Barmok

In a section of the website called “What’s in the box,” Samsung says that the new smartphones come with “just what you need” — a USB-C cable, the SIM-ejection tool, and a start guide. Samsung also claims that the decision was made to help the environment, which is the same as Apple has been saying since the company removed the power adapter from the Apple Watch box last year.

...

 

This, of course, is somewhat contradictory to what Samsung did when Apple announced the iPhone 12 line. The company made jokes on social networks after Apple removed the charger from the iPhone box, emphasizing that Galaxy smartphones still come with an included power adapter. These posts were later deleted when rumors about the Galaxy S21 emerged on the web.

In a related note, Samsung invited its Twitter followers today to watch the Samsung Unpacked event this Thursday, but the tweets were shared usingTwitter for iPhone.” The company later deleted the tweets, but it was too late.

https://9to5mac.com/2021/01/13/leaked-webpage-confirms-galaxy-s21-witho…

Hozzászólások

Jol csinaljak:

Apple sporol egy kis lovet egy zsenialis huzassal es mindenki oket tartja genyonak.

Samsung utanozza (paran jelzik, hogy na ugye megmondtam, hogy ok is utanozni fogjak) ——-> meg mindig az Apple a genyo mert ok csinaltak eloszor...

Igen, az alma a gecc, mert ő indította el ezt a baromságot... A készülék (sokkal) nem lesz a végfelhazsnálónak olcsóbb, a szállítási, illetve előállítási költsége a "telefon" terméknek kevesebb lesz, töltőből közel ugyanannyit le fognak gyártatni és ki fogják szállítani azoknak a forgalmazóknak, akik rendelnek belőle (környezetvédelemben pici előny), de ezzel összességében több csomagolóanyag fog fogyni (nesze neked környezetvédelem), és mivel külön termék, nem tartozék, így a marzs is ugyanúgí rajta lesz, és a gyártó nyer a bolton.

Pontosan eltalatad itt "a gyarto nyer a bolton."

Most komolyan elhitte barki is ezt a sok marhasagot, legyen az barmilyen zold rozsaszin szivarvany akarmi ?

Minde vallakozast egy dolog miatt alapitanak az a profit.

Az szamit semmi mas. Minden mas csak szinhaz a parasztnak.

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

"Igen, az alma a gecc, mert ő indította el ezt a baromságot"

és ki a geci mondta hogy ezt utánozni kell amúgy? főleg hogy ők (is) eléggé fikázták az applet emiatt. nem az apple a geci, hanem a samsung egy gerinctelen hazug cég, aki a leginkább hülyének nézi a vásárlóit. és még az apple userek  a birkák lol. :D:D:D:D 

androidosok 2020-ban nyalták a seggüket a gyártójuknak amiért fikkantotta az applet, elhitték a reklámokat hogy velük ilyen soha nem történhet meg. erre ugyanaz történik annak ellenére amit a gyártó cég hazudott nekik és szépen mennek megvenni ugyanúgy évről évre ők is a 400k-s telefont. :D:D:D

Androidból előrántok neked 100 gyártót, és tudok úgy választani, ami mindenben, még az ilyen periférikus kérdésekben is megfelelő policy-t tol.

De nem tudom, érdemes-e egymilliószor is elmagyarázni ezt a különbséget. Az Android nem egy gyártó terméke. Nem is termék. Egy adag forráskód (AOSP) amiből gyúrnak termékeket. Sokan. Tetszik érteni ugye?

Az a baj, hogy pontosan érted, csak az apple-ös véred forr és muszáj előadni ezt hülye vitát sokadszorra is.

nyugi, idővel ez lesz mindenhol. aztán lehet szidni az almát mert nyilván ők fognak minden más gyártó fejéhez pisztolyt hogy muszáj ugyanazt csinálniuk. :D elsőnek a xiaomi; aztán a samsung. 15 nap telt el az évből. nem csodálkoznék ha 2 év múlva nem tudnál olyan gyártót mondani aki ad adaptert. sok cég fog ebbe tönkremenni, mert csupa olyan hozzászólást láttam droid fan körben akik azt mondtak hogy így nem vesznek telefont. pénzük lenne mondjuk a 600 ezres telefonra, de az 5 ezer forintos adapter már nem fér bele ugye. :D

Nem tudom mire gondolsz. Mondtam, hogy különösebben nem izgat az egész. Valamennyi súlya van, de amúgy nem sok. Tele van az életterünk USB aljzatokkal. Nekem otthon nagyjából minden szobában van átlag kettő, az autóban is, az irodában is. Nem fogok a kardomba dőlni, ha a következőhöz nem adnak kockát.

