolkodom a kormánypártokkal

Már bocs, de ezt a jogot ki vitatta? Nem ez a gond, hanem az, hogy egy lényegtelen körülményt próbál a propaganda erre ráerőltetni. Van egy egyértelmű bizonyíték amelyről az egyik szereplője (a volt miniszter) elismerte, hogy ez a felvétel létezik, valamint úgy beszél róla mintha a felvételen hallható dolgokat ő mondta volna.

Az elhangzott anyagot abban a kontextusban kell értékelni, hogy milyen szerepet töltött be az adott személy aki az információt mondta. Nem pedig abban, hogy vajon a felvételt készítő mennyire görény.

Értem, hogy nem akarod elfogadni, hogy amit Varga Judit a felvételen mondott az igaz, de mi alapján hiszel el neki bármi mást akkor? 
Miért a felvételt készítő személye fontos. De legyen, miért most lett fontos? De még fontosabb kérdés, ebben a témában miért szakasztott ugyanaz a véleményed amit a propaganda szajkóz? Ugyanúgy gondolkozol a propagandával? (nem megbántani szeretnélek, de ha te nem akarod érteni azt az ironikus beszólást, hogy "tetszett volna az Isztambuli Egyezményt támogatni" már "lefizetett kommentelőket" vizionál benned, mit gondolnál ellenkező esetben, hogy a csapból is egy az ügy szempontjából lényegtelen rész van felerősítve és te is azt teszed?

Hogy értsd: "Feri nem hibás az öszödi beszédért, mert azt azért csinálta mert az asszony nem feküdt már le vele 3 hónapja, ezt a terrort nem bírhatta, ezért beszélt zöldségeket" -> komolyan vennéd ezt? Tényleg?

>> Az elhangzott anyagot abban a kontextusban kell értékelni, hogy milyen szerepet töltött be az adott személy aki az információt mondta. Nem pedig abban, hogy vajon a felvételt készítő mennyire görény.

így van, ez az ügyészség feladata. a benyújtott anyagot átvette, a tanúvallomást felvette, a nyomozást elrendelte, folyamatban van, függetlenül attól hogy mp/vj milyen ember, illetve milyen nem, görény-e vagy messiás.

az meg, hogy mi itt illetve a sajtó min csámcsog, az meg egy másik dolog, a vádemelésre (nem) alkalmasságot ezek nem befolyásolják

Willy, itt most arról kellett volna írnod,

Hogy mit "kellett" volna csinálnom?  

hogy a ballib haverjaid kánonban miért kezdték el szajkózni hirtelen az Isztambuli Egyezményt,

Mivel az értelmezésem szerint aki veled nem ért egyet az "ballib" (gondolom ez a definíció nálad) biztos van olyan ember a környezetemben akit nem mondanék ellenségemnek és "szajkózta" az Isztambuli Egyezményt. De ezért egyrészt felelős nem vagyok. Másrészről, az, hogy nem érted, hogy ez egy tükör a sérelmei mögé visszavonuló Varga Juditnak aki egy felesleges baromságnak tartotta, azzal végképp nem tudok mit tenni

De ahogy mondtam, itt nem az a kérdés más mit csinál, mert *nem másokat* hanem téged kérdeztelek miért szajkózod a kormánypropagandát. 

Provokáló kérdésedre röviden:

  1. demokratikus jogrend szerint nincs bizonyíték, nincs ítélet
  2. média háború van, lévén fontos választások lesznek júniusban 
  3. a káoszban Magyarország nem érdekelt
  4. az, hogy nem hajlandó veled komolyan beszélni senki, azon el kellene gondolkodnod
  5. a Fidesz óriási szervezet, vannak ott bőven szar alakok, de ott vannak több millióan azok is akik nemzetben, családban, jövőben gondolkodnak ( szavazók ). Szóval nekik kellene alternatíva. De jelenleg nincs!

El tudnád mondani, hogy a kényszer hatása alatt tett vallomás mióta lehet jogállamban ítélkezés alapja?

Viszont volna itt néhány kézen fekvő kérdés, amit valahogy senki se basztat, se ellenzéki se kormány oldalon. Például, mi szükség volt erre a frizbis performanszra? Mi szükség volt arra, hogy VJ saját, viszonylag jól védhető pozicióját feladja egy ilyen, vegyes harcértékű "interjú" kedvéért? Szerintem nem az az érdekes, hogy mi történt MP és VJ között, hanem hogy miért jó az bárkinek is, hogy a Mónikasó színvonalát is alulmúló kutyakomédia legyen ebből az ügyből? Konkrétan érdekelne az is, hogy nemzetbiztonsági szempontból Orbán Viktor nem érzi-e aggályosnak, hogy a kormányában több éven keresztül bántalmazó kapcsolatban élő ember miniszteri posztot kaphatott?

Orbán Viktor nem érzi-e aggályosnak, hogy a kormányában több éven keresztül bántalmazó kapcsolatban élő ember miniszteri posztot kaphatott?

Úgy érted, hogy mindenkit el kéne távolítani minden felelős állásból, aki bántalmazó kapcsolatban él és reményét látja annak, hogy azon tud javítani?

trey @ gépház

Nem. Úgy értem, hogy te például kulcs pozicióba raknál-e bárki olyan embert, akit "kívülről" zsarolnak? Vagy ha nem tudott OV erről, akkor hol voltak a szolgálatok, akiknek pont ezt kellene figyelniük, és tájékoztatniuk erről a miniszterelnököt? Szerintem a magánéleti problémái miatt VJ nem tölthette volna be a miniszteri poziciót, pontosabban fogalmazva nem kerülhetett volna az "első" vonalba, mivel zsarolható volt és ezek szerint zsarolták is. Arról már nem is beszélve, hogy én ilyen helyzetben MP-nek semmilyen állást nem jutattam volna állami cégeknél, mivel nyílvánvalóan nem megbízható.

Nem kötelező, ilyet nem írtam. Lehet bennem van a hiba, de ezt egy vezér sem teheti meg szerintem, hogy figyelmen kívül hagyja a zsarolhatóságot. Már csak azért is, mert mindenki emberből van. (Mellékszál: VJ imázsa éveken keresztül a karakán csajságra épült, a frizbi interjú ennek tisztességesen alávágott. Felkészül Novák Katalin és/vagy Szentkirályi Alexandra?)

