Bp körbefutása majd pedig Szigettel zárunk

Érdekes és tartalmasnak ígérkezik a holnapi nap.
Férjemmel, Glóriával és Natasciával "körbefutjuk" Budapestet. :) Aztán pedig irány a Sziget. Férjem szerint kihagyhatatlan a Tankcsapda koncert. Remélem igaza lesz :)

Reggel időben indulunk, felviszem őket a Citadellára, majd 11.30 ra kaptunk olasz nyelvű idegenvezetésre időpontot a Parlamentbe.
A neten 5000 Ft/ főért hirdetik. Emlékeztem rá hogy én biztos nem adtam 10.000 Ftot érte amikor a férjemmel voltunk kettesben. Felhívtam közvetlenül a Parlamentet és persze hogy nem kell fizetni a magyar állampolgároknak és az unios állampolgároknak sem. Hirtelen spórolam 20.000 Ft ot :) Pont jó lesz a Sziget belépőre.

Hősök tere, Halászbástya, Vár, zsidónegyed. Gettóba is találtam olasz nyelvű idegenvezetést. Ennek örültem mert mégiscsak anyanyelven érdemesebb ezt hallgatni.

Nem tudom minden belefér e. Azért ízelítőt kapnak fővárosunkból.

Natascia ( érdekes hogy Olaszországban orosz nevet adnak vkinek) Firenzében ügyvéd csaj. Kiváncsi vagyok hogy tetszik majd neki Budapest Én Firenzéért rajongok. Csodaszép. Mintha a művészettörténet könyvbe lépne be az ember.
Egy hétig élvezik Magyarország szépségeit.

Hozzászólások

kihagyhatatlan a Tankcsapda koncert

De tudod miert az? Mert amikor mar turelmetlen a tomeg, mindenkinek megremeg a szaja szele, hogy a zenekar mar 2 oraja behangolt, de meg mindig nem kezd, szoval majd akkor a sarga feju lobonc azzal nyugtatja a felhevult ifjusagot, hogy addig nem donthetek, amig nem voltam az Electroworldben, addig nem kezdunk, amig nem latom a Febert csaladot...

SPAMtelenul - POP3 spamszuro szolgaltatas