UHU-Linux pályázat eredményhirdetés

 ( trey | 2002. december 9., hétfő - 19:34 )

"Az UHU-Linux továbbfejlesztésére kiírt pályázatunkra 18 munka érkezett. Legnagyobb örömünkre nagyon színes a kínálat, magunk is meglepődtünk a jobbnál jobb javaslatokon. Íme az eredmények."

Az eredményeket megtalálod itt.

Kapcsolódó cikkek:
UHU-Linux: a pályázat elindult

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Nem egészen ide tartozik, de nem tudjátok mikor jelenik meg az rc2?

Üdv! Ez mind örvendetes végre, de már jó lenne tudni, hogy mikor lesz végre végleges UHU-Linux rendszer, mindezekkel felszerelve, akár dobozos termékként a boltokban, stb. Az RC verziók is tele vannak hibával, ámbár az RC-1 egészen jól használható, viszont az RC-2 böl kihagyták a KDE-t, sok felhasználó bánatára. Bár nekem személy szerint jobban tetszik a GNOME2, azonban a KDE tábort sem kellene elhanyagolniuk. Egyébként összességében Nagyon Jól halad a dolog, amin ez a pályázat sokat fog dobni kedvezö irányban. Csak igy tovább!

Azt javaslom, hogy ha tobb kerdes is felmerul, akkor azokat irjatok ide, es en vallalom, hogy megkerdezem Andrastol, az UHU project vezetojetol. Eddig is keszsegesen adott interjut ket alkalommal nekem, szerintem most sem lesz ez maskent. Szoval akonek van kerdese, az vesse fel ide, es megprobalok utana jarni a dolognak.

Kérdés az éppen lenne, csak nem technikai jellegű. Szóval ugyebár az UHU-dolog jelenleg veszteséges (ők maguk mondják). Mivel nem biztos, hogy ez a közeljövőben megváltozik, ezért lehetne kérdés, hogy fenntartható-e így is a fejlesztés üteme, illetve egyáltalán a fejlesztés?

Na meg persze a KDE-t azt követelni kell minden erővel. Ha kell, akkor tüntetésekkel, éhségsztrájkkal, stb.