( gyuri23 | 2025. 04. 22., k – 21:28 )

Maximum nem mondja... :)

Ez érv?

Ha egyre tovább élnek az emberek, akkor az átlagéletkor növekszik. A várható élettartam is növekszik. Az életminőség is növekszik.

Meg ha nincsenek fiatalok akkor is nő az átlagéletkor. Ne a levegőbe beszélj hanem bizonyíts, hogy régen mennyi volt.

Olvass utána a botulizmusnak. Jelenleg már ritka, de régen nem voltak hülyék, rájöttek, hogy a kolbásztól van, ezért nevezték kolbászmérgezésnek és ezért kapta a betegség és később a baktérium is a kolbászról a nevét. Persze mondhatod, hogy leszarod és nem érdekel, de ettől még ez a helyzet... :)

Te értesz hozzá én meg csinálom. Viszont elfelejtetted a tudmányos kutatást megadni amire hivatkozol, hogy régen(?) mekkora volt a kolbászhalálozás.

A sózott és füstölt sonka kémiailag módosult szerkezetű lesz, egy technológiai beavatkozás, amitől szintetikus aromák képződnek és ipar eljárásokkal állítod össze, ráadásul a fajtanemesítés génmódosítás. Mondd azt a természetes helyett, hogy hagyományos vagy azt, hogy régi. Az jobban fedi a fogalmaidat, mint az, hogy mesterséges vagy természetes.

Ez már kezd ciki lenni. Engedd el, mert így rosszabb.

Nem, nem kívántam.

Most magadnak hazudsz, vagy nekem?