Adás - vétel - csere

HP DL380p G8 [Beárazás - eladás - csere]

Sziasztok,

Szeretném a segítségeteket kérni az alábbi eszköz értékének meghatározásában:

HP DL380p G8 - 8SFF

-2x Intel Xeon E5-2660 8/16 2.2-3ghz 20MB

-192GB ram

-2x 600Gb SAS 10k (HGST, utángyártott keretben) 

-HPE HP 649869-001 HP Ethernet 10Gb 2-port 530FLR-SFP+

-2x 460W PSU

-ILO4 adv.

-Rail kit (komplett, nem csak a sínek)

 

FYI: A termék Mosonmagyaróváron található (esetleg tudom szállítani), céges eszközcsere útján jutottam hozzá. Magánszemély vagyok így sajnos számlát nem tudok adni.

Ami érdekelne: 4K streamre/transzkódra képes NAS merevlemezzel, értékegyeztetéssel.

 

Köszönöm, hogy elolvastad.

Dániel

11-12"-es laptopot vennék

Sziasztok,

Szeretnék egy 11-12"-es minimum hd ready felbontású lapit. Debian fog futni rajta. Legalább 2 GB memóval, optimális esetben legalább 500GB diszkkel, lehetőleg jó állapotú vagy könnyen újra cserélhető aksival, Optika nem kell bele, kicsi legyen, lapos, jól bírja az aksi. Ne legyen gondom a hangszóróval, mikrofonnal és kamerával sem. Magyar billentyűzet jó, de nem feltétel. Lehet nagyobb is a lapi, csak fasza legyen mindezekhez Debian alatt, mert látókörben van most egy yoga2, és egy vpcz1, egyik sem ideális...

Szóval ilyesmit vennék a napokban, ha valakinek most kéne egy kis kess, vagy egyáltalán... :)

TP-Link Wireless Print Server eladó vagy cserélhető USB kamerára

TL-WPS510U WiFi nyomtató szerver tápegységgel, tartozék USB kábellel, saját antennával eladó. Csak <Windows 7 alatt működik az adminisztrációs felülete. Windows 10 alatt nem lehet konfigurálni, de más gépről konfigurálás után működik. Linux alatt nem próbáltam. Bővebb információ itt található:

https://www.tp-link.com/hu/home-networking/computer-accessory/tl-wps510u/

Ár: 5e Ft, vagy csere Win10 alatt működő webkamera/mikrofon kombóra. Átvehető személyesen Bp. XIV. ker.

[Elado] 2x1.5TB Samsung HD154UI (9,14 days)

Hi all,

Eladó 2db 3,5"-os hdd, egyben.

Még évekkel ezelőtt újonnan vettem őket egy NAS projekthez ami az óraszámból is láthatóan sosem készült el. :)

Mind 100/100, de szokásos 3 nap próbagari is él.

9.5k/db, 18k egyben.

BP., posta nincs, csak személyesen (megfelelő óvintézkedések mellett persze).

udv

letix

[MEGOLDVA] [Keresek] Asztali PC

Keresek használt asztali gépet (komplett, monitorral, kábelekkel, egér-bill-hangszóró opcionális), visszafogott játék céljára. Visszafogott alatt értendő: fusson rajta a Windows 8.1/10 normálisan, elég az 1080p felbontás, nem kell "top" CPU/GPU egyáltalán. A proci-memória-alaplap lehet akárhány éves, de stabil, hibátlan állapotú, lényeg hogy a saját korában ne a selejt kategóriát képviselje. Intel/AMD egyre megy. A GPU esetében a release date fontosabb mint a teljesítmény, ha van benne bármi, ami 2GB vagy több video memóriával rendelkezik és az elmúlt ~8 év játékait elviszi szépen, az már bőven elég. A "legerősebb" játékaim a Black Mesa/Bioshock Infinite/Metro 2033 Redux/WoW/Left4Dead2/Starcraft2 és hasonló vonalon mozognak, tehát szó sincs arról hogy a nemtommelyik AAA game fusson full detail -en, mert az nem kell.

Volt az elmúlt években C2Q6600-as (azaz ~10 éves) desktop gépem, amiben egy kis GPU/SSD bővítés után már bőven tudtam játszani, tehát ilyesmiben is simán gondolkodhatunk :)

Kivételesen a Linux support nem érdekel. A laptopom alkalmas játékra, de sajnos a hűtése olyan szinten idegesítő (felzúg - leáll - felzúg, két venti felváltva) hogy még fejhallgatóval is zavar, pláne a nejemet :)

Egyelőre csak érdeklődésképpen. Több hónapnyi home office-al tervezek, így az utazás kiesése miatt van naponta plusz 2-3 órám, aminek egy részében szeretnék játszani.

Érdekelne olyan gép is aprópénzért amiben proci/memória/vga bővítés után megfelel a fenti célnak. A gépért Budapest vonzáskörzetében elmegyek autóval egy kézfogásmentes, 2 méteres távolságot megtartó átvételre. Köszi!

KERESEK - hibátlan socket s2011-es (x79) alaplap

Sziasztok!

Sürgősen szükségem lenne egy intel s2011-es x79-es alaplapra, de sehol nem találok újonnan. A régebbi, sima s2011 kellene nem az újabb s2011v3!!!

Ha tud valaki segíteni, várom a privát üziket! 

Tudom, hogy kicsi az esély hogy újan találok, de talán van egy valamelyik nagykerben elfekvőben.

Köszönöm a válaszokat!