( Carter | 2024. 02. 23., p – 08:36 )

Igen, ezzel kezdtem a műsort, hogy egy évig ezelőtt linux ment a gépen, tökéletesen hibátlanul, akadásmentesen! A linux, még a cinnamon ablakkezelővel is gyors volt!

Sajnos a windwost nem tudom megkerülni, a cTrader nevű kereskedési szoftver, amit használok, nem elérhető linux alól, még emulációval sem, egyedül virtuális gépen, de úgy meg iszonyat lassú, nem használható. Távoli-asztal kapcsolattal használtam az elmúlt időszakban, de valamiért gyalázatosan lassú úgy. Mac-re nem váltok, mert nem ismerem. (Meg drága)

Windows 10-re tudnék váltani, nincs is vele bajom, bármikor felrakom 2-3 óra alatt minden beállítással együtt, csak gondoltam, hátha vannak ötletek. A feladatkezelőben üresjáratban 10% körül van a terhelés, ami normál használat közben ugrál 50-75 százalékig, de utána gyorsan vissza. Nincsen túlterhelve. Amikor megakad egy pillanatra, akkor sincsen 100%-on! (Bár az 1mp-os frissítési frekvencia miatt úgyse látszódna)

Felraktam már a legújabb bios-t, többféle driverrel próbálkoztam, néztem, hogy melyik driver csinál mikroakadást. Részeredmények voltak. A baj, hogy nem tudom reprodukálni a hibát. Itt-ott fordul elő. A sok próbálkozás, finomhangolás után, most már egészen jó, a mikroakadásokat meg lehet szokni :)