Nem syncel az Android

Kb. egy hete vettem észre (előtte minden működött rendesen), hogy a K-9 mail kliens nem synceli a leveleket. Se az újat nem mutatja, se a változásokat. Kitöröltem a mailfiókot, hozzáadtam újra, így működött... Kb. addig, amíg elsőnek be nem zártam. Azt hittem a program bugos, tettem fel másik klienst, az most épp működik... De van nekem egy AnDal is, amire be vannak állítva naptárak, az sem szinkronozódik egyik irányba sem. Ha kitörlöm a naptárat és újra hozzáadom, akkor ez is jó kb. az első alkalomig. Így hát nem a K-9 hibája.
Ugyanakkor google kontaktok, gmail levelek szinkronozódnak.

Valami ötlet ez mitől van, és how to fix? Köszi

szerk.: 2.2

Hozzászólások

Nem kapcsoltad ki véletlenül az "Adathálózat üzemmód", vagy hasonló nevű feature-t véletlenül? (SGS-en kicsit hosszabban nyomott bekapcs gombra jön elő, és a menüben lehet a némítás, adathálózat, repülő mód és kikapcs között választani.) Én egyszer véletlenül a hang helyett ezt kapcsoltam ki, utána néztem én is bután.

Hiaba nyomom a syncet, irja hogy poll aztan semmi.
Mail meg jott, mert reggel es delben is neztem gepen.
Viszont ha bemegyek a beallitasokba, es semmit nem modositok, csak elmentem, a tanusitvanyt ujra el kell fogadnom, es megy. De csak ez a fiok. (Ahogy irtam a nyito hsz-ben is irtam.)
--
Discover It - Have a lot of fun!

Igen, akkor megint működik valameddig.
De vágod, pont ugyanez volt pár napja, akkor lepucoltam, felraktam a maildroid-ot. Aztán a naptáram se syncel, ami egy tök más program...
Viszont, most hazajöttem ki-be kapcsoltam a wifit meg a syncet, és működik megint... Nem értem én ezt.
--
Discover It - Have a lot of fun!

Nos... Ez a menüpont teljesen más, semmi köze a synceléshez. Ez ekvivalens a Mobilhálózatokba lévő csomagkapcsolás használatával, azaz gyönyörűen bekapcsolja a 3G-t ha nincs wifi. Kíváncsi leszek hónap végén mennyit sikerült emiatt ráterhelni a számlára...
--
Discover It - Have a lot of fun!

K-9 helyett használj inkább Maildroidot vagy Kaiten Mailt. A K-9 nekem is csinált érdekes dolgokat, ráadásul nem egy önálló mailkliensről van szó, hanem a telefon gyári kliens használja, némi plusz szolgaltatással.

--------------------------

Csak a viták elkerülése végett. Ha nem használok ékezetet, mobiltelefonról írok.

Már hogyne lehetne nagyítani. Ha meg zavarnak a reklámok, akkor tessék megvenni. ;-) Egyébként a Kaiten mail is megérkeztek egy próbát, mostanában én is kacsingatok felé, csak hát a Maildroidot már megvettem. Ami számomra nagy csalódás volt, az a jó öreg Profimail. Semmi extra, ugyanis az a felület, mint symbianon. Ez sajnos egy tapi kijelző telefonon 2011-ben már nagyon kevés.

--------------------------

Csak a viták elkerülése végett. Ha nem használok ékezetet, mobiltelefonról írok.

Nem írtad még, ezért megkérdezem. Nem kevés a hely a telón? Ha megjelenik a kevés a hely figyelmeztetés, onnantól nem nagyon syncel a droid.
------------------------
Everyone is a winner*