Firefox http-equiv refresh nem megy

 ( igiboy | 2014. augusztus 30., szombat - 22:00 )

Lenne egy információs tv, amit egy számítógép hajt meg. Így jelenik meg rajta az aktuális információ. A rendszer tervezés, fejlesztés alatt van jelenleg.
Próbáltam a legkevesebb erőforrásból megoldani a működését.
A megjelenítendő információ html+php+mysql-ből elérhető. Tehát firefox-ban van a weblap megjelenítve.
Jelenleg a rendszer VirtualBox-ban fut. CentOS 6.5 i386, 512MB RAM-al, Xfce4 ablakkezelő, Firefox 24.7.0. A frissítést egy másik lap oldja meg ami kikapcsolja a scrollbar-okat, ezzel a sorral megy a frissítés: meta http-equiv="refresh" content="60"

Jelenleg a probléma, hogy egy jó ideig frissít is szépen. Majd egyszer csak megáll a frissítés, sőtt az animált gif-ek is megállnak. A grafikus felülethez a VirtualBox ablakában nem nyúlok, ahogy az a TV-s verziónál történne. Ha akár csak egy space-t nyomok a gif-ek mozognak tovább és frissül a lap. A host rendszerről elérve a lapot természetesen minden jónak tűnik, de itt mozog is az egér, nyomkodom a gombokat.

Valahol a firefoxban szeretnék javítani a dolgon, hogy ne álljon meg a frissítés.
Merre keressem a megoldást?

Cron-ba tenni billentyűlenyomás-t nem szeretnék, hisz az bármikor szivathatna is, amikor épp rendesen írni kellene ott valamit. Egérmozgás biztos nem jó ötlet, mivel 5mp tétlenség után eltüntetem a mutatót.