Tobb USB-s wall plugot keresek - haloszobaba, szoval LED nelkulit

Sikerult ezt vennem:

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07564321P/ref=oh_aui_detailpage_o0…

Tokeletes lenne, ha nem vilagitana a kozepebol baromi erosen atlatszo muanyag retegeken es tobb USB porton at egy jo eros kek LED. (Kek LED ironikusan pont itt is tema volt: https://hup.hu/szavazasok/20180516/milyen_szinu_tapvisszajelzo_ledet_pr… ). Szigszalag nem megoldas, mert atmegy a portokon a feny a sotetben es meg ugy is tul eros.

Amit keresek:

-egyetlen Wall plug (lehetoleg UK) tobb USB-vel, nem egy darab USB port / Wall plug (a linkelt termeknel ne foglaljon sokkal tobb helyet a szobaban)
-minimum 3 USB kimenet egy eszkozon (nem kell a szabvany USB 5V 1A-nal tobbet tudnia, persze 2.4A-s iPad tolto elony)
-UK-ba szallitasra rendelheto (Amazonon fent let elony)
-Valamelyikotoknek van pont ez a fajta, es meg tudja erositeni, hogy nincs LED-je. Vagy ha van, nagyon gyengen jelez vissza es lehetoleg nem kek

Tud valaki ajanlani valamit?

Hozzászólások

Akkor vagy nem nézted át rendesen a termékleírást, és a véleményeket, vagy azóta frissítették :)
Az utolsó képen ott virít a kék fény a csatlakozók között, valamint a vélemények között is megemlítik:
https://www.amazon.co.uk/gp/customer-reviews/R2KDCKQFI2R4TC/ref=cm_cr_d…

A másik, hogy elég sok olyan értékelés van, akiknél pár nap/hét alatt megadta magát.

szerk: egyébként +1 az ikeás töltőre, oké, hogy nem univerzális, de nincs mozgó alkatrész benne.

Én ennek az EU-s változatát használom több mint fél éve. Van rajta egy zöld LED, de nem túl erős a fénye, így a leragasztás segíthet rajta. (Az AliExpress-en olcsóbb, bár ott nem találtam UK verziót.)

+1 a Koppla-ra, Big Clive szerint eleg jo, szetszedte a youtube csatornajan.

Egyebkent en egy 6A-es 6 portos toltot hasznalok Alirol, de azon van egy piros LED. Mondjuk nem durva a fenye. Plusz az nem fali, drotja van.
SUMPK 5V 6A 6-Ports USB Wall Charger EU/US Plug:
http://s.aliexpress.com/fUrqmENv
Talan van ilyen UK-bol is. Nekem elegge bejott, rendeltem egy masikat, ami fixen a taskamban lehet, plusz egy ismerosomnek megtetszett, es o is kert egyet.

Ha szetszeded, es kicsereled/kiszereled a LED-et, vagy beteszel egy nagyobb elotet ellenallast, akarmelyik tapnak tetszolegesen allithato a fenye.

--
Any A.I. smart enough to pass a Turing test is smart enough to know to fail it. -Ian McDonald

> Tud valaki ajanlani valamit?

egy kis szigeteloszalag?

---
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Ha akarod mutatok neked egy tucat eszközt, ami zümmög bőven 20 kHz alatt. LED lámpák, tápegységek, töltők, routerek, AP-k, gázszivárgás jelző, stb.. Nehezebb jót találni, mint belefutni a rosszba.

Gyári LG töltő például terhelés nélkül magas frekvencián sípol, majd miután kihúzom egyre mélyebb hangot adva elhallgat (kb 2-3 mp).

Háát, igaz benne vagyok a korban. Tán nem hallom. :(
A régebbi routerek szinte kivétel nélkül az MC3063 elavult tokot használják (belül), gyakran nyitott maggal. Ott esetleg előfordulhat ilyen. Bizonyára lehet találkozni sok gagyival is.

Ezek a kis méretű töltők már modern, primer oldali visszacsatolást használnak, ahol nem mehet 20kHz alá a frekvencia. Az alap 100-120kHz, az üresjárás 20kHz. Egy példa a 3.4 alatt. Pont egy hasonló áramkörrel találkoztam, ami nem fütyült, hanem néhany Hz-en rezgett. A LED meg ugyanebben az ütemben villogott. :) Ott egy kompenzáló kondenzátor volt rosszul beforrasztva.
Használok még egyfokozatú aktív PFC konstans áramú drivert (kínai BP3125). Azt írják: The maximum switching frequency should be set to less than 100KHz and the minimum switching frequency should be set to more than 20KHz. The maximum and minimum switching frequency is limited in BP3125 to ensure the stability of system. Zárlat vagy üresjárás esetén legfeljebb perceghet, de ezek egyike sem normál üzemmód.

Nem kétlem, hogy egy elöregedett, túlhajszolt táp, vagy egy ezer éves, néhány tranzisztorból álló kínai csoda akármit is csinálhat. (Tipikus ebay 12V/2A táp rossz hatásfokkal.) De inkább azt mondanám, hogy amelyik hangot ad, az vagy kontstrukciós hiba/trehány kivitel, vagy egy kicsit elromlott.

> Nemtom feltűnt-e, hogy ezek a cuccok nem bontható módon össze vannak ragasztva.

*Mindent* szet lehet szedni. En a laptoptoltoimet is szetszedtem (eddig az osszeset),
es az is ragasztott. Utana van egy-ket fekete kotegelo rajta keresztben, hat nagy ugy.

Foleg az ilyen falba szerelhetot szednem szet legeloszor. Ugy se latszik.

De nem vennek ilyet, mert altalaban nincs kapcsoloja, es nem tetszik az 5let, hogy 0-24 menjen a tolto a falban. Imho tuzveszelyes.

---
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Figyeld csak: ... akkor egyszerűen egy kombinált fogóval lekapod a panelról.
Egy szóval sem állítottam, hogy bármi nem szétszedhető.

A kötegelős meg kapcsolós tákolmány általában tűzveszélyesebb.
A 0-24 úgy van megtervezve, hogy gyakorlatilag 0 a fogyasztása. Azaz nincs meleg és nincs tűz.

Ezek a cuccok meg nem laptoptöltők, hanem trafóstól sim kártya méretű okos tápegységek.

En az AMD-tol villanyradiatort akartam venni, de nem gyartanak sajnos :( Illetve gyartanak, de kell hozza alaplap meg tapegyseg meg el kell inditani egy magas CPU igennyel rendelkezo programot, es nem a legjobb a fogyasztasa.

Pedig CPU es GPU gyartokent levizsgaztak futotest gyartasbol, tuti jok lennenek benne ha meg szandekosan azt is gyartananak.

Bár már megoldódott, de hátha jó lesz későbbre.
Nekem egy 2 portos Anker van ami nem világít. Sokféle létezik, úgy látom a több portosokon sincs LED.