IRIX doksi

Fórumok

Sziasztok!

IRIX-ról keresek bármiféle dokumentációt, oktatási anyagot, bármit amiből tanulni lehet. Ha valaki tud linket vagy akár Magyarországon elérhető könyvet, jelezze!

köszi

Hozzászólások

Ne hasznalj IRIX-t. Ez a legegyszerubb.

köszönöm a konstruktív hozzászólást. a perverz állat én vagyok. miért, ki az a perverz állat aki pl. C64-et használ? ki az a perverz állat aki új operációs rendszert fejleszt, vagy saját Linux disztrót rak össze? engem nem az érdekel hogy a hűdefasza denagyonúj Vistát minél előbb kipróbáljam, hanem pl az IRIX. valószínűleg úgyis Linux fog kerülni az Octane-omra, de szeretném megismerni a most rajta levő IRIX-ot is. ha ez neked nem tetszik, nem kell hozzászólni (ez nem a PH, hogy rangra hajtva hozzászólásokat gyűjts)

Na halo,

doc-nak: errefelé érdemes elindulni, http://www.osdata.com/oses/irix.htm .

thug-nak: ismét elemedben vagy, egyszer leírhatnád mi okozza ezt a mély antiszociális, kesernyés csalódott flusztráltságot, lazíts, relaxálj fizess egy kurvánál egy lágymasszázst ( gyengébbek kedvéért: szopás ), gyújts rá utánna, nyiss ki egy stellát és nézz távolra ( állítólag szintén megnyugtat) lehet hogy mindent másképp látnál ezek után.....:)))