Jézuska @2019

Idén november 22-én jött.

Ehol. Idén ennél szebb ajándékot nem kaptam. Eme rémesen rossz évben ez nagy fénypont nekem, ennek megfelelően khmm.. meg lesz becsülve. A húzott oldal képeit (egyebekkel együtt) a "nemmozog" oldalamra fogom feltolni pár hét múlva. Ez az egyik első jelölés amúgy, amely az idei 918 méterre emlékezteti azt, aki látja.

Hozzászólások

<troll>Egy darab fa?</troll> :D

trey @ gépház

Szép! Ezt már tényleg nehéz lenne felülmúlni a hátralévő kb 1 hónapban!

Mennyi ideig repül 900 méterre? Gratula

Jocó kb. 10 másodpercig repteti ilyen távon, ami 300km/h ++ kezdősebességet jelent, ami amúgy valamiért nem esik le hirtelen. Mintha a parabola csúcsa el lenne nyújtva, vagy valami ilyesmi.

Hát köszi *tényleg*, de a Bajnoknak gratulálj inkább, ez amit látsz eléggé veszett fejsze nyele volt még egy hónapja. Egy díszítetlen és rendesen meghajtott fegyver volt, így született újjá ahogyan a képen látod. Illetve még nem látod rendesen, de rá van festve nekem még Mátyás király is páncélban, lóháton. Majd egy következő fotós bejegyzésbe beteszem.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Van, de én gyenge vagyok benne: abban a kategóriában ahol 410 méterekkel nyernek, ott maximum 340-et tudok egy villámgyors asszírral - és kis túlzással a csillagok állása is kell ehhez a 340-hez. Elég nehéz "üzem" ez, szóval inkább Jocó videói lehetnek mérvadóak, abból találsz bőven.

Vortex Rikers NC114-85EKLS