  • a főni tudja, hogy j-nek magánéleti problémái vannak
  • a magánéleti problémának nem következménye a zsarolatóság (ack by ebcsont)
  • a főni nem teheti meg, hogy figyelment kívül hagyja a zsarolhatóságot (így van)

innen kellene valami logikai kapocs a felvetésedhez ("a magánéleti problémái miatt VJ nem tölthette volna be a miniszteri poziciót")

  • HA a főni tudja, hogy j-nek magánéleti problémái vannak és ráadásul ZSAROLJÁK IS VJ-t
  • a magánéleti problémának nem KÖTELEZŐ következménye a zsarolhatóság (hack by ebcsont)
  • a főni nem teheti meg, hogy figyelment kívül hagyja a zsarolhatóságot (így van) pipa

innen kellene valami logikai kapocs a felvetésedhez, hogy mi is a problémád? :)

Én pl úgy értem, h azt kérdezte: Kedves @trey, mi a véleményed arról, h a volt igazságügyminiszter úgy nyilatkozott, h "azért kerülnek új felvételek a nyomozati anyagba mert Polt nem ura a helyzetnek az ügyészségen és ez a baj"?

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

„A nők helyzete a legjobb állapotban van Magyarországon, nem kell választani a család és munka között, a kormány fellép a családon belüli erőszak ellen is. Az áldozatsegítésben, szociális és családpolitikában minden védelem adott.”

https://magyarnarancs.hu/narancsblog/varga-judit-a-csaladon-beluli-eros…

Az általad idézett mondatokban hol állította Varga tartalmilag ugyanazt, amit te ("Magyarországon megoldott a bántalmazó kapcsolatban élők védelme")?

Olyan valószínűleg sehol a világon nincs, hogy "a bántalmazó kapcsolatban élő" embert megvédik, hiszen amíg benne van a "bántalmazó kapcsolatban", addig részese annak, ami ellen szerinted Varga szerint megvédik.

:)

Nem jelentheti azt, mivel mint mondtam, nem igazán lehetséges megvédeni egy embert attól a kapcsolattól, amiben benne van.

Azt állítottad, hogy Varga ezt állította: "Magyarországon megoldott a bántalmazó kapcsolatban élők védelme". Egyik hivatkozott idézetben sem tett ilyen tartalmú állítást, és az idézetek összességében sem.

:)

Választások lesznek.

Cél: a választók megnyerése! El kell, hogy keserítselek, de a demokráciákban a debil szavazók részaránya egyre nő, nekik show-műsor kell, folyamatosan. Plusz ezzel előkészíti a terepet a Fidesz annak, ha további felvételek is előkerülnének.

Jucika már akkor vesztett, amikor először felhívta a kis geci, hogy van hangfelvétel. Akkor mekkora balhé lenne, ha Jucika még mindig miniszter lenne!

Mivel Jucika hozta a bajt, most nyakig fürdik a ganéba, ilyen a politika.

Azon is el lehet gondolkodni, ha a kis geci ellen bírósági eljárás kezdődne, és elítélnék, akkor biztosan nem a partalapítás jár majd az eszében, hanem az hogy miért olyan hideg a bableves.

Szerintem igen.

frizbis performansz: választások lesznek + közvélemény alakítása

pozíció feladás: mónikashow a választóknak + megterít a következő felvétel ( ha van ) elleni fidesz válaszcsapáshoz

miért jó bárkinek: ellenzék: választási káosz, fidesz: káosz elhárítása

nemzetbiztonsági aggály: elvileg az lehet, utólag mindeki okos. A zsarolhatóság mindig probléma, itt benézte a fidesz. Rés nyílt a pajzson, majd behegesztik. 

Mivel Jucika hozta a bajt, most nyakig fürdik a ganéba, ilyen a politika.

Ditta tudomásom szerint már nem politikus, hanem asztalosinas. Régóta szeretnék egy fasza gardrób szekrényt csináltatni, de Hauck Tomit eddig nem tudtam rávenni...

Dittát az nagyon zavarja, hogy volt férje politikai karriert építene. És ami mégjobban zavarja, hogy a Fidesz kritikusaként tenné ezt, azaz árulóként. Szólt is a "balos nőknek", hogy vigyázzanak mert Magyar Péter egy áruló, és nehezen viseli, ha a levágják a "gazdatestről". :D :D

elméletileg van lehetőség befolyásolni egy nyomozati anyagot. Például, ha a lehallgatott telefonbeszélgetésekről készült leiratokból kihúznak részleteket.

Ennek az a veszélye, hogy ha később összehasonlítják a rögzített hanganyagot a leirattal, akkor kiderülhet a módosítás. Viszont olyan is előfordul, hogy az ügyészség nem tart fontosnak egy beszélgetést archiválni,

ezért nem készít róla leiratot, ez nem kerül be a nyomozati iratba, amely a bírósághoz kerül, így végül a védelem és a bíróság sem ismeri meg sohasem az eljárás során

link

Akkor most majd Hajdú Peti kap műsoridőt a tv2-n?

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Azt hallom hogy gyűjtés indult Izaura megmentésére, és békemenetet szerveznek Lonszió megbüntetésére!

A Hajdú péter féle műsor eleve azzal a hazugsággal indul, h "hallgatassék meg a másik fél is" és h Magyar verzióját már ismerjük, most jöjjön az igazság Varga részéről. Kedves Hajdú Péter, nem, egyáltalán nem ismerjük Magyar verzióját a házasságukról Vargával, mivel Ő úriemberként viselkedik és nem kívánja a ránkborítani a családi szennyest, amiről a te műsorod szól - szemben azzaokkal a kérdésekkel amiket valóban fel kellett volna tenni Vargának igazságügyminiszterként való káros ténykedéséről, és ami kérdések feltevését a kamerák elött egy ország várja. 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Nem skarok Varga Ditta magánéletén csámcsogni, de az interjúban kiesett a szerepéből és ezt mondta:

Nem fogok meglepődni, hogyha Péter, aki folyamatosan bizonyítékokat gyártott ezek szerint, esetleg én meg amikor elkezdtem üvöltözni, ideges voltam, esetleg még mondjuk pofon vágtam, erről ő majd elkezd írni.
 

Tett egy beismerő vallomást, hogy ordítozott, pofonvágta a férjét, de arról megint nem volt egy szó sem, hogy őt bántották volna. Lehet hogy Magyar bunkó és paraszt volt, de úgy tűnik Ditta vesztette el a fejét, és nem Magyar!

Másik furcsaság 2020-ban Hajdút elítélték 5mrd Ft adócsalásért. Furcsa mód nem letöltendöt kapott, hanem oénzbüntetést. Pedig ekkora összegnél egy pár év még nálunk is jár. Lehet szóltak neki, hogy most kell viszonozni a szívességet. Csóró Vargát meg már komolyan sajnálom, mert nem hiszem hogy saját akaratából sétált be a slamasztikába. Teljesen iracionális amit művel!

Egy logikai okfejtés: Bayer szerint Magyar takonygerincű, mert titokban hangfelvételt készít a maffiáról. Bohár Dániel engedély nélkül felvesz telefonhívásokat, engedély nèlkül közzéteszi, amikor azt kérdezi, hogy szerintük a feleségverés az rendben van? Akkor Bohár nem takonygerincű, mert a Megafonon közzéteszi. Tehát Magyar nem azért takonygerincű, mert felvesz beszélgetéseket, hanem azért takonygerincű mert a Don Vityát támadja.

> Nem skarok Varga Ditta magánéletén csámcsogni,

Most már mindegy ez a topik szét lett trollkodva; normális és tárgyszerű vitára csináltam egy újat: https://hup.hu/node/184761

Igen,  második ügyészi meghallgatás utáni, ajtós tájékoztatón az egyik ripoter fokozott érdeklődést mutatott a feleségbántalmazás ügyében és addig nyaggatta a kérdésével MPt, míg végül annyit odamondot az illetőnek, h inkább ő az aki bántalmazva volt. 
Tényeknél maradva Varga viszont nem volt bántalmazva, semmi erre utaló nem hangzott el. Ez egész egy médiahack, kb abból van levezetve a feleségbántalmazás, hogy MP nem hajtotta le a wc deszkát egyszer pisilés után.
És h Varga megérdemelné-e bántalmazást, azt a férfiolvasóknak terjesztem fel bölcs megfontolásra! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Szerkesztve: 2024. 03. 30., szo – 01:29

Április 6, jövö hét szombat a következő Magyar által szervezet tüntetés. Sztem ez valamiféle vízválasztó lesz. Idáig MP minden meccset megnyert a szinrelépésétől kezdve, iszonyatos lejáratókampány zúdult rá, közben hatalmas kockázatokat vállalt, akár jogi értelemben, akár úgy h totálisan konfrontálódott a jelenlegi hatalommal, akár úgy h benne volt az is a pakliban, hogy a propagandának sikerül ellene fordítania az embereket. De hát állta a sarat keményen. VJ bántalamzós sztori kifújt, arról már több bőrt nem tud lehúzni Rogán, a felvételt átadta az ügyészségnek ahol nyomozás indult. A közvélemény teljes mértékben megértette a felvétel jelentőségét, és őket már nem lehet propagandisztikusan megvezetni. Most ez egy ilyen kegyelmi pillanat az ágyúdörgések szünetében, ünnep is, remélhetően tud töltekezni a következő menetre!

Most viszont azzal kell előjünnie, h mi lesz az amit ő képviselni fog? Persze beszélt 15-én pontokról, de hát az nem oylan dolog volt amit komolyan lehtett volna venni. Vagyis igazából az a kérdés h MP-nek van-e valami féle viziója Magyarországról, h milyennek akarja látni - persze túl a mindenféle közhelyeken? Meg kéne értenünk nekünk választóknak, h mi az a benső kényszer ami a politika szinpadára hajtotta őt? Ez azt jelenti, h valamilyennek kell lennie. Mert most még mindenkinek meg akar felelni, centrista, középre tartóként kommunikál, de ezt nem lehet tartósan csinálni, valemilyenné vállnia kell, ami azzal jár majd, h el fognak fordulni tőle többen v. kevesebben.  A közelgő választásokig még két hónap van, ami nayon hosszú idő. Ahhoz túl hosszú h politikai értelemben meg lehessen élnie a kétségkivül lenyűgöző reflekorfénybe lépéséből. 

Bizonyára vannak olyanok akik tudni vélik, h az MP politikai célja valamiféle revans, bosszú. Én ezt nem gondolom, de ha még így is lenne, és a cél amit ő el akar érni az annyi, h az Orbán rendszert megbuktassa, akkor ezt a magam részéről legitim célnak tartom. Megszabadítja az országot ettől bandától, és utána félreáll, h ő elvégezte a küldetését - abszolút megsüvegelendő cél, és nem kicsi vállalás. Értelmes ember, már az első interjújában pontosan látta dolgot, és beszélt is róla felületesen one man show-ról. A választók oda vannak érte, na de a partnerek? Egy ilyen karizmatikus ember mellett, hát nem tudom ki az aki úgy gondolja, h érvényesülni tud? 

Tipp: Vona Gáborral fog összefogni sztem. Aminek nem örülnék, mert én Vonát árulónak tartom. 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Oké, de mivel váltja le az ellenzéket? Olyasmit mondott, h valós alternatívát kell kínálnia az ellenzéknek. Ebben igaza van, speciel Mi Hazánk is ebben utazik, de most tekintsük el tőlük! Mi lesz az a valós alternatíva amit ő kínálni fog? Van egy valódi vizió legalább erről? Az egész politikai palettán MP-ben a legnagyobb potenciál most, és ezzel értelmesen kellene élnie - eleve az is kérdéses, h mostani választáson mi legyen, van e értelme sebtiben összecsapni, összerántani valamit, amit aztán toldozgathat foltozgathat végtelenül a jövöben? Vagy inkább a mostani választást engedje el, és gyúrjon 2026-ra? 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

A kormányelleneseknek az a narratívája, hogy mindegy hogy kik és hogyan csak váltsák le a kormányt de minimum szűnjön meg általuk a 2/3-os parlamenti többség. Az hogy mit képviselnek, van-e bármilyen előremutató víziójuk az ország jövőjével kapcsolatban egyáltalán nem érdekes. Bukjon az Orbán és már ettől jobb lesz minden. Szerintem éppen ezért is veszítenek el ilyen csúnyán minden választást mert a választók jelentős részénél nem alakult ki (még) olyan mértékű Orbán fóbia amitől a kormányellenesek évek óta szenvednek. MP egy kvázi ismeretlen figura, aki népszerű lett azzal, hogy egy hatalmasat rúgott a NER-be. Ez szerintem nagyon kevés,  egy MZP-hez hasonló utat járhat be ha mással nem tud előállni. 

