Sok folyadékot

"Sok folyadékot kell inni napközben" - halljuk sokszor. Ja, kéne. Napközben az ember hol van? A munkahelyén. Ahol én sem iszom eleget. Langyosan a rák se szereti az italokat. Hűtő van több is, de messze vannak, meg hát közös lónak túros a háta ugyebár. Automata is van, ha nagyon kéne valami SOS. De miért ne lehetne a munkahelyünkön saját italhűtőnk a saját italainknak? Ezen elgondolás mentén szereztem be ezt a készséget:

Red Bull hűtő munkahelyre #3
Red Bull (szerintem kamu, de tök mindegy)

Red Bull hűtő munkahelyre #2
220V / 12V üzem (autós szivargyújtókábel is van hozzá), hűt vagy fűt igény szerint

Red Bull hűtő munkahelyre #1
Belefér 15 Red Bull, vagy a polc kivétele után 2 fél literes sör, 2 fél literes üdítő, a maradék helyre néhány energiaital meg igény szerint néhány 0,05-ös "rakéta" (vagy ahogy csak felénk hívják: "szemcsepp", esetleg parasztosabban "szömcsöpp") vagy tipli.

Teljesen halkan működik. Reggel hozta meg a posta. Egész jól hűt. Meg egész pofás is. Egész jól beleillik a majdnem haszontalan kacat kategóriába. Hogy mennyire válik be? Majd elválik. 6 ropit szerintem megért.

Hozzászólások

Hol lehet ilyet beszerezni? :)

Apple MacBook C2D 2.2Ghz 2x2G Intel X3100

Vaterán találtam. Szokott néha lenni, csak az a baj, hogy 25-30 ezret kérnek érte állapottól függően. Ezt úgy találtam 5900 Ft-ért, hogy nem volt hozzá 220-as kábel, de nekem nem is kellett mert egy rakás van itt a szervizben. Újként hirdették csomagolás nélkül. Ennek megfelelő állapotú (van rajta néhány kisebb karc).

--
trey @ gépház

igazából nem is nagyon értem, hogy miért nem adták meg elsőre a villámárát, szerintem mákod volt, hogy harmadikként volt esélyed elhozni kezdés után négy nappal.

ui a kicsi usb-s gagyi egydobozos "hűtőt" ne próbálja senki, nagyon szar :)

--
Vége a dalnak, háború lesz...

"Napközben az ember hol van? A munkahelyén"
vs
"...vagy a polc kivétele után 2 fél literes sör, 2 fél literes üdítő, a maradék helyre néhány energiaital meg igény szerint néhány 0,05-ös "rakéta""

nem hinnem, hogy barmelyikunk is ilyesmiket inna itt kozulunk a munkahelyen, az inkabb az epitoipar :D

Amugy tetszik, de nekem meg szokott felelni napi 8 de akar 12 orara is a reggel meg hutohideg (nyaron eleve tobb is kell, igy megy melle fagyasztott viz nap masodik felere) taskaban tartott masfel literes szensavas asvanyviz

Nálunk mindenki íróasztala alatt van italhűtő. :)

1,. munkahelyeden jól érzed magad
negatív

2., pénzt keresel
pozitív, de nem túl erősen

3., nyugodt vagy
negatív, de nem túl erősen

4., otthon szeretnek
pozitív

nah, összességében talán mégiscsak királyság lehet. pályakezdőknek főleg :DD

--
Vége a dalnak, háború lesz...