használt Chromecast3 beárazás

Kedves ismerős feldobott nekem egy problémát, amire javasoltam egy google chromecastot megoldásként. (youtube videók TV-n megtekintése, adott volt egy mobiltelefon, amin szokták nézni, de az pici volt családi közös megtekintésre)

Most megkerestek, hogy okafogyott, mert kaptak családból okosTV-t és a vodafone is adott nekik új beltérit, így már minden tud youtube videót lejátszani, el tudom-e passzolni. Visszakaptam a javasolt Google chromecast 3-at eladásra....

Fogalmam sincs mennyit lehet ebből kihozni. Érdekel valakit?

UPDATE A dobozban nincs 230V2USB adapter, csak a chromecast + USB kábel

Hozzászólások

Nézzél már szét a Facebook piacterén / Hardveraprón / Jófogáson / Vaterán - miért más tegye ezt meg helyetted?

Model nr: NC2-6A5 (ez alapján én azt hinném ez chromecast 2, legalábbis a wikipedia oldal alapján) MFG 07/2018 (tehát még release előtti gyártás)

De külsőre az a gomb kinézetű, belemélyített chrome logo nélküli (a chromecast2-kön volt), ami szerint meg chromecast 3 kellene legyen.

Közben megjött a doboz, nincs benne a 230V2USB adapter, csak az USB kábel, állítólag így kapta a fiú boltban, mint utolsó példányt, mama kért meg segítsek neki megválni tőle. Elvileg chromecast 3-ként adták el neki, de mivel adapter nélkülit sóztak rá, én ebben sem vagyok biztos.

Nekem úgy néz ki, hogy a gyár nyomott egy tesztfutamot a CC3 külsővel, még a régi cc2 enterprise-os belsővel. A kérdés csak az, hogy ki kinek adta ezt el CC2/CC3-nak. Úgy látom a wikipedia oldal néhány tételben még ezzel is szembemegy. Ezutóbbi alapján a CC2 is tudta 1080p-n a 60fps-t és az ac wifit. Ezek alapján tényleg csak a kinézet és a modellszám a különbség a CC2/CC3 között, csak az én esetemben van egy kis diszkrepancia... ami érdekes még, hogy erre a példányra a CE logo fehér matricával van ráragasztva, nincs rászitázva.

Kép.