Visual Studio 2015 community?

Fórumok

Azon gondolkodok, hogy otthagyom az MSDN-t. Az volna a kérdés, hogy aki használja a VS community editiont, mennyire elégedett? Ez a rendes VS-re épül, csak ki van benne kapcsolva sok dolog, vagy egy teljesen külön világ? Azt tudom, hogy a VS Code külön világ, na az nekem tuti nem kell.

Egyelőre a letöltő oldalig jutottam, és az már feltűnt, hogy az ISO neve nem követi az MSDN-es elnevezési konvenciókat, de ez nem valami sok :).

Megnéztem a mátrixot, első blikkre jónak tűnik. Enterprise feature nem kell, IntelliTrace és egyéb nyalánkságok nélkül megvagyok, elég nekem a sima debugger. Code coverage hiánya nem esik annyira jól, van erre parancssoros vagy 3rd party megoldás (amennyiben a beépített unit testinget használom)?

Egy dolog tűnt még fel, hogy "Version Control using Git-based Repositories" állítólag nincs benne. Ez azért eléggé zavarna. Olvastam neten cikket, állítólag tud gittel beszélgetni, lehet, hogy ez a sor csak TFS-git kombót nem tudja, de amúgy saját mezei git repókat tud kezelni, ahogy eddig?

Hozzászólások