a new level of archery

Hozzászólások

egy zombi apokalipszis esetén jól jön egy ilyen ember:)

// Happy debugging, suckers
#define true (rand() > 10)

már láttam ezt tegnap valahol: ismét egy olyan tevékenység/cél, ami az égvilágon semmire sem jó, nem viszi előre a világot, etc. ennyi erővel azt is lehetne, hogy én mindenkinél messzebbre tudom hajítani a sopszkasalátát. Önmagad szórakoztatásán kívül semmi nyereséget nem hoz senkinek, erről filmet csinálni, stb.

Azt hiszem, ha mindig csak olyat csinalnank, ami jo valamire, es elore viszi a vilagot, az osszes szocialis halo kihalna, es maganyos szomoru emberek jarnanak az utakon.

Szerintem jo az, ha valaminek nincs celja. Az a legtobb esetben vicces.
--
Ki oda vágyik, hol száll a galamb, elszalasztja a kincset itt alant:


()=() 
('Y') Blog | @hron84
C . C Üzemeltető macik
()_()

Nem. Ugyanis idonkent muszaj olyat is csinalni, ami kizarolag nekunk jo, ami csak nekunk jo erzes, kulonben egyszeruen kiuresedunk. Nem mindenkinek szerez kizarolag az oromot, ha elobbre tudja vinni a vilagot valamivel. Pontosabban nem mindenki szamara annak a legmagasabb a fun-factora. En peldaul nagyon szeretek Minecraftot jatszani, ami egy ici-picivel se viszi elore a vilagot, senkinek nem lesz jobb tole, kizarolag nekem. Ugyanakkor en emellett szoktam olyat is csinalni, ami elore viszi a vilagot.
--
Ki oda vágyik, hol száll a galamb, elszalasztja a kincset itt alant:


()=() 
('Y') Blog | @hron84
C . C Üzemeltető macik
()_()

Jó néhány weapon proficiency slot-ot ráköltött erre a skill-re az illető...

"Jegyezze fel a vádhoz - utasította Metcalf őrnagy a tizedest, aki tudott gyorsírni. - Tiszteletlenül beszélt a feljebbvalójával, amikor nem pofázott közbe."

Most ezt a videót nem néztem végig. Viszont már pár évvel ezelőtt jelentkezett az ipse hogy ő ilyet is tud. És az egyik ilyen poén az volt a videóban hogy gyorsabban tud lőni mint legolas a gyűrűk urába. :D Volt összehasonlító videó.

Évekkel ezelőtt íjászkodtam egy ideig. Sokat olvastam is róla. Ez a technika lehet, hogy a nyugat-európai kultúrkörben kikopott, elfelejtődött, de keletre nem. Kínai és japán íjászok máig ismerik ezt a technikát. Akkoriban hüvelykujjra húzható rézgyűrűt is vettem, ami sokat segít ebben a fajta húroldásban.
Mindazonáltal döbbenetes és elismerésre méltó amit ez az ember mutat, minden létező kalapom megemelem előtte. De a technikát nem ő fedezte fel újra.

Ave, Saabi.