Meg lehet valahol rendelni HBO Go-t magában?

 ( naszta | 2017. október 6., péntek - 15:32 )

Én nem találtam sehol, csak TV előfizetés mellé lehetne kötni majd minden helyen. Arra viszont semmi szükségem. Amim van: Digi net és Telekom mobilok (nettel).

Ti tudtok olyan helyet, ahol ez megoldható? (Nem akarnám lopni/torrentezni a Terápia című sorozatot.) Köszönöm!

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

tudtommal nem, az az HBO Now lenne (itthon nincs)
(rejtett subs)
--
blogom

Ha van telekom mobilelofizetesed, akkor ezt pont neked talalta ki a Telekom.

---
Apple iMac 27"
áéíóöőúüű

+1, a start + hbo go csomag lényegében az egyébként is ingyenesen regisztrálható start csomag + hbo go.
Viszont már nem telenorosoknak 3190FT/HÓ, ami azért kicsit magas (régebben ez is 2500 volt). Telenorosként 2500 forint vagy hűséggel 2000/hó.
http://mytv.telenor.hu/info/

Viszont úgy látom, hogy hbo go-t lehet rendelni telekomos net vagy mobil mellé is 2500-ért:
"Nincs Telekom TV előfizetésed, de szívesen igénybe vennéd az HBO GO-t?
Rendeld meg az HBO GO opciót és élvezd az HBO GO színes kínálatát már Telekom otthoni-, mobilinternet vagy mobilinternetet is tartalmazó mobil díjcsomag mellé."
http://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/televizio/plusz-csatornak-filmek/hbo/go

(korábban láttam is a hbo go opciót a vezetékes telekom netem oldalán, de most valamiért eltűnt)

Illetve még egy dolog: a upc küldött nekem valami hbo go-s levelet nemrég, pedig nincs náluk TV előfizum, csak net. Túl sok konkrétumot nem tartalmazott, kérdezgetni meg nem akartam mert annyira nem érdekel, még az is lehet, hogy náluk is lehet TV nélkül előfizetni. Persze az is lehet, hogy mindenkit megszórtak ész nélkül :)

Nem.

"Mi szükséges ahhoz, hogy regisztrálni tudjak az HBO GO-n?
Az HBO GO-hoz való regisztrációhoz mindenek előtt egy szélessávú internet hozzáférés, valamint HBO Pak vagy MaxPak előfizetés szükséges a UPC-nél. HBO Pak vagy HBO MaxPak szolgáltatás megrendelésével Ön egy regisztrációs e-mail-t kap a postafiókjába, mely tartalmazza az aktiváló kódot, valamint egy linket mely a www.hbogo.hu oldalra tereli. Az HBO GO oldalán ügyfélszáma megadásával, illetve szolgáltatója (UPC) kiválasztásával tudja a regisztrációt elvégezni. Amennyiben Ön Meglévő HBO Pak vagy HBO MaxPak ügyfél a itt tudja az HBO GO szolgáltatás megrendelését elindítani. A megrendelést követően egy regisztrációs e-mailt kap, amely tartalmazza az aktiváló kódot, valamint egy linket mely a www.hbogo.hu oldalra tereli. Az HBO GO oldalán ügyfélszáma megadásával, illetve szolgáltatója (UPC)kiválasztásával tudja a regisztrációt elvégezni. Ezután könnyen ellenőrizhető a számítógéppel, iPhone-nal, egyéb eszközökkel való kompatibilitás."

(Forras)

Udv.

Nemrég jött egy újabb hbo go levél az upc-től, idézem: "Rendeld meg az HBO GO-t Fiber Power internetcsomagod mellé havi 1490 Ft áron határozatlan idejű szerződéssel."

Köszönöm!
--
https://naszta.hu

újabb fejlemény... már mindenféle egyéb szolgáltató nélkül közvetlenül a hbo-tól is lehet 1990-ért hbo go előfizetést kötni
http://hu.ign.com/hbo-go/30951/news/matol-kozvetlenul-televizios-elofizetes-nelkul-is-elerheto-a

Halleluja!