Az egy valid cél, hogy koalicióra kényszerítené a fideszt, és az is szerencsés lenne, ha fideszben belül Orbán hegemóniája csökkenne. A jelenlegi ellenzéknek nem érdeke a helenlegi egyensúly megbontása. Még a Mihazánkban sem látom a széndékot. És hát van egy csomó ember aki szavaz a fideszre, mert a DK ra soha nem szavazna.

Vannak disznószarral etetett gombák, akinek bármi negatívat állítanak MP-ről, az csak hamis lehet. Ők a szélsőséges fanatikusok. Ezek az emberek nem tudják megkülönböztetni a valóságot a propagandától. Természetesen a saját marhaságaikat valóságnak élik meg.

Láttunk ilyet, amikor MZP volt a messiás, és támogatni kellett

Amikor Ukrajna volt az áldozat, és mai napog támogatni kell

Amikor arab fanatikusok válogatás nélkül gyilkolásznak, és szegényeket támogatni kell, mert az izraelben élő arabok is tök véletlenül a hámász ellen harcolnak

-MP, akinek már olyan világmegváltó szavakat adnak a szájába, no nem a Drehert, amik kormánybuktatók.

 

1.: Unjuk, hogy a végén mindig kiderül, hogy a kommunista sajtó hazudik.

2.: Unjuk, hogya kommunista politikusok hazudnak és nem történik semmi.

3.: Unjuk, hogy MP bő 15 évig NER ember volt, most hirtelen kifehéredett és megbocsátottuk a bűneit. Morálisan, te magadtól mikor tudnál követni egy ilyen embert? Mert szerintem senki nem tudna. De az a fránya tömegpszichózis, amivel az ilyesmi mentálisan gyengéket lehet manipulálni...

4.: Megválasztjuk véletlen, akkor mi lesz? Mint Budapesten, Fecus emberei lerabolják az országot, eladunk eztaztamazt, bevezetjük a kötelező buzulást buzikvótával, behozzuk a tanulatlan fekete muszlimokat bajnak, majd rákenjük a fideszesekre hogy fajgyűlölő(már a kifejezés is az), bevisszük VV Zsótit az ovikba,és? Valami egyéb programjuk van? Vagy az a program, hogy Zóbán lop. 

1.: Unjuk, hogy a végén mindig kiderül, hogy a kommunista sajtó hazudik.

Szüntessétek meg, ti szavaztatok a Fideszre, a kommunista sajtót (ami a legjobban hasonlít arra) ők állították fel a közmédiával meg a Mediaworks-el. Ha nem szavazol a Fidesz komcsikra, akkor megszűnik a kommunista sajtó.

2.: Unjuk, hogya kommunista politikusok hazudnak és nem történik semmi.

Lásd fenn. 

Vagy az a program, hogy Zóbán lop. 

 

Ez egy rettentoen sajnalatos es koztudott teny.

En mar evek ota mondom, hogy az idealis kormanyt levaltani tudo part az egy-az-egyben Fidesz minusz mutyi.

 

Van meg par dolog ami szurja a szemem, amikor nagymellennyel allitanak valamit aztan sunyiban csak megszavazzak.

(azaz a beszed nem egyezik a tettel)

 

De ezek hamar elfelejtodnek.

 

A baloldali "ideologia", noh, az nem hianyzik a hatunk kozepere se.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

A fideszes az új komcsi, be fog kerülni majd a történelemkönyvekbe a narancs-csillag, az egész hazug prooagandájukkal - bemutatva, értelmezve. És a diákok Orbán meg Rogán röhögő fején fogják kifirkálni azok fogait! A ner-nyaloncok megérik még a társadalom mélységes megvetését, bosszúját! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

A hazátlanoknak tök mindegy kit követnek. Neked hol a hazád? Kivel tudsz azonosulni?

-országrablókkal

-aki megmondja, hogy a buzi lett a menő, és bár női ciciket a gyermek 18 éves koráig nem láthat, de a haladó nyugati fajtád orális szexet oktató könyveket adnak alsősok ak.

-akik kultúrálisan igen különböző, intoleráns bűnözőket telepítene anyád házába a te költségeden

-aki bármit eladna, csak hogy megfeleljen a gazdának, no nem a választóknak

-aki elvárja, hogy drágán és környezetszennyezőbb módon elvárja, hogy tőle vegyed a földgázt, miközben ő évente 1 milliárd dollárért vesz a sátántól uránt, többet, mint valaha? Meg ne üzleteljünk Kínával, csak majd ő?

 

A te munkahelyi pozíciódat inkább egy tudatlan arabnak vagy egy buzinak fogod átadni?

Hazátlan. 

A migransos panelek miatt gondoltam egy az egyben filter nelkul tovabbitva. Az ugy tunt, m1-rol jott. Mert ott adjak elo, hogy rettegni kell.

Te vágod fejből, hogy a 145 buziünnep melyik pontosan milyen napra esik? A mai pontosan melyik is? 

Nem vagom az unnepeket. De ha igy rakerdeztel, akkor tippre bolondok napja miatt bolondoztal :)

"Hanyatlo nyugaton" lakom, sztem meg buzihazassag is engedelyezett, de ilyen kalendarium ide nem jut el. Migransok sincsenek limitalva szerintem, de azokkal sem talalkozom. Marmint akirol annyira latszana, hogy kulonbozo. De meg csak csoveseket sem latni.

Nem tudom hozzad ilyenek, hogy jutnak el. Lehet kulon keresni kell ra? Vagy fel kell iratkozni esetleg valami aktualis veszelyek levlistara? :)

De akkor ezek szerint Magyarorszagon, ahol te laksz ott tenyleg komoly a veszely, ha az  ilyen kalendarium es a hazatokba bekoltozo migransok a mindennapi eletetek resze.

En magyarorszagi rokonaimhoz pont nem koltozott be meg migrans es nem is erzik ezt veszelynek, persze nem a hatar mellett laknak.

