00:30-tól Super Bowl!

(The Weeknd Super Bowl 2021 halftime show)

Tampa Bay Buccaneers vs Kansas City Chiefs

Hozzászólások

A reklámok jók voltak?

Úgy tudom, ekkorra időzítik az érdekesebbeket.

Igazából egy ütős sem volt, bár a 3. negyed nagy részét kihagytam.

Az a Weeknd is gyenge volt, a kilencvenes évekre emlékeztető nyálas unalomzene, még a showelemek is unalmasak voltak. (ízlések és ...)

A meccsen meg a Buccaneers védelme alázta a Chiefset, és pár villanás elég volt Bradynek a 7. gyűrűhöz.

Szóval semmi izgalom. (A legizgalmasabb a himnusz végén a lopakodó berepülése volt. :D)

Számomra a Saints - Buccaneers mérkőzésen véget ért a szezon :( Azért majd ha erőt veszek magamon, megnézem az NFC - AFC döntőket és a Super Bowlt.

Az egész szezonban ki voltam Breestől, kicsit bíztam is benne, hogy nem jön vissza a sérüléséből, inkább néztem volna Hillt, pedig azért neki sem acélos (finoman szólva) az irányítói játéka. Brees meg, tudom, hogy csapatjáték, de én őt okolom, hogy kikaptak a Buccaneerstől. Az alapszakaszban mindig megverték őket, mégha a rájátszás teljesen más is, azért lehetett bízni benne, hogy nyernek megint. Hát nem, simán kikaptak :( Az a legfájóbb, hogy nem játszott szenzációsat Brady, sem a Buccaneers, egyszerűen nem követtek el sok hibát és éltek a lehetőségekkel. Mindegy, majd jövőre.

Brady meg, hiába nem igazán csípem, egyszerűen szenzációs. Hatalmas alakja az NFL-nek. Nem hittem volna, hogy már idén, 1 év alatt Super Bowlt nyer a Buccaneersel, megcsinálta, megcsinálták. Mondjuk ez rossz hír nekem, de hátha előnyére válik a Saints-nek, hogy van egy erős(ebb) csapat mellette a divízióban.