Project Whatev. update - (GraphMindNode)

Az elmult ket het egeszen termekenyen telt. Migraltam a cuccost macOS-re, a perzisztenciat CoreData-ra, a grafot webview-ra, az interakciot adapterre. Es meg egy kellemes szinskalat is sikerult talalnom (magat az oldalt megint viszont nem, ami ravezet a kovetkezo pontra, miszerint):

Lassan jo lenne valahogy veglegesiteni az adatbazis modelt egy picit, hogy el tudjam kezdeni hasznalni is a programot. Nade ha elkezdem hasznalni, akkor barmilyen adatbazist erinto valtoztatas potencialis migracioval jar (nem tudom milyen megoldasok vannak erre CoreData-ban). Azt a terhet meg egyelore nem akarom meg a vallamra venni. Egyszer mondjuk muszaj leszek, hiszen lassan talan beta erette valik a cucc (bar meg sok dolog van hatra az MVP-ig).

Hozzászólások

Adatmigraciora amugy az jutott eszembe, hogy adatbazis modositas eseten egy uj modelt veszek fel, es program indulasakor a regi adatbazisbol atmozgatom az adatot az ujba, nyilvan megfelelo transzformacio utan, aztan ha az lefutott rendben, akkor a regit lehet torolni.

Most igy belegondolva annyira nem is tunik nagy szivasnak, lehet jovoheten megejtem.

ahh, ez meg mindig akad:(

---
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Eloben tenyleg jo!

Graf alapesetben:

http://visjs.org/examples/network/exampleApplications/lesMiserables.html

Stressz teszt:

http://visjs.org/examples/network/exampleApplications/worldCupPerforman…

Ez utobbira kell majd valami megoldast talalnom, hiszen "The edges in particular (~9200) are very computationally intensive to draw.", ez meg azert nem annyira sok kapcsolat.

Legrosszabb esetben lecserelem a library-t alatta https://d3js.org -ra, esetleg implementalok egy nativ megoldast.