--
openSUSE - KDE user

Próbáltam a cikk szerint felrakni, de nem működik: a hbo -t kiválasztva (ahogy a cikk végén írja) csak egy rakat hiba kerül a logba.

Amúgy ez nem tűnik legálisnak - legalábbis én nem találtam sehol a felületet ahol a hbo reg adatokat meg lehetne adni.

Ha valakinek működik, írja le hogy hogyan tette működőképessé, ezer köszi.

Te hanyas verviójú streamhub-ot láttál a sajátodon? A képernyőképen 3.1.1 van, amit én láttam, ott 1.2, és csak homokórázik amikor a videó kiegészítőket kéne felrakni (azaz még addig se juok el, mint te) - holott más is a végére jutott a leírés alapján.

OK, egy reboot segített, de HBO nekem se megy. Hát kár :-)

=====
tl;dr
Egy-két mondatban leírnátok, hogy lehet ellopni egy bitcoin-t?

ha esetleg működne is ez amerikában... itt más szoftver és környezet van. Külön magyar/európai infrastruktúra és appok, weblap.

zannyát..., na ez kellett volna már nyáron...
te jó ég, ezek fogják kinyírni az rtl klubot haha...
k életbe de durva. Na csak járjon le hüsim, lesz itt nemulass...

--
GPLv3-as hozzászólás.

ezt könyvjelzőzöm

mondjuk még panaszkodnak páran, hogy például LG tévén vagy más okostévén lehet gond a bejelentkezéssel. Vagy nincs ott a közvetlen fiók alatt a tv kód, vagy bénáznak a felhasználók. Vagy az app valahogy nem kezeli a tévén a közvetlen fiókot. Szóval, még lehet kicsit rögösebb, mitn a szolgáltatós fiók.

Köszi a tippet azbest, erre vártam én is jó ideje :)

Náunk a nagyszülőknek van HBO, és mi is és a másik alcsalád is azt használja 1-1 készüléken, mindkét családnál LG TV-n.

--
ESET és Synology hivatalos viszonteladó

Jol latom amugy, hogy ez a UK-ben nem elerheto?

Laptopon meg egyéb mobil eszközön kiválóan működik, de például Chromecaston hetek óta nem megy és régi előfizetők szerint ez elég gyakran előfordult az indulás óta. Szóval akinek a fő fogyasztási eszköze a Cc lenne, csak óvatosan.

Most probaltam ki, eddig teljesen jo (elso generacios chromecast). De meg teszteljuk egy darabig :)

Meh. Elo adast nem enged chromecastra kuldeni, a jelek szerint szandekosan. Engem itt reszben elvesztettek mint potencialis elofizetot.

Mit adnak élőben, ami nincs meg a library-ben?

Jo kerdes. De ha nem engedik streamelni, nem is tudom megfejteni.. :)

A sima weblapon, a műsorfüzetből közvetlenül indíthatóak a filmek, amelyek megvannak a hbo go kínálatban (ide be se kell regelni, lépni, átdob a hbogo oldalra)
http://www.hbo.hu/schedule

Ebben a pillanatban a hbo1 2 3 és cinemax 1 2 aktuális filmje is indítható go-val.
Sőt, a hátralévő filmekből hajnalig csupán három van, az is a cinemaxokon, amelyeknél nincs ott a go-s indítás lehetősége.

Az élő adás minősége elég gyatra. A régebbi webes felület fel is kínálta, hogy élő helyett kezdhetem elejéről a libraryból is.
Valószínűleg egyszerűen csak nem olyan formátumban van, ami megbízhatóan lejátszható a chromecaston.

Tegnap éjszaka rendeltem meg, közvetlen a hbogo.hu -ról. Kb 1 percel az aktiválást követően már néztem :)


// Happy debugging, suckers
#define true (rand() > 10)

Én "Authentikációs hibát" kapok regisztrációnál. :/

lehet regisztráltál már korábban, más módon azzal a címmel?

Helló,

Milyen minősége van ennek, mondjuk egy 720p vagy 1080p-s torrentes videohoz képest? Feliratok vannak?

- Feliratok vannak, választható eredeti / magyar, legtöbbször a hangsáv ugyanígy.
- Teljesen vállalható minőségű a stream, csak kb fél perc kell neki, mire beállítja magát. Egy EZTV 720p szintet simán hoz a saját 720p-je.

Van itt jogász? :)

Elvileg az EU-ban már elfogadták, hogy fizetős online tartalomszolgáltatást az egész EU-ban elérhetővé kell tenni, mármint az állandó lakóhely a lényeg, nem az, hogy éppen melyik EU-s országban tartózkodom ideiglenes jelleggel:

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/HU/TXT/HTML/?uri=CELEX:32017R1128&from=hu

Ezzel szemben most próbáltam regisztrálni HBO Go-ra külföldről, és nem megy. Magyar IP cím kell hozzá. Állandó lakóhelyem magyar, de EU-s országban vagyok ideiglenesen.

Azt írta az ügyfélszolgálat, hogy a regisztrációt mindenképpen Magyarországról (vagyis magyar IP címmel) kell elvégezni, és utána elvileg ha már van fiókom, akkor az külföldről is elérhető.

De én nem ezt olvasom ki az EU-s rendelet szövegéből, hanem azt, hogy a regisztrációt is kéne engedni, hogyha magyar regisztrációs adatokat adok meg, vagy mégsem?

"Magyar IP cím kell hozzá."

Ha pragmatikusan közelíted meg ezt a témát, akkor VPN, regisztrál, örül.
Nekem a két médialejátszó magyar gatewayes VPN-en keresztül megy, problem solved.

Ha jogászkodni akarsz az is szép hobbi, sok sikert ;)

--

"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."

De ez gondolom pénzbe kerül? Egyébként telenoros vagyok, náluk van MyTV, amin megy a HBO Go, csak még nem próbáltam, külföldről lehet-e regisztrálni, de ott meg drágább a havidíj, mint közvetlenül a HBO Go-n.

Ekkora marhaságot, itt körülményeskednek, aztán sírnak, hogy Ncore-ról szedik le az emberek a tartalmat és nem fizetnek érte. Amikor meg fizetnének érte, nem hagyják. Taps.

nincs magyar ingyenes proxy?
én annó a motogp versenyeket néztem német proxyval a sport.de-n vagy min
--
ESET és Synology hivatalos viszonteladó

Minden pénzbe kerül. De itt pl. pár ezer euró a büntetés ha elkapnak torrentezésért, mindjárt megéri az a pár tíz euró évente egy anonymus VPN szolgáltatóra. Hogy van magyar gateway az csak egy kellemes mellékszál :)

--

"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."

A hotel wifi helyett a telenoros mobilnetről próbáld megnyitni a regisztrációs oldalt. Roaming során saját országbeli ip címet kapsz. Utána már megy más eu ip címről is, ha létrejött a fiókod.

Az EU nem azt támogatja, hogy boldog-boldogtalan másik országból beregisztrálhasson. Van olyan magyar streaming szolgáltató, aki az eu ip-ről engedéséhez bekéri a lakcímkártya képét, mert azzal igazolod, hogy van magyarországi lakcímed. Anélkül csak magyar ip-ről enged használni. Ehhez képet sokkal engedékenyebb az, hogy csak ip alapján korlátozza a regisztrációt.

Úgy tudom mostantól egységessé vált az e-kereskedelem az eu-ban, azonos feltételeket kell biztosítani bármely eu-s tagállamból érkező vásárlással kapcsolatban, nem lehet geoip-alapon külön árazást adni, stbstb..
Egyébként pedig otthoni routerbe vpn és külföldről is megvan az otthoni ip-cím.

--
"Nem akkor van baj amikor nincs baj, hanem amikor van!"
Népi bölcsesség

Ez nem csak december 1-tol lep eletbe?

---
Apple iMac 27"
áéíóöőúüű

még akár az is lehet...

--
"Nem akkor van baj amikor nincs baj, hanem amikor van!"
Népi bölcsesség

És milyen dobozban viszik ki a hbo go-t? :)

Szerzői joggal védett szolgáltatásra ez nem vonatkozik.

Mobilnethez pedig nem kell vpn és csak a regisztráció idejére kell használnia. Aztán már megy bármilyen eu ip címmel a szolgáltatás maga.

Ezt nem tudtam, nem igazán volt kibontva a teljes történet, pláne ilyen aspektusból is.
Ha csak regisztrációhoz kell, akkor easy peasy, de a tvgo pl. speciel full vpn-nel fog csak menni.

--
"Nem akkor van baj amikor nincs baj, hanem amikor van!"
Népi bölcsesség

tvgo is kellene menjen, legfeljebb hiányzik a beállítás
https://www.tvgo.hu/cikk/12634794_eu_tartalomhordozas

Hát pedig nem megy.
Tavaly még nem ment, idén meg nem voltam külföldön. Dicséretes, hogy végre (igaz, nem saját kútfőből) rájöttek, hogy faszság a korlátozás. A netflix se nagyon tiltakozik az ellen, ha vpn-en keresztül éred el az amerikai tartalmat, tudja, hogy saját érdeke.

--
"Nem akkor van baj amikor nincs baj, hanem amikor van!"
Népi bölcsesség

Szerintem az HBO jól értelmezi a rendeletet ebben az esetben.

Hát igen, ők is ezt mondják. Nem tudom, biztos igazuk van, de ez akkor is egy nagy marhaság. Az EU-nak ezt a szerzői jogi hülyeséget is szabályozni kéne egységesen. Nem tudom, miért jó a HBO-nak, hogy nem enged külföldről regisztrálni, gondolom valami szerzői jogi baromság miatt. Ebbe az EU-s rendeletbe bele kellett volna írni azt is, hogy külföldről is lehessen regisztrálni. Az Erasmust is az EU találta ki, ahol hónapokig távol lehet egy EU-s állampolgár az állandó lakhelyétől, ez csak egy példa, hogy miért kéne engedni a regisztrációt is. Félmunkát végeztek ezzel a rendelettel így sajnos.

„Mivel államonként változhatnak az adatvédelmi szabályok, az online szolgáltatók ellenőrizhetik, hogy ügyfelük nem állandó jelleggel költözött át egy másik országba Ehhez személyi okmányt, nyilvános adózási információt, IP címet vagy postacímet használhatnak - az adatvédelmi szabályok maradéktalan betartásával és a személyi adatok szigorú védelmével.”

Egyébként életvitelszerű kintlétet sem támogat az EU. A mobilnet roaming szolgáltatásoknál is van időkeret, ami felett már adatkereten belül is számlázhatnak forgalmi díjat. A tartalom roaming sem ad engedélyt arra, hogy életvitelszerűen kiköltözve használd a szolgáltatást.

Ha 3 hónapon túl kinn vagy, akkor pedig be kell jelentened a tartózkodási helyedet a helyi hivatalnál:
https://europa.eu/youreurope/citizens/residence/documents-formalities/registering-residence/index_hu.htm

Magyar ip cim kell hozza en vpn-t hasznalok, de van android-os es iOS-app is ahhoz nem kell Magyar ip de csak Magyar App Store-ban erhetok el.

Nekem Londonból (UK IP-vel) két hete még nem engedte a hónapok óta használt magyar regisztrációmat használni.

Igen. Tegnap rendeltem meg és az első hó ingyenes.

Dettó

kicsit beakadt a szalag, mr robot?

már írtam Trey-nek... Bocsi