Ximian Connector Exchange 2000-hez

 ( trey | 2002. március 25., hétfő - 17:48 )

A Ximian Inc., a vezető open source desktop vállalat ma bejelentette, a Ximian Connector for Microsoft Exchange nevű termékét.

A Ximian Connector egy egyedülálló kliens szoftver, melynek segítségével a Linux és Unix felhasználók egy hatékonyan használható Microsoft Exchange klienshez juthatnak. Ha a Ximian Connector-t telepítjük, az Evolution PIM (personal information manager) mint egy Exchange kliens működik, mellyel a felhasználók elolvashatják leveleiket, kezelhetik személyes naptárjukat, csoport munkát végezhetnek, központi címjegyzéket használhatnak, és elérhetnek minden olyan szolgáltatást amelyet egy Exchange szerver általában biztosít.

A termékkel a Ximian egy költséghatékony megoldást kínál a Windows hálózattal rendelkező vállalatoknak és reméli, hogy a Connector segítségével jobban elterjednek a Linux munkaállomások.Valljuk meg, szükség volt erre a szoftverre, mert a vállalatok többsége jelenleg MS Exchange levelezést használ cégen belül, és eddig nem volt olyan Linuxon használható kliens amely támogatta volna ezeknek a szervereknek a használatát.

A Ximian Connector a jelenlegi vezető Linux disztribúciókhoz már elérhető. Így a SUSE, Debian, Red Hat és Mandrake felhasználók teljesen támogatva érezhetik magukat. A Ximian Connector ára 69$ (599$ tízes csomagban), amelyet a ximian.com-on történő elektronikus megrendelés útján kaphatunk meg.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Valami demo vagy proba verzio letoltheto valahonnan? Fonokomnek latatlanban nem tudom elsutni a dolgot :(

Olvastam valahol valami cikket (talan a zdnet-en), ami ugy kezdodott, hogy felraktak a ximian connector "betat". De lehet, hogy csak ujsagiroknak adtak oda. Mindenesetre jol mukodott nekik.

Udv.

Gaboro

A telepitesi infok itt olvashatok el. Ebben a leirasban azt olvastam, hogy a Connector feltelepitheto a Red Carpet stuffol, es utana a licence key-jel kell unlock-olni. Nem tudom az unlock elott mennyire mukodhet, de az install az tuti megy.