Eleve ritkán töltök kockáról, főleg autóban töltöm a telefont.

Miről beszélsz?! A héten kaptam meg az új céges telefont és animált rajta a lockscreen! Hol volt ilyen '96-ban?! Mi ez, ha nem innováció? 5 különböző kulcsszóval kellett rákeresnem, mire találtam egy howto-t hogyan lehet kikapcsolni ezt a szörnyűséget.

Igazán sajnálom azt a programozót, aki kijárta az iskolát, belevetette magát a munka világába azzal a felkiáltással, hogy most értéket fog teremteni, meg előrébb mozdítja a világot...erre közölték vele, hogy "Józsika, itt ez a háttérkép, meg kéne oldani, hogy tudjon mozogni."

"tweets were shared usingTwitter for iPhone."

Ilyen az amikor a pr/marketinges egy fogalmatlan hülye :)

Vagy negatív reklám is reklám alapon "höhö, nézd már almárólt twittelték" jellegű kommentekből dől a kattintás és mindenki róluk beszél.

Amúgy semmi gond nem lenne ezzel a trenddel (nekem is itt áll 3-4 töltő bontatlanul), nekem az a pofátlan viselkedés ami miatt sose fogok samut vagy xiaomit venni hogy beleálltak az almába, fikázták hogy ők adnak töltőt aztán szépen sunyiba kitörölgették ezeket és most ők se adják.

Ha már gyökerek voltak vállalják be. Ugyanez volt a jack-el is, ugyanez megy most a töltőkkel és ugyanez lesz a fülesekkel is nemsokára.

Alapvetoen egyetertek a kezdemenyezessel, de szerintem ugy kellene, hogy ha kell tolto, akkor ha a vasarlastol szamitott 14/30 napon belul jelzed, akkor kapsz egyet ingyen. A legtobb ember ugysem kerne szerintem.

Azt nem ertem, hogy egy cegnel miert az az uzleti terv, hogy felkopnek, es alaallnak. Akkor vagy ne kopjenek fel, vagy ne alljanak ala! Azert ilyen idotavra igazan tervezhetnenek elore. (amire az emberek meg siman emlekeznek)

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

Az a baj hogy az olyanok mint mi ezeket megjegyezzük egy időre, de még mi is el fogjuk felejteni 1 év múlva. Vagy kettő. Hogy melyik cég hülye PR-osai éppen mit hazudtak össze az aktuális marhaságokról.

Az emberek 95%-a meg már most is elfelejtette, vagy sosem hallott róla. A vásárlók jó része egyáltalán nem tölt időt minden nap azzal, hogy informatikai, hardver, mobil hireket nézegessen. :)

De - ha nem is 1 ev mulva, de siman lehet, hogy par ev alatt valtozik a helyzet. pl. Par eve meg lehulyezhetted azt, aki mikro-USB helyett type-C-t tervezett a telefonra, ma mar inkabb a forditottja lenne fura. Van, amit nem szabad tul gyorsan ujitani. Volt az az almas gep, amin egy szal port volt (type-c legalabb), az szerintem meg mindig nevetseges, de par ev mulva - ha minden vezeteknelkuli lesz - mar lehet vallalhato.

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

No meg az új flagshipekbe már nem pakolhatod bele az SD kártyád sem... 

én itt meg sem merek szinte szólalni, hogy mindig is iPhone-jaim voltak, de nagyon sokszor megkaptam, hogy "de hülye vagy, hogy szendvedsz az iTunes, meg az iSten tudja mivel, azért hogy valamit a telefonra tegyél, amikor én csak kiveszem a memóriakártyát, rámásolom, és örülök"

Sok android telefont láttam már, mondjuk úgy hogy akkor mennek rendben a dolgok és akkor happy az user ha a belső osztatlan tárhely 32gb vagy nagyobb, és nem szerencsétlenkedik senki kártyákkal. Ha meg a gépre vagy más eszközre kell másolni dolgokat, megoldja ugyanúgy, csak kábelt dug kártya helyett. :)

Egyszer láttam egy nagyon elkuffantott telefont ami nemcsak hogy sd kártyás volt, de még a belső tárhely is osztott volt, tehát az usert meg az appokat három különböző tárhely lehetősége várta, nem is kavarodást okozva...

Szóval az iphone esetén nagyon is jól tették hogy sosem volt benne slot.

Izlesek es pofonok. En altalaban felmountolom a telefonomat SSHFS-sel, es onnantol minden latszik. De ez biztos tul bonyolult lenne egy iPhone felhasznalonak. (zenet, podcastet epp ezert nem is tartok a laptopomon, csak telefonon, az ugyis elerheto)

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?