Ez ugyan az a mentalitás mint a vérkomcsiknál volt. Csak ez most épp más propagandával van preparálva! Annyi értelmeve van szóbaelegyedni vele, mint József Attila verseket olvasni a fejét a falba verő kosnak: semmi! És ez az illető orvosnak adja ki magát itt...rémisztő belegondolni h esetleg tényleg az lenne...

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Már megint terelsz, arról beszéltünk, hogy felismerted, hogy Viktor sleppje komcsi. Oké, nem akarsz róla beszélni, biztos  szar lehet neked ezzel együtt élni, értem. Nézzük a terelésed.

A hazátlanoknak tök mindegy kit követnek. Neked hol a hazád? Kivel tudsz azonosulni?

Te tényleg úgy gondolod, hogy semmitmondó személyeskedésed számít?  De szeretnék rávilágítani, hogy a kérdéseidnek egymáshoz sincs köze.

-akik kultúrálisan igen különböző, intoleráns bűnözőket telepítene anyád házába a te költségeden

Valami eltört benned (amúgy "kulturálisan" helyesen). Hol olvastad hogy valaki "bűnözőket" akar pláne "telepíteni" bárhova? Hovatovább, hogy jön a képbe valakinek az édesanyjának a háza? Ilyen zagyvaságot attól hallottam aki szerekkel élt. Ahogy én látom eddig a kormány telepített bűnözőket Magyarországra, hogy megvédje őket a saját országukban elkövetett bűnök elől.  

-aki bármit eladna, csak hogy megfeleljen a gazdának, no nem a választóknak

-aki elvárja, hogy drágán és környezetszennyezőbb módon elvárja, hogy tőle vegyed a földgázt, miközben ő évente 1 milliárd dollárért vesz a sátántól uránt, többet, mint valaha? Meg ne üzleteljünk Kínával, csak majd ő?

Amióta megkötöttük az új gázszerződést nagyságrendileg 700 milliárd forinttal kerül többe mintha a tőzsdéről vesszük ugyanezt. Erre gondoltál? Hogy Putyin gazda igényeit teljesíti a kormány? Nem látom mi másra gondolhattál..  

A te munkahelyi pozíciódat inkább egy tudatlan arabnak vagy egy buzinak fogod átadni?

Nagy valószínűséggel mindkettőnk pozícióját az AI fogja átvenni lassú átmenettel. Örülj neki. 

Hazátlan. 

Persze megsértődhetnék ezen, de tőled aki arra is képtelen, hogy felismerje, hogy latrokat támogat csak annak veszem, hogy a kognitív disszonancia a kulturált emberi kommunikációt is lebontotta benned. Keress segítséget a közeledben...

Viki sleppje komcsi?

Ez miben nyilvánul meg? Nem tudom, hogyan jutottál erre a következtetésre, de kíváncsivá tettél.

Ők építik a diktatúrát, vagy a térdeplő vezetőid?

Mi az, amit nem tehetsz meg, de társadalmi nyomás ellenére is tulja a kormány?

Személyi kultusz melyik része az, hogy az új komcsi párt kezdő betűi a luvnyájának a kezdőbetűi is?

Kik az üldözöttek, akiket elnyomnak? 

Szólok pár szót jakubovicshoz és a lelkes tömeghez.

 

Mi szokott történni, amikor egy politikus kisebb-nagyobb botrányba keveredik? Hátrébb vonul ill. hátrébb vonja a pártja.

 

Mit jelent a hátrébb vonulás? Az illető a botrány méretétől függően kap egy másik pozíciót, vagy ideiglenesen egyáltalán nem szerepel.

 

Mi szokott történni, miután elült a por? Az illető még egy nagyobb botrány után is a politika közelében maradhat. Pl. tanácsadó céget alapít, amely megrendeléseket kap a párttól, illetve ha a párt hatalmon van, közvetlenül vagy közvetve a kormánytól. Vagy pl. elküldik nagykövetnek valahová, vagy beültetik egy pártközeli vagy állami cégbe. Stb.

 

Mire célzok? Jakubovics és pár kiválóság szerint a Fidesz eldobta Vargát. Megértem, hogy ezek az emberek úgy érzik, végre van minek örülniük, de javaslom nekik, hogy a botrány kifulladását követően pár év múlva nézzenek rá Vargára és más "szaros pelenkaként eldobott" emberekre.

 

Mit láthatnak? Pl. azt, hogy Varga faipari vállalkozása közvetlenül vagy közvetetten megrendeléseket kap a párttól/kormánytól.

 

Miért? Pl. azért, mert így működik a politika. Érdekes, hogy jakubovics és a többi szellemi remek a nagy örömködés közepette elfelejtette egyik kedvenc-, környezetéből kiragadott mantráját, mely szerint "amit korrupciónak neveznek, az gyakorlatilag a Fidesz legfőbb politikája". Bármilyen kontextusban is nézzük, a korrupció azt jelenti, hogy egy adott szerveződés igyekszik mindent a ~saját embereivel csinálni, csináltatni, illetve arra törekszik, hogy a ~sajátjai minél több helyen jelen legyenek.

 

Tehát? Semelyik értelmes párt nem dobja el a sajátjait. Helyette a hűséges/hajlandó emberekből minél nagyobb, az élet befolyásos területeire (politika, gazdaság, média, oktatás, kultúra stb.) kiterjedő hálózatot próbál építeni.

 

De? De minden ember tudja, hogy ha politikai pályára lép, egy nap csúnya véget érhet a politikai karrierje. Szintén köztudott, hogy a párt érdekei mindig fontosabbak az egyéni karriernél, hiszen a működőképes rendszer értékesebb az egyes alkotóelemeinél.

 

Hogyan tovább? Lehet, érdemes lenne megnézni a múltbéli botrányokat, és azt, hogy adott párthoz kapcsolódó botránnyal egy időben volt-e a porondon potensnek mondható rivális párt.

A magyar demokrácia legnagyobb botránya a 2006 és 2010 közti időszakhoz kötődik. A 2002-es 32% után a 2006-os választáson a Fidesz kapta a listás szavaztok 42%-át, tehát mondhatjuk, hogy 2006-ban, az őszödi beszéd és a rendőrterrornak nevezett események idejében potens párt volt. 2010-ben a listás szavazatok közel 53%-át megszerezve nyert.

A nagyvad után nézzünk egy könnyedebben botrányos időszakot: a 2002 és 2006 között gyengének nem mondható Fidesz nem tudott 2006-ban nyerni (kb. 1 százalékponttal maradt az MSZP mögött).

