Block Furor és HK

Az alábbi filtert hozzáadva a uBlock-hoz, nem mutatja a listaelemeket amiben szerepel a [Furor] vagy [HK] token.

uBlock Origin v1.24.4

hup.hu#?#li:-abp-contains([Furor])

hup.hu#?#li:-abp-contains([HK])

Hozzászólások

Köszi! Ha hihetetlen is, de én is örülök e fejlesztésnek mert legfőbb célom a béke!

Istenbizony nem érzem sértésnek vagy személyeskedésnek, semennyire se! Ezt nem üres udvariasságból írom hanem tényleg így van. Tényleg és igazán örülök neki, mert igazad van: valóban van rá igény, látható, aztán meg MÉG NEKEM IS sokkal jobb ha akiket irritál a munkásságom, azok nem is látják a topikjaimat/blogjaimat, akkor legalább nem tör ki rajtuk a legyőzhetetlen ingerencia csak azért rákattintani hogy aztán ott trollkodjanak, teleszemetelve a blogomat...

Szóval megerősítem: a legkifejezettebben örülök neki hogy megcsináltad, de annyira hogy külön még meg is köszönöm neked én is, ezúton!

v3ct0r évekkel ezelőtt megállapította, hogy "nincs ideje pszichopatákkal foglalkozni, értelmét sem látja". neked annyi az előnyöd, hogy nem hosszú évekig írkáltál a hupra -feleslegesen-, mire kiderült számodra, kikkel vagy körülvéve :)

Szerintem már az is jó, hogy nem péló diéta :D, a Furor-al addig nincs bajom, míg nem lesz kötelező :D, addig is egy érdekes fejlesztési napló. Persze most sem ártana valami felhasználóként csoportosítás. Pl, az utolsó X blogbejegyzés helyett lehetne az X db legutoljára tartalmatt létrehozó felhasználó (utolsó bejegyzés címével).