DIGI in da house /part 2./

 ( p2pking | 2018. november 17., szombat - 17:32 )

5 v 6 ev utan digi lesz a hazban ujra.
Felbosszantott a flip, mivel 2 napig itthon fekudtem es termeszetesen pont ebben a 2 napban volt gond a halozatukkal. Amit elso korben letagadtak, majd mikor felhivtam oket, hogy majd azert nezzenek ra, de raer mar megkotottem a digit, akkor megmozdultak es fene meg is lett a hiba...

Volt mar digi bekotesem, akkor 60 nap volt a stajsz es az 58. napon jottek.
Most furcsan gyorsan reagaltak.
13.i napon megrendeltem
15.i napon hivtak, hogy
19.i napon jonnek kotni
es sajnos csak 100/100 amit tudnak adni.
Megnyuztam oket kicsit es elmeletileg azt mertek hazudni, hogy a sima net kotes 12k bekotesi dijat azt elengedik.
Ufsz nem ismeri a sajat afsz tartalmat, es folyamatosan a "belepesi" dijat emlegette, de korrigaltam, hogy ok, 500 huf, de a bekotesi dij ?
Nem "okos" csomagnal ezt bizony radverik, ha nem ugralsz...
Itt elhangzott, hogy nem fogjak kiszamlazni es ez 100, egyedi ajanlatot kaptam es ez lesz a szerzodesben is. Kikertem az azonositot a beszelgetesrol es jeleztem, hogy eltettem, ha megis kiszamlazzak, akkor jelentkezem es vagy a szerzodest nem fogom alirni, ha kuldenek/hoznak./Elvileg nem. ? /

Tobbi resz engem nem izgat, mivel fix ip nem kell egy $ vps tunnel es nemi reroute megold minden gondomat. Home motyok smtp n meg csak nullmailerrel kuldenek ott 2525 redir 25 a vps oldalon teljesen mukodokepes, fogadas nem erdekel azt gmail megoldja.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Legutobbi koltozesemkor azert lett Telekomos netem, mert amennyi ido alatt a Digi valaszolt a megkeresesemre, a T mar be is kototte.

Ez kb. itt is igy volt, de masert.
1, nem kellett husegido.
2, fele volt az osszeg es adtak melle a telefont tv t /igaz iptv/ /igaz barmilyen nem adsl telekomra feldugtam, bejelentkezett, mukodott. Orszag masik vegeben is./

Most azert cserelem le oket, mert a digi bekototte nekem a tv t , gratisz, igy csak netet kellett rendelni es igy mar ocsobb a digis. Meg ici picit tobb az upload.

BTW hetfon jott is a kotos ember. 1230 igeret, 1430 erkezes, beszalad, csodalkozik, nem kell epiteni, net ki sincs/volt kotve. Papirt alairni tobb ido volt mint a "bekotes".

Gyakorlatilag kolcson digi loginnal siman ment volna... ha engedi a multilogint amit nemtudok.

Ez van.

Nem engedi. Azért is probléma ha újra akarsz csatlakozni anélkül, hogy lecsatlakoztál volna (pl. megszakadt a kapcsolat). 1-2 percet várni kell mire újra beléphetsz PPPoE-n.