Socket C32 vízhűtéssel

Fórumok

A most megjelent kompakt vízhűtéseken felbuzdulva arra gondoltam, hogy belépő szerver fronton mennyire lehetne megoldani a vízhűtést. A mindenféle vonatkozó oldalakon keresgéltem, de érdemi C32-es megoldást nem találtam, illetve teljesen egyedileg vízhűtésnél volt opció. Mivel úgyis kerül általában egy izmosabb hátsó venti a szerverbe (és előre is 1-2 jó légszállítású), ezért kvázi jegelni lehetne a procit ha egy vízhűtés radiátor is kerül a gépbe.

Ezzel egyrészt helytakarékossá válna a procihűtés és egy venti is megspórolható, illetve ahol igény a halk szerver ott további bónusz érhető el. Alapvetően kísérleti lenne a dolog most, nem szándékozom éles üzembe tenni sehol, ha esetleg van megoldás.

Ami a legközelebb van a tervemhez, de csak AM3+ és G34 (hosszabb mint a C32) vonalon megy: http://www.asetek.com/desktop/cpu-coolers/545lc.html

Nyilván az első sem én voltam, akinek ez kipattant a fejéből: http://www.asetek.com/datacenter/internal-loop-liquid-cooling.html

Szóval a kérdés, hogy találkozott-e valaki 92 vagy 120mm-es helyre szerelhető radiátorral és kellően kompakt megoldással? Esetemben a 92mm-es radiátor lenne a jó, de az is eredmény lenne, ha lenne bármilyen normálisan elérhető szolúció.

Szerk: Asetek-éknek írtam néhány hete, de nem méltattak válaszra. Pedig a G34-es foglalat támogatásból kiindulva nem hiszem, hogy eszeveszett erőfeszítés lenne a C32-t támogatni.