Erdekes DIGI hozzaallas

Az am a nem semmi amit ma leadtak nekem a digi ufszsok.

Voltam olyan botor, hogy megprobaltam bejelenteni, hogy bizonyos adok esetenkent nezhetetlenek a digtalis adasukon. (C59 778MHz)

Ami nagyon ut az a valasz(ok):

1, Nincs settopbox ezert nem vesznek fel hibajegyet
2, Majd akkor reklamaljak, ha nem lesz ANALOG adas mert en arra fizetek nekik. Az hogy van digitalis is, az "ingyenes extra" es oruljek, hogy nezhetem...

Arra a kerdesemre, hogy hol van az leirva a szerzodesben, aszf es hasonloban(sehol), hogy csak stb vel van jogom hibabejelenteni nem hajlandoak valaszolni.

De az mar milyen, hogy ANALOG az elsodleges es a DIGItalis, meg csak "ingyenes extra"...

Hozzászólások

Hm. Pont ugyanez a baj nálunk is. Akkor ne is strapáljam magam? Érdekes. Eddig egyébként gyönyörűen ment, kb egy hete tűnt fel, hogy (legalább) 3 csatorna nem elérhető digitálison. A TV sajátossága (vagy az én bénázásom) okán viszont marha macerás a megfelelő analóg adásokat a nekem szükséges csatornákra átköltöztetni.

hasonló cipőben jártam (ua "hibajelenség"), de a TV menüjében kértem egy csatornafrissítést, ami által 99 adó helyett ~105 fogadott, emellett az eltűntek is megvannak immár (nincs "az adás nem érhető el" üzenet). mondjuk így sem lett túl nagy az örömbódottyá, mert újra kellett rendezni a csatornalistát one-by-one (Panasonic Viera).

egyébként nekem sincsenek jó tapasztalataim a DIGI ügyfélszolgálattal. ellenben nekünk legalább nyájasan írták körbe, hogy le vagyunk szarva :)

--
Vége a dalnak, háború lesz...

Ezen felbátorodva, és is nekiszaladtam a frissítésnek. Eredménye: első keresésnél jött az eddigi 91 digitális csatorna. Másodiknál 86. Most fut a harmadik, most 94 digi csatornát talált. És miért is futtattam újra? Mert eddig nem voltak közszolgálati (m1/m2/duna1/duna2), aztán az újrahangolás után eltűntek a kertv-k (rtl és tv2). És ha már meg van hirdetve az oldalukon, akkor látszódjon. (Az milyen vicces, hogy a Digi közszolgálati csomagja Bp-en tartalmaz 12 csatornát, de ebből az M1/M2/Duna/DunaWorld 2x szerepel - normál és HD adásként -, a maradékot pedig kitölti a 3 rádió, és a PaxTV. Anyám borogass!) No mindegy, a lényeg, hogy most megint meglett. Számomra amúgy meglepő volt, hogy most a 3 rádiócsatorna is 2x szerepel, mert van egy ....MPEG4 verziója is mind a háromnak - legutoljára a rádiók csak egyszer szerepeltek a listában.

Ezek után természetesen lemondtad a "szolgáltatást"...

"De az mar milyen, hogy ANALOG az elsodleges es a DIGItalis, meg csak "ingyenes extra"..."

Reklamálj tovább, kicsit határozottabban, esetleg a fogyasztóvédelmet is megemlítve :)

A honlapjukon a kábeltv szekcióban van egy digitális szolgáltatás menüpont, aminek az első mondta:

"Kábeltelevíziós szolgáltatásunkat igénybevevő ügyfeleink* számára 2009. október 15-től lehetőséget biztosítunk az eddig megszokott analóg adások mellett, a digitális adások vételére is."

Igaz, utána van valami hablaty a set-top-boxok bérléséről, de azt sehol sem írják, hogy a szolgáltatást csak az ő eszközeik bérlésével lehet igénybe venni.

De el kell olvasni azt is, hogy a szerződésben mi van, mert ha tényleg "analóg kábeltv"-re fizettél elő, akkor lehet jogosan pattintanak le.

(Egyébként anno tényleg úgy indult a DVB-C szolgáltatásuk, hogy sehol nem reklámozták -még a honlapjukon sem volt kint-, egyszerűen egy plusz extra volt, akinek volt hozzá vevője, az tudta fogni annak ellenére, hogy analóg kábeltv szolgáltatásra fizetett elő.)