mágneses telefontartó

 ( GabX | 2019. március 26., kedd - 15:23 )

Sziasztok!

Gondolom, többeteknek lehet vele tapasztalata, ezért szeretném megkérdezni a véleményeteket. A mágneses autós telefontartó mennyire árt a telefonnak (iránytű?), ill. mennyire megbizhatóan tartja a telefont. Tudtok ilyenből konkrét darabot ajánlani? (Oneplus5t telefonhoz)

Köszönöm

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Nekem teljesen jol mukodik (One+ 5) mondjuk az iranytut nem hasznaltam meg eletemben. GPS-t nem zavarja az tuti.
A telefont meg tartja rendesen.

https://www.amazon.co.uk/volport-Magnetic-Samsung-Android-Smartphones/dp/B01DKEXKCW

Szia! Iránytűről én sem tudok nyilatkozni mert nincs a telefonomba, de at enyém tart rendesen. Még rossz erdei úton sem mozdult el. Viszont olyan volt már párszor, hogy egy rossz mozdulatnál lelöktem a helyéről. Ez talán egy karmos, csiptetős tartónál nem lett volna. Én szeretem, mert egyszerűen lekapom amikor kiszállok, vagy ha úgy jobb átfordítom fekvőbe (GPS-nél). Nekem a CD résben van, mert amúgy sem használom és így nem takarja levegő beömlőt.
https://www.banggood.com/Universal-360-Magnetic-Car-CD-Slot-Air-Vent-Mount-Phone-Holder-GPS-Stand-Cradle-p-1106972.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN

Szia,

Én egy ilyet használok nagy megelégedéssel: https://www.e-mobiltok.hu/product/86278/

A legjobb módszer. Bár iránytűt nem használok mellette, arról nem tudok nyilatkozni. Azt sajna elfelejtettem hogy az enyém milyen márka, pedig nagyon bevált.

Update: iOttie.

Köszönöm a tapasztalatokat és ötleteket! :)

A mágneses szenzor (természetesen) meghülyül a mágnestől. De szerintem a navigáció a GPS koordináták alapján lövi be az északi irányt, illetve a mozgásból számolja ki, hogy milyen irányban haladsz északhoz képest.

Kipróbáltam, a HERE WeGo, a Google Térkép és a Waze nem jelzi az északi irányt, amíg nem indulok el. Mágnes közelítésére sem reagálnak.