Kis karácsonyi ajándék az Mplayer csapattól

 ( trey | 2001. december 23., vasárnap - 23:43 )

Karácsony alkalmából (és mert tiszteletben tartják a júzerek kéréseit) az Mplayer team megajándékozta a felhasználókat egy új levelezési listával. A lista nyelve a Magyar, téma tág határokon belül. Feliratkozás

itt.

További Mplayer hírek:

Figyelem! Hibás debian csomagok!!!

Figyelmeztetés az Open Source Community-nek :

Ne használjátok a neten terjedő nemhivatalos MPlayer deb csomagokat! Különösen azokat ne amik Christopher Marillat-tól származnak. Ez az illető ugyanis nem törődve ismételt kéréseinkkel, illetve a szolgáltatója nemtetszésével - folytatja a hibás (lásd az mplayer-users levlista archivumát, ahol már sok user panaszkodott rejtélyes rendszerösszeomlásokra, segfaultokra, vagy újraindulásokra mikozben a fent említett csomagokat használta. Vagy itt egy pár napos bugreport egy ilyen esetről.)

Ráadásul tagadja az ilyen bugreportok létezését. Marillat Úr, volna oly' kedves és nem nehezítené a fejlesztést ? Értékelnénk.

De ha mégis tőle töltesz, tudd hogy törvénybe ütköző dolgot teszel (bár valószínűtlen hogy lefejeznek miatta), mivel egy lefordított mplayer bináris terjesztése a benne lévő licenszek ütközései miatt : illegális.FONTOS : az MPlayer Team SEMMIFÉLE felelősséget nem vállal az ezen csomagok használatából eredő hibákért, szoftverben vagy hardverben bekövetkezett károkért, illetve hátsó ajtók megjelenéséért, továbbá segítséget sem nyújt az ilyen csomagok használóinak.

Ugyanez érvényes az RPM csomagokra is.

A project honlapja itt.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Szerintem az árpi által beküldött hír nem volt pocskondiázó, sem semmilyen tahó hangnem?. Imho teljesen korrekt volt. Vagy ha nem hiszed, nézd meg pl. a gpl licenszet: Szerinted tahóság, hogy semmi garanciát nem vállalnak? Imho nem. Teljesen korrekt amit árpi ír. Akinek nem tetszenek a játékszabályai, az ne használja az mplayer-t! Így is maradni fog elég user :)

Pl Már rég beigérte árpi, hogy gpl-es lesz a cucc... Akkor viszont, addigis mi a francnak kell mindenféle vacak binárisokat csinálni ennek a francia ürgének? Tesztel? van elég. Majd, ha úgy látják árpiék, hogy tényleg semmi kivetnivaló nincs már a cuccban, és pl. runtime tud procit detektálni, és az annak megfelel? optimalizálást használni, stb.stb, akkor gpl-es lesz. Addig meg..............

Aki a CVS verziót használja, az észrevehette, hogy frankón működik a runtime CPU detektálás. Észreveszi az AMD, Intel CPU -k különböző típusait, és az azokra optimákolt kódot használja. Lassan valóban nem lesz akadálya a binárisként való terjesztésnek.