 

És mi van most? Elég nagy a botrány (az egyik vagy az összes együtt)? Van potens kihívó, aki 2026-ra komolyan megerősödhet? A jelenlegi szituáció hasonlít a 2010-es választás előttire, vagy legalább a 2006-ost megelőzőre? Szerintem még az utóbbitól is távol van.

 

Minek örültök hát? Szerintem örömre az adhatna okot, ha általános lenne, hogy a Fidesz kihívói színvonalas, tisztes építkezéssel, az undort nem keltő elveikhez való ragaszkodással szereznek választásról választásra több szavazatot.

Helyette ti egy pillanatnyi állapotnak örültök, amikor a Fidesz a saját hibájából sérült meg, és közben talán nincs egy parlamenti párt sem, amelyik a jelenlegi körülmények és a saját teljesítménye kombinációjának következtében joggal és érdemben bővíteni tudná a szavazótáborát. Kivéve talán az MHM-et. Közben a Gyurcsány-féle DK metszegeti lefelé a szárnyaikat bontogató pártokat, így aki a térdelő térfélen akar érvényesülni, annak ezzel a rémmel is meg kell küzdeni.

 

Következtetés a jövőre nézve? Rátok bízom. Tipp: szerintem ne azon gondolkodjatok, hogy az EP választáson mi lesz, mert az EP röviden összefoglalva az a hely, ahová a Fidesz a nagy jakubovics egyik kedvencét, Deutsch Tamást küldi.

:)

Következtetés a jövőre nézve? Rátok bízom. Tipp: szerintem ne azon gondolkodjatok, hogy az EP választáson mi lesz, mert az EP röviden összefoglalva az a hely, ahová a Fidesz a nagy jakubovics egyik kedvencét, Deutsch Tamást küldi.

Eddig az volt a mantra hogy az új jobboldal erői majd átveszik a hatalmat Brüsszelben, Orbán még két hete is azzal kampányolt hogy "Brüsszelt be kell venni".
Az a helyzet hogy jelenleg Orbán számára nem csak a külpolitika irányitása esett ki a kezei közül, hanem most a belpolitikai folyamatokra sincs döntő ráhatása - 2010 óta előszőr sodrodnak az árral.

Eddig az volt a mantra hogy az új jobboldal erői majd átveszik a hatalmat Brüsszelben, Orbán még két hete is azzal kampányolt hogy "Brüsszelt be kell venni".

A mosogatószer-gyártó meg azt mondja a reklámban, hogy összesen egy csepp mosogatószerrel el lehet mosogatni egy nyugati család nyugati ebédjénél vagy vacsorájánál használt edényeket, evőeszközöket.

 

Az a helyzet hogy jelenleg Orbán számára nem csak a külpolitika irányitása esett ki a kezei közül, hanem most a belpolitikai folyamatokra sincs döntő ráhatása

:o

 

2010 óta előszőr sodrodnak az árral.

Kérlek, egyeztesd a narratívád a többi térdelővel. Csak vicceltem. Hiszen az általatok nagy igazságnak beállított narratívák mindig következetesen ellentmondanak egymásnak.

:)

Az hogy 2010 óta nem Orbán kezében van a közbeszéd iránya, nem valami teoretikus narrativa.
Az év elején jött a kegyelmi ügy, Fidesz elveszítette két kulcspozicióban levő, legismertebb politikusát és a legfontosabb kampányüzenetét,
majd feltünt Magyar Péter, aki lényegében azóta uralja a politikai közbeszédet.
Már itt sem arról megy a diszkurzus hogy Orbán mit mond hanem hogy MP mit csinál. 

Nem tudom, hallottál-e már róla, de Orbánnak kormánya van, meg kétharmada a parlamentben, plusz 13 képviselője az EP-ben. A DK 15 országgyűlési és 4 EP képviselővel rendelkezik. A Momentum esetén ez 10 és 2. Magyar Péternek színpada és egy köcsögül fogott söre van. Elhiszem, hogy el vagy keseredve, de azért nézhetnéd a dolgok valódi értékét.

:)

Nem tudom, hallottál-e már róla, de Orbánnak kormánya van, meg kétharmada a parlamentben, plusz 13 képviselője az EP-ben. A DK 15 országgyűlési és 4 EP képviselővel rendelkezik. 

Már megint tereled a témát? A hozzászólás arról szól, hogy a kormány a hatalmas előnye ellenére elveszítette az irányítást. 

Amúgy, már ha terelsz miért lenne az törvényszerű, hogy közpénzből finanszírozzuk a kormány propagandát és az összes választó finanszírozza a kormány populáris kommunikációját? 

elveszítette az irányítást. 

OK, s kitalálta meg? Akkor most ki irányít? Mert gondolom a jelenlegi posztodat, meg jakubovicsét, még te se gondolod annak. MP -re gondolsz? A napi több tucat facebook poszt, azért szerintem nem számít annak.

közpénzből finanszírozzuk a kormány propagandát

Megsúgom az ellenzékét is. Párt támogatások, kampányra  adott pénzek, mind mind közpénzből mennek. Az egész bohóckodást mi fizetjük. Arról még nem hallottam, hogy az ellenzéki politikusok otthonról vitték volna be a ( a munkájukkal meg keresett, vagy örökölt) pénzt, a kampányra.

Mondjuk vitathatatlan az ellenzék még ezen felül, kap Gyuri bácsitól, az EU-tól, meg a demek különböző álszervezeteitől is. S persze azt csak a mi érdekünkből adják, puszira.

A közéletet MP tematizálja, nem a kormányzati propaganda, ami a rendelkezésre álló anyagi lehetőségek, illetve kiépített infrastrukturák, hálózatok fényében a kormányzattal szembeni kiábrándulás, csalódás és a MP iránti szimpátia, bizalom indikátoraként értékelendő! 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Miért tereled arra a témát, hogy tompább vagy, mint Deutsch Tamás egy drogpartit követő napon?

Az az egyik baj a fajtáddal, hogy a valós eredmények helyett a torz álmaitokat kezelitek tényként. Az elvtársad az álmaitokról beszélt, én pedig szembesítettelek titeket a valósággal. Ha fáj nektek a valóság, arra nem az a megoldás, hogy álmokba menekültök, hanem az, hogy térdről talpra emelkedtek, és valós dolgokra fordítjátok a figyelmeteket.

