Ahogy már írták, olcsó kínai keringtető és fölösleges hőmérséklet szerinti vezérlés.
Jó lenne tudni a főző méretét nagy vonalakban. (ebből már lehet saccolni, de sok minden mástól is függ)
Amit láttam és működik: főző üst: kb. 80 liter. (egy főzés ideje normál esetben 3-5 óra)
Páracső egy kb 5 méteres 15-ős réz csőspirálban végződik. A csőspirál 50 egy literes hordóban van ami vízzel van feltöltve. A hordó alján és tetején van az elmenő és visszatérő csőcsonk. A visszatérőbe van egy keringtető, ami egy újabb hőcserélőbe van egy ásott kútban. (ott kb 13 fokos a víz). A keringtető állandóan megy alacsony fokozaton. Így a lefolyt szesz kb 20 fokos.
Amikor elfelejtettük bekapcsolni a keringtetőt, akkor úgy a főzés felénél már elég meleg volt a víz (saccra 30-40 fokos). Ebből a példából talán tudsz saccolni.