Vocal podcast alkalmazás időnként bezáródik

Fórumok

Sziasztok!

Kipróbáltam sok podcast alkalmazást és a legjobbnak a vocal-t találtam.Viszont az a baj vele (a lassúságán kívül),hogy időnként fogja magát és bezáródik.Az első indítás után 3x,4x is újra kell nyitni mire tudom használni.Megköszönném ha valaki segítene.

Más alkalmazás is megfelelne,de kritérium,hogy ne kelljen letölteni a hanganyagokat és frissüljenek az új tartalmak.

Linux Mint 19.2 Tina XFCE-t használok.

Előre is köszönöm a segítséget!

Hozzászólások

Ha úgyis streamelsz és nem töltesz le offlineba, a online podcast-hallgató oldal nem megoldás?

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Szerkesztve: 2020. 03. 28., szo – 18:03

ne kelljen letölteni a hanganyagokat és frissüljenek az új tartalmak

Nehéz a felfogásom. A program online érje az MP3-at, de töltögesse le az Atom/RSS forrásokat, vagy automatikusan (felhasználói beavatkozás nélkül) töltse le az új részeket. Az utóbbi esetben van két javaslatom.

  • Rhythmbox? Automatikusan letölti a friss epizódokat, és elég sok mindent ismer, így általában nem kell RSS URL-rel játszadozni.
  • De az igazi Linux-os a CLI-re esküszik! Bashpodder requires you have bash, wget and sed: https://lincgeek.org/bashpodder/

AL

A podcast alapja az RSS feed, ezért meg lehetne próbálni egy RSS olvasóval, legyen az akár telepített, akár online. Nálam a Feedly megérti az Inforádió egyik csatornáját, és igény szerint meg is lehet hallgatni az érdekesebb híreket. 

Alternatív megoldás lehet egy mobil-os Podcast allkalmazás. Az androidos Podcast Addict akár automatikus letöltésre is képes, de on-the-fly módon is hallgathatóak az egyes epizódok. Miután én akkor hallgatok podcast-ot, amikor nem ülök a gép előtt,  így ez utóbbit preferálom.

Mindkét módszer (RSS-olvasó, mobil alkalmazás) esetén mi adhatjuk meg a konkrét csatornákat, így a magyar nyelvűek sincsenek hátrányban.

AL

Ha nem sajnálsz pár forintot (2 dollár havonta) akkor a pocket casts-t javaslom. 

Nem teljesen problémamentes, de jól működik, lehet követni a feliratkozásaidból hol tartasz, lehet feliratkozni egyéni rss/atom feedekre is, le is tudja tölteni az epizódokat előre (nyilván az appokban), szinkronizája is a tartalmat, streamelni is tud.

Linuxra konkrétan nincs, van webes felülete viszont, emiatt kell fizetni. Egy kicsit gáz, de működik.

Ezért nem hiszem, hogy disztrót váltassz. Manjaro-n community tárolóból elérhető, gond nélkül telepűl és el is indúl. Nem lépett ki, viszont nem használom ezt az alkalmazást. Így nem nézegettem tovább.