SW7

itt a hivatalos trailer: https://youtu.be/sGbxmsDFVnE

szóval tévedés volt a Disney körüli poénkodás. kevés jobb dolog történhetett volna ezzel a sorozattal, mint történt 2012-ben: jó lesz ez végre. a Birodalom visszavág óta süllyedő (99 óta mélyrepülő) színvonal úgy tűnik visszafelé fog ívelni.

Hozzászólások

Már nem is tudom, hogy hol olvastam, de van egy olyan eszmefuttatás SW témában, hogy a széria legnagyobb ellensége maga Lucas volt. A cikkíró azzal érvelt, hogy míg az eredeti szériánál kvázi kezdő filmes volt, limitál büdzsével és kreatív csapattal kellett megoldania, azt, hogy működjön az egész. Ezzel szemben a prequel sorozatnál már mint mindenható "filmmogul" tevékenykedett és senki nem mert neki szólni, hogy George, ez nem annyira ok.
Mint rendező szerintem is elég vegyes az amit letett az asztalra, de mint üzletember el kell ismerni, hogy nagyon is jó érzékkel hozta tető alá a Disney dealt. JJ-ben pedig lehet bízni, hogy a Trek után itt is sikerül neki a kvázi lehetetlen és olyasmit hoz össze ami mindenkinek bejön. Én csak azt remélem, hogy egy jól összeszedett sztorit kapunk aminek van rendes eleje, közepe és vége és a film nagy része nem a (marvel-es) franchise és univerzumépítgetésre megy el.

Pont ez jutott eszembe. Nem volt nehéz "újat" mutatni azzal, hogy visszamentünk az elejére. Mondjuk az utolsó sorozat az Enterprise volt, ami szintén visszatért az elejére a történetnek, ami hagy némi kivetnivalót maga után.
-------------------------
Dropbox refer - mert kell a hely: https://db.tt/V3RtXWLl
neut @ présház

A látvány nem minden. A történetrōl meg semmi nem derült ki.

így van - de nincsenek ewok-macik, nincsen Jar Jar, és valami kiérzik belőle az első részből. ennyiből nehéz megítélni, nem de látok és nem várok gagyizást sem.

mondjuk ezt a néger főszereplőt nem vágom elsőre, de remélem majd letisztul. mármint nem a tag.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

J. J. Abrams
Star Trek: Star Wars :)

Csak találgatok: Lehet, hogy a néger srác egy hibás klón aki rájön, hogy ő egy Jedi, majd menekülés közben lelövik a TIE Fighterét és lezuhan azon a bolygón ami csak majdnem úgy néz ki mint a Tatooin, és hogy-hogy nem pont találkozik a többi szereplővel. Han nem hisz neki, de a lány ráveszi és így egy csapatban elmennek, hogy megleckéztessék a furcsa vörös kardost... Más tipp? :)

hat ez eddig egy latvanyos akcio film: lonek, robbannak a dolgok, stb. :/

--
A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Pedig annó mikor jöttek az "új" részek a Debreceni aranybikában néztem. Nagyon sokan voltak a földszintet is megnyitották, pedig addig sose láttam ott senkit, azóta se.

Fedora 22, Thinkpad x220

mi bepréselődtünk a pláza valamelyik termébe (úgy rémlik több teremben is ment egyszerre, talán fél órás átfedéssel). sajnos egészen nagyot csalódtam - nekem egyik új rész sem jön be igazán. sőt, az "új első" részt összesen csak kétszer láttam, másodjára is csak felületesen.

--
Vortex Rikers NC114-85EKLS

Nekem vegyes érzelmeim vannak ezzel kapcsolatban. Eddig annyi biztos, hogy más lesz. Az SW mindig is epikus volt. Ez inkább a realisztikus irányba viszi el a történetet. Nem tudom ez milyen összképet ad, ennyi alapján ez elég nehéz.

Engem nem győzött meg hogy rohanjak megnézni.

--
A főnököm mindig megtartja amit ígér, ha pénzt ígér azt is!