hmail server email-ek küldése csomagonként

Sziasztok!

Segítséget/tanácsot szeretné kérni a tárgyban említett hmail server-rel kapcsolatban. Szerződéses okból fakadóan havi rendszerességgel adatokat gyűjtünk üzleti partnereinktől. Nem SPAM, hírlevél, stb. hanem valós és szükséges információs kérés. Egy program generál egy kattintásra kb. 1000 email-t (1 email 1 címzett) , és a hmail küldi ki jelenleg Sendgrid account-on keresztül. Ezt szeretnénk megváltoztatni Office 365 fiókra mert a Sendgrid gyakorlatilag 70%-ban spam mappában landol, vagy eleve a fogadó smtp szerver nem veszi át RBL-re hivatkozva. Azonban az a probléma hogy a z O365 smtp limitek miatt attól tartok hogy letiltja a fiókot 24 órára. Értelmezésem szerint 30 email küldhető percenként. A hmail server-rel megoldható, hogy vegye át az összes levelet és 30db-os csomagonként percenként küldje ki őket?

Hozzászólások

Szerkesztve: 2020. 09. 24., cs - 14:57

Magát a küldőprogramot nem lehet se állítani, se módosítani? Kötelező a hMailServer?

Semmi bajom vele, se a Windows-sal, de lehet egy linuxon futó postfix alapú szerverrel jobban meg tudnád oldani: http://www.postfix.org/TUNING_README.html

Viszont adtál egy jó ötletet, a saját projektemben mit lehetne még javítani (az se spammer bot, az is infókat gyűjt és dobál szét időszakosan, csak még nem ütköztem ebbe a limitbe)