KB4074588 avagy isten veled összes usb port Win10-en

 ( mgabor | 2018. február 26., hétfő - 22:27 )

Ha ez a frissítés felment windows 10 alá, akkor esélyed van rá hogy semmilyen usb nem működik. Eddig 2 gépen szívtam meg. Szupi. F.sz.m a kényszerfrissítős tudományba. Elnézést.

info

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

No keyboard detected, press F1 to continue!

:DD


tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

https://support.microsoft.com/en-us/help/4091240/usb-devices-may-stop-working-after-installing-the-february-13-2018-upd

Bootold meg háromszor, és ahányszor megbootolod, az háromszor legyen. Négyszer ne bootold meg tehát. A harmadik boot után, mely sorrendben a harmadik leszen, bemén az Windows 10 a recovery-be, mely által rátalálsz a boldogság felé vezető útra.
Ezen úton varázsszavakat leírva visszaállítod a rendszeredet a frissítés előtti állapotába, és leszen nagy öröm, meg bódottá, és lakmározának bárányt és lajhárt és málét, sós ringlit babbal és orángutánt és zsenge gyökereket és gyönge szekereket... :-)

Az a baj, hogy SSD-m van, és olyan gyorsan bebootol, hogy esélyem nincs megakasztani. Hála az égnek drága gyermekem rálépett a kijelzőre, így jelenleg csak linux only pc van itthon, átmenetileg ez a gond nem érint.

kétszer se bootold hacsak nem folytatod a te bootolásid hárommal

~~~~~~~~
deb http://deb.uucp.hu/ wheezy yazzy repack

:-D :-D

---------------------------------------------------------------
Ritkán szólok hozzá dolgokhoz. Így ne várj tőlem interakciót.

+1

:)
------------------------
{0} ok boto
boto ?

uff. tegnap egy orvosi rendeloben szaladtam hasonloba, kb. 25 beteg allt kint es varta a csodat.

ekozben barkit akinek koze van a PC-hez a szemukkel atszurtak. tompitas remenyeben & munka kozben hangosan beszelgettem az egyik szemelyzettel, hogy sajnos a W10 ilyen, es merget vehetnek ra hogy nem ez a legnagyobb es legutolso szivas. nekem ez volt a problemamegoldas elso szintje. modern onvedelem.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

Van ugyebár pár módja annak hogy ne a bleeding edge-en fussunk.

1. Current Branch for Business/Semi-Annual Channel
2. Defer Feature updates - max 365 napig
3. Defer Quality/Security updates - max 30 nap

Kritikus periódusra meg ott van a Pause is.

Amikor már túl sok lesz a munkát akadályozó frissítési "megoldásból", - (Adminok már túlóráznak miattuk rendesen, de ez egyenlőre a menedzsereknek még nem fáj,)

A főnökök elkezdik nézegetni az Apple desktop-okat. Ott már jelenleg is mindenki IOS-en van, - tehát nem állnak túl messze a döntéstől...

És ha valakinek pénze van rá és meglépi, utánna jönnek a többiek akiknek ezt újdonságképpen megmutatják és nem akarnak "lemaradni". Az adminok meg ezentúl a MAC hálózattal és a vele nem kompatibilis eszközökkel szívnak, túlóráznak majd. (A legjobb a csere számukra.. :( )

Nem az MS üzlete lesz a következő céges-desktop "fellendülés", már nincs sok idejük, hogy összeszedjék magukat. - Látom a jeleket körülöttem. - MS-nél mindezt nem veszik észre?

Nálam is előjött két gépen, mivel mostanában hálózattal küzdök, ezért hát nekiültem a hibaelhárításnak és azzal kezdtem, hogy alapállapotba tettem a hálózati beállításokat. Ha a hálózat nem is, de az USB-k az újraindulás után ismét működni kezdtek, (és stabilan meg is maradtak.)

Rögtön eszembe jutott az omniozus "Stan és Pan" sorozatból egy rész, amelyben a lakásfelújítást követően a villanykapcsoló a vízcsapot nyitotta, a gáz kinyitásával meg a világítást lehetett elérni. (v. valami hasonló laza "sztochasztikus" összefüggések..)
:)

Most néztem, nekem ez nem települ fel. 0x800f081f hiba :D

--
openSUSE 42.2 x86_64