HUP avagy Vatera 2?

Titeket mennyire zavar, hogy van, aki csak a cuccait árulgatni jár ide, de azt napi több UP-pal és több fórumtémában egyszerre teszi, néha idegesítő témacímekkel? Puffogjak ezen magamban, vagy egyszerűbb elfogadni? :-)

Hozzászólások

Részemről inkább mint a politikai topicok...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- - -> Kérjük a humoros aláírást itt elhelyezni. <- - -

az adás-vétel topikok most látszanak, ha ki van kapcsolva a flame/off a fórum blokkoknál? ha igen, annyi, hogy közéveszed. de az állandó up-olást én is gáznak tartom, nem azért, mert zavar a fórum blokkban, hanem elvből. ez prohardver-ről átvett szokás AFAIK, ott a hardveraprós részlegben ennek igazi hagyománya van, de szerintem kicsit se normális, amikor egy topikban semmi nincs, csak 50 "up". van, hogy naponta többször is. az ilyeneket én borzasztó türelmetlen/figyelemhiányos embereknek tartom. mondjuk be lehetne venni a szabályzatba, hogy heti 1-nél több up ugyanarra a topikra tilos. aki nem érti meg, azt ban.

----------------------------------------
NeoCalc - Earnings Calculator for NeoBux

off és kicsit eltúlozva: majd ha egy APEH \ NAV vizsgálatban megkeresnek téged, hogy xy általad ismert adatait add már ki, mert 15 újonnan ám ÁFA mentesen és üzletszerűen értékesített noti eladása egy vizsgálat része, és mondjuk buknak vele a források is akkor majd nem csak mondod. szóval az ötleted célszerűnek tűnik.

--
Vége a dalnak, háború lesz...

Már van erre megoldás, nem?

[ ] Fórum center blokk
[x] Fórum center blokk - szakmai

Ez utóbbi bekattintásával elvileg nem látszanak az adás-vétel/csere topicok, nemde?
-------------------------------------------------------------------------------
Az életben csak egy dolog a szép, de az épp nem jut eszembe.

Slackware Linux 13.37 | 2.6.39.3-janos

Pontosan. Amióta megjelent, nálam be van kapcsolva. Kicsit sajnálom mondjuk a fun hiányát, meg néha az offtopicét, de az hogy nem három szakmai fórum látszik az összes megveszem/eladom és állásfeladás között, az bizony bőven kárpótol ezért.

Tényleg, trey, lehet tudni, hogy hányan használják ezt a funkciót?

Illetve egy kérés: a „friss hozzászólások” dobozt meg lehetne cserélni a bloggal (vagy akár ki is lehetne kapcsolni)?
Szerk.: ez gyors volt, köszönöm szépen :)

--
The Elder Scrolls V: Skyrim

ha mondjuk egy illető egy hirdetésbe tenné minden egy témába vágó cuccát és nem hétbe már jó lenne, illetve szerző által napi 1 max 2 főoldalra hívási lehetőséggel nekem pont megfelelne. de egyébként mint lentebb írták, inkább az aktivisták által idecsempészett politika zavaró. anno engem trey lebaszott érte pedig finoman csináltam. lehet más nem kapott levelet tőle vagy csak leszarta.

--
Vége a dalnak, háború lesz...

Utálom.

-----
"Egy jó kapcsolatban a társunkat az ő dolgában kell támogatni, nem a miénkben."
rand() a lelke mindennek! :)

Volna megoldasi javaslatom, csak sajnos nehezebben kivitelezheto elso ranezesre, mint a 300-as limit megemelese (bar belegondolva ajnasz es mn3monic akar implementalhatja is, ha trey-nek nem sikerul):

Adas-vetel-csere topik jobb oldalt kis dobozban lenne listazva (mint a "friss blogbejegyzesek" pl.), a kozepso fenti forumozos reszen meg se jelenne, aki venni akar valamit, az meg ugyis megnezi a "Friss adas-vetel-csere" dobozt jobboldalt.

Ami engem illet, par dolgot mar hirdettem meg hupon, de vegul mindegyikuket Vateran adtam el.

Én úgy érzem, hogy a HUP kezd átváltozni Hungarian Universal Portal-lá. Mondjuk ez szerintem nem gond.

mostmár inkább az lenne a kérdés, - szerintem :) - hogy létezik e egyáltalán olyan HUPer széles e kerek világon, akinek nincs valamilyen baja valamivel/valakivel/meg_minden a HUPon:))

van egy eladó hangfalam, nem érdekel? :)