Android telefon izmos rezgőmotorral (kövületek is jók)

Fórumok

Sziasztok!

Ajánlásokat szeretnék kérni korábbi tulajoktól olyan Androidos telefon típusokra, melyek megfelelnek a következő elvárásoknak:

  • a szokásosnál erősebb rezgőmotor (etalon: https://www.youtube.com/watch?v=ZQKPTo59v3s)
  • Android 2.3 vagy annál újabb verzió fut rajta (bár ezzel asszem nem nagyon szűkítettem a dolgokat)
  • lehetőleg minél kisebb a fizikai mérete (3,5" kijelző környéke lenne az ideális, de ez a szempont nem annyira fontos)
  • valószínűleg könnyen felhajtható használtan (de ennek majd utánanézek; mindenesetre nagy mennyiségben gyártott szériák előnyben)

Olyan kütyü kéne, aminek 1000%, hogy meg lehet érezni a rezgését, ha felkaron van rögzítve egy ilyen tipikus "futós" tokban.

Előre is köszönöm a tippeket!

Hozzászólások

Minek? Mire akarod hasznalni? Ha csak a rezgomotor a lenyeg, butatelefon is teljesen jo lehet (2.3-ra nem sok alkalmazast talalsz ma mar).
Ha pl. futashoz, hogy kozben is elerjenek, az is jo.
Kb. mennyit szannal ra?

--
When you tear out a man's tongue, you are not proving him a liar, you're only telling the world that you fear what he might say. -George R.R. Martin

Bármilyen BLE-s droid és egy rezgős okosóra nem jó (csuklón elég jól lehet érezni és van amelyikkel beszélni is lehet)?

Vagy ha szeret barkácsolni, akkor szétszedi a telefont, motoron megnézi a ráeső feszültséget, majd vesz egy erősebb (és nagyobb) ilyen feszültségen dolgozó motort, amit kivezet és ráragasztja vagy műgyantával körbeönti vagy olyan telefontokot vesz, amire valahogy rögzíteni lehet (és mondjuk oldható kötéssel lehet a telefonnal összekötni). Ha szerencséje van, akkor nem húzza meg annyira, hogy kikapcsoljon a telefon rezgéskor, ha nincs akkor még egy kondit is mellé kell rakni :)
Persze vezérlésre figyelni kell, egy LRA-t nem cserélhet csak úgy BLDC motorosra.

Emlékszem mikor a NASA-nál jártam vettem a shopban ilyen USB OTG-s ventilátort. Az LG G3-at azonnal kikapcsolta, míg egy Huawei P8 simán megbírkózott vele..