:)

https://www.facebook.com/politikaihobbista/posts/pfbid02QNJUVdz6VDUDVSy…

További társadalmi látlelet a nyakba kötött pulóver. Ennél okádékabb metroszexuális szimbólumot keresve sem találni. A felső tízezer magamutogató, teniszezős, eltartott kisujjas státuszszimbóluma. A címkén a mosàsi instrukciók mellett a “Made in Bangladesh” és “A droidok ezt is bekajáljàk” felirattal.

Ez se semmi :D Commentek is jok.

Durva, hogy csak a pulcsi, sorosdoboz es photoshopolt promokep, amiket fel tudnak hozni.

Szerkesztve: 2024. 04. 04., cs – 13:31

Magyar Péter vélhetően megszegte a koronavírus-járvány miatt akkor hatályban lévő kijárási tilalmat.

Magyar korábbi beszámolójából tudjuk, hogy Gulyás Gergelynél voltak vendégségben, ahonnan állítása szerint a volt felesége „nagyobb mennyiségű alkohol elfogyasztása és 10 perc üvöltözés után távozott”. Akkor Varga is megszegte a szabályokat!?

¯\_(ツ)_/

Már csak kettőt kell aludni. Úgy izgulok!

„Az összeomlás elkerülhetetlen, a katasztrófa valószínű, a kihalás lehetséges.” (Jem Bendell)

Már otthagyták mind Péterért, aki, mint tudjuk, nem hazudik. Soha.

Örülök, hogy a balosok föl tudnak nézni egy olyan emberre, aki 10+ évig a NER szolgája volt, lopott csalt hazudott, ellopta a szegény balosok pénzét, most meg jól megszavazzák. ÉLJEN a következetes baloldal. Óbánozás nem lesz most?

Szerkesztve: 2024. 04. 06., szo – 08:56

Aki magyar az ma hatra megy tüntetni a “hazaáruló ellenzék’ ellen! :D

Szerkesztve: 2024. 04. 06., szo – 17:21

Szóval nem pukkadt ki a lufi. Voltak vagy 200 ezren? Süllyed a dk hajó, és viharban a fityesz hajó is?

Itt a forras:

https://hvg.hu/itthon/20240406_magyar-peter-tuntetes-letszam -> https://www.facebook.com/peter.magyar.102/posts/pfbid0QAjFznikYjNNoia86…

Gondolom akkor majd lesz cafolat a rendorseg reszerol, hogy kamu. Jol fog jonni, hogy ezzel ordas hazugsagon tudjak majd kapni az ellenseget.

"A rendőrség szerint 250 ezer, a kormánypropaganda szerint 24 ezer (), a valóságban 3-400 ezer ember."

Csak ezt tudom megint idezni. Jelenleg ez a leghivatalosabb info meg akkor is, ha masodkezbol van es akkor is, ha MP "valosaga" erosen tulzonak tunik. 

 

https://www.origo.hu/itthon/2024/04/magyar-peter-elobb-hisztirohamot-ka…

Masik narrativa szerint(origo) viszont sztem lehet alabecsuli :)

az előre bejelentettek szerint a Deák Ferenc térről indult, ahol pár százan gyülekeztek.

Ha 100-an voltak, nekem az is megfelel. Ha 250 ezren, az is :)

En mutassam meg? En csak kozvetitettem tegnap este, hogy mit irt Magyar Peter tegnap, te pedig azt, hogy mit irt ma delelott egy ismeretlen szerzo.

Ettol fuggetlenul, az en tippem 50-100k korul volt mapchecker alapjan.

 

Ez pedig itt egy 2006-os cikk, ekkor meg kevesebb hely volt: https://hvg.hu/itthon/20061006kossuth

Partizánon követtem. Nekem vicces volt.

Jelenleg MP tömeget gyűjt, hogy meg tudjon alkudni majd egy létező párttal. Ez viszont hatalmas bizalmi játék lesz.

A rendezvényen volt DK szídás kis GyF-ezés, szóval az a szövetség kilőve. Marad: Mihazánk, LMP, MZP,  ???

Hát nem gondolnám, h ez találó Menczerre! Sztem őt nem zavarja rendszer valódi természete, és azt nem kell előle elrejteni - bár az elég szubjektív megíítélés a részemről, kb egy dühöngő őrült benyomását kelti az illető, akinek politikai teljesítménye olyanokban merül ki, h pl. kirugatja a nemzeti park igazgatóját, mert az nem javasolta egy tönkre tett fa kereszt újraállítását a park területén. 

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Vicces? 
Persze volt Polip zenéje, de hát azért nem mondanám viccesnek! Ellenben a Te kommenteddel:

1) általában mióta kizáró tényező a politikában, ha akár konkrétan kijelentik a kizáróságot?

2) már csak te vagy aki nem tudja, h parlamenti párttal nem szövetezik MP. 

Nekem Vona volt a tippem korábban, h vele fog szövetkezni - de nem vennék rá mérget. Tulképp eléggé átértékeltem magamban a Jobbik [és Vona] korai szélsőjobbosnak titulált szakaszát, és nem tartom kizártnak, h  ők is Fidesz szatelit pártjaként funkcionáltak, amivel most a Mi Hazánkot is vádolja MP. Haz ez igaz akkor Vona többszörösen is áruló. Nyilván MP nek pontos infói vannak, nem a levegőbe beszél.  

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Számtalan egyéni érdek mentén szerveződő, külföldi pénzeket csapoló önjelölt idióta és haszonleső vergődik már régóta, hogy grundoljon valamit, és próbáljon olyan üzenetet megfogalmazni Orbánnal szemben amit valaki elhisz. Mivel sok a haszonleső ezért sok szervezet is van, az elaprózódás helyett úgy gondolják egységbe kell tömörödni ( persze a régi trógerek is maradnak és jönnek újak is ).

Makizaj megpróbálta, de ismerjük a végét: a haszonlesők elillantak, pénz elfogyott, ostoba egyedül maradt.

