10 év meg a többi...

 ( taklertamas | 2019. január 12., szombat - 21:51 )

Ezúton szeretném megköszönni neked Trey, no meg a többi kaporszakállúnak is, hogy itt lehetek már több, mint 10 éve. Ráadásul úgy, hogy nem vagyok szakmabeli. Voltaképp ma is csak egy egyszerű Linux felhasználóként tengetem unalmas hétköznapjaimat, viszont a HUP-on rengeteget olvastam, az én szükségleteimhez talán eleget tanultam is. Remélhetőleg sem eddig, sem eztán nem leszek terhetekre, így élvezhetem továbbra is kis hazánk továbbra is egyetlen Unix/Linux tudástárát!
Ugyan alakultak ki az utóbbi időkben Facebookos mikroközösségek, no meg a Discord is terjed, mint a kolera, de ha meg kell jelölni magyar vonatkozású Linuxszal kapcsolatos információkban gazdag weboldalt, nekem még mindig a HUP jut eszembe legelőször.

Köszönöm HUP, köszönöm színes/olykor trollos/olykor meg szórakoztató HUP közösség!

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Örülök, hogy hasznodra vagy szórakozásodra vált, válik!
Örülök a nyilvános köszönetnek is, mert ugyan privátban számtalan jött és jön a mai napig, nyilvánosan nem túl gyakori.

--
trey @ gépház

Azért írtam nyilvánosan, mert egyrészt nem tudom mennyire van/nincs időd ismeretlen arcoktól privát üzeneteket olvasgatni, másrészt meg úgy gondolom, hogy minimum ennyit megérdemelsz te is meg ez a közösség is. (ezt nem nyalizásból mondom) Rengeteg hasonló projekt volt már az elmúlt években , több kisebb hazai is jól indult, majd hamvába halt, átalakult. Magyar vonatkozású disztribúciók jöttek, láttak, hamvukba haltak. De a HUP az örök. Geleivel, a vissza-vissza térő gabuchinoval, poliverzum kísértetével, satöbbi satöbbi. Ez így kerek és szerintem veszítene az internetes társadalom, ha ez eltűnne...
Lehet, hogy sosem fogok megélni az informatikából, ezt nem tudhatom. De a HUP juttatott el sok olyan helyre, itt olvastam sok más olyan angol nyelvű forrásról először, ami azóta is a könyvjelzők közt van mindig. A HUP meg a legelső hat weboldal közt amit alapból megnyit a Firefox induláskor.


Archlabs

+1 - a szívemből szóltál..! :)

+1 én is sokat tanultam tőletek itt a HUP-on, köszönet a lehetőségért!
Ráadásul nekem közben vált a számítástechnika hobbiból hivatássá :)

+1 :)