Vodafone, Telekom tud IPv6-ot mobilneten?

Fórumok

Vodafone, Telekom tud IPv6-ot mobilneten? Ha nem, akkor miért nem?

Hozzászólások

iPhone eseten a Telekom 4G halozatot hasznalva a test-ipv6.com mutat IPv6 cimet, noha ez a cim kivulrol nem pingelheto. Mivel igy hirtelen nincs keznel semmilyen app, ami meg tudna mondani a telefon interfaceinek IP cimet, igy nem tudom megallapitani, hogy ez a cim sajat cim-e, vagy nem. Az IPv6 only 42.be is betoltodik. A telefonon elinditott VLC app, amely megtudja osztani a telefon tarteruletet WebDAV protokollal sem erheto el a test-ipv6.com alltal jelzett cimen, tehat gyanitom, hogy teljesen tuzfalazott minden port.

---
Apple iMac 27"
áéíóöőúüű

Általában szokott lenni IPv6 (Telekom 4G, iPhone 7), de jelenleg nem megy nekem. Amikor van, akkor szépen megy és minden test passed.

Update: telefon újraindítás után van IPv6, működik (test oldalon ugyanaz az IPv6 cím, mint amiről a telefon tud -> Net Analyzer app. a barátod).
--
https://naszta.hu

Majdnem írtam, hogy nálam nem megy az IPv6, de rájöttem, hogy az APN a telón rosszul volt beállítva és csak IPv4 only volt.

Tehát jelentem, Telekom mobilnet, IPv6 pipa.

Szerk.: test-ipv6.com 10/10-et ad, pingre nincs válasz.

Vizsgára felkészülés végett keresek "kidobásra" szánt menedzselhető Cisco switch-eket és routereket, leginkább Pest és Bács-Kiskun megye területén.