NAV online szamla es az ugyfelkapu

Elbaszott egy atgondolatlan kesze kusza logikatlan ocska fos rendszer.

Ugyfelkapu auth mukodik, de mikor a NAV online szamlan regisztracio tortenik az ugyfelkapus auth elhasal, "sikertelen bejelentkezes"

Mi a lofaszert nem lehet egy mukodo/letezo  ugyfelkapus usar/pass-al regisztralni az onlineszamla.gov.hu oldalon?

 

Ez mar a masodik ugyfel akinek nem sikerul. Mi a faszt csinaltok NAV?

Ez a rendszer tenyleg egy rohadt vicc, ide lepj be oda lepje be ilyen tarhely olyan tarhely itt jelszo ott jelszo, cegkapu ugyfelkapu, dokumentum hitelesites,  es mind ez millio faszom domain en, nyolcmillio autentikacioval. Vicc bazd!

Hozzászólások

Nekem is volt ilyen, próbáld meg inkognitó ablakban. Ha ott megy akkor az összes *.gov.hu cookie törlés után meg fog javulni.

Petya

Szintén zenész.

Engem vagy két éve csak incognito mode-ban hajlandó beengedni az ugyfelkapu, másképp nem. A vicc az, hogy egy reklamációs levelemre válaszolták, hogy próbáljam így. :)

Ami beljebb van, sajnos az is még a régi, "szép", phppistikés időket idézi, de úgy, hogy közben pistikénk hozzákotort kicsit a React.js-hez, de UX-szakértőre már nem volt pénz, így bizonyos részek gyalázatosan szánalmasak és zavarosak (a bürokrata-bükkfanyelvről már ne is beszéljünk).

Nagyon kéne oda pár döntéshozó, akik időről--időre végigvizsgálnák és aktualizálnák a folyamatokat.

A levelekre nem valaszolank pedig szalonkepesen kuldom. Igy telefoon beszeltem valakivel mar a multkor is, aki nem volt hajlando felvenni  a hibat, csak azt hajtogatta hogy en irjam meg es kuldjem be De mondom "most beszelunk rogzitse mar a hibat" nem kuldjem be. what? nem ertem tehat ott ul egy telefon emelgeto vki, es nem rogzit hibajegyeket? Ugy ahogy van ez magyarorszagi rendszer egy igazi pocegodor, Szinte mindnehol es mar utalok ugyeket intezni akar online akar szemelyes, mert a rendszer egy rakas fos a szemelyes ugyintezesnel egy alulfizetett szurke, savanyu hangulatu buta facebook nyomkodo idiota egyedek ulnek. Utalom ezt a vilagot..

Ne aggodj ot perc mulva Trey beteved ide es majd jol meglatod, hogy te vagy a hulye mert o tudja hasznalni. Amit esetleg nem hasznal es neked azzal lenne problemad az megint a te hulyeseged. Szoval ne sirjal itten...

trey: #worksforme #ballipsik

"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."