Amúgy a lángostésztát megborsozni mennyire jó ötlet?
- Hevi blogja
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
- 676 megtekintés
Hozzászólások
Megborsozni? Az étel olyan téma, hogy úgy eszed, ahogy ízlik. Van olyan, aki a lángost nutellával vagy gesztenyemasszával keni. Azt hiszem, hogy ezek mellett a borsozás belefér. :)
--
trey @ gépház
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Abban egyetertek, hogy a kajakat ugy kell enni ahogy neked joesik, viszont nalam vannak alap etelek amikhez nem nyulok hozza, vagy ha igen mindig visszaterek az eredeti recepthez. Ilyen a langos is, mi masik recept alapjan a tesztat kefirrel keszitjuk de az mind1. So, fokhagyma, tejfol es sajton kivul nem izesitem. Ha borsos kajara vagyok akkor inkabb tocsni (lapcsanka, cicege, matutka, bere, macok, harula, siligo, gorhony) csinalok azt barhogy lehet izesiteni.
Virslit probaltunk mi is, de szinten nyers lett a belseje, ezutan vekony tesztaba burkoltuk de akkor meg emlekeztetett az ize egy peksutemenyre. Felkarikazott kolbasz meg egy jo otlet. De az alap langosnal nincs jobb.
greyow
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Tegnap én is csináltam lángost, meg palacsintát is :)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni