"Szakértő" "tudósok" "kimérték", hogy az otthon termelt élelmiszer CO2 lábnyoma rosszabb, mint a "hagyományos" (conventional az eredetiben) módon előállított élelmiszeré.
Itt Kelet-Európában még van aki emlékszik rá - nagyszüleitől hallott történetekből -, hogy az otthon előállított élelmiszer a hagyományos. És hogy csak olyan dolgok szükségesek hozzá, ami egyensúlyban van a természettel. Néhány fém szerszám jól jön, de ezek egész generációkat ki tudnak szolgálni, ha vigyáznak rá.
Akkor mégis hogy jöhetett ki ez a sületlenség? És főleg mi lehet a célja az ilyen irányú kutakodásnak? Indulhat a flame!
Lásd cikk: https://archive.vn/QWpM5 - archív link a The Telegraph cikkére. (Az eredeti linket felesleges kattintani, azért van az archív: https://www.telegraph.co.uk/news/2024/01/22/carbon-footprint-homegrown-… )
- 99 megtekintés
Hozzászólások
Akkor mégis hogy jöhetett ki ez a sületlenség? És főleg mi lehet a célja az ilyen irányú kutakodásnak? Indulhat a flame!
Nem olvastam, de a tippem az, hogy a nagyipari termeléssel több embert tudnak etetni mint te a kertedből azaz 1 főre eső kvóta kevesebb.
Fedora 43, Thinkpad x280
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
#mindmeghalunk #milettgretaval #aszályország #annyiavizhogyafaszsetudvelemitkezdeni #stb #klimaszorongas
trey @ gépház
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
ki nem sz@rja már le ezt a CO2 -t ?
KELL CO2 : a növény/fa azt eszi - éheztetni akarják a fákat ??
A korai földtörténeti korban volt már, hogy lényegesen magasabb volt a CO2 tartalom a levegőben, akkor nőttek hatalmas fák és mindent beborított a zöld - sötét zööd - ennek köszönhetjük a szénhidrogén ásványkincseinket.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni