Android

[COVID19] Vírusradar, lehet-e ellenőrizni a használatát ?

Fórumok

Használja valaki ?

https://virusradar.hu

https://www.hwsw.hu/hirek/61813/covid19-virusradar-kontaktkoveto-app-alkalmazas-androi-apple-kifu.html

 

Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire elterjedt, és hogy lehet-e valamilyen módon ellenőrizni azt, hogy aki egy kapun átmegy annak fut-e az app a telefonján ? Magyarul kötelezni akarom az embereket arra, hogy ha velem beszélni akarnak akkor töltsék le és használják is, vagy beszéljük meg telefonon.

Xiaomi Redmi 7A képernyője lassan kapcsol be

Fórumok

Redmi 7A telefonom képernyője az elmúlt pár napban kb. 10-15 mp alatt kapcsol be a gomb megnyomását követően. A Fejlesztői beállítások alatt a MIUI optimalizációt kikapcsoltam, illetve az akkumulátor kímélő módot szintén kikapcsoltam. Az elmúlt pár napban frissült(Google Play) alkalmazásokat letöröltem. Ezek ellenére továbbra is lassan kapcsol be a kijelző, akár csak ha pár másodperce sötétült el is ilyen hosszú ideig tart az újbóli bekapcsolása. Szabad hely 1 GB felett, a CPU-t alig használja.

Mentés törött kijelzőjű telefonról

Fórumok

Van egy baromállat (én), aki nem csinált mentést (a baromállat ) a telefonjáról (pixel 3a xl) és miután leejtette a telefont, annak a kijelzője úgy repedt be, hogy se kép, se touch. De a telo működik. Így elővettem a másik törött kijelzőjű huaweiemet. :D

Igazán csak a képeket kéne lementeni a telefonról. mert nem volt bekapcsolva a szintronizáció. tudom: baromállat.

ADB unauthorized, nem tudom engedni a debugot... hogyan?

talkback már működik

google aszinsztens baraomállatabb mint én, ostoba, keservesen működik ha éppen működik

onedrive photo syncet nem tudom bekapcsolni, másik tableten néztem milyen a menu, de ha lejutok oda, nemtom mi történik. nem mond semmit a talkback, baromállat az is.

usb billentyűzettel a menük nem érhetőek el, pl ahol a google photokba be tudnám valahogy kapcsolni a szinkronicásiót. ezt tudja valaki hogy kell? én nem találam.

usb-hdmi konverter nem támogatott.

settingben nekem nem olvas fel a talkback.

teamviewer quicksupportot nem tudom távolrol telepiteni.

screenshot fájlokat nem látom, azt sem synceli. a baromállat

első körben, az előtt, hogy új kijelzőt vennék 50.000 ezerért (a baromállat) van bármi ötlet, hogyan lehetne bekapcsolni a photo syncet?

köszi

terero merese es rogzitese

Fórumok

Van ket mobilnetes sim kartyam: egyik telenoros, masik telekomos. Ketto felesleges, jol lenne a jobbat megtartani.

A mobilnetet Szombathely-Veszprem-BP illetve Szombathely-Csorna-Gyor-BP vonat utvonalon hasznalom, itt kene jo netet adnia.

Mivel lehetne merni es rogziteni hogy az adott sim kartyaval milyen a vetel minosege, esetleg egy ping valaszidot is?

Android FM rádió Bluetooth hangszórón

Fórumok

Sziasztok!

 

Tud esetleg valamelyikőtök olyan alkalmazásról, ami az FM rádiót hajlandó Bluetooth hangszóróra kitolni?

(A gyári app, a fülesen és a telefon hangszóróján hajlandó csak megszólalni. Samsung Galaxy A5) Az nem baj, hogy kell bele fülest dugni, csak nem azon szeretném hallgatni.

Online stream és egyéb megoldások nem alternatívák - autósmozi kapcsán merült fel bennem a dolog.

Köszi!

Hangrögzítő app-ot keresek

Fórumok

Anno a Nokia N9-en volt egy olyan app, amit egyszer kellett beállítani és mindenféle előzetes- közbeni- és utólagos matatás nélkül minden kimenő/bejövő hívást automatikusan rögzített GSM-en, Skype-on, SIP-en, stb.

Létezig ilyen app Androidra? Elég csak GSM-re.

(A jogi aggályokat mellőzzük.)

True Phone Dialer & Contacts v2.0.5 - ???

Fórumok

Egy éve használtam, 9-esen majd 10-esen is, - megelégedéssel ezt a tárcsázót, - a Play Store-ból telepítve, tök jó kinézettel, hibátlanul ment, utoljára május 5-én még frissült is, - "valaki mellesleg" True Phone 2020 néven szerepeltet egy alkalmazást, de eltűnt a Store-ból az eredeti. (Ezzel együtt az ikonjai is a telómról, annak ellenére, hogy zárolva(!) van kezdőképernyő ikonrendszere. - Egyszer már visszavarázsoltam, most nem megy.) - Némi guglizással sem jutottam az okára. Letölteni innen-onnan persze le tudom az .apk-t, -- de..., - (Egyébként fizettem is volna érte, ha egyértelműen jelzett volna erre lehetőséget.)

Esetleg nem használta itt valaki, és nem jutott hozzá több információhoz? Érdemes érte küzdeni vagy tudtok még jobbat, ami tökéletesen kezeli a dual-SIM-et és rögzíteni lehet a híváshoz a szolgáltatót, kedvencekkel is bánik. (A google, a Xiaomi féle tárcsázó számomra nem volt ennyire jól használható, - főként fapados megjelenésével "hódit"...)

Pl. egy .apk letöltési hely: https://apkmagic.com.ar/2020/05/true-phone-dialer-contacts-v2-0-5-pro-m…

Az utolsó ismert helye: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hb.dialer.free

+

https://apkpure.com/apkpure/com.apkpure.aegon/download?from=aegon  - ( apkpure.com-ról, - ha esetleg rá vetemednék, - mégis mi a, van-e tapasztalat?)