Kellett egy új hős: és itt van a NER-ből kiábrándult magányos hős. Persze a haszonlesők ott tolonganak, nemsokára kiderül, hogy honnan van pénz, kik vannak a háttérben, lassan kijönnek a fényre az irányítók is. Abban reménykedik ez a réteg, hogy választásokig nem derül majd ki, hogy ezek ugyanazok. Addig marad a megtévesztett tömeg míg meg van a marketing háttér.

ez világos, csak arra goldoltam, hogy ha a Nagykövetség és gyuri bácsi most az új hősre tesz, akkor annak olyan pozitív hozadéka lehet, hogy ugyanúgy a történelem szemétdombjára kerül a lila szdsz, mint az ideológiai elődje

illetve szórakoztató látni az impexes apróék dynasticus pártjának rémült kapkodását

Peti azt haluzta, hogy a jobbos sajtó 24.000 tüntetőről írt, miközben 45.000-ről. (végig kellett volna olvasni a cikket, de nembaj, nem az a lényeg, hogy okos legyen, hanem olyankoat mondjon, amit felháborodunk!)

A rendőrségnek 250.000 főre jelentették be a tüntit, és fizettek a biztosításért.

Ő maga 400.000 főt látott kinn

A külföldi sajtó több tízezres, vagy csak "tízezrek tüntettek" méretű tömegről beszél.

De nem hazudik, mint a vízfolyás

Oké, de ha 400e akkor lemond Orbán? Vagy ha csak 24000 akkor Magyar Péternek kell szedni a sátorfáját? 

Komolyan, számít valamit hogy mennyien voltak? Teljes baromság a számolgatás, valahol 180-210k körül lesz majd ha valaki elemzi a felvételeket. 

Persze igaz az is, erre a tömegre "Philip" 4 milliót számolna a saját matekja alapján. Simán. 

A valóság az, tisztán látszik van igény egy más hangra, amit az ellenzék nem tud megadni, és egy akkora szarházi mint a Fideszből kiszakadt Magyar Péter képes. Mert az emberek hinni akarják, hogy egy ilyen tetű, csak a saját politikai egyeduralmát biztosító rendszert amit Orbán összerakott szétszedhető mielőtt még jobban megsínyli az ország. 

 

> Komolyan, számít valamit hogy mennyien voltak?

Hogy a fenébe ne számítana? dB, hgmm, bpm egységekben mérhető a főninél a kormányülésen!  :-D

Komolyan: persze h számít, lemérhető a támogatásának exponenciális növekedése. 1 hónap múlva 2 millióan lesznek!  2 millió ember ordibálja h "mocskos fidesz" azt még a Holdon is meg kell hallania Orbánnak! Mi mást tehetne, mithogy veszi a sátorfáját? Lövet? 

A külföldi megítélése is zuhan, már nem hivatkozhat a szavazóbázisának stabilitására, amire olyan kéjes örömmel szokott, amikor 100 ezres tüntik vannak ellene. Nem csak belülről kerül nyomás alá, hanem külföldről is. Kb a kormányzás megszűnik és át kell válltania válságmenedzselésbe - vagyis az ideje meg az energiája azzal lesz lekötve h az új helyzettel foglalkozzon.

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

lemérhető a támogatásának exponenciális növekedése.

Nem az ilyesfajta "exponenciális növekedés" szokott gyorsan olyan plafonba ütközni, ahol kurva sok meló/lóvé/erőforrás kell bárminemű további emelkedéshez?

 

1 hónap múlva 2 millióan lesznek!

És 2026-ban, a szavazófülkékben? Megjegyzem, legutóbb közel kétmillió szavazat arra volt elég az "összefogásnak", hogy Orbánék az eddigi legerősebb kétharmadukat ünnepelhessék.

Tudod, egyeseknek mennyit ér az a közel kétmillió szavazat? Annyit, hogy az ismételt bukásukkor fel sem mentek a színpadra a saját, állítólag demokratikusan és tisztességesen választott miniszterelnök-jelöltjük mellé. Szóval ha arra vagy kíváncsi, hogy a választópolgárok kikben csalódtak újra és újra, akkor elsősorban nem a Fidesz környékén érdemes keresgélned.

 

Mi mást tehetne, mithogy veszi a sátorfáját? Lövet?

Mire lövetne? Deliráló idiótákra, akik egyik nap még már semmiben sem hittek, másnap pedig üdvözölték a Fideszből jött megváltó Pétert?

 

A külföldi megítélése is zuhan, már nem hivatkozhat a szavazóbázisának stabilitására

Orbán 2022-ben indult utoljára a felvetés szempontjából releváns választáson, melynek eredményét nemzetközileg legitimnek ismerték el, így de.

 

100 ezres tüntik vannak ellene.

Ennek elfajult változatára már akkor megvolt a válasz, amikor Magyar Péter még a NER keretein belül tömte a zsebébe a lóvét: színes forradalom. Ha meg csak tüntetnek, miért ne tüntethetnének? Nyugat-Európában is hagyománya van. Következtetés: az elégedetlenek tüntetnek, a kormány és az MHM meg azt mondja, színes forradalom előjeleit látja, így 2026-ban sokkal több szavazójuk megy el szavazni.

 

Nem csak belülről kerül nyomás alá, hanem külföldről is.

Erről szól az élete. :D

 

Kb a kormányzás megszűnik és át kell válltania válságmenedzselésbe

A csodálatos "haladók" szerint legkésőbb 2014 óta ezt csinálja. Márpedig ők sosem tévednek vagy hazudnak!

:)

Amikor elrugaszkodsz a valóságtól és nem veszed észre azt, amit a körülötted élők igen.

Nem mi kezdtünk foglalkozni a tünti számairól, hanem a barátod, Petyus. Az új régi NER-es barátod irogatott az arcoskönyben erről.

Felőlem írhatott volna 50 milliót is, leszarom. Nektek gáz, hogy ugyanannyi, vagy mégkevesebb ment ki, mint a hótfelelsleges pedagógustüncire (hisz a beígért fizuemelés jött, hirtelen nagy lett a csönd. TUdod a balosok hazudgálnak igazán).

Amikor elrugaszkodsz a valóságtól és nem veszed észre azt, amit a körülötted élők igen.

Nem mi kezdtünk foglalkozni a tünti számairól, hanem a barátod, Petyus

Mit hadoválsz össze? Csak a ragokkal van bajod, hogy behelyettesítesz, vagy azt sem érted amit írtam arról, hogy mire vágyik a nép egy része?

Nem nyitsz neki új topikot? Ne kelljen már ennyit várni a megváltóra!

:)

folytatás itt: Talpra magyar!

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"