Enciklopédia, hírolvasás

 ( boobaa | 2004. május 5., szerda - 20:11 )

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Hi! (Főleg Trey.)

Küldtem üzit, de ezek szerint az nem egy bejáratott útvonal. Tehát most ide írok.

1. Enciklopédia. Az ls -1 listájában. Mi is ez? Vagy méginkább: minek kéne lennie? Merthogy ez a modul nem aktív. Akkor meg minek oda? 8O

2. Hírolvasáskor csak szál típusban jelenik meg a sok-sok hasznos hozzászólás. Hogyan lehetne ezt (legalább a bejelentkezett usernek) beállítani úgy, hogy pl. beágyazott legyen? Unalmas minden alkalommal kinyitogatni, hogy minden látszódjék. :cry:

Hozzátenném, hogy ez utóbbihoz már vagy hatszor átnéztem a FAQ-t is; tulajdonképpen csak azt nem találom, hogy hol "lehet testre szabni a hozzászólások kinézetét", mint egyéb helyeken.

Köszi a reakciót!

[quote:619c8ec03f="boobaa"]
2. Hírolvasáskor csak szál típusban jelenik meg a sok-sok hasznos hozzászólás. [/quote:619c8ec03f]
xaraya rulez... :D

Xarayát láttam már én is, tetszik is meg minden, még használnám is, ha kicsit egyszerűbb lenne (=kész lenne) a magyarítás, stb. Csak az a kérdés, hogy hol az a xaraya, amivel a HUP.HU-t tudom olvasni? Mert nekem ez a lényeg, nem akármilyen egyéb oldalnál a beállítások.

Amúgy meg némi h4x0rkodás, és megvan (ha egyszer a vezérhangya beindul - ha máshol működik, lehet, hogy itt is alapon): [url=http://www.hup.hu/modules.php?name=Your_Account&op=editcomm]ez[/url] a dolog lényege, csak nem vezet rá link (vagy ha igen, akkor azt nem találtam meg hat nekifutásra sem). Úgyhogy már be is állítottam - bár nem tudom, hogy ez mennyire felel meg a [url=http://www.hup.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=3377&mode=nested]FAQ-ban[/url] leírtaknak...

[quote:b21fbc39c2="boobaa"]Xarayát láttam már én is, tetszik is meg minden, még használnám is, ha kicsit egyszerűbb lenne (=kész lenne) a magyarítás, stb. Csak az a kérdés, hogy hol az a xaraya, amivel a HUP.HU-t tudom olvasni? Mert nekem ez a lényeg, nem akármilyen egyéb oldalnál a beállítások.

Amúgy meg némi h4x0rkodás, és megvan (ha egyszer a vezérhangya beindul - ha máshol működik, lehet, hogy itt is alapon): [url=http://www.hup.hu/modules.php?name=Your_Account&op=editcomm]ez[/url] a dolog lényege, csak nem vezet rá link (vagy ha igen, akkor azt nem találtam meg hat nekifutásra sem). Úgyhogy már be is állítottam - bár nem tudom, hogy ez mennyire felel meg a [url=http://www.hup.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=3377&mode=nested]FAQ-ban[/url] leírtaknak...[/quote:b21fbc39c2]

Kedves boobaa, a FAQ kb. ket eve irodott, azota az oldal jelentos atalakitasokon ment keresztul. Mivel a HUP celja a Unix temaju cikkek kozlese, es nem a retek PHP-Nuke foltozgatasa, ezert elkepzelheto, hogy valami nem ugy mukodik, ahogy szeretned. Ket megoldas van arra, hogy minden ohajod teljesuljon:

1.) bugreport a PHP-Nuke keszitoinek
2.) kuldesz patchet nekem, amibel leirod, hogy hogyan tudtad beallitani, es felhivod a figyelmem arra, hogy javitsam ki. a hup a maga 6000+ cikkevel 18000+ hozzaszolasaval, a Wikivel, a debian.hu-val, a forummal eleg munkat adnak nekem, hogy ne unatkozzam.

szoval, a megoldast ird ide, aztan kijavitom.

van meg egy masik megoldas is: megfizeted, hogy megfoltozom a PHP-Nuke-t izlesed szerint.

udv.

Kedves trey!

imho boobaa kérésének egyik felét (nem tudom, hogy mennyi idő, de ha ismered a portált, gondolom nem sok), hogy az "ls -1"-ből tűnjön el az encikklopédia bejegyzés... olyan sok idő?
gondolom van egy php, ahonnan néhány sort ki kéne kommentelni, vagy valami ilyesmi
ha valamikor lesz egy kis időd, neked nem hiszem, hogy nagy munka lenne :D

[quote:e8c8ab2bd2="vmiklos"]Kedves trey!

imho boobaa kérésének egyik felét (nem tudom, hogy mennyi idő, de ha ismered a portált, gondolom nem sok), hogy az "ls -1"-ből tűnjön el az encikklopédia bejegyzés... olyan sok idő?
gondolom van egy php, ahonnan néhány sort ki kéne kommentelni, vagy valami ilyesmi
ha valamikor lesz egy kis időd, neked nem hiszem, hogy nagy munka lenne :D[/quote:e8c8ab2bd2]

nem kell kikommentezni semmit, nem a kozepkorban vagyunk. orulok, hogy ez a legnagyobb problematok.

[quote:b06b3ca96b="trey"]
nem kell kikommentezni semmit, nem a kozepkorban vagyunk. orulok, hogy ez a legnagyobb problematok.[/quote:b06b3ca96b]
:D

Elnézésedet kell kérnem, Trey, lehet, hogy késő van már, és kicsit keményebben fogalmaztam, mint kellene. Minden elismerésem a tiéd azért a munkáért, amit végzel, mind a hup.hu, mind egyebek tekintetében.

Mindazonáltal csupán egy apró észrevételnek szántam az enciklopédia-dolgot (mint látom, megcsináltad - köszönöm/köszönjük); a másikra pedig (azt hiszem) megoldást is adtam a linkkel. Csupán annyira volna szükség, hogy ez a link valamilyen módon elérhető legyen az ablakokhoz szokott kettyintgetők számára is; talán a fejlécben is mindig látható "Jelentkezz be" oldalon (amit lehetne akár "Saját beállítások"-nak, vagy "User home"-nak is hívni) kellene egy újabb ikon ezekre a beállításokra. Ha gondolod, talán össze tudok ütni egy ikont erre a célra, de a motorba belenyúlni csak te tudsz - és ez így is van rendjén.

Ezzel a hup.hu még szebb/jobb/csillogóbb/használhatóbb lehetne.

Mára már lekapcsolom magam, és bocs, ha valakit megbántottam.