Ki is az "ellenség"?

Érdekes és furcsa.
Mióta fényképezőgéppel a nyakamban járok azóta vannak akik "ellenségnek" látnak.
Elég szokatlan érzés.

Tegnap Budapesten voltam. Várnom kellett ezért fotóztam. Giulio lelkemre kötötte hogy ne SOK képet készítsek hanem tökéletes "paraméterezésre" beállításra törekedjek inkább.

Gondoltam amíg várogatok, addig ráérek záridőt állítgatni :)
Egyszercsak körbevettek. Biztonsági szolgálat, irodán dolgozók, hogy ott csak a vezérigazgató engedélyével lehet fotózni. A vezérigazgató helyettese pedig mindjárt jön és beszél velem.

Álltam ott némán és néztem. Növényekről készítettem képeket...
Szerencsémre a vezér helyettes örült a gépemnek .. megmutattam neki a tökéletes hisztogramot :) amihez ő is értett... és megegyeztünk abban hogy amíg várok addig inkább olvassak könyvet. Kevesebb fennakadást okozok.

Itthon jó ... itthon nem "bántanak"
home sweet home :)

Hozzászólások

miert csodalkozol azon, h egy munkahelyen tilos fenykepezni?

Aláírod a papírt, leadod a portán.

Papírban igazolod csecsemőkori guantánamói nyaralási kérésed azonnali teljesítését a helyszínen, térdeplő pozícióban rózsaszínű zsákkal a fejeden.
A lelked, tested vissza nem térítendő előlegként szerepel.
--
Solaris Express, Opera, OpenOffice.org, Yebol

Es ezzel meg nagyon jol jartal. Van egy csomo hely, ahonnan par kepert a terrorelharitas visz el bilincsben.

--
Fontos feladatot soha ne bizz olyan gepre, amit egyedul is fel tudsz emelni!

...
Rólad speciel nem feltételeztem, hogy write only vagy... :D
Az egyik svájci troll kezdett reklamálni, hogy két éves, tehát régi "topik"-ba írok.
Melyikőtöknek okozott anyagi kárt, testi/lelki sérülést, hogy írtam bele pár sort?

Még csak nem is fórum topik, hanem valakinek a blogja, amit merészeltem átlapozni. Na mindegy, részemről fröcsögjetek nyugodtan tovább! :D

nagyon egyszeru a dolog (ha mar magadtol nem jutottal el eddig): mindenkinek megjelent a /track alatt, aki valaha hosszaszolt. mivel ott nem latszik, hogy ez egy x eves topic, csak annyi, hogy "uj", igy megnezi az ember, es semmi mast nem talal itt, csak a te hozzaszolasod. na, ez a baja itt mindenkinek, tudod, ha szembe jonnek az autopalyan, akkor nem a tobbiek a hulyek...

,,Melyikőtöknek okozott anyagi kárt, testi/lelki sérülést, hogy írtam bele pár sort?"

Ez kb a buszmegállóba való szotyizás esete.
Nem szokás ezt csinálni, sőt, meg szokták szólni a témaújraélesztőket. Ez internetes szokás, szvsz el kéne fogadnod ahelyett hogy kiállsz mellette. Főleg azért, mert kb lényegtelen. (mármint kiállni mellette. Felhozod a témát, rádszólnak, nem válaszolsz, mindenki jobban jár mint sok finghámozást olvasni.)

Először azt hittem, közterületen történt. A lényeg, hogy minden jó, ha jó a vége.

Eszembe jutott egy kicsit más, de erre emlékeztető és vicces történet:
mérnöki tanulmányaim végén részt kellett venni egy 5 napos mérőtáborban. A feladat az volt, hogy csoportokra osztva egy kisebb hazai településen pár utcát felmérve készítsünk szintvonalas térképet. Szép környék volt, és nem is szegény település. Kicsit meglepődtünk, mikor az első napon egyes lakók odajöttek, és kb. olyan stílusban kezdtek beszélni, hogy kik vagyunk és hogy merünk itt mérni (az utcán!). Ugyan simán elzavarhattuk volna őket, de sokkal elegánsabb és mókásabb is volt azt blöffölni, hogy az önkormányzat végeztet felméréseket, többek között azért is, hogy a köz-és magánterületek határai rendben vannak -e. :))
Azok a kikerekedett szemek...
A csúcs az volt, amikor leragadtunk egy sarokteleknél. Az volt a furcsa, hogy egyik oldalon a szomszédhoz képest előrébb volt a kerítés, azon belül fák, bokrok álltak, majd beljebb még egy alacsony kis kerítés. A tulaj észrevett minket, és hadarva magyarázni kezdte, hogy a belső zóna a saját telke, a külső sáv "parkosított közterület"... :)))