szóval mégsem olyan nagy az arcom :S amit hallottam okosítás címén, az nekem eddig ismeretlen művészet. holtig tanulunk.
- kovi blogja
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
- 1485 megtekintés
Hozzászólások
Esetleg valamivel több részletet a technikáról és a cefréről?
Láttam már ilyen konyhában megfőzhető technikát, de az úgy kezdődött, hogy vegyél 70%-os alkoholt a patikában.
--
"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
nem, ez nem olyan - először kipróbálom magam is, aztán leírom. egy hónapon belül megtörténik a dolog.
--
Vortex Rikers NC114-85EKLS
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
10 perc van még hátra abból az egy hónapból...
tűkön ülve várom a leírást. :)
--------------------------------
...úgyis jönnek...
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
:)
+1
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
még várj akkor kicsit, tényleg sry.
apósomtól kell koldulnom próbának 60 liter cefrét. a körtét két hete szecskáztuk le és ebben az időben nem két hét amire tiszta lesz.
--
Vortex Rikers NC114-85EKLS
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Menni fog. :)
Te teszel szívességet nekünk (tesztelés, tudás megosztása), úgyhogy semmi nyomásgyakorlás.
--------------------------------
...úgyis jönnek...
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
En neha apamnak segitek be, csakolyan apafia mokakent.
De a minden gyumolcsot kierzek nagyon ritka ...
Szoval jol jonne nemi info, hamar elszortad a morzsakat!
szepnap
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
A pálinka-gyümölcsösséggel az a bajom, hogy literenként egy kisebb csepp ízfokozó-aromával mellékhatások nélkül megoldható. És a tartós, "lenyűgöző" hatáshoz utánna már csak tartani kell a pofánkat...
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Halászlékockából is lehet halászlevet főzni :)
Persze nem hiszem, hogy kiérezném az ízfokozót, de hadd legyek egy kicsit sznob, és hadd mondjam azt, hogy azért az úgy nem az igazi :)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Unokatesóm csokipálinkát is szokott csinálni (olcsón tud csokit szerezni). Nem kóstoltam még, de majd egyszer eljön annak is az ideje :)
Nem vagyok nagy pálinkaművész, de a főzésen és az alkoholtartalmon is sok múlik (a tavalyi és az idei szilva íze között valóban érződik az az 1% különbség).
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Apósom elsőosztályú pálinkát szokott főzni, mivel utánajárt a témának, meg ügyes kezű mesterember (plusz nyugdíjas, ergo volt rá ideje is) saját maga gyártott lefőző/pároló cuccot sárgarézből (vagy vörösből, nem ugrik be). Ha érdekel elkérem a technikát és közkinccsé teszem.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Nem kívánok magamnak főzni, inkább kifőzetem. A főzéshez egyáltalán nem értek, annyit meg nem ér, hogy a nyáron összeszedett és "gondozott" cefrét elcsesszem. Attól azért érdekel a dolog, de megvalósítani biztos nem fogom :)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
maximálisan megértem az álláspontod, viszont ezt ki fogom próbálni.
--
Vortex Rikers NC114-85EKLS
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Ha részletesen beszámolsz a menetről és az eredményről, néhány liter cefrét beáldozhatok jövőre :)
Bár továbbra is úgy gondolom, a pálinkafőzés is tudomány, és nem hiszem, hogy hirtelen egy főzés után jobbat főznék, mint a "mesterek".
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni