Áprilisi tréfa?

Silverlight, IE9, W7, 64 bit
Silverlight, IE9, W7, 64 bit

Meg kellett volna valamiért néznem a tegnap esti RTL Klub hiradót, de valamiért nem tudtam lejátszani. Úgy emlékeztem, hogy Silverlight kell hozzá, ezért odaültem egy W7 elé. Próbáltam eljutni oda, hogy Silverlight-ot telepítek, de nem vagyok valami nagy rutinos ebben. A fenti kép komoly, vagy áprilisi tréfa? Annak kell lennie... Ha egy Windows profi segítene, azt megköszönném.

Hozzászólások

get.live.com

A live messenger telepítővel ki tudod választani az egyéni beállítások között a silverlight-ot. Vagy ninite.com ott pedig kiválasztod csak a silverlight-ot és feltelepíti neked.

Ha a win update-ben engeded, hogy minden ms program update-elje magát, akkor ott is megjelenik választhatóként (a live-val együtt)
Viszont nem tudom, hogy 64 bites böngészővel megy-e (én se sokszor használok wint), de egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy nem. A "default" ie is 32 bites pl. azon kívül szerintem csak ff-ből van 64 bites, az se rég óta.
Winen egyébként nagyon kevés natív 64 bites programmal találkoztam.

az az igazi lol, hogy rtlklub-ot akarsz nezni :)

--
Live free, or I f'ing kill you.

Titeket nem idegesített fel ez a Silverlight fos az RTL-nél? Egy Barátok Köztöt nem lehet megnézni úgy, hogy nem megyek át egy Win-es géphez. Azon sem megy mindig.

Engem az visz a sirba hogy kulfodre zero savszelesseget vesznek es lenyegeben lehetetlen barmit is nezni rajta. Pont mint az indavideo, ahol 10 eve kint a felirat hogy jajbocsi lehet lassu vagy eppen nem is mukodik de mar dolgozunk rajta! 15 millio magyar orszaga, jah. Azt nem ertem mitol fosnak, hirtelen raugrik 200 millio kulfoldi hogy magyar musort nezzzen vagy mi.

Ha jol emlekszem a 64-bites silverlight-ot a kovetkezo verziora igerik.