online számlázó - tömeges számlakiállítás

 ( csucsu | 2018. január 25., csütörtök - 0:51 )

Sziasztok!

Használ valaki olyan online számlázót, amelyiknek egyszer felrögzítem a számlázandó tételeket vevőnként és havonta legenerálja a számlákat? Persze tudnia kellene néhány alapvető változót kezelni pl. a tétel mezőben "Répahámozás $$year.$$month havi díj".

köszönöm,

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

A periódikusat tudja, de nem használom ezt a funkciót, ezért neked kell megnézned, megfelel-e az igényeidnek:
https://app.szamlanyilvantarto.hu/

üdv: pomm

A 852-es kídlap telepötúsa sikeresen befejezádétt

Szerintem egy ügyesen összerakott Excel táblázatot havonta egyszer CSV-be mentesz, majd pedig: https://www.szamlazz.hu/egyedi-megoldasok/tomeges-szamlageneralas/ megoldás lehet.

Billingo tud ismétlődő számlákat. A változókról nem tudok sajnos.

Nálunk van szerződésnyilvántartó modul, amiben fel lehet vinni a számlázandó tételeket, intervallumot (havi, negyedéves, éves, stb.). Ezek alapján kezeli a teljesítéseket, ahova javasolja magától a teljesítési időszak szöveges feltüntetését (a $$year.$$month helyett). A szerződés teljesítésekből tételenként részletesen vagy ügyfelenként összesítve is tud számlát vagy szállítólevelet, esetleg díjbekérőt generálni belőle nyomtatáshoz, vagy akár közvetlenül emailben küldeni a vevőnek. Nyilvántartja, hogy melyik szerződés melyik időszakra lett már teljesítve, számlázva, illetve ha bankot/házipénztárt is a rendszer kezeli, akkor a pénzügyi rendezettség is tartozik hozzá, ami alapján automatikus egyenlegközlők, fizetési felszólítások is mehetnek e-mailben az ügyfélnek.

--
http://eVIR.hu
Elektronikus Vállalatirányítási Információs Rendszer