copyright se´rtes =(?) terrorizmus

Fórumok

copyright se´rtes =(?) terrorizmus

Hozzászólások

23:01 A piracy a terrorizmus melegágya? by yurz
Az amerikai Igazságügyi Minisztérium úgy véli, hogy a copyright-sértések amellett, hogy a szervezett bűnözést teszik gazdaggá, a terrorizmust segítik.

Egy kongresszusi meghallgatáson Jack Valenti (MPAA) és Richard LaMagna, a Microsoft antipiracy divíziójának vezetője arra hívták fel a figyelmet, hogy Oroszországban, Malájziában és egyes más országokban, ahol gyenge a copyright-szabályozás, nagyüzemi szintű piracy folyik. "Nagy és erőszakos, magas szervezettségű bűnözői csoportok gazdagodnak meg az Amerikában copyright-tal védett termékekből", mondja Valenti.
John Malcolm, a Justice Department számítógépes bűncselekményekkel foglalkozó tisztviselője pedig ehhez azt tette hozzá, hogy a piracy egyben a terrorizmus támogatását is jelenti, mert a szerrvezett bűnözők ilyen vagy olyan formában, de abban is részt szoktak venni. "A Justice Department minden része minden erejével arra fog törekedni, hogy biztos lehessen benne, hogy az intellektuális jogok elleni kalózkodás nem nem fogja lehetővé tenni a terrorizmus pénzelését vagy /más formában történő/ támogatását."
Vagyis egyes amerikai jogászok számára egyértelműnek látszik, hogy adott esetben indokolt lehet nem kevésbé szigorúan fellépni az illegális másolatkészítők, mit a terroristák támogatói ellen, és ebből nem nehéz azt a következetést levonni, hogy az USA a jövőben az eddiginél is határozottabban próbálja majd meggátolni a pircay-t.
More:ZDNet

a forras lemaradt:
http://www.hu.bigbrotherawards.org/

handler

azt azert megneznem, hogy az amerikai igazsagugyi hivatal hogyan tartatja be a szerzoi jogokat monjuk oroszorszag legsotetebb bugyraiban...

Tok mindegy, hogy ki hol mit csinal, az a lenyeg, hogy uj ellenseg kell a kommunistak helyett, igy mindenkit leterroristaznak, aki nem tetszik nekik