Boldog Apák Napját!

Címkék

Mivel éppen (egyik) éves, szokásos szabadságát tölti a HUP, érjétek be ennyi HUP-related tartalommal: a Google boldog Apák Napját kíván minden apának! Ha apa vagy, dobj egy szavazatot!

Választások

Hozzászólások

Apa vagyok, de csak az eredmeny erdekel. 

Apám, én nem vagyok apa, és az eredmény se érdekel. Ezt viszont nem is tudtam, hogy hivatalosan van apák napja. Pedig már 30 éve is vicceltünk vele, hogy kéne, de akkor az volt rá a válasz, hogy a nőknek van egy napjuk, az év többi napja apa/férfinap, érjük be azzal.

The world runs on Excel spreadsheets. (Dylan Beattie)

Szerintem valahol nagyon gáz, ha emberek nem tudják megkülönböztetni a

- nőnapot (március 8) az anyák napjától (Magyarországon május első vasárnapja)

- és a férfiak napját (nemzetközi szinten november 19, magyar nyelvi viszonyok esetén jellemzően május 19-e, azaz Ivó (!) napja) az apák napjától (június 3. vasárnapja).

Mind a 4 halmaz elég nagy számosságú, és majd ha kell, akkor lesz mellett más is. Akit zavar, az zavarát nyugodtan élje ki otthon a négy fal között.

És nyugodtan ülje meg mindenki azt / azokat, amely számára fontos.

Reméltem hogy ide nem férkőzik be ez a tengerentúlról jött marhaság...

Hiába, már a HUP sem a régi.

egyes számú szülést adó személy, nem? már a név is toxikusan nembináris személy ellenes

Utálom, ha egy szavazást nem tudok behúzni! Triggereli az OCD-met :(

"Probléma esetén nyomják meg a piros gombot és nyugodjanak békében!"

Ha apucinak hív, de nem a lányom, az számít? :)

Nekem minden nap apák napja mert így végre megvehettem az ikeás favonatot és a hozzá tartozó összes kiegészítőt és pótsínt hogy a két gyerekkel kitapétázhassam az alsó szintet sínekkel és mindezt tökéletesen lealibizve úgy hogy anya még büszke is rám. Hamarosan jönnek a szülinapok ahol előkerül majd a hónapok óta becsomagolt carrera autópálya és jövőre már nézegetem a távirányítós autókat amivel halálba idegesítjük majd az utcát ahol lakunk :)

Később pedig majd jöhet a teleszkóp amit már 8 évesen kinéztem a shell smart katalógusból, utána pedig majd együtt megépítjük a cockpitet amire felrakhatom a G29-et hogy csapassuk a legjobb köröket gran turismoban.

Amúgy a legjobb dolog az apaságban hogy meló után le tudok zuhanni újra gyerekbe és mindent elfelejtve a legfontosabb az legyen hogy jól érezzem magam és lássam a kölköket nevetni. Lehet közhelyesen hangzik de szarok rá, én jól érzem magam :D 

Tavaly meg nem v'ot, csak most ma' meg begyuruzott ide a is a libernyak buzisag, hogy ma' az apakat is unnepeljuk...pfujj

Végre egy szavazás ahol mindenki egyetért! :)

nem ertettem miert nincs [ ] Anya vagyok szamlalo, aztan rajottem, hogy Anya csak egy van (es az is hatlapfeju)