Llama Pie androidon

Fórumok

Már sokadjára nyomom le az Android Pie frissítést, mert tudtommal Pie-on már nem működik az Llama.
Félreértések elkerülése végett erre, az eredeti Llama appra gondolok: https://www.makeuseof.com/tag/llama-automate-android-phone-location-pro…
és nem erre: https://llamalab.com/automate/

Számomra nagyon kényelmes, hogy automatikusan lenémul majd visszaáll normálra a mobil és ehhez nem kell akkumerítő GPS-t használnom. Llama a kapcsolódó "gsm" adótornyok alapján állapítja meg a területet.

Aki használja az Llama appot és frissített Pie-ra, meg tudja mondani működik-e még az Llama és látja-e a mobil adóállomásokat?

Hozzászólások

Nem. Sajnos már a 8-asban sem működött. Én is keresek valami hasonlót, ajánlották a Macrodroidot, de még nem próbáltam.

Nekem is nagyon hiányzik. Az alternatívák nem jöttek be.

"Jegyezze fel a vádhoz - utasította Metcalf őrnagy a tizedest, aki tudott gyorsírni. - Tiszteletlenül beszélt a feljebbvalójával, amikor nem pofázott közbe."

Nem megy már újabb androidokon a LLama, én is imádtam. Kettőt próbáltam ki helyette, az első a tasker volt, a második a macrodroid. A tasker nekem túl bonyolult és nehezen szerkeszthető volt, a macrodroid viszont teljesen jól bevált és működik cellainformációk alapján. Szerintem az utóbbi elég jól helyettesíti a llamat. Mondjuk az ikonja hiányzik :)

Van pár érdekes feltételes reflex amit 8-10 évvel ezelőttről gyakoroltak be az okostelefon tulajok, és a megszokás erejénél fogva nem is hajlandók letenni róla. Az egyik az alkalmazások görcsös bezárogatása (k-ra semmi értelme), a másik a helymeghatározás illetve a wifi kényszeres kapcsolgatása szintén akksi okokból. Nem kell azt kapcsolgatni.

--
arch,ubuntu,windows,android
zbook/elitebook/rpi3/nexus5_hammerhead

Akkumerettol fugg. A mostani telefonomnal nem szamitana. Egyebkent a llama nem csak erre jo, rengeteg dolgot meg tud csinalni automatikusan.

--
When you tear out a man's tongue, you are not proving him a liar, you're only telling the world that you fear what he might say. -George R.R. Martin

Ok, csak a motivációt challengeltem meg egy kicsit... de egyébként sem értek egyet. Ha nagyon szar az akksi idő akkor annak valami más oka (is) kell hogy legyen, én az előző telefonommal sem kapcsolgattam (Nexus 5), pedig az rongyosra volt használva és már gyárilag is eléggé alultervezték az akksiját. Az hogy a helyzetmeghatározást bekapcsolom, nem fogja azt jelenteni hogy onnantól fogva folyamatosan izzad majd rajta.

--
arch,ubuntu,windows,android
zbook/elitebook/rpi3/nexus5_hammerhead

Utcan/metron nem baj, ha hangosabban csorog. Munkahelyen - ahol mast zavarhat - jobb, ha halkabb. Szinten - korabbi - munkahelyen volt, hogy beallitottam a llamat, hogy kuldjon egy jelet egy munkaido-nyilvantarto appnak (mar nem emlekszem a nevere) ha csatlakozik a benti wifire, es egy masikat, amikor leszakad rola. Igy eleg egyszeruen meg tudtam oldani a webes felulet kitolteset utolag.

Ilyen es ehhez hasonlo dolgokra pl. teljesen jol mukodik.

--
When you tear out a man's tongue, you are not proving him a liar, you're only telling the world that you fear what he might say. -George R.R. Martin

Munkahelyen csengetési hangerő csökkentése, utcán felnyomása maxra, éjszaka minden hang elnémítása. Ne zavarjanak azok a banki sms-ek hajnali 3-kor.

A képek alapján ez az Android 1.5 SDK-ra épül. Az android 2, 2.1, 2.2, 2.3-ak után volt egy csomó jogosultság, amit megváltoztattak, eltüntettek, átneveztek, így ezek a nagyon régi alkalmazások nem hiszem hogy valaha is menni fognak még